Bilgi için teşekkür ederim95 lira kargo ücreti,ben aynı desenden çikolata da yaptırdım. Basılınca story olarak paylaşıyorlarmış.basmadan önce onay alıyorlar,sayfalarından model seçiyorsun vs.ibanı gönderdikten sonra basıyorlar tabi ki, ben de bekliyorum daha kargo kodu vs gelmedi açıkçası :)
Benim dün sol kasğımda vardı. Hafif sızlama ağrı tarzı karışık. Plasenta benim de aşağıda. Olabilir tabi ondan.
Tüm gözlüklerde metal yok benimkinde yok mesela . Acil durumlarda da gözlüğü çıkarmak 3 saniyelerini alır diye düşünüyorum :) gözlüğün mantoğını kuramadım ama bir doktprıma soracağım tabi. İkisinden birini takmazsam gerçekten modum çok düşecek. Bebeği bile göremicwm . Kaldığım süre boyunca etrafı bulanık görmek ekstra baş dönmesi mide bulantısı yapacak bendeRica ederimm oda aynı şekil güvenlik amaçlı yani acil bir şey olduğu zaman engel oluyor ve içerisinde metal bulunan şeylerede izin verilmez mesela bu tokada da olabilir gözlükte de piercing varsa oda aynı şekil çünkü bazı cihazlarla etkileşime girip size zarar verebilir.
Evet bende yaptım bugün bitti bile çok güzel olduBenim arkadaşım yaptı punchla kapı süsü isimli yastık kılıfı yaptı hediyeliklerimizi bile yaptı punchtan gökkuşağı anahtarlık şeklinde çok tatlı oldu
Şükür sağ salim vardım bişey demediler dediğiniz gibiSorarlarsa uçağa binerken sorarlar ki sizin pegasus 36 haftaya kadar sormuyoruz demişler. Telaş etmeyin
Başınız sağolsun Allah böyle bir acıyı gerçekten kimseye yaşatmasın, bende bebeğimi kaybettim erken doğdu farklı sebeplerden dolayı bende onun ismini kullanmak istedim tekrar sevdiğim bir isim . Bence kimseyi ilgilendirmiyor . İçinizden nasıl geliyorsa öyle hareket edin. Sizi mutlu edecekse koyun, ama her çağırdığınızda onu düşünüp hüzünlenecekseniz sizede bebeğinizede yazık olurSevgili arkadaşlar ben Hatay'dan Yazıyorum 30 yaşında 3. Bebeğimi bekliyorum ilk çocuğum 2014 doğumlu Almira'm kızım hatay depreminde kaybettim oğlum 2018 doğumlu depremden sonra Adana ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattım 8 ay kendimi hala toparlamış değilim şimdi hamileliğimin 32+2 haftasındayım kız bebeğim olacak Adını Alya Almira koyacam ama çevremden çok tepki alıyorum rahmetli kızının adını buna koyma diye ama ben bunu yapmazsam çok kötü olurum belki ilerde oğlumdan yine beklerim Rabbim bana böyle bir mükafat vermişken kendim koymak istiyorum sizce haksız mıyım? Bu arada haklarınızı helâl edin grubu sürekli takip ediyorum ama yazmıyorum Rabbim Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı❤
Tabi tabi atarım inşallah gelsin hele bir inşallah :)Bilgi için teşekkür ederimgelince bize de fotoğraf atabilirsen çok sevinirim
İlk başta totalisti. Sonra biraz yukari cikti marjinal suan. Ama yine de aşağıda bebek. Yukari çıkıp dönemiyor. Ben hep yatiyorum. Benim rahimde acilma ve kisalikta var çünkü. Sadece tuvalete gidiyorum. Yemekleri de uzanarak yiyorum. Cok sukur bu haftaya geldim. Ama 3 kez hastanede yatmama gere,ti kanama yapti previa. Yapisiklik durumuna bakmadilar. Sizin ki hangi tür?Dr istiharat verdi mi size, masallah 35. Hafta olmuşsunuz, derece olarak nasıl marjinal total vs ? Bir de yapışıklık riskini nasıl kontrol ettiler siz de acaba?
Benim de dişim de küçük bir tel var. Doktora soriyim bakayım sıkıntı olur mu? Tesekkür ederim valla.Rica ederimm oda aynı şekil güvenlik amaçlı yani acil bir şey olduğu zaman engel oluyor ve içerisinde metal bulunan şeylerede izin verilmez mesela bu tokada da olabilir gözlükte de piercing varsa oda aynı şekil çünkü bazı cihazlarla etkileşime girip size zarar verebilir.
Maşaallah size çok şükür çıkmışsınız hastaneden. Bana da umut oldunuz. İnşaallah kolestaz sorunu da bir an evvel biter.Çok geçmiş olsun. İçinizi ferah tutun geçen hafta bende bu sebeple hastanede yattım aynı şekilde bende 20 dk arayla nidicard içtim bir gece kaldım hastanede taburcu olurken nst de ağrılarım sıfırlanmıştı. Bugün de gebelik kolestazı olduğumu öğrendim evde ilaçları içmeye ve dinlenmeye devam ediyorum. İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla vaktinde doğsun
Benim de marjinalis. Ben ameliyatta işler yolunda gitmezse yapışıklık vs olursa diye de çok korkuyorum.İlk başta totalisti. Sonra biraz yukari cikti marjinal suan. Ama yine de aşağıda bebek. Yukari çıkıp dönemiyor. Ben hep yatiyorum. Benim rahimde acilma ve kisalikta var çünkü. Sadece tuvalete gidiyorum. Yemekleri de uzanarak yiyorum. Cok sukur bu haftaya geldim. Ama 3 kez hastanede yatmama gere,ti kanama yapti previa. Yapisiklik durumuna bakmadilar. Sizin ki hangi tür?
Canim ya hayirli haberler insallah bebeklerimiz buyudu korkma dayanabildigi kadar dayanirsiniz insallahBu sabah yüne hastanedeyim suyum iyice azalmışkızlar ne zaman doğurcaz ne zaman bitecek bu stres inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Saglikla cikarsiniz evinize insallah hayirlisiyla kucaklarimiza alalim canim benim sen de duamdasinKızlar mesajlarınız ve dualarınız için teşekkür ederim. Beni bu gece hastanede yatırıyorlar. İlaçlara devam ediyoruz, Nidicart ve ağrıkesici ile birlikte serum. Ebeler akşam alttan muayene etmişti onlar da 2cm açıklık dediler. Sabah doktor kontrole gelince bakalım ne diyecek. Gece ağrılarım olmadı öğlene doğru eve çıkacağını düşünüyorum inşallah.
Bekleyeceğiz pazartesiye kadar beynim yandı artıkCanim ya hayirli haberler insallah bebeklerimiz buyudu korkma dayanabildigi kadar dayanirsiniz insallahduamdasin
Selam canım benim de totalisti şimdi de Anterior, yapışıklık olup olmadığını bilmiyorlar ameliyatta belli olur dediler ben de çok korkuyorum, bana bişey olursa çocuklarıma kim bakar onu da düşünüyorum sürekli gerginim ve ağlıyorum, sağlıkla bir doğursaydık ..Benim de marjinalis. Ben ameliyatta işler yolunda gitmezse yapışıklık vs olursa diye de çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?