2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Evet bir süre sonra düzeliyor ama rahatsız ediyor bn ve vajinadan ani bıçak saplanır gibi sancı giriyor ya çok fena ayrıca bu son iki haftadır vajinal kaşıntım var krem kullanınca geçiyor bıraktım şimdi yüne başladı diğer kontrolüm haftaya bugün bakalım ne alemde

Bide kızlar bn vajinal doğum istiyorum çatı muanesi ne zmn yapılıyor bilginiz var mı daha nst ye bile girmedim haftaya girecem inşallah

İşte dalıyorum zaten onda sıkıntı yokta bu saatlerde kan ter içinde uyanıyorum
Eşinden destek al uyar onu o kapatsın :) ben uyur kalırsam kapat diye
yaz sıcağında son dönemlerini geçirenleri şimdi daha iyi anlıyorum oğlum ocak doğumlu hiç böyle olmamıştım zaten İzmir'im sağ olsun havası güvenilmez sabah öğlen akşam gece farklı hava tipi

Bide kızlar bn vajinal doğum istiyorum çatı muanesi ne zmn yapılıyor bilginiz var mı daha nst ye bile girmedim haftaya girecem inşallah
38 haftadan sonra yapılıyor ( ama doktordan doktora değişiyor sanki )
yakın kontrol tarihin ne zaman ilk doğumsa zaten çatı muayenesi yapılıyor her hangi bir sorun yoksa 40 haftaya kadar bekliyor .

Kızlar bebişin yatak çarşafını vs henüz yıkayıp ütülemedim tekrar kirlenmesin diye yıkayıp ütüleyip direkt sererim dedim. Kaçıncı haftada yapayım sizce? Bir de biberon emzik göğüs pompası vs kaynatılmaso gerekiyormuş sanırım. O da kirlenmesin diye erkenden yapmadım.
Bir de kaynatma işlemini nasıl yapıyoruz? Su kaynadıktan sonra altını kapatıp ürünleri içerisinde mi bekletiyoruz yoksa kaynarken altı açıkken mi içerisinde bekletiyoruz?
Bir de göğüs pompaının tüm parçaları kaynatılır mıB

Ben nevresimleri yıkadım ama ütülemedim. Sermeden önce ütüleyeceğim. Anne yanı park yatağını 37. haftada açmayı düşünüyorum.

Ben sterilizasyon işlemlerini yaptım. Temiz suyu kaynattım. Kaynarken içine ürünleri koydum. 10 dk kadar o şekilde kaynattım. Alıp kurutucuya koydum. Kuruyunca tamamen, elime bi eldiven geçirdim. Ikea’nın kilitli poşetlerine koydum. Ağızlarını kapattım.

Göğüs pompasının elektrikli gövdesi hariç her yerini kaynattım. Mochi benimki. Belki sizdeki ürünü internette aratıp bulabilirsiniz nereleri sterilize edilebilir diye

Kızlar Ekim anneleri bile bizden çok konuşmuş şimdi diğer gruplara baktım da. Bizim grup çok sessiz
Evet bnde farkettim diğer gruplar daha çok konuşmuş bn şahsen gşrmeyi unutuyorum zaten zor bi hamilelik geçiriyorum bu ayda sürekli tansiyonum düşüyor galiba birden bire elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum

Artan kan basıncından mı acaba? Tansiyon sıkıntılıdır haklısınız.
Hepimizin farklı farklı şikayetleri var. Her gebelik çok biricik. Aynı bebeklerimiz gibi
Az kaldı diyip şükürle devam inşallah :)

Biz de aynı durumdayız. Sol tarafa toplanıyor devamlı. Kıyamam, ana damara baskı yapmamak için solu seçiyorlarmış Kağan Hoca'dan dinlemiştim. Bu başka bir video ama sizin sorunuzu cevaplar sanırım Bebeğin bir tarafa toplanması :)

Nefes almakta benim kadar zorluk yasayan var mi acaba? Hepsine ok ama nefes darligi beni mahvediyor aldigim nefes yetmiyor gibi. Herkes bel kasik sirt agrilarindan, sancilardan bahsediyor bunu hic duymadim sanirim benden mi kaynakli acaba

Nefes almakta benim kadar zorluk yasayan var mi acaba? Hepsine ok ama nefes darligi beni mahvediyor aldigim nefes yetmiyor gibi. Herkes bel kasik sirt agrilarindan, sancilardan bahsediyor bunu hic duymadim sanirim benden mi kaynakli acaba
Ben canım bu sabah tam 3 saat kendime gelemedim nefes alamadıkça düzenli mide bulantısı ve baş ağrısı oldu. Derin nefes çektikçe göğsüm daralıp öksürük krizi yaşadım. Yatsam yatamıyorum asla bu 2. Kez bu kadar ağır oldu kalp çarpıntısı eşlik ediyor kendimi telkin ede ede sakinleşmeye çalıştım kahvaltı yaptıktan sonra toparladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…