- 14 Ağustos 2011
- 28.803
- 4.542
- 448
Valla öyle haklisiniz. Ben bu sefer çok bi şey yapmadım. Oğlumun eski kiyafetlerini yıkadım. Yeni de bikac şey aldık tabi. Onun dışında beşik aldım bi de. Diğerleri zaten vardı şükür. Yoksa bebek arabası. Ana kucagi v.s çok tutardı.Kızlarrrr her şey ne kadwr pahalı yahu. Ya da biz mi her şryi eksiksiz olsun diyerek fazla gereksiz harcama yapıyoruz bilemedim. İsimli set , kapı süsü magneti çikolatası yastığı forması ayakkabısı yatak süsleri vs derken ne çok para harcadım şuan fark ettimcidden gerek var mıydı diyor insan, bi taraftan da bebeğe hatıra kalır diyorsun. Ama fiyatlar almış başını gitmiç cidden
50 olsa miss derim bizim hastanede 100 ler konusuluyo tam bilmiorumHastane arıyor bizi devamlı. 50 bin civarı demişler eşime.
Doğrudur bazı hastaneler 80 üstü istiyor. Ben perinatolog ile doğum yapsam 105 demişti.50 olsa miss derim bizim hastanede 100 ler konusuluyo tam bilmiorumdr yardimci olcam dedi de bakalim insallah iyi bi fiyat olur
Benim de mayıs sonu dedi doktorum. Normalde 15 haziran tarih. Ama zaten riskli bir sureçteyim.bayram öncesi çoğumuzun doğumu olur kısmet ise diye düşünüyorum.
Benimde rahimin yırtılma olasılığı olduğu için bebek büyümeden almak istiyor doktor 36.haftada gel sezeryan için gün verelim demişti normal doğum olsaydı 23 Haziran'dı ama olsun çok minik olmadığı sürece sıkıntı yok hiç görmeden çok özledim bende oğlumu biran önce gelsin istiyorum38-39. Hafta arası bi tarihe veriliyor genelde
Allah yardımcımız olsun arkadaşımDoğrudur bazı hastaneler 80 üstü istiyor. Ben perinatolog ile doğum yapsam 105 demişti.
Bende geçen kabaca hesap yaptım yenidoğan dışında kıyafet almadığım ve hatıralık hediyelik olayına henüz başlamadığım halde Dünya harcama yapmışım temel ürünler için sadece gerçekten herşey ateş pahası en dandik kumaşlı şeyler 300 500 den basliyorlarKızlarrrr her şey ne kadwr pahalı yahu. Ya da biz mi her şryi eksiksiz olsun diyerek fazla gereksiz harcama yapıyoruz bilemedim. İsimli set , kapı süsü magneti çikolatası yastığı forması ayakkabısı yatak süsleri vs derken ne çok para harcadım şuan fark ettimcidden gerek var mıydı diyor insan, bi taraftan da bebeğe hatıra kalır diyorsun. Ama fiyatlar almış başını gitmiç cidden
Benim de cuma günü kontrolüm. Bakalım belli olur tarih herhalde. Heyecanlı gerçekten. Benim de bebek çok buyur ise sayıda olduğu için kese patlama riski var diye çok bekletmek istemicek herhalde ama 37 ve 38. Haftalar normal zaten. Inşallah o günleri görürüz.Benimde rahimin yırtılma olasılığı olduğu için bebek büyümeden almak istiyor doktor 36.haftada gel sezeryan için gün verelim demişti normal doğum olsaydı 23 Haziran'dı ama olsun çok minik olmadığı sürece sıkıntı yok hiç görmeden çok özledim bende oğlumu biran önce gelsin istiyorum
Cuma kontrolüm var doktora sorarım yine de ama dayanamadım beklemeye daha önce sezeryan olanların nasıl ilerledi süreçleri merak ettim
Amin inşallah canım. Tabi ki doktor değiştirmek olmaz bu durumda. Herşey güzel olsun inşallah.Allah yardımcımız olsun arkadaşımsağlıkla alalım inşallah benim tüp bebek olmasa makul bi yerde isterdim doğurmak ama dr u bırakamazdım
Biz anlastik 54 binBu hafta öğrencez biz de fiyat bakalım ne dicekler
Sagoll canimm hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallahHayırlısı olsun inşallah.
Durumlarimiz günlerimiz kontrollerimiz hemen hemen aynı inşallah bizim içinde gruptaki tüm anne adayları içinde herşey mükemmel geçsin sağlıkla kucağımıza alalım minnoşlarımızıBenim de cuma günü kontrolüm. Bakalım belli olur tarih herhalde. Heyecanlı gerçekten. Benim de bebek çok buyur ise sayıda olduğu için kese patlama riski var diye çok bekletmek istemicek herhalde ama 37 ve 38. Haftalar normal zaten. Inşallah o günleri görürüz.
Amin canım inşallah. Güzel haberler verelim burdan birbirimize inşallah.Durumlarimiz günlerimiz kontrollerimiz hemen hemen aynı inşallah bizim içinde gruptaki tüm anne adayları içinde herşey mükemmel geçsin sağlıkla kucağımıza alalım minnoşlarımızıgerçekten çok heyecanlı azıcık kaldı kavuşmalarımız
Amin canım inşallah.Sagoll canimm hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah
Okurken bi duygulandımYaa kızlar testlerimizi kan değerlerinin yükselişini düşük tehlikelerini cinsiyet merak etmeleri hareketleri ne zaman hissedecegimizi daha geçen gün konuşmuyor muyduk ışınlandık mı bu günlere
İki gündür çok duygusalım durup dururken dalıyorum bebeğimi kucağıma aldığım anlar gözümde canlanıyor onu sevip oynadığımı hayal ediyorum istemsizce gözlerim doluyor 6 yıl boyunca hasretini çektiğim kalben ruh ve bedenen istedigim hayalini kurduğum melegimle aramızda birkaç hafta kaldı
Çok az kaldı zamanlarimiz 2 hafta sonra sezeryan günü almaya gidecem 36 da gel demişti doktor acaba kaç gün /hafta sonraya veriliyor günler daha önce sezeryan olanlar gün aldıktan ne kadar sonra olmuştu ameliyatlariniz
Bende çok duygusalim, hem bir yandan bir an önce bitsin bu hamilelik dertleri istiyorum, hem de bitmesin bu minik tekmeleri çok özlücem diyorum, bir yandan ona kavuşmak için gün sayıyorum ne bileyim değişik duygular, dün sağlık ocağında 3 yaşlarında bir erkek çocuğu o kadar içten ağlıyordu ki kendimi tutamadım hüngür hüngür ağladımYaa kızlar testlerimizi kan değerlerinin yükselişini düşük tehlikelerini cinsiyet merak etmeleri hareketleri ne zaman hissedecegimizi daha geçen gün konuşmuyor muyduk ışınlandık mı bu günlere
İki gündür çok duygusalım durup dururken dalıyorum bebeğimi kucağıma aldığım anlar gözümde canlanıyor onu sevip oynadığımı hayal ediyorum istemsizce gözlerim doluyor 6 yıl boyunca hasretini çektiğim kalben ruh ve bedenen istedigim hayalini kurduğum melegimle aramızda birkaç hafta kaldı
Çok az kaldı zamanlarimiz 2 hafta sonra sezeryan günü almaya gidecem 36 da gel demişti doktor acaba kaç gün /hafta sonraya veriliyor günler daha önce sezeryan olanlar gün aldıktan ne kadar sonra olmuştu ameliyatlariniz
Ben dikkatli oldum alışveriş konusunda çok gereksiz harcama yapmadım diye düşünüyorumKızlarrrr her şey ne kadwr pahalı yahu. Ya da biz mi her şryi eksiksiz olsun diyerek fazla gereksiz harcama yapıyoruz bilemedim. İsimli set , kapı süsü magneti çikolatası yastığı forması ayakkabısı yatak süsleri vs derken ne çok para harcadım şuan fark ettimcidden gerek var mıydı diyor insan, bi taraftan da bebeğe hatıra kalır diyorsun. Ama fiyatlar almış başını gitmiç cidden
Bu arada 80 bin civarı fiyat verdiler. Fakat hiçvir şekilde sabitleme anlaşma yapmıyorlar. Mantığını anlayamadım . 30 hazirana kadar fiyatımız bu o yüzden sabitleme yapamıyoruz diyorlar . Bende şaşırdım. Ne biliyim bi anlaşma bi imza hiçbir şey yok mu ben doğuö yapacağom zaman elimi kolumu sallayıp gidecek miyim . Hadi benimki sezaryen olacak , öyle böyle bi tarih belirlicez öncesinde ve herhalde tarihi hastaneye bildiricez. Peki normsl doğum yapanlar ne yapcak. Doğum başlayonca direkt gidip ben burda doğum yapcam mı dicek . Oda vs yoksa ne olcak kafamda deli sorularKızlar acıbademde doğum yapacak olan var mı? Hastane ısrarla fiyat sabitleme yapmıyor. Diğer şehirlerde de aynı durum var mı? Ocak ile 30 haziran arası fiyatlarımız aynı herhangi bir zam olmayacak o yüzden bi fiyat anlaşması ya da sabitlemesi yapamıyoruz diyorlar. Nasıl olcak böyle ? Doğumdan sonra hastaneden çıkınca çıkardıkları faturayı mı direkt ödeyeceğiz. Hiç hoş olmadı bu durum. Bu arada fiyat bilgisi veriyorlar fakat hastane çok kazık olduğu için sabitlemedem güvenemiyorım. Kim bilir doğumdan sonra neleri bahane ederek fiyat arttıracaklar. Acıbademe başka şehirlerde giden arkadaşlar var ise nasıl ilerliyor süreç sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?