Senin sigortan yok muydu canım yanlış mı hatırladım 80bin gerçekten fazla umarım dahada artırmazlarBu arada 80 bin civarı fiyat verdiler. Fakat hiçvir şekilde sabitleme anlaşma yapmıyorlar. Mantığını anlayamadım . 30 hazirana kadar fiyatımız bu o yüzden sabitleme yapamıyoruz diyorlar . Bende şaşırdım. Ne biliyim bi anlaşma bi imza hiçbir şey yok mu ben doğuö yapacağom zaman elimi kolumu sallayıp gidecek miyim . Hadi benimki sezaryen olacak , öyle böyle bi tarih belirlicez öncesinde ve herhalde tarihi hastaneye bildiricez. Peki normsl doğum yapanlar ne yapcak. Doğum başlayonca direkt gidip ben burda doğum yapcam mı dicek . Oda vs yoksa ne olcak kafamda deli sorular
Dimi yaaOkurken bi duygulandımiç sesim: hatırladın mı Ali Abi, bugünün hayalini kuruyorduk hep beraber
Özel sağlık sigortam 50 bin civarını karşılayacak maalesef . Yine buna da şükür tabi ki . Biz normalde 30 bin farkı ödicektik fakat fiyat sabitlemesi yapmadığı için doğumda saçöa sapan bahaneşerlr fiyatı arttırıp daha fazla isterler gibime geldi. Çünkü anlaşma yapmamalarının başka mantığı yok bence . Şunu ek olarak yaptık bu dahil değildi vs diyip iyice şişirirler artık. Medicana burda da var evet acıbadem ile hemen hemen aynı fiyat ama onlar fiyat sanitlemesi yapıyor diye viliyorımSenin sigortan yok muydu canım yanlış mı hatırladım 80bin gerçekten fazla umarım dahada artırmazlarburda Acıbadem yok ama abimlerin ankara medicanada oldu en pahalı hastanelerden biriymiş 75bin tuttu Mart ayının başında. Doktoruna bağlıda değişiyor tabi. Acıbadem’de o ayarda diye biliyorum ve peşin elden istemişler parayı
Burda meslek indirimi vs 35-40bin diyorlar şuan
Planlı sezaryen olduğu için sabahtan gideceksin odanı vs hazırlarlar zaten küçük hastane değil bunlar. 1-2 hafta kala tarihi net söyler doktorun
Amin inşallahBende çok duygusalim, hem bir yandan bir an önce bitsin bu hamilelik dertleri istiyorum, hem de bitmesin bu minik tekmeleri çok özlücem diyorum, bir yandan ona kavuşmak için gün sayıyorum ne bileyim değişik duygular, dün sağlık ocağında 3 yaşlarında bir erkek çocuğu o kadar içten ağlıyordu ki kendimi tutamadım hüngür hüngür ağladımhamileliğimin en komik ağlamasıdır heralde, bir gün de çok ağlıyordum eşim ne oldu dedi annemi çok özledim diye ağladım çocuk gibi ah ahhhh ne zorluklar atlattık, ne kadar güzel anılar da biriktirdik aynı zamanda sağlıkla, kolaylıkla, zamanında kavusalim bebislerimize
Selamlar benim acıbadem, ilk doğumda acıbadem, öyle sabitleme falan olmadı. Şöyle ki dr tarihi netleştirip belirledikten sonra haber veriyor içeriye sizi de fiyatlandırmaya yönlendiriyolar oda falan görmek istiosanız gösteriolar paketin içeriği ile ilgili fiyatı verio üzerine mail atıyor. Biz maille ilerledik anlaştığımız fiyat üzerinden. Ekstra bişey bi mama ödemiştik o kadar başka bişey yoktu sıkıntı yaşamadık.Kızlar acıbademde doğum yapacak olan var mı? Hastane ısrarla fiyat sabitleme yapmıyor. Diğer şehirlerde de aynı durum var mı? Ocak ile 30 haziran arası fiyatlarımız aynı herhangi bir zam olmayacak o yüzden bi fiyat anlaşması ya da sabitlemesi yapamıyoruz diyorlar. Nasıl olcak böyle ? Doğumdan sonra hastaneden çıkınca çıkardıkları faturayı mı direkt ödeyeceğiz. Hiç hoş olmadı bu durum. Bu arada fiyat bilgisi veriyorlar fakat hastane çok kazık olduğu için sabitlemedem güvenemiyorım. Kim bilir doğumdan sonra neleri bahane ederek fiyat arttıracaklar. Acıbademe başka şehirlerde giden arkadaşlar var ise nasıl ilerliyor süreç sizde?
Ben 80 bine bile ok um şu an da bu cumartesi tam fiyatı öğrencem gene haber veririm. İstanbul maslak bizimki de , ilki fulya acıbadem di. Yani mail üzerinden ilerleyin ki sonra fatura çıktığında sorgulayabilesiniz. Ama ekstra bişey çıkmadı eminim ben. Bir mamanın ücretini verdik o kadar.Bu arada 80 bin civarı fiyat verdiler. Fakat hiçvir şekilde sabitleme anlaşma yapmıyorlar. Mantığını anlayamadım . 30 hazirana kadar fiyatımız bu o yüzden sabitleme yapamıyoruz diyorlar . Bende şaşırdım. Ne biliyim bi anlaşma bi imza hiçbir şey yok mu ben doğuö yapacağom zaman elimi kolumu sallayıp gidecek miyim . Hadi benimki sezaryen olacak , öyle böyle bi tarih belirlicez öncesinde ve herhalde tarihi hastaneye bildiricez. Peki normsl doğum yapanlar ne yapcak. Doğum başlayonca direkt gidip ben burda doğum yapcam mı dicek . Oda vs yoksa ne olcak kafamda deli sorular
Ay çok teşekkür ederim . O zaman tarih belirlenince fiyattır içeriktir odadır hepsini görürüzSelamlar benim acıbadem, ilk doğumda acıbadem, öyle sabitleme falan olmadı. Şöyle ki dr tarihi netleştirip belirledikten sonra haber veriyor içeriye sizi de fiyatlandırmaya yönlendiriyolar oda falan görmek istiosanız gösteriolar paketin içeriği ile ilgili fiyatı verio üzerine mail atıyor. Biz maille ilerledik anlaştığımız fiyat üzerinden. Ekstra bişey bi mama ödemiştik o kadar başka bişey yoktu sıkıntı yaşamadık.
Umarım sizinde daha yüksek olmaz ya . Biize doktor farkı oluyor denmişti hastanelerde fiyat sabit denmişti ama bilmiyorum. Benim doktorum dümdüz. Mesela öncesinde bir prof vardı ona gitmeyi düşünüyordum epey fiyat farkı vardı .Ben 80 bine bile ok um şu an da bu cumartesi tam fiyatı öğrencem gene haber veririm. İstanbul maslak bizimki de , ilki fulya acıbadem di. Yani mail üzerinden ilerleyin ki sonra fatura çıktığında sorgulayabilesiniz. Ama ekstra bişey çıkmadı eminim ben. Bir mamanın ücretini verdik o kadar.
Şimdi bile gösterebilirler bence şimdi geçmiş zaman ama doğumdan bir hafta önce mi görüştüm ben de galiba hatırlayamadım tarih bekirlemeden mi önceydi ama yakın zamsndı. Dr parası da dahil dimi buna ? Bizimki doçent mesela ona göre fark olucaktırAy çok teşekkür ederim . O zaman tarih belirlenince fiyattır içeriktir odadır hepsini görürüz
Aynı şeyi yazmışızUmarım sizinde daha yüksek olmaz ya . Biize doktor farkı oluyor denmişti hastanelerde fiyat sabit denmişti ama bilmiyorum. Benim doktorum dümdüz. Mesela öncesinde bir prof vardı ona gitmeyi düşünüyordum epey fiyat farkı vardı .
Evet evet toplam fiyat. Doktorda hastaneye bağlı çalışıyor.Şimdi bile gösterebilirler bence şimdi geçmiş zaman ama doğumdan bir hafta önce mi görüştüm ben de galiba hatırlayamadım tarih bekirlemeden mi önceydi ama yakın zamsndı. Dr parası da dahil dimi buna ? Bizimki doçent mesela ona göre fark olucaktır
Evet hastane doktor toplam fiyat bu. Bizimki operatör drŞimdi bile gösterebilirler bence şimdi geçmiş zaman ama doğumdan bir hafta önce mi görüştüm ben de galiba hatırlayamadım tarih bekirlemeden mi önceydi ama yakın zamsndı. Dr parası da dahil dimi buna ? Bizimki doçent mesela ona göre fark olucaktır
Ya sanırım pazarlık yapılabiliyormuş. Bizde doğum öncesi konuşuruz pazarlık yaparız vs dedik ama fiyat sabitlenmediği için kaldı öyle. Doğum sonrası da o halle pazarlık ile uğraşabilecek miyiz bilmiyorumAynı şeyi yazmışızdr um yardımcı olcam dedi inşallah biraz bile indirim işimizi görür
Bizimde herşeyin üst üste geldiği çok borçlu bir döneme denk geldi. Ama bebiş de kısmetiyle geldi elhamdülillah. Kendi tercihimizdi şikayet edemem. Kurbana da denk geliyor doğum birde o var mesela. Az değil artık kurban hisseleri de. Benim sonrasında ücretsiz izin alacak olmam da etkileyecek tabi. İlkinde heves edip alamadığım ne varsa bunda alacağım demiştim ama sanki bunda daha sıkışık oldu. Süslemeler hediyelikler isimli kıyafetler foto çekimi hiç hevesim ve enerjim yok bunda. İnsanın o an gözü görmüyormuş tecrübe ettim. Gebelik sürecimi hep özelde devam ettim ama doğumu devlette yapmayı düşünüyorum. Zaten doğuracak olan benim, devlette ebeler daha deneyimli. Ortamını da gördüm gayet konforlu ve güzel. Özele vereceğimiz parayı başka bir ihtiyaca harcadım bile.Kızlar maddi konuda bizde çok sıkıntılıyız ama diyorum geçecek halledeceğiz bi doğsun sağlıkla bizim özle geçme planımız da yoktu 40 -50 gibi birşey sanırım eşim konuşmuş onu. Devlet hastanesinde sorun yaşayınca özele geçmiştik.
Biz minimalize alışveriş yaptık hep zaten süslemeleri hep kendim yaptım olduğu kadar eksik de kalsın istemedim
Eşime de hallederiz diyorum biz neleri hallettik beraber
Ben de maslak acıbademde yapacağım doğumu. Geçenlerde hasta yatış-çıkış yetkilisini aradım. Bana bir mail atmasını istedim.Kızlar acıbademde doğum yapacak olan var mı? Hastane ısrarla fiyat sabitleme yapmıyor. Diğer şehirlerde de aynı durum var mı? Ocak ile 30 haziran arası fiyatlarımız aynı herhangi bir zam olmayacak o yüzden bi fiyat anlaşması ya da sabitlemesi yapamıyoruz diyorlar. Nasıl olcak böyle ? Doğumdan sonra hastaneden çıkınca çıkardıkları faturayı mı direkt ödeyeceğiz. Hiç hoş olmadı bu durum. Bu arada fiyat bilgisi veriyorlar fakat hastane çok kazık olduğu için sabitlemedem güvenemiyorım. Kim bilir doğumdan sonra neleri bahane ederek fiyat arttıracaklar. Acıbademe başka şehirlerde giden arkadaşlar var ise nasıl ilerliyor süreç sizde?
Resim foto ben de uğraşamam zaten şu an kafam hiç orada da değilBizimde herşeyin üst üste geldiği çok borçlu bir döneme denk geldi. Ama bebiş de kısmetiyle geldi elhamdülillah. Kendi tercihimizdi şikayet edemem. Kurbana da denk geliyor doğum birde o var mesela. Az değil artık kurban hisseleri de. Benim sonrasında ücretsiz izin alacak olmam da etkileyecek tabi. İlkinde heves edip alamadığım ne varsa bunda alacağım demiştim ama sanki bunda daha sıkışık oldu. Süslemeler hediyelikler isimli kıyafetler foto çekimi hiç hevesim ve enerjim yok bunda. İnsanın o an gözü görmüyormuş tecrübe ettim. Gebelik sürecimi hep özelde devam ettim ama doğumu devlette yapmayı düşünüyorum. Zaten doğuracak olan benim, devlette ebeler daha deneyimli. Ortamını da gördüm gayet konforlu ve güzel. Özele vereceğimiz parayı başka bir ihtiyaca harcadım bile.
Bebek kıyafetleri bile çok pahalı. Kızımda daha rahat aldığımı hatırlıyorum bol bol. Çok şükür ihtiyaç olan çoğu şeyi aldım fazla fazla lükse kaçmadan. Ben asıl asgari ücretle veya tek maaşla geçinenler nasıl yapıyor onu düşünüyorum. Rabbim yardımcıları olsun. Bu süreçte en çok da kullandığım ilaçlar ve takviyeler tuttu. Bu ay yine bir sürü alacağım ilaçlara ilaveten doğumu kolaylaştırmak için takviyeler yağlar çaylar hurma falan.
Gelenlere tutmak için iyisinden bir çikolata alırım yeter bence.
Teşekkür ederim . Öyle bir mail atmaları güzel. Arayıp bende isteyeyim en azından bilgilenmiş olalımBen de maslak acıbademde yapacağım doğumu. Geçenlerde hasta yatış-çıkış yetkilisini aradım. Bana bir mail atmasını istedim.
O mailde hangi hizmetlerin dahil olduğu, hangilerinin ücretli olduğu, yanımızda getirmeye gerek olmayan şeyler, getirmemiz gerekenler, oda fiyatları, fotoğrafçı bilgileri vs gibi daha bir çok şey vardı. Fiyat aşağı yukarı ya aynı olur ya da çok az fark eder diye düşünüyorum. Ama tabi sabitleme yapamıyoruz demeleri biraz işgüzarlık gibi geldi bana da
Benim özel sağlık sigortam var. O da 100bin tl sini karşıladığı için çok takılmıyoruz fiyata. Kalanını ödeyebiliriz çünkü (sezaryen doğum)
Durumumuz tam tersi özelde sıkıntı yaşayınca devlete geçtik. Misafir odasına tek kişilik yatak ve çok şık bir dolap almıştık yatağa kenarlık yaptırıyoruz şimdiKızlar maddi konuda bizde çok sıkıntılıyız ama diyorum geçecek halledeceğiz bi doğsun sağlıkla bizim özle geçme planımız da yoktu 40 -50 gibi birşey sanırım eşim konuşmuş onu. Devlet hastanesinde sorun yaşayınca özele geçmiştik.
Biz minimalize alışveriş yaptık hep zaten süslemeleri hep kendim yaptım olduğu kadar eksik de kalsın istemedim
Eşime de hallederiz diyorum biz neleri hallettik beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?