2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Valla öyle haklisiniz. Ben bu sefer çok bi şey yapmadım. Oğlumun eski kiyafetlerini yıkadım. Yeni de bikac şey aldık tabi. Onun dışında beşik aldım bi de. Diğerleri zaten vardı şükür. Yoksa bebek arabası. Ana kucagi v.s çok tutardı.

Benim de mayıs sonu dedi doktorum. Normalde 15 haziran tarih. Ama zaten riskli bir sureçteyim.bayram öncesi çoğumuzun doğumu olur kısmet ise diye düşünüyorum.
38-39. Hafta arası bi tarihe veriliyor genelde
Benimde rahimin yırtılma olasılığı olduğu için bebek büyümeden almak istiyor doktor 36.haftada gel sezeryan için gün verelim demişti normal doğum olsaydı 23 Haziran'dı ama olsun çok minik olmadığı sürece sıkıntı yok hiç görmeden çok özledim bende oğlumu biran önce gelsin istiyorum
Cuma kontrolüm var doktora sorarım yine de ama dayanamadım beklemeye daha önce sezeryan olanların nasıl ilerledi süreçleri merak ettim

Bende geçen kabaca hesap yaptım yenidoğan dışında kıyafet almadığım ve hatıralık hediyelik olayına henüz başlamadığım halde Dünya harcama yapmışım temel ürünler için sadece gerçekten herşey ateş pahası en dandik kumaşlı şeyler 300 500 den basliyorlar

Benim de cuma günü kontrolüm. Bakalım belli olur tarih herhalde. Heyecanlı gerçekten. Benim de bebek çok buyur ise sayıda olduğu için kese patlama riski var diye çok bekletmek istemicek herhalde ama 37 ve 38. Haftalar normal zaten. Inşallah o günleri görürüz.

Durumlarimiz günlerimiz kontrollerimiz hemen hemen aynı inşallah bizim içinde gruptaki tüm anne adayları içinde herşey mükemmel geçsin sağlıkla kucağımıza alalım minnoşlarımızı gerçekten çok heyecanlı azıcık kaldı kavuşmalarımız

Amin canım inşallah. Güzel haberler verelim burdan birbirimize inşallah.

Okurken bi duygulandım iç sesim: hatırladın mı Ali Abi, bugünün hayalini kuruyorduk hep beraber

Bende çok duygusalim, hem bir yandan bir an önce bitsin bu hamilelik dertleri istiyorum, hem de bitmesin bu minik tekmeleri çok özlücem diyorum, bir yandan ona kavuşmak için gün sayıyorum ne bileyim değişik duygular, dün sağlık ocağında 3 yaşlarında bir erkek çocuğu o kadar içten ağlıyordu ki kendimi tutamadım hüngür hüngür ağladım hamileliğimin en komik ağlamasıdır heralde, bir gün de çok ağlıyordum eşim ne oldu dedi annemi çok özledim diye ağladım çocuk gibi ah ahhhh ne zorluklar atlattık, ne kadar güzel anılar da biriktirdik aynı zamanda sağlıkla, kolaylıkla, zamanında kavusalim bebislerimize

Kızlar maddi konuda bizde çok sıkıntılıyız ama diyorum geçecek halledeceğiz bi doğsun sağlıkla bizim özle geçme planımız da yoktu 40 -50 gibi birşey sanırım eşim konuşmuş onu. Devlet hastanesinde sorun yaşayınca özele geçmiştik.
Biz minimalize alışveriş yaptık hep zaten süslemeleri hep kendim yaptım olduğu kadar eksik de kalsın istemedim
Eşime de hallederiz diyorum biz neleri hallettik beraber

Ben dikkatli oldum alışveriş konusunda çok gereksiz harcama yapmadım diye düşünüyorum yani inşallah öyle olmuştur ama hastane kontroller ve doğum ücreti gerçekten çok olsun rabbim bizede bebislerimize de sağlık versin para halledilir

Kızlar acıbademde doğum yapacak olan var mı? Hastane ısrarla fiyat sabitleme yapmıyor. Diğer şehirlerde de aynı durum var mı? Ocak ile 30 haziran arası fiyatlarımız aynı herhangi bir zam olmayacak o yüzden bi fiyat anlaşması ya da sabitlemesi yapamıyoruz diyorlar. Nasıl olcak böyle ? Doğumdan sonra hastaneden çıkınca çıkardıkları faturayı mı direkt ödeyeceğiz. Hiç hoş olmadı bu durum. Bu arada fiyat bilgisi veriyorlar fakat hastane çok kazık olduğu için sabitlemedem güvenemiyorım. Kim bilir doğumdan sonra neleri bahane ederek fiyat arttıracaklar. Acıbademe başka şehirlerde giden arkadaşlar var ise nasıl ilerliyor süreç sizde?

Bu arada 80 bin civarı fiyat verdiler. Fakat hiçvir şekilde sabitleme anlaşma yapmıyorlar. Mantığını anlayamadım . 30 hazirana kadar fiyatımız bu o yüzden sabitleme yapamıyoruz diyorlar . Bende şaşırdım. Ne biliyim bi anlaşma bi imza hiçbir şey yok mu ben doğuö yapacağom zaman elimi kolumu sallayıp gidecek miyim . Hadi benimki sezaryen olacak , öyle böyle bi tarih belirlicez öncesinde ve herhalde tarihi hastaneye bildiricez. Peki normsl doğum yapanlar ne yapcak. Doğum başlayonca direkt gidip ben burda doğum yapcam mı dicek . Oda vs yoksa ne olcak kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…