2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Senin sigortan yok muydu canım yanlış mı hatırladım 80bin gerçekten fazla umarım dahada artırmazlar burda Acıbadem yok ama abimlerin ankara medicanada oldu en pahalı hastanelerden biriymiş 75bin tuttu Mart ayının başında. Doktoruna bağlıda değişiyor tabi. Acıbadem’de o ayarda diye biliyorum ve peşin elden istemişler parayı
Burda meslek indirimi vs 35-40bin diyorlar şuan

Planlı sezaryen olduğu için sabahtan gideceksin odanı vs hazırlarlar zaten küçük hastane değil bunlar. 1-2 hafta kala tarihi net söyler doktorun

Özel sağlık sigortam 50 bin civarını karşılayacak maalesef . Yine buna da şükür tabi ki . Biz normalde 30 bin farkı ödicektik fakat fiyat sabitlemesi yapmadığı için doğumda saçöa sapan bahaneşerlr fiyatı arttırıp daha fazla isterler gibime geldi. Çünkü anlaşma yapmamalarının başka mantığı yok bence . Şunu ek olarak yaptık bu dahil değildi vs diyip iyice şişirirler artık. Medicana burda da var evet acıbadem ile hemen hemen aynı fiyat ama onlar fiyat sanitlemesi yapıyor diye viliyorım

Amin inşallah
Bende çok özleyecem valla evet çok sıkıntı çektik tehlikeli hamilelik olduğu için ilk 4 ay yattım sonrasi yine riskli derken bu günlere geldik hele 2 gündür bebeğim çok hareketli belki ondan bu kadar duygusala bağladım bende bu tekmeleri dönmeleri hıçkırıkları özleyecem diyorum kendi kendime rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin mutlu huzurlu bilinçli merhametli güzel bı nesil büyütelim inşallah

Selamlar benim acıbadem, ilk doğumda acıbadem, öyle sabitleme falan olmadı. Şöyle ki dr tarihi netleştirip belirledikten sonra haber veriyor içeriye sizi de fiyatlandırmaya yönlendiriyolar oda falan görmek istiosanız gösteriolar paketin içeriği ile ilgili fiyatı verio üzerine mail atıyor. Biz maille ilerledik anlaştığımız fiyat üzerinden. Ekstra bişey bi mama ödemiştik o kadar başka bişey yoktu sıkıntı yaşamadık.

Ben 80 bine bile ok um şu an da bu cumartesi tam fiyatı öğrencem gene haber veririm. İstanbul maslak bizimki de , ilki fulya acıbadem di. Yani mail üzerinden ilerleyin ki sonra fatura çıktığında sorgulayabilesiniz. Ama ekstra bişey çıkmadı eminim ben. Bir mamanın ücretini verdik o kadar.

Ay çok teşekkür ederim . O zaman tarih belirlenince fiyattır içeriktir odadır hepsini görürüz

Umarım sizinde daha yüksek olmaz ya . Biize doktor farkı oluyor denmişti hastanelerde fiyat sabit denmişti ama bilmiyorum. Benim doktorum dümdüz. Mesela öncesinde bir prof vardı ona gitmeyi düşünüyordum epey fiyat farkı vardı .

Ay çok teşekkür ederim . O zaman tarih belirlenince fiyattır içeriktir odadır hepsini görürüz
Şimdi bile gösterebilirler bence şimdi geçmiş zaman ama doğumdan bir hafta önce mi görüştüm ben de galiba hatırlayamadım tarih bekirlemeden mi önceydi ama yakın zamsndı. Dr parası da dahil dimi buna ? Bizimki doçent mesela ona göre fark olucaktır

Aynı şeyi yazmışız dr um yardımcı olcam dedi inşallah biraz bile indirim işimizi görür

Evet evet toplam fiyat. Doktorda hastaneye bağlı çalışıyor. Evet hastane doktor toplam fiyat bu. Bizimki operatör dr

Aynı şeyi yazmışız dr um yardımcı olcam dedi inşallah biraz bile indirim işimizi görür
Ya sanırım pazarlık yapılabiliyormuş. Bizde doğum öncesi konuşuruz pazarlık yaparız vs dedik ama fiyat sabitlenmediği için kaldı öyle. Doğum sonrası da o halle pazarlık ile uğraşabilecek miyiz bilmiyorum

Cumaya baya randevusu olan var gibi bende hem fiyatı hem doğumda eşim girebilecek mi onu hemde epidurali vs soracaklarımı not aldım. Doğumla alakalı meraklarımı sormak istiyorum. Ona göre hiçbir konuda kafama yatmazsa değişikliğe bile gidebilirim dedim eşime

Bizimde herşeyin üst üste geldiği çok borçlu bir döneme denk geldi. Ama bebiş de kısmetiyle geldi elhamdülillah. Kendi tercihimizdi şikayet edemem. Kurbana da denk geliyor doğum birde o var mesela. Az değil artık kurban hisseleri de. Benim sonrasında ücretsiz izin alacak olmam da etkileyecek tabi. İlkinde heves edip alamadığım ne varsa bunda alacağım demiştim ama sanki bunda daha sıkışık oldu. Süslemeler hediyelikler isimli kıyafetler foto çekimi hiç hevesim ve enerjim yok bunda. İnsanın o an gözü görmüyormuş tecrübe ettim. Gebelik sürecimi hep özelde devam ettim ama doğumu devlette yapmayı düşünüyorum. Zaten doğuracak olan benim, devlette ebeler daha deneyimli. Ortamını da gördüm gayet konforlu ve güzel. Özele vereceğimiz parayı başka bir ihtiyaca harcadım bile.
Bebek kıyafetleri bile çok pahalı. Kızımda daha rahat aldığımı hatırlıyorum bol bol. Çok şükür ihtiyaç olan çoğu şeyi aldım fazla fazla lükse kaçmadan. Ben asıl asgari ücretle veya tek maaşla geçinenler nasıl yapıyor onu düşünüyorum. Rabbim yardımcıları olsun. Bu süreçte en çok da kullandığım ilaçlar ve takviyeler tuttu. Bu ay yine bir sürü alacağım ilaçlara ilaveten doğumu kolaylaştırmak için takviyeler yağlar çaylar hurma falan.
Gelenlere tutmak için iyisinden bir çikolata alırım yeter bence.

Ben de maslak acıbademde yapacağım doğumu. Geçenlerde hasta yatış-çıkış yetkilisini aradım. Bana bir mail atmasını istedim.
O mailde hangi hizmetlerin dahil olduğu, hangilerinin ücretli olduğu, yanımızda getirmeye gerek olmayan şeyler, getirmemiz gerekenler, oda fiyatları, fotoğrafçı bilgileri vs gibi daha bir çok şey vardı. Fiyat aşağı yukarı ya aynı olur ya da çok az fark eder diye düşünüyorum. Ama tabi sabitleme yapamıyoruz demeleri biraz işgüzarlık gibi geldi bana da
Benim özel sağlık sigortam var. O da 100bin tl sini karşıladığı için çok takılmıyoruz fiyata. Kalanını ödeyebiliriz çünkü (sezaryen doğum)

Resim foto ben de uğraşamam zaten şu an kafam hiç orada da değil biz 6 yıldır tedavi görüyoruz tüp bebek de mahvettti bizi maddi olarak ama bebişimizi bulduk sağlıkla doğsun yeter keşke bende devlette doğurabilsem ama artık hiç güvenmiyorum yaşadıklarımdan sonra psikolojimi bozdular o kadar bekledik bebişimizi sağlıkla kucağıma alayım her şeyi hallederiz

Teşekkür ederim . Öyle bir mail atmaları güzel. Arayıp bende isteyeyim en azından bilgilenmiş olalım

Valla bu hastne ücretleri cidden. Çok fazla ben o yüzden devlette yapicam nasipse devletin tek sevmediğim yani doğumdan sonra eşimi odaya refakatçi olarak almıyorlar yanımda kimse yok sanırım kadın tutucam çok saçma.60bin normal doğum fiyatı veriyorlar daha konforlu daha rahat bir oda belki ama bana göre çok para ya

Kadın tutucam derken şaka yaptım tabi ama bı akrabamdan yardım isticem Allah yardım eder inşallah o günü bı atlatsak

Durumumuz tam tersi özelde sıkıntı yaşayınca devlete geçtik. Misafir odasına tek kişilik yatak ve çok şık bir dolap almıştık yatağa kenarlık yaptırıyoruz şimdi beşik de hediye geldi. Üç beş kıyafet bir biberon bir emzik birkaç paket bez aldık o kadar, hediyelikleri ben de kendim yaptım. Şimdi bu masrafları üst üste koyalım çocuğumuzun geleceği için altına falan yatıralım dedik inşallah bir aksilik olmaz da yapabiliriz. Sıfırdan yapmak cidden çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…