2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Reflü yatağı var gündüz uykuları için park yatak yerine kullanabileceğim beşik hamak tarzı kullanışlı olmaz mı? Sizce park yatak ve reflü yatağı yeterli olur mu?
Ben de henüz park yatak almadım, 6/7 aya kadar kullanabileceği bir beşik aldım odadan odaya taşımam gerekeceği için ve elektrikli, sallanabilir bir şey tercih ettim büyüyünce yeğenimin park yatağını alırım muhtemelen. Yenidoğan evresinde beşik bana daha makul geldi yatak odasına kitlenmek istemiyorum, koltuklarda da içim rahat etmedi zaten köpeğim var. Biraz sizin ev içindeki durumunuza bağlı bence

Tekmeleri artık canımı yakıyor benimde göbeğim hep gergin sanki içine sığmıyor gibi
Sizinki durduk yere mi ağrı yoksa hareket ettikçe mi
Mesela yatakta uzanırken karnım semsert olup ağrıyor, hep gergin bir göbek benim de
Son bir saatte oldu bende de asiri hareket ve kasilma agrisi magnezyum ictim uyumaya caliscam, ilk hamilelikte 36-37 lerde boyle sertlikler oluyodu da unutmusum cidden notlarimdan buldum acile gitmisim
Benim ilkinde hiç olmamıştı ay vay diye yatakta döndüğümü hiç hatırlamıyorum cidden

Ben hiç kullanmadım korse ilk doğumdan sonra, doktorum da kullan demedi, ama geciktirir mi onu bilemedim

Himmm geç kaldık heralde biz şehir hastanesi zaten bizim burada nerede var bilmiyorum bile

Yaaaa ben aslında sosyallik olsun hemde bebek bakım hakkında bilgi alırım diye düşünmüştüm çok geç kaldım sanırım evet ya. Bebek bakımı hakkında sıfırım ben hiç öyle annelik falan da yüklenmedi hani hamilelokte yükleniyordu annem gelecek ama çok da kalamayacak yanımda ne yapacam acaba ben

Perine masajı bunu bende araştırmıştım da, yapabilir miyim bilemedim, bir haftaya kadar beklemeye gerek yok doktorlar 32 33 den sonra başlanır diyor. Henüz denemedim de

Banada henüz o yükleme olmadı evet hamileyim hareketlerini hissediyorum o hareketleri varlığını dünyaya değişmem ama anlattıkları annelik bende henüz yok inşallah kucağımıza alınca oluşacak öyle tahmin ediyorum bakımını da otomatikmen yapiyormusuz insan kendi çocuğundan korkmuyormuş alt üst değiştirmede falan bakalım nasıl olacak
Perine masajı bunu bende araştırmıştım da, yapabilir miyim bilemedim, bir haftaya kadar beklemeye gerek yok doktorlar 32 33 den sonra başlanır diyor. Henüz denemedim de
Ha evet adını unutmuştum aklımda bı hafta diye kalmış

Kum dökerken benden de pembe renkli akıntı gelmişti. Gördüğüm anda elim ayağım titremişti sizi çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun

Günaydın canım anneler bu karın sertleşmesi bebeklerin bir yerde toplanması bende de çok oluyor . Ara ara kasık ağrısı da yaşıyorum . Ama sürekli olmadığı için önemsemedim .

Mesela yatakta uzanırken karnım semsert olup ağrıyor, hep gergin bir göbek benim de

Benim ilkinde hiç olmamıştı ay vay diye yatakta döndüğümü hiç hatırlamıyorum cidden
Valla ilk hamilelik prenseslikti benimde simdi bir koleyim cocugun pesinde o yuzden agrilari normal buluyorum hem de yasta fark ediyor. Son haftalar dayancaz

Benim dr um da önermedi gerek yok dedi ben hiç takmadım toparlanmamda gayet normal zamanda oldu ama çok kişisel süreçler bunlar size iyi gelen bana gelmez bana iyi gelen başkasına tek bir doğru yok

Benim dr um da önermedi gerek yok dedi ben hiç takmadım toparlanmamda gayet normal zamanda oldu ama çok kişisel süreçler bunlar size iyi gelen bana gelmez bana iyi gelen başkasına tek bir doğru yok
Ben de öyle düşünüyorum ama takamam da zaten o sıcakta korse

Ben hiç kullanmadım korse ilk doğumdan sonra, doktorum da kullan demedi, ama geciktirir mi onu bilemedim
Eski halinize dönebildiniz mi peki? Aslında çok sorun da etmem normalde ama normalde 45-50 kilo arasıydım hep ve normaldim. Sakatlık atlattımve hamile kaldığımda zaten 63 kiloydum şimdi bir de üstüne göbek gelirse nasıl toplarım diye endişe ediyorum

Benim fıstığımda durursa aynı güne planladık :) O tarihte biz 39+5 oluyoruz.Doktorum 39 ve sonrası için sezaryen yapıyor, farklı bir durum olmadığı sürece.

İnşallah haftasını tamamlar da öyle gelir. Evde süreç sıkıcı havalar da ısındı. Daha baya bi eksiğim var alışveriş onlinedan yapmaya çalılıyorum. Doğum sezeryan olacak dikişleri sezeryanda alırım dedi doktorum

Bende aynı durumdayım valla . Hiç bilmiyoeum bebek bakımını. Ama doğunxa hemen anlarız diye düşünüyorum. Zaten alt değiştirme emzirme ve gaz çıkarma önemli onlardada pratik önemli. Bir de ilk yardım dersi alsaydık iyi olurdu

Benim fıstığımda durursa aynı güne planladık :) O tarihte biz 39+5 oluyoruz.Doktorum 39 ve sonrası için sezaryen yapıyor, farklı bir durum olmadığı sürece.
Benim doktorum da sezaryen için 38-39 hafta arasında alıyoruz dedi. Doktordan doktora değişiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…