2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar selamlar Temmuz anneleri grubundan geliyorum. Doğumum temmuz sonu gibi görünüyordu ancak plesentam aşağıdaymış ve o yüzden 36-37. Hafta gibi sezaryen planlıyor doktorum. Bu grupta plesentası aşağıda olan var mı acaba , doğumlarınız nasıl planlanıyor. Ya da önceden aşağıda olup son haftalarda yukarı çıkan var mıdır

16 da ben aldm ama kuzu cokta minik bir kadin degilm yani minyon degilim.iyice kocaman bisi oldum pehlivaan gbi
Yaa ben de öyle 178 boyum ama sadece karnım var çok spor yaptım geçicek canım geçicek veriliyor önemli olan emzirirken almamak irade çok önemli o zaman

Yaa kızlar testlerimizi kan değerlerinin yükselişini düşük tehlikelerini cinsiyet merak etmeleri hareketleri ne zaman hissedecegimizi daha geçen gün konuşmuyor muyduk ışınlandık mı bu günlere
İki gündür çok duygusalım durup dururken dalıyorum bebeğimi kucağıma aldığım anlar gözümde canlanıyor onu sevip oynadığımı hayal ediyorum istemsizce gözlerim doluyor 6 yıl boyunca hasretini çektiğim kalben ruh ve bedenen istedigim hayalini kurduğum melegimle aramızda birkaç hafta kaldı
Çok az kaldı zamanlarimiz 2 hafta sonra sezeryan günü almaya gidecem 36 da gel demişti doktor acaba kaç gün /hafta sonraya veriliyor günler daha önce sezeryan olanlar gün aldıktan ne kadar sonra olmuştu ameliyatlariniz

Benim 2 gün önceden belirlenmişti ama sonra 4 gün sonra oldum corona nedeniyle canım ama dr a göre değişebilir tabi

Benim aşağıda canlım. Bebek yukarı çıkmadı. O yüzden planlı sezeryan olucak kısmet ise 37. Haftada.

Kızlarrrr her şey ne kadwr pahalı yahu. Ya da biz mi her şryi eksiksiz olsun diyerek fazla gereksiz harcama yapıyoruz bilemedim. İsimli set , kapı süsü magneti çikolatası yastığı forması ayakkabısı yatak süsleri vs derken ne çok para harcadım şuan fark ettim cidden gerek var mıydı diyor insan, bi taraftan da bebeğe hatıra kalır diyorsun. Ama fiyatlar almış başını gitmiç cidden

Evet herşey çok pahalı en uyguna gitmeye çalışsanda yüklü bir bütçe çıkıyor maslesef incik cincik çok iyi ki saklamışım diyorum ben de

Oyle gercekten dofum fiyatlari bile o kdr degislnlik gosteriyorki hayret ediyorum yani sehirden sehire o bile ciddi artmis hersey cok pahali

Benim 2 gün önceden belirlenmişti ama sonra 4 gün sonra oldum corona nedeniyle canım ama dr a göre değişebilir tabi
Yaa o kadar kısa süre mı veriliyor ben bir iki hafta sonraya verilir diye düşünmüştüm o zaman Mayısın son günleri gelir benim bebiş haziranın sonu beklerken

Yaa o kadar kısa süre mı veriliyor ben bir iki hafta sonraya verilir diye düşünmüştüm o zaman Mayısın son günleri gelir benim bebiş haziranın sonu beklerken
Yani bazı arkadsşların bir kaç hafta önceden belli olmuş olabilir dediğim gibi benim süreç böyleydi de dr a göre degişir

38-39. Hafta arası bi tarihe veriliyor genelde

Benim de mayıs sonu dedi doktorum. Normalde 15 haziran tarih. Ama zaten riskli bir sureçteyim.bayram öncesi çoğumuzun doğumu olur kısmet ise diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…