oğlumla annem evde kalacağı için şaka maka hastanede iki gün için hemşire tutsam mı diye düşünmüyor değilimKadın tutucam derken şaka yaptım tabiama bı akrabamdan yardım isticem Allah yardım eder inşallah o günü bı atlatsak
Kadın tutucam derken şaka yaptım tabiama bı akrabamdan yardım isticem Allah yardım eder inşallah o günü bı atlatsak
İyi bir devlet hastanesi ise orda doğum yapmak en mantıklısı şuan. Ama maalesef bazı devlet hastaneleriden çok çok kötğ bahsediliyor. İyi bahseden de var kötğ bahseden de var. Hastaneden hastaneye değişiyor. Çok iyi devlet hastaneleri de var çyle bi hastaneye denk gelinirse özelden daha mantıklı zatenValla bu hastne ücretleri cidden. Çok fazla ben o yüzden devlette yapicam nasipse devletin tek sevmediğim yani doğumdan sonra eşimi odaya refakatçi olarak almıyorlar yanımda kimse yok sanırım kadın tutucamçok saçma.60bin normal doğum fiyatı veriyorlar daha konforlu daha rahat bir oda belki ama bana göre çok para ya
Cnm olur mu hiç şey ben hastanede yattım kadın doğumda kimsem yok benim eşim kaldı yanımda yan odalarda doğuranlar da vardı eşleri yanındaydı sankiValla bu hastne ücretleri cidden. Çok fazla ben o yüzden devlette yapicam nasipse devletin tek sevmediğim yani doğumdan sonra eşimi odaya refakatçi olarak almıyorlar yanımda kimse yok sanırım kadın tutucamçok saçma.60bin normal doğum fiyatı veriyorlar daha konforlu daha rahat bir oda belki ama bana göre çok para ya
Durumumuz tam tersi özelde sıkıntı yaşayınca devlete geçtik. Misafir odasına tek kişilik yatak ve çok şık bir dolap almıştık yatağa kenarlık yaptırıyoruz şimdibeşik de hediye geldi. Üç beş kıyafet bir biberon bir emzik birkaç paket bez aldık o kadar, hediyelikleri ben de kendim yaptım. Şimdi bu masrafları üst üste koyalım çocuğumuzun geleceği için altına falan yatıralım dedik inşallah bir aksilik olmaz da yapabiliriz. Sıfırdan yapmak cidden çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Valla ben arkadaşımda vardı o verdi sağ olsun hamak beşik ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum amaKızlar bebeğe park yatak almak istiyorum ama saklanarak rahat uyusun diye ekstra bir de hamak beşik mi alayım anne yanı sepet beşik mi alayım sizce napayım? Siz ne aldınız?
Ebe polikliniği bana o şekilde söyledi ilk çocuğumda sıkıntı olmamıştı başka bir ilde doğum yapmıştım o zaman ama burda hasta mahremiyeti diye almiyorlarmisCnm olur mu hiç şey ben hastanede yattım kadın doğumda kimsem yok benim eşim kaldı yanımda yan odalarda doğuranlar da vardı eşleri yanındaydı sanki
Evet var aslında ama beni şimdi kabul ederler mi bilmiyorum 33.haftaya Randevu alayım ben teşekkür ediyorumBulunduğunuz şehirde varsa şehir hastanesini bir deneyim derim. Doğum odaları tek kişilik refakatçi olarak eş ya da 1 kadın alıyorlar sadece. Odada pilates topu ve egzersiz için gerekli araçlar mevcut aciliyet olursa da odada doğum olabiliyor araç gereçler varmış. Bir de temiz havlu şampuan vs veriyoruz getirmenize gerek yok demişti ebe bana
İlk zamanlar için reflü yatağı alabilirsiniz. Hamak beşik konusunda fikrim yok ama sepet beşik epey kısa ömürlü olur bence.Kızlar bebeğe park yatak almak istiyorum ama saklanarak rahat uyusun diye ekstra bir de hamak beşik mi alayım anne yanı sepet beşik mi alayım sizce napayım? Siz ne aldınız?
Amin inşallah canım. Ben de 5 ay yattım ama hamileligi çok sevdim hep. Risklerine ve korkularına rağmen. Allahin mucizesi cunku. Cok duygusal bir durum. Benim kismet ise artık son hamileliğim oldugunu düşününce de bi garip hissediyorum. Cok sukur ki Allah bir daha yaşamayı nasip etti.Amin inşallah
Bende çok özleyecem valla evet çok sıkıntı çektik tehlikeli hamilelik olduğu için ilk 4 ay yattım sonrasi yine riskli derken bu günlere geldik hele 2 gündür bebeğim çok hareketli belki ondan bu kadar duygusala bağladım bende bu tekmeleri dönmeleri hıçkırıkları özleyecem diyorum kendi kendimerabbim kolaylıkla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin mutlu huzurlu bilinçli merhametli güzel bı nesil büyütelim inşallah
Reflü yatağı var gündüz uykuları için park yatak yerine kullanabileceğim beşik hamak tarzı kullanışlı olmaz mı? Sizce park yatak ve reflü yatağı yeterli olur mu?İlk zamanlar için reflü yatağı alabilirsiniz. Hamak beşik konusunda fikrim yok ama sepet beşik epey kısa ömürlü olur bence.
Rabbim dertlerini göstermesin inşallah gerçekten çok mucizevi birşey yaşıyoruz benimde ilk gebelik belkide ondandır bu duygusallık Allah'ım dileyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah bu güzel duyguları anlarıAmin inşallah canım. Ben de 5 ay yattım ama hamileligi çok sevdim hep. Risklerine ve korkularına rağmen. Allahin mucizesi cunku. Cok duygusal bir durum. Benim kismet ise artık son hamileliğim oldugunu düşününce de bi garip hissediyorum. Cok sukur ki Allah bir daha yaşamayı nasip etti.
hamakta belki sallanarak uyutabilirsiniz. sallamaya da alıştırmamak lazım da bebğein huyuna suyuna ve ne kadar uykusuz olduğuna bağlı :) ben oğlumda ilk zamanlar yataş juno baby kullandım (reflü yatağı gibi biraz daha farklısı), sonra hep kucağımda uyudu :) 5 aylık gibi de anne yanına geçti. sonra ahşap beşikle devam ettik. park yatağınızın kafa kısmı yükseliyorsa bence rahatlıkla onu kullanabilirsiniz. yoksa ilk zamanlar için reflü yatağını park yatağa koyarak da uyutabilirsiniz.Reflü yatağı var gündüz uykuları için park yatak yerine kullanabileceğim beşik hamak tarzı kullanışlı olmaz mı? Sizce park yatak ve reflü yatağı yeterli olur mu?
Amin canim insallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizler de saglikla kolaylikla kavuşalım inşallah. Hersey su gibi akıp gitsin inşallah.Rabbim dertlerini göstermesin inşallah gerçekten çok mucizevi birşey yaşıyoruz benimde ilk gebelik belkide ondandır bu duygusallık Allah'ım dileyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah bu güzel duyguları anları
Amin canim insallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizler de saglikla kolaylikla kavuşalım inşallah. Hersey su gibi akıp gitsin inşallah.
İlk etap için reflü yatağı ve park yatak işimi görür o zaman sonraki aylarda bebeğin durumuna göre alırımhamakta belki sallanarak uyutabilirsiniz. sallamaya da alıştırmamak lazım da bebğein huyuna suyuna ve ne kadar uykusuz olduğuna bağlı :) ben oğlumda ilk zamanlar yataş juno baby kullandım (reflü yatağı gibi biraz daha farklısı), sonra hep kucağımda uyudu :) 5 aylık gibi de anne yanına geçti. sonra ahşap beşikle devam ettik. park yatağınızın kafa kısmı yükseliyorsa bence rahatlıkla onu kullanabilirsiniz. yoksa ilk zamanlar için reflü yatağını park yatağa koyarak da uyutabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?