2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Canim öyle düşüncelere içine girme. Onlarin belki saglik sorunlari da vardı.Allah rahmet eylesin. Rabbim ol dedi mi olur. Tevekkül edicez. Bende de var o endişeler. O nasil olcak bu nasıl olcak ama düşündükçe isin içinden çıkamıyorum. En güzeli akışa bırakmak. Hersey güzel olacak diyelim.

Bugün öğrenmişler beni aradı bende tedirgin oldum umarım bişey olmaz doğuma kadar cikmicam evden net:/

Sivri bir karın var bende. Bi de ayaklar kasikta kafa da göbek deligimin oralarda takılıyor. benim de maket gelis ahni. Biraz öyle meşakkatli son 2 hafta kaldı benim ama üzülüyorum zor da olsa güzeldi.

Kızlar bugün kontrolüm vardı 35. Haftadayım. Doktorum biraz erkenci olabileceğini söyledi. 37-38 gibi bekliyoruz yani benim kızım da öyle erken gelmişti, o haftalarda. Bu demek oluyor ki 2-3 hafta kaldı. Ay nasıl heyecanlandım ve telaşlandım. Hazır değilim dahaaaaa
Bugün azıcık yürüdüm diye soluk soluğa kaldım çok az yürüdüm oysa ama tolere etmekte zorlandım. Yaş faktörü sanırım ilkinde böyle değildim daha aktiftim yürüyordum.

Cumartesi günü gebelik kolestazı için kan vermiştim. Tüm sonuçlarım bugün çıktı karaciğer enzimleri düştü biraz ama safra asitleri yükselmiş doktor ilacı iki katına çıkardı bir de böyle deneyelim dedi. Cumartesi tekrar kan vereceğim hala düşme olmassa 35de alırım dedi doktor. Bugün 33+2 olduk. Ciğer geliştirici yapmıştı zaten inşallah kiloları da artar 2 haftay kadar 2500 gr olurlarsa kuvezde durma olasıkları düşer dedi doktor.

Doktora gittiniz mi her ihtimale karşı bir gözükün genelde ateş filan yapıyor diye biliyorum önlemini baştan alırsınız geçmiş olsun inşallah bulaşmamıştır .kuluçka süresini takip edin

Kızlar oto koltuk alan var mı? Önerebileceğiniz bir model var mı?
Maxicosi anakucağı var onu ilk 6 ay otokoltuğu gibi kullanacağım, sonra maxicosi pearl otokoltuğu var abisi kullandı, daha sonra da Römer otokoltuğu var ablası kullandı, şimdi artık abla koltuksuz oturacak ortaya, römer’e ortanca oturacak. Maxicosiler de küçüğe kaldı. Sıra sıra hepsi dönüşümlü kullanıyor.

Kızlar çok soru sordum ama. Aniden sırt kısmına 1 dakika sürecek şekilde şiddetli bıçak saplanması gihi ağrı yaşayan oldu mu? Az önce bende oldu da nefesimi kesecekti neredeuse o derece. Ama geçti

Yok yok taş gibiler,mıknatısı da güçlü,baskısı da güzel
Çok iyi güle güle kullanın/dağıtın inşallah
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Sivri bir karın var bende. Bi de ayaklar kasikta kafa da göbek deligimin oralarda takılıyor. benim de maket gelis ahni. Biraz öyle meşakkatli son 2 hafta kaldı benim ama üzülüyorum zor da olsa güzeldi.
Benim şebek kafasını mideme koyup bastırıyor göğüslerim de aşağıda olduğu için sürekli baskı hissi var iyiki yememi etkilemiyor sadece çok yoruyor ama ona kurban olsun bedenim hiç bişi olmaz ağrısı sızısı hepsi geçici onların sevgisi bize yeter bende tüm zorluklarına rağmen çok sevdim hamileliği karnimda olmasını hele ki dünyaya geleceğini ağlayınca derdini bilemeyeceğimizi ne kadar koruyup kollasak bile birinin kalbini kırabileceğini düşündükçe çıkmasan mı ben seni hep karnimda tüm kötülüklerden korusam mı diyorum oğluşa

Kızlar bugün kontroldeydik 2700gr 49 cm olmuş minnoşum baş aşağı duruyor sorun yok ama acelesi de yok gibi son günü bekleyecek gibi duruyor dedi doktor babası da ben de kurtlu gibiyiz aceleciyiz her konuda bize çekmedi sanırım. Bu durum beni biraz mutlu etti hamilelik evet çok zor ama şu an her hareketi duruşu sadece bize özel çok duygulanıyorum böyle düşündükçe

Bugün öğrenmişler beni aradı bende tedirgin oldum umarım bişey olmaz doğuma kadar cikmicam evden net:/
Merhaba benim kızımda hamileliğin 24. Haftasında filan okuldan kaptı el ayak hastalıgını. O zaman çok korkmuştum birde evin içinde olunca kaçacak yerde kalmıyor stres yaratmıstı bizde.hem cocuk doktorumuz hemde kadın doğum doktoru sıkıntı olmayacagını söylemişti . Doğum zamanı yakalanırsa anne ,bebek dogdugunda el ayak hastalıgı olabiliyormuş ama doktorum bunun düşük ihtimal oldugunu söyledi.

Kızlar kan değerlerim cok düşmüş . Doğum yapalı 20 günü geçti kanamam hala var. Doğumdan sonrada odada cok kanamam olmuştu sanırım kan sulandırıcı iğneden kaynaklı . Kan yapacak siyah üzüm hariç etkili bitkisel birşeyler var mı bildiğinizz. Baş dönmesi göz kararması yaşadıgım için tahlil yaptırdım . Değerim 7 çıkmış .

Kızlar çok soru sordum ama. Aniden sırt kısmına 1 dakika sürecek şekilde şiddetli bıçak saplanması gihi ağrı yaşayan oldu mu? Az önce bende oldu da nefesimi kesecekti neredeuse o derece. Ama geçti
Bence usutmeden de olur o tarz agri, hani kapi pencere aciksa carpilmayin farkinda olmadan

Benim kızım geçirdi kreşte kapmıştı ateş sonra da döküntüler olmuştu el de ve ayakta ağızda olmadı şükür ama ben de olmadım zaten brüyüklere etki etmiyor diye biliyorum korkmayın inşallah çok hafif geçer geçirirse de

Kızlar oto koltuk alan var mı? Önerebileceğiniz bir model var mı?
Be safe kullandım ben çok memnundum sakladim simdi kucuge, buyugunki de chicco aldik galiba simdi alcak olsam britax romer alirdim ama be safe 18 kg ya kadardi ikinci koltuk illa lazim oldu, britax 0- 36 kg araligi var bildigim kadariyla yenidogandan baslio yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…