2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Amin inşallah canım. Yavaş yavaş gunler belli oluyor. Yarın bizimkiler de belli olur kismet ise. Bayramdan önce ve sonra doğum yapacak iki grup,olacak gibi gözüküyor. Maşallah sana da canım.

Merhaba güle güle giysin çok tatlı. Sayfaya baktım da sadece tulum+şapka bulamadım

Cok tatliiii

Kendimizce minimal bir dis cekim yaptik artik doguma haziriz

Eklentiler

• IMG-20250507-WA0082.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG-20250507-WA0065.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20250507-WA0050.webp
    117,3 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20250507-WA0034.webp
    88,9 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG-20250507-WA0012.webp
    111 KB · Görüntüleme: 66

Beşik, park yatak ayaklarinin altina kitap gibi yükseltici de konabilir. Reflü yatağı gibi eğim verilmiş olur
Oğlum büyüdüğünde hasta iken, geniz akıntısı, burun tıkanıklığı olduğu zamanlarda hep o şekilde başını yüksekte tutmuştuk

Evde doktor kontrolü wc hariç kalkmıyorum 32. Haftaya geldim çok şükür aynı şekilde devam ediyorum. Senin nasıl gidiyor canım
Sonuna kadar gidelim en güzel şekilde insallah canim. Ben de aynen senin gibiyim,. 5 aydır yatiyorum. Sadece tuvalet ve duş icin kalkıyorum. Evet masallah cok sukur canim. Saglikla kavuşalım insallah. Son durum için doktor ne diyor?

Yaaaa Allah yardımcınız olsun bebislerinizi kucaklarınıza alın bol bol gezin, evlere girmeyin çok hakettiniz hiç kıyamıyorum hamileyken yatmak zorunda olan sizlere ben bir ay yattım psikolojim bozuldu Allah yardımcınız olsun sarılıyorum size,hepinize

Bebiş ittiriyor sanki kendini, vajinada acı hissediyorum. Normaldir heralde de aklıma takılıyor. Kontrolüm pazartesi
Normalmiş tatlım ara ara bana da oluyor hepimize oluyordur, çok şiddetli devamlı bir ağrı degilse ve Allah korusun kanama yoksa normalmis artık bu ağrılar acılar

Kızlar Instagram da dr.burakhazine var görmüşsünüzdür, YouTube a video yapmışlar 3. Trimesterle ilgili, gerçi hepimizin bitmek üzere aslında ama yine de güzel bilgiler aktarmislar yakın zamanda da doğumla ilgili atacaklarını söylediler ben beğendim sizde bakmak isterseniz diye paylaşayım dedim

Ay çok teşekkür ederiz canim. Amin inşallah. Hepimiz yazin gezdirelim yavrulari saglikla insallah. Sen niye yatmistin canim?

Tamam takibe aldım canim tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…