- 17 Nisan 2025
- 25
- 57
- 3
- 37
Çok güzel olmuşAçacak ve çikolatayı merak eden arkadaşlar vardı, ürünler şimdi geldi,1 haftada geldi benimki ama en uzun çikolata sürdü ondan sanırım. İnsta dan neonpromosyon dan aldım ben,fiyatı uygun diye, açacakların baskısını vs çok beğendim,yanından ambalajlamak için poşetini de ayrıca göndermişler,altına kağıt ben istemedim fiyat çok 12.5 oluyordu öyle,bu şekilde 7.5 tu, çikolata kutuda yanında minik bir kolonya şişesiyle geldi, çikolata üzerindeki baskılar bildiğin renkli çıktı kesilmiş yapıştırılmış, altın rengi vs güzel, baskılar öyle çok güzel değil, çikolata sütlü, ama öyle ahım şahım lezzetli bir şey beklemeyin, ama çikolata dediğimiz şey de al aç ye sonuçta çok sorun etmedim ben. İki ürün de tam verdiğim sayıdaydı eksik yoktu.
Kasık ağrısı, hatta vajina ağrısı çekiyorum ben de ama nefes yetmezliği de bir o kadar zorlayıcı ve yaygın bir sorun. Nefes nefese kalıyorum, hiçbir nefesim şöyle derin derin değil gibi geliyor. Ve nefesimi sesli alıp veriyorum gibi hissediyorum. Yaşlı teyzeler gibiNefes almakta benim kadar zorluk yasayan var mi acaba? Hepsine ok ama nefes darligi beni mahvediyor aldigim nefes yetmiyor gibi. Herkes bel kasik sirt agrilarindan, sancilardan bahsediyor bunu hic duymadim sanirim benden mi kaynakli acaba
37. Haftam bitmek üzere.Benim için olmasın çünkü daha erken bana. Ben doktora söyledim ama öyle bir şey denedi. Bence bebek büyüdüğü için sinirlere baskı yapıyor. Siz kaçıncı haftadasınız?
Bendim bu sayfayı merak edenAçacak ve çikolatayı merak eden arkadaşlar vardı, ürünler şimdi geldi,1 haftada geldi benimki ama en uzun çikolata sürdü ondan sanırım. İnsta dan neonpromosyon dan aldım ben,fiyatı uygun diye, açacakların baskısını vs çok beğendim,yanından ambalajlamak için poşetini de ayrıca göndermişler,altına kağıt ben istemedim fiyat çok 12.5 oluyordu öyle,bu şekilde 7.5 tu, çikolata kutuda yanında minik bir kolonya şişesiyle geldi, çikolata üzerindeki baskılar bildiğin renkli çıktı kesilmiş yapıştırılmış, altın rengi vs güzel, baskılar öyle çok güzel değil, çikolata sütlü, ama öyle ahım şahım lezzetli bir şey beklemeyin, ama çikolata dediğimiz şey de al aç ye sonuçta çok sorun etmedim ben. İki ürün de tam verdiğim sayıdaydı eksik yoktu.
Anladımm hepimiz güzel bir şekilde alırız kucağımıza inşallahBugunde kontrolum vardi bu kiz gelmez 40 tan once dedi galiba suyun miktarina konumuna alanina gore yorumluyor canim
Yaa, baya atak gibi olmus sizinki cok gecmis olsun :/ Benim sanki yemekten sonra daha da kotu oluyor sanirim mide iyice baski yaptigindan. Demir degerleriniz nasil hic olcturdunuz mu son zamanlarda? Ihtimallere baktim da bir o mantikli geldiBen canım bu sabah tam 3 saat kendime gelemedim nefes alamadıkça düzenli mide bulantısı ve baş ağrısı oldu. Derin nefes çektikçe göğsüm daralıp öksürük krizi yaşadım. Yatsam yatamıyorum asla bu 2. Kez bu kadar ağır oldu kalp çarpıntısı eşlik ediyor kendimi telkin ede ede sakinleşmeye çalıştım kahvaltı yaptıktan sonra toparladım
Gayet güzeller. Hayırla dünyaya gelsin, ismiyle yaşasın inşaallah benim kızımın ismi de ZeynepAçacak ve çikolatayı merak eden arkadaşlar vardı, ürünler şimdi geldi,1 haftada geldi benimki ama en uzun çikolata sürdü ondan sanırım. İnsta dan neonpromosyon dan aldım ben,fiyatı uygun diye, açacakların baskısını vs çok beğendim,yanından ambalajlamak için poşetini de ayrıca göndermişler,altına kağıt ben istemedim fiyat çok 12.5 oluyordu öyle,bu şekilde 7.5 tu, çikolata kutuda yanında minik bir kolonya şişesiyle geldi, çikolata üzerindeki baskılar bildiğin renkli çıktı kesilmiş yapıştırılmış, altın rengi vs güzel, baskılar öyle çok güzel değil, çikolata sütlü, ama öyle ahım şahım lezzetli bir şey beklemeyin, ama çikolata dediğimiz şey de al aç ye sonuçta çok sorun etmedim ben. İki ürün de tam verdiğim sayıdaydı eksik yoktu.
Benim de genital bolgede batma hissi var iki gundur umarim enfeksiyon tarzi bir seyden degildirKasık ağrısı, hatta vajina ağrısı çekiyorum ben de ama nefes yetmezliği de bir o kadar zorlayıcı ve yaygın bir sorun. Nefes nefese kalıyorum, hiçbir nefesim şöyle derin derin değil gibi geliyor. Ve nefesimi sesli alıp veriyorum gibi hissediyorum. Yaşlı teyzeler gibi
Onlara acıyan, merhamet eden de olmamış hiç. Gerçekten hakları ödenmez... Vajinadaki batma hissi de konuştuğum birçok kişide var, galiba can yaksa da işin doğasında olan bir şey. Aşağıya doğru baskı artıyor artık günden güne. Bir de yavaştan doğum kanalına giriyor bebişler. Fakat cidden zormuş, kendimize bundan sonra çok daha fazla şefkat gösterelim, büyük bir şey başarıyoruzBenim de genital bolgede batma hissi var iki gundur umarim enfeksiyon tarzi bir seyden degildirInsan her seyden endiseleniyor. Analarimiz nasil dogurmus cifter cifter ya.. Evin isi gucu de beklemezmis, kocayi nerden bulasin ki yardim etsin. Vallahi bebemin cani sag olsun onun icin bi 9 ay daha katlanirim tabii ki ama kimse bana bu zorluklarindan bahsetmedi
Evet evet atak gibi haftalık oluyor. Doktora sordum ben geçen hafta hamilelikte normal dedi demir zaten günde 2 kullanıyorum ama buna rağmen düşmüşte olabilir tabi sonuçta depolardan sürekli gidiyor. Yemek vs de olmadı tabi nefes nefese kalma durumu hep var bu sıralar ama bu daha farklıYaa, baya atak gibi olmus sizinki cok gecmis olsun :/ Benim sanki yemekten sonra daha da kotu oluyor sanirim mide iyice baski yaptigindan. Demir degerleriniz nasil hic olcturdunuz mu son zamanlarda? Ihtimallere baktim da bir o mantikli geldi
Evet, şimşek çakar gibi bir his de oluyormuş ismi lightning crotch literatürde ..Vajina ve pelvik bölgede ani, keskin acı diye geçiyor. Çoğunlukta varsa tam da bu dönemdeyiz demektir :)Onlara acıyan, merhamet eden de olmamış hiç. Gerçekten hakları ödenmez... Vajinadaki batma hissi de konuştuğum birçok kişide var, galiba can yaksa da işin doğasında olan bir şey. Aşağıya doğru baskı artıyor artık günden güne. Bir de yavaştan doğum kanalına giriyor bebişler. Fakat cidden zormuş, kendimize bundan sonra çok daha fazla şefkat gösterelim, büyük bir şey başarıyoruz
Sıpalar büyüdü, lightning crotchlar yaşatıyorlar bizeEvet, şimşek çakar gibi bir his de oluyormuş ismi lightning crotch literatürde ..Vajina ve pelvik bölgede ani, keskin acı diye geçiyor. Çoğunlukta varsa tam da bu dönemdeyiz demektir :)
Hakikaten öyle.. Ben hala ara ara baba olmak istiyorumSaka bir yana, psikolojik-fizyolojik her anlamda çok meşakkatli ve kıymetli bir yolculuk. İnşallah hepimiz için çok güzel şekilde sonuca ulaşır
Evet ben de aylardır alıyordum fakat yine de düşüşe geçmişti bunu bir sormak gerek.. Allah hepimize kolaylık versinEvet evet atak gibi haftalık oluyor. Doktora sordum ben geçen hafta hamilelikte normal dedi demir zaten günde 2 kullanıyorum ama buna rağmen düşmüşte olabilir tabi sonuçta depolardan sürekli gidiyor. Yemek vs de olmadı tabi nefes nefese kalma durumu hep var bu sıralar ama bu daha farklı
Yok yok taş gibiler,mıknatısı da güçlü,baskısı da güzelBendim bu sayfayı merak edençok güzeller açacaklar kaliteli dimi kağıt gibi değiller birkaç kullanımda yipranmalarindan çekindim bende
Nasip, daha günler bol :) mevlidi var, dişi var, doğum günü var, sağlık olsun gerisi gelirÇok güzel olmuşkeşke bende görseymişim bu sayfayı. Magnet yaptırdım ben ama bundan pek farkı olmamasına rağmen fiyatı yüksek kaldı sizinjine göre. Adet 30 tl idi ama dümdüz magnet yani
Bile bile sizi ve cocugunuzu oraya mi cagirmislar gercektes pesKızlar uzun zamandir evden cikmiyordum dün piknik için çıktım kalabalık bir aile olarak ve yegenlerimde el ayak hastaligi varmış bugün öğrendim dün oğlumda baya temas etti yüksek ihtimal onada bulaştı ve bana da bulaşma ihtimali çok yüksek uzun süre bulaş riski var diyolar ben sakindikca başıma neden geliyor anlamıyorum bu hastalığı tanıyan bilen var mı oğlum için çinko ve c vitamini aldım iyotlu su ile banyo yaptırın diyolar ama daha öncesinde hiç bir doktor dan böyle bir tavsiye almadigim için riske atamadım almadım o uzden karbonatlı su ile gargara ise yarar mı bilemiyorum sirke de var evde ama sirke asidik olduğu için iyice yayılmasına sebep olur mu bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?