- 29 Haziran 2022
- 3.764
- 2.131
- 83
- 32
Benim de 35. Haftam bitti. 37 bitince bebegi alacak doktor.37. Haftam bitmek üzere.
Canim öyle düşüncelere içine girme. Onlarin belki saglik sorunlari da vardı.Allah rahmet eylesin. Rabbim ol dedi mi olur. Tevekkül edicez. Bende de var o endişeler. O nasil olcak bu nasıl olcak ama düşündükçe isin içinden çıkamıyorum. En güzeli akışa bırakmak. Hersey güzel olacak diyelim.Kızlar doğum yaklaştıkça milyon endişe yükleniyormuş insana. İşin cidden psikolojik boyutu çok zormuş. Eskiden yetebilecek miyim vs gibi endişelerim varken şimdi doğum yaklaştıkça, bebek iyi mi şuan acaba , doğumdan ben ve bebek sağlıklı çıkabilecek miyiz, çok az kordon vardı boynunda acaba bebeğe bi anda zqrar verir mi diye kötü düşünceler yüklenmeye başladı. Sanırım zamanımda duyduğum kötü doğum hikayeleri bilinçaltımda hortladı. Yakınım olarak kuzenim ve 2 arkadaşım bebeğini doğum esnasında kaybetti zamanında . Sanırım onlar bilinç altımda kaldı ve gitmiyor.
Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi ve bu süreci sağlıkla bitirelim inşallah , bu aralar başka duam yok
Bugün öğrenmişler beni aradı bende tedirgin oldum umarım bişey olmaz doğuma kadar cikmicam evden net:/Bile bile sizi ve cocugunuzu oraya mi cagirmislar gercektes pes
Cok bulasici bir hastaljk, umarim acik havada olunca bulasmamistir. Bildigim kadariyla ozel bir ilaci yok, sadece agizda yara vs cikarsa onun semptomkarini azaltmak icin bir seyler veriyorlar. Umarim sorun yasamazsiniz
Sivri bir karın var bende. Bi de ayaklar kasikta kafa da göbek deligimin oralarda takılıyor.Günaydın kızlar
Sizinde yanlar boşaldı mı benim minnoş sadece göbeğe geçti yanlarım ve sırtım boşaldığı için taşımakta zorlanıyorum hep uzanmak istiyorum. Bu da normalmiş son aylarda olurmuş bı de ilk kez baş aşağı dönmüştü hep makatti beyefendi baş aşağı olmayı sevmedi yine döndü popişinin üzerine bu da daha ağır olma sebeplerinden
Son ay baya meşakkatliymiş yaa kolaylıkla sağlıkla atlatırız inşallah
Umarim oglunuza/size gecmezBugün öğrenmişler beni aradı bende tedirgin oldum umarım bişey olmaz doğuma kadar cikmicam evden net:/
Doktora gittiniz mi her ihtimale karşı bir gözükün genelde ateş filan yapıyor diye biliyorum önlemini baştan alırsınız geçmiş olsun inşallah bulaşmamıştır .kuluçka süresini takip edinKızlar uzun zamandir evden cikmiyordum dün piknik için çıktım kalabalık bir aile olarak ve yegenlerimde el ayak hastaligi varmış bugün öğrendim dün oğlumda baya temas etti yüksek ihtimal onada bulaştı ve bana da bulaşma ihtimali çok yüksek uzun süre bulaş riski var diyolar ben sakindikca başıma neden geliyor anlamıyorum bu hastalığı tanıyan bilen var mı oğlum için çinko ve c vitamini aldım iyotlu su ile banyo yaptırın diyolar ama daha öncesinde hiç bir doktor dan böyle bir tavsiye almadigim için riske atamadım almadım o uzden karbonatlı su ile gargara ise yarar mı bilemiyorum sirke de var evde ama sirke asidik olduğu için iyice yayılmasına sebep olur mu bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen
ben ilk zamanlar pusetini kullanacağım araç için uyumlu aldık daha sonra 360 derece dönebilenlerden sipariş vereceğim amazondan takip ediyorum hem biraz daha büyümüş olur 360 derece dönenlere bakın çok kullanışlı oluyor .Kızlar oto koltuk alan var mı? Önerebileceğiniz bir model var mı?
Maxicosi anakucağı var onu ilk 6 ay otokoltuğu gibi kullanacağım, sonra maxicosi pearl otokoltuğu var abisi kullandı, daha sonra da Römer otokoltuğu var ablası kullandı, şimdi artık abla koltuksuz oturacak ortaya, römer’e ortanca oturacak. Maxicosiler de küçüğe kaldı. Sıra sıra hepsi dönüşümlü kullanıyor.Kızlar oto koltuk alan var mı? Önerebileceğiniz bir model var mı?
Çok iyi güle güle kullanın/dağıtın inşallahYok yok taş gibiler,mıknatısı da güçlü,baskısı da güzel
Benim şebek kafasını mideme koyup bastırıyor göğüslerim de aşağıda olduğu için sürekli baskı hissi var iyiki yememi etkilemiyor sadece çok yoruyor ama ona kurban olsun bedenim hiç bişi olmaz ağrısı sızısı hepsi geçici onların sevgisi bize yeter bende tüm zorluklarına rağmen çok sevdim hamileliği karnimda olmasını hele ki dünyaya geleceğini ağlayınca derdini bilemeyeceğimizi ne kadar koruyup kollasak bile birinin kalbini kırabileceğini düşündükçe çıkmasan mı ben seni hep karnimda tüm kötülüklerden korusam mı diyorum oğluşaSivri bir karın var bende. Bi de ayaklar kasikta kafa da göbek deligimin oralarda takılıyor.benim de maket gelis ahni. Biraz öyle meşakkatli son 2 hafta kaldı benim ama üzülüyorum zor da olsa güzeldi.
Merhaba benim kızımda hamileliğin 24. Haftasında filan okuldan kaptı el ayak hastalıgını. O zaman çok korkmuştum birde evin içinde olunca kaçacak yerde kalmıyor stres yaratmıstı bizde.hem cocuk doktorumuz hemde kadın doğum doktoru sıkıntı olmayacagını söylemişti . Doğum zamanı yakalanırsa anne ,bebek dogdugunda el ayak hastalıgı olabiliyormuş ama doktorum bunun düşük ihtimal oldugunu söyledi.Bugün öğrenmişler beni aradı bende tedirgin oldum umarım bişey olmaz doğuma kadar cikmicam evden net:/
Bence usutmeden de olur o tarz agri, hani kapi pencere aciksa carpilmayin farkinda olmadanKızlar çok soru sordum ama. Aniden sırt kısmına 1 dakika sürecek şekilde şiddetli bıçak saplanması gihi ağrı yaşayan oldu mu? Az önce bende oldu da nefesimi kesecekti neredeuse o derece. Ama geçti
Benim kızım geçirdi kreşte kapmıştı ateş sonra da döküntüler olmuştu el de ve ayakta ağızda olmadı şükür ama ben de olmadım zaten brüyüklere etki etmiyor diye biliyorum korkmayın inşallah çok hafif geçer geçirirse deKızlar uzun zamandir evden cikmiyordum dün piknik için çıktım kalabalık bir aile olarak ve yegenlerimde el ayak hastaligi varmış bugün öğrendim dün oğlumda baya temas etti yüksek ihtimal onada bulaştı ve bana da bulaşma ihtimali çok yüksek uzun süre bulaş riski var diyolar ben sakindikca başıma neden geliyor anlamıyorum bu hastalığı tanıyan bilen var mı oğlum için çinko ve c vitamini aldım iyotlu su ile banyo yaptırın diyolar ama daha öncesinde hiç bir doktor dan böyle bir tavsiye almadigim için riske atamadım almadım o uzden karbonatlı su ile gargara ise yarar mı bilemiyorum sirke de var evde ama sirke asidik olduğu için iyice yayılmasına sebep olur mu bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Be safe kullandım ben çok memnundum sakladim simdi kucuge, buyugunki de chicco aldik galibaKızlar oto koltuk alan var mı? Önerebileceğiniz bir model var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?