- 14 Ağustos 2011
- 28.803
- 4.542
- 448
Aynen ben de dua ediyorum beril kuş için.Amin amin inşallah canım
Bu arada erkenci kuşumuz vardı nasıl oldu eve gecebildi mı miniğimiz @YagmuR_BereN
Amin inşallah canım. Yavaş yavaş gunler belli oluyor. Yarın bizimkiler de belli olur kismet ise. Bayramdan önce ve sonra doğum yapacak iki grup,olacak gibi gözüküyor. Maşallah sana da canım.Sevgili Arkadaşlar Şimdi Doktor kontrolünden geldim 32+4 herşey yolunda elhamdülillah 38+1 de sezaryen günü aldık 16 Haziran Allah nasip ederse Rabbim Hepimizi Sağ Salim kurtarsın sağlıkla sıhhatle gelsin miniklerimiz❤
Canim sen gelmiyorsun uzun suredir. Nasil geciyor?İlk etap için reflü yatağı ve park yatak işimi görür o zaman sonraki aylarda bebeğin durumuna göre alırım
Merhaba güle güle giysin çok tatlı. Sayfaya baktım da sadece tulum+şapka bulamadımBuda Kızıma Yaptırdığım tulum henüz gelmedi ama uygun fiyata instegram da BEBESOİLL hesabından 300 liraya yaptırdım fikir olsun size de tam set penye de sipariş verdim ama hazır değil o gelsin onunda görselini atarım
Evde doktor kontrolü wc hariç kalkmıyorum 32. Haftaya geldim çok şükür aynı şekilde devam ediyorum. Senin nasıl gidiyor canımCanim sen gelmiyorsun uzun suredir. Nasil geciyor?
Cok tatliiiiBuda Kızıma Yaptırdığım tulum henüz gelmedi ama uygun fiyata instegram da BEBESOİLL hesabından 300 liraya yaptırdım fikir olsun size de tam set penye de sipariş verdim ama hazır değil o gelsin onunda görselini atarım
Çok güzel olmuş maşallah.Kendimizce minimal bir dis cekim yaptik artik doguma haziriz
Canım yaz dm'den bunları istiyorum diye yardımcı oluyolarMerhaba güle güle giysin çok tatlı. Sayfaya baktım da sadece tulum+şapka bulamadım
hamakta belki sallanarak uyutabilirsiniz. sallamaya da alıştırmamak lazım da bebğein huyuna suyuna ve ne kadar uykusuz olduğuna bağlı :) ben oğlumda ilk zamanlar yataş juno baby kullandım (reflü yatağı gibi biraz daha farklısı), sonra hep kucağımda uyudu :) 5 aylık gibi de anne yanına geçti. sonra ahşap beşikle devam ettik. park yatağınızın kafa kısmı yükseliyorsa bence rahatlıkla onu kullanabilirsiniz. yoksa ilk zamanlar için reflü yatağını park yatağa koyarak da uyutabilirsiniz.
Sonuna kadar gidelim en güzel şekilde insallah canim. Ben de aynen senin gibiyim,. 5 aydır yatiyorum. Sadece tuvalet ve duş icin kalkıyorum. Evet masallah cok sukur canim. Saglikla kavuşalım insallah. Son durum için doktor ne diyor?Evde doktor kontrolü wc hariç kalkmıyorum 32. Haftaya geldim çok şükür aynı şekilde devam ediyorum. Senin nasıl gidiyor canım
Yaaaa Allah yardımcınız olsunSonuna kadar gidelim en güzel şekilde insallah canim. Ben de aynen senin gibiyim,. 5 aydır yatiyorum. Sadece tuvalet ve duş icin kalkıyorum. Evet masallah cok sukur canim. Saglikla kavuşalım insallah. Son durum için doktor ne diyor?
Normalmiş tatlım ara ara bana da oluyor hepimize oluyordur, çok şiddetli devamlı bir ağrı degilse ve Allah korusun kanama yoksa normalmis artık bu ağrılar acılarBebiş ittiriyor sanki kendini, vajinada acı hissediyorum. Normaldir heralde de aklıma takılıyor. Kontrolüm pazartesi
Ayaklar asagida mi? O zaman aci oluyor.Bebiş ittiriyor sanki kendini, vajinada acı hissediyorum. Normaldir heralde de aklıma takılıyor. Kontrolüm pazartesi
Ay çok teşekkür ederiz canim.Yaaaa Allah yardımcınız olsunbebislerinizi kucaklarınıza alın bol bol gezin, evlere girmeyin çok hakettiniz hiç kıyamıyorum hamileyken yatmak zorunda olan sizlere ben bir ay yattım psikolojim bozuldu Allah yardımcınız olsun sarılıyorum size,hepinize
Tamam takibe aldım canim tesekkurler.Kızlar Instagram da dr.burakhazine var görmüşsünüzdür, YouTube a video yapmışlar 3. Trimesterle ilgili, gerçi hepimizin bitmek üzere aslında ama yine de güzel bilgiler aktarmislar yakın zamanda da doğumla ilgili atacaklarını söylediler ben beğendim sizde bakmak isterseniz diye paylaşayım dedim
En son kafasi asagidaydi sonra tekrar dondu mu bilmiyorumAyaklar asagida mi? O zaman aci oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?