2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kadın tutucam derken şaka yaptım tabi ama bı akrabamdan yardım isticem Allah yardım eder inşallah o günü bı atlatsak

Bulunduğunuz şehirde varsa şehir hastanesini bir deneyim derim. Doğum odaları tek kişilik refakatçi olarak eş ya da 1 kadın alıyorlar sadece. Odada pilates topu ve egzersiz için gerekli araçlar mevcut aciliyet olursa da odada doğum olabiliyor araç gereçler varmış. Bir de temiz havlu şampuan vs veriyoruz getirmenize gerek yok demişti ebe bana

Kızlar isimli takı yastığını Trendyolda Narin Bebiş butiğinden sipariş etmiştim. 400₺.
Bugün geldi. Çok tatlı
Uçuk paralar vermeye gerek yok diye düşündüm. Alt tarafı yastık işte :)
Yastık kılıfını da çıkarıp yıkayabiliyorsunuz. Yıkayıp bi güzel ütüleyeceğim.
Arayan varsa bilgisi olsun diye paylaşmak istedim

Kızlar bebeğe park yatak almak istiyorum ama saklanarak rahat uyusun diye ekstra bir de hamak beşik mi alayım anne yanı sepet beşik mi alayım sizce napayım? Siz ne aldınız?

İyi bir devlet hastanesi ise orda doğum yapmak en mantıklısı şuan. Ama maalesef bazı devlet hastaneleriden çok çok kötğ bahsediliyor. İyi bahseden de var kötğ bahseden de var. Hastaneden hastaneye değişiyor. Çok iyi devlet hastaneleri de var çyle bi hastaneye denk gelinirse özelden daha mantıklı zaten

Cnm olur mu hiç şey ben hastanede yattım kadın doğumda kimsem yok benim eşim kaldı yanımda yan odalarda doğuranlar da vardı eşleri yanındaydı sanki

sadece şunu diyorum özel devlet fark etmez Allah iyi vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın hepimizi :)

Kızlar bebeğe park yatak almak istiyorum ama saklanarak rahat uyusun diye ekstra bir de hamak beşik mi alayım anne yanı sepet beşik mi alayım sizce napayım? Siz ne aldınız?
Valla ben arkadaşımda vardı o verdi sağ olsun hamak beşik ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum ama

Cnm olur mu hiç şey ben hastanede yattım kadın doğumda kimsem yok benim eşim kaldı yanımda yan odalarda doğuranlar da vardı eşleri yanındaydı sanki
Ebe polikliniği bana o şekilde söyledi ilk çocuğumda sıkıntı olmamıştı başka bir ilde doğum yapmıştım o zaman ama burda hasta mahremiyeti diye almiyorlarmis

Evet var aslında ama beni şimdi kabul ederler mi bilmiyorum 33.haftaya Randevu alayım ben teşekkür ediyorum

İlk zamanlar için reflü yatağı alabilirsiniz. Hamak beşik konusunda fikrim yok ama sepet beşik epey kısa ömürlü olur bence.

Amin inşallah canım. Ben de 5 ay yattım ama hamileligi çok sevdim hep. Risklerine ve korkularına rağmen. Allahin mucizesi cunku. Cok duygusal bir durum. Benim kismet ise artık son hamileliğim oldugunu düşününce de bi garip hissediyorum. Cok sukur ki Allah bir daha yaşamayı nasip etti.

İlk zamanlar için reflü yatağı alabilirsiniz. Hamak beşik konusunda fikrim yok ama sepet beşik epey kısa ömürlü olur bence.
Reflü yatağı var gündüz uykuları için park yatak yerine kullanabileceğim beşik hamak tarzı kullanışlı olmaz mı? Sizce park yatak ve reflü yatağı yeterli olur mu?

Rabbim dertlerini göstermesin inşallah gerçekten çok mucizevi birşey yaşıyoruz benimde ilk gebelik belkide ondandır bu duygusallık Allah'ım dileyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah bu güzel duyguları anları

Reflü yatağı var gündüz uykuları için park yatak yerine kullanabileceğim beşik hamak tarzı kullanışlı olmaz mı? Sizce park yatak ve reflü yatağı yeterli olur mu?
hamakta belki sallanarak uyutabilirsiniz. sallamaya da alıştırmamak lazım da bebğein huyuna suyuna ve ne kadar uykusuz olduğuna bağlı :) ben oğlumda ilk zamanlar yataş juno baby kullandım (reflü yatağı gibi biraz daha farklısı), sonra hep kucağımda uyudu :) 5 aylık gibi de anne yanına geçti. sonra ahşap beşikle devam ettik. park yatağınızın kafa kısmı yükseliyorsa bence rahatlıkla onu kullanabilirsiniz. yoksa ilk zamanlar için reflü yatağını park yatağa koyarak da uyutabilirsiniz.

Amin canim insallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizler de saglikla kolaylikla kavuşalım inşallah. Hersey su gibi akıp gitsin inşallah.

Amin amin inşallah canım
Amin canim insallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizler de saglikla kolaylikla kavuşalım inşallah. Hersey su gibi akıp gitsin inşallah.

Bu arada erkenci kuşumuz vardı nasıl oldu eve gecebildi mı miniğimiz YagmuR_BereN

İlk etap için reflü yatağı ve park yatak işimi görür o zaman sonraki aylarda bebeğin durumuna göre alırım

Buda Kızıma Yaptırdığım tulum henüz gelmedi ama uygun fiyata instegram da BEBESOİLL hesabından 300 liraya yaptırdım fikir olsun size de tam set penye de sipariş verdim ama hazır değil o gelsin onunda görselini atarım

Eklentiler

• 1000073289.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…