Hemen acil hastaneye gidin, doğum atağını durdurmak için ilaç verirler. Ciğer geliştirici iğne de olursunuz. Ne kadar dursa kar. Ama korkmayın, nişan gelmesi su gelmesi gibi daha riskli bir durum değil, 2-3 hafta sonraya bile doğum uzayabilir.Kızlar ya nişanım geldi. 34. Haftadayım. Cuma günü kilosuna 2100 dedi. Erken olacak galiba korkuyorum
Korkma cnm bak bende doğumu bekliyorum riskli haftalar geçti benimki de 2100 gr sakin olmak çok zor ama üstesinden geleceğizKızlar ya nişanım geldi. 34. Haftadayım. Cuma günü kilosuna 2100 dedi. Erken olacak galiba korkuyorum
İnşallah canımKorkma cnm bak bende doğumu bekliyorum riskli haftalar geçti benimki de 2100 gr sakin olmak çok zor ama üstesinden geleceğiz
Ay inşallah insanın içi değişik oluyorHemen acil hastaneye gidin, doğum atağını durdurmak için ilaç verirler. Ciğer geliştirici iğne de olursunuz. Ne kadar dursa kar. Ama korkmayın, nişan gelmesi su gelmesi gibi daha riskli bir durum değil, 2-3 hafta sonraya bile doğum uzayabilir.
Aaa banada mutlaka takın gobusler gitsin dedilerKızlaar bugün gebe okuluna gittim. Ebe eğitimde şöyle bir bilgi verdi; doğumdan sonra korse takmak toparlanmayı geciktiriyormuş. Yani takmazsanız normale daha hızlı dönersiniz dedi ama aklıma yatmadı benim. Eğitim de çok uzundu iş sebebiyle erken çıktım soramadım tekrar. Deneyimli anneler bu konuda fikir verebilir mi? Yani sakatlık sebebiyle zaten salmıştım gebelik öncesi, çok iyi görünmüyordum ama daha kötü görünmek de istemiyorum doğumdan sonra
Kesinlikle canım 2 gece olması daha iyi. Sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza2 gece olduğunu her fırsatta söylediler. Doktorumda 2 gece olduğunu söyledi . Benim ilk doğumum 2 gece kalmayı düşünüyorum o yüzden. Hemşireler emzirmeye vs yardım ediyor daha iyi olur benim için
Amin canım inşallah haftaya kavusuyoruzOyyyyçok sevindim tatlım az kalmış ohhh mis şifa olsun sütün
İçini ferah tut canım dualarım seninle . Benimde 30 hafta ile uyumlu doğdu kilosu. Rabbim en iyisini en hayırlısını yazsın . Yarın bizi habersiz bırakmaSaolasın cnm ben 35 oldum ama bebiş 31 32 ile uyumlu bariz bi gelişim geriliği var dedi doktor o kadar sıkıntıdayım ki rabbim herkezi kurtarsın sıkıntısından
İnşallah canım tesekkür ederim sizlerde zamanında saglıklı sıhhatli kavusun meleklerinize imşallahCanım çok sevindim maşallahhh sağlıkla kavuşun inşallahhh
Muhtemelen zıbınla durcaklar evde klima varsa uzun da giydirilir bizim evlerde klima mecbur yoksa buharlasiriz bebişede uzun kollu tulum giydiririm dedim ben kısa kollu tulum da almıştım dışarda giydiririmKızlar havalar iyice ısınmaya başladı. Acaba bebeklerimiz doğduğu dönemde uzun kollu tulumlar giyebilecek mi? Bi heves uzun da almışım hem yenidoğan hem 1-3 ay
Anladım canım. şimdi nasılsın?Yok canım daha dün hastaneden taburcu olduğum için doktor bir sıkıntı olmazsa pazartesiye gel dedi. Artık her pazartesi gideceğim randevuya.
Ağrın falan var mı canım? Yarın doktora görünmelisin. İnşallah zamanını bekler ufaklık.Kızlar ya nişanım geldi. 34. Haftadayım. Cuma günü kilosuna 2100 dedi. Erken olacak galiba korkuyorum
Şehir hastanesinde gittim gayet güzel eğitimleri var. Haftalara göre ayrıca gün gün saat saat ayırmışlar. Gebe okuluna eğitim saatinde gidip giriyoruz içerde bilgilerimizi alıyorlar. Asmlerde de var demişti bana sağlık ocağındaki ebe. Bir arayıp sorun isterseniz.Kızlar devlet hastanelerinin gebe okulu oluyormuş, duydunuz mu ya da gittiniz mi hiç nasıl başvuru yapılıyor acaba
Ben gittim eğitimler tamamlandı şuan arkadaşın dediği gibi şuan gidersen tek derslik bı anlatım alırsın ben hemen hemen gebeliğin başı sayılacak haftalarda gittim geçen kontrolümde de son buldu çok faydalı bilgiler öğrendim doğum gelişim hamilelik hakkında bebek bakımı içinde ayriyetten doğumdan sonra küçük bı ders olacakmış emzirme hemşireleri tarafındanKızlar devlet hastanelerinin gebe okulu oluyormuş, duydunuz mu ya da gittiniz mi hiç nasıl başvuru yapılıyor acaba
Hangi ildesiniz bilemedim ama bana da aynıları dendi İstanbul için. Haziran sonuna kadar zaten değişmiyor, doğumdan sonra ödüyorsunuz şeklinde. Doğum danışmanı (?) diye biri arıyor ara ara, gelirseniz detaylı bilgilendireyim demişti fiyat konusunda endişemi dile getirince biz dosyanıza zaten not alıyoruz zaten fiyat değişmez şüpheniz olmasın demişti. O gidip ben burda doğuracağım olayı da muhtemelen öyleBu arada 80 bin civarı fiyat verdiler. Fakat hiçvir şekilde sabitleme anlaşma yapmıyorlar. Mantığını anlayamadım . 30 hazirana kadar fiyatımız bu o yüzden sabitleme yapamıyoruz diyorlar . Bende şaşırdım. Ne biliyim bi anlaşma bi imza hiçbir şey yok mu ben doğuö yapacağom zaman elimi kolumu sallayıp gidecek miyim . Hadi benimki sezaryen olacak , öyle böyle bi tarih belirlicez öncesinde ve herhalde tarihi hastaneye bildiricez. Peki normsl doğum yapanlar ne yapcak. Doğum başlayonca direkt gidip ben burda doğum yapcam mı dicek . Oda vs yoksa ne olcak kafamda deli sorular
Geçmiş olsun ağrın yoksa bebek hareket ediyorsa sakin ol hic korkma ben dün yaşadığım korkuyu anlatayım sana belki seninde öyle biseydir sabah tuvaletten sonra kanlı katı bir akıntı geldi aynı zamanda bebekte bir süre hareket etmedi ödüm koptu bişey oldu sandım bacaklarımdan canım çekildi sanki hala agriyor inan korkudan. Apar topar hastaneye gittim muayne oldum kum dokuyormusum idrar yolundan kan gelmiş meğerse.çok şükür herşey yolundaydı ama yaşadığım korkuyu ben bilirim demem o ki sakinliğini koru hayırlısı olsun hakkindaKızlar ya nişanım geldi. 34. Haftadayım. Cuma günü kilosuna 2100 dedi. Erken olacak galiba korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?