Yaa ben de öyle 178 boyum16 da ben aldm ama kuzu cokta minik bir kadin degilm yani minyon degilim.iyice kocaman bisi oldum pehlivaan gbi
Bu arada beniö de tüp bebek ilki de bu da en iyi anlayabilceklerden biriyimSorma tup bebege 60 la basladim 70 le hamile kaldim 86 yim yagli gureslere katilmaya hazirim
Sizin yatmakta etkiledi ama o kadar kg almaya ya verilir inşallahBen de 20 kg civarı aldım boyum da uzun. İri yarı oldum. İyi ki hamilelikten önce diyetisyene gidip 15 kg vermişim. Yoksa 100 kiloyu geçecektim herhalde.
Bu arada beniö de tüp bebek ilki de bu da en iyi anlayabilceklerden biriyim
Benim 2 gün önceden belirlenmişti ama sonra 4 gün sonra oldum corona nedeniyle canım ama dr a göre değişebilir tabiYaa kızlar testlerimizi kan değerlerinin yükselişini düşük tehlikelerini cinsiyet merak etmeleri hareketleri ne zaman hissedecegimizi daha geçen gün konuşmuyor muyduk ışınlandık mı bu günlere
İki gündür çok duygusalım durup dururken dalıyorum bebeğimi kucağıma aldığım anlar gözümde canlanıyor onu sevip oynadığımı hayal ediyorum istemsizce gözlerim doluyor 6 yıl boyunca hasretini çektiğim kalben ruh ve bedenen istedigim hayalini kurduğum melegimle aramızda birkaç hafta kaldı
Çok az kaldı zamanlarimiz 2 hafta sonra sezeryan günü almaya gidecem 36 da gel demişti doktor acaba kaç gün /hafta sonraya veriliyor günler daha önce sezeryan olanlar gün aldıktan ne kadar sonra olmuştu ameliyatlariniz
Ben de 90 olmuşum beraber katılırız artık.Sorma tup bebege 60 la basladim 70 le hamile kaldim 86 yim yagli gureslere katilmaya hazirim
10 kilo inşallah Doğumda gitse sonrasına bakarız artıkSizin yatmakta etkiledi ama o kadar kg almaya ya verilir inşallah
Benim aşağıda canlım. Bebek yukarı çıkmadı. O yüzden planlı sezeryan olucak kısmet ise 37. Haftada.Kızlar selamlarTemmuz anneleri grubundan geliyorum. Doğumum temmuz sonu gibi görünüyordu ancak plesentam aşağıdaymış ve o yüzden 36-37. Hafta gibi sezaryen planlıyor doktorum. Bu grupta plesentası aşağıda olan var mı acaba , doğumlarınız nasıl planlanıyor. Ya da önceden aşağıda olup son haftalarda yukarı çıkan var mıdır
Evet herşey çok pahalı en uyguna gitmeye çalışsanda yüklü bir bütçe çıkıyor maslesef incik cincik çokKızlarrrr her şey ne kadwr pahalı yahu. Ya da biz mi her şryi eksiksiz olsun diyerek fazla gereksiz harcama yapıyoruz bilemedim. İsimli set , kapı süsü magneti çikolatası yastığı forması ayakkabısı yatak süsleri vs derken ne çok para harcadım şuan fark ettimcidden gerek var mıydı diyor insan, bi taraftan da bebeğe hatıra kalır diyorsun. Ama fiyatlar almış başını gitmiç cidden
Oyle gercekten dofum fiyatlari bile o kdr degislnlik gosteriyorki hayret ediyorum yani sehirden sehire o bile ciddi artmis hersey cok pahaliKızlarrrr her şey ne kadwr pahalı yahu. Ya da biz mi her şryi eksiksiz olsun diyerek fazla gereksiz harcama yapıyoruz bilemedim. İsimli set , kapı süsü magneti çikolatası yastığı forması ayakkabısı yatak süsleri vs derken ne çok para harcadım şuan fark ettimcidden gerek var mıydı diyor insan, bi taraftan da bebeğe hatıra kalır diyorsun. Ama fiyatlar almış başını gitmiç cidden
Yaa o kadar kısa süre mı veriliyor ben bir iki hafta sonraya verilir diye düşünmüştüm o zaman Mayısın son günleri gelir benim bebiş haziranın sonu beklerkenBenim 2 gün önceden belirlenmişti ama sonra 4 gün sonra oldum corona nedeniyle canım ama dr a göre değişebilir tabi
Evet ya doğum ücreti başlı başına büyük bir yer kaplıypr masraflardaOyle gercekten dofum fiyatlari bile o kdr degislnlik gosteriyorki hayret ediyorum yani sehirden sehire o bile ciddi artmis hersey cok pahali
Yani bazı arkadsşların bir kaç hafta önceden belli olmuş olabilir dediğim gibi benim süreç böyleydi de dr a göre degişirYaa o kadar kısa süre mı veriliyor ben bir iki hafta sonraya verilir diye düşünmüştüm o zaman Mayısın son günleri gelir benim bebiş haziranın sonu beklerken
38-39. Hafta arası bi tarihe veriliyor geneldeYaa kızlar testlerimizi kan değerlerinin yükselişini düşük tehlikelerini cinsiyet merak etmeleri hareketleri ne zaman hissedecegimizi daha geçen gün konuşmuyor muyduk ışınlandık mı bu günlere
İki gündür çok duygusalım durup dururken dalıyorum bebeğimi kucağıma aldığım anlar gözümde canlanıyor onu sevip oynadığımı hayal ediyorum istemsizce gözlerim doluyor 6 yıl boyunca hasretini çektiğim kalben ruh ve bedenen istedigim hayalini kurduğum melegimle aramızda birkaç hafta kaldı
Çok az kaldı zamanlarimiz 2 hafta sonra sezeryan günü almaya gidecem 36 da gel demişti doktor acaba kaç gün /hafta sonraya veriliyor günler daha önce sezeryan olanlar gün aldıktan ne kadar sonra olmuştu ameliyatlariniz
Bu hafta öğrencez biz de fiyat bakalım ne diceklerOyle gercekten dofum fiyatlari bile o kdr degislnlik gosteriyorki hayret ediyorum yani sehirden sehire o bile ciddi artmis hersey cok pahali
Hastane arıyor bizi devamlı. 50 bin civarı demişler eşime.Bu hafta öğrencez biz de fiyat bakalım ne dicekler
Benim de mayıs sonu dedi doktorum. Normalde 15 haziran tarih. Ama zaten riskli bir sureçteyim.bayram öncesi çoğumuzun doğumu olur kısmet ise diye düşünüyorum.Yaa o kadar kısa süre mı veriliyor ben bir iki hafta sonraya verilir diye düşünmüştüm o zaman Mayısın son günleri gelir benim bebiş haziranın sonu beklerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?