2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Takviye ilaçlarınıza doğumdan sonra da devam ettiniz mi? Geçmiş olsun. Kan için et vs de işe yarıyor

çok geçmiş olsun. kırmızı et harici bildiğim yok malesef, ama doktor belki bir yükleme yapar sonucunuzu görünce.

Benimde bugün kontrolum vardı 37+0 dayım 2600 gr bebeğim. Biraz kilo aldırmam lazım ne yapsam
ah haftanız ne güzel ya darısı başımıza :) ölçüm belki doğru değildir, belki daha fazladır. her türlü 2500 gr üstü olması iyi. genelde muz, avokado, kaşar peyniri bebeğe kilo yapar derler.

Benimde bugün kontrolum vardı 37+0 dayım 2600 gr bebeğim. Biraz kilo aldırmam lazım ne yapsam
Tahin muz avakado hele birde kabak çekirdeği ve tuzsuz badem ceviz fındık çok güzel kilo yapiyor direk bebişe gidiyor

Bana da öyle telaş geldi bir anda doktor tarih verince. Hicbir zaman hazır olamicaz galiba.

2500 de küvöze girmezler inşallah canım. Ignede olmuşsun zaten. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Dışarıda da artık Allah'a emanet edicez canım. Evet orda korumalıydılar.zaten annelik hep bir yürek çarpıntısı. Sağlıkla doğup büyüsünler inşallah.

Kan iğnesi verirler belki canım. Doğal pekmez bulursan faydası olur

Bende ondan çok korkuyorum doğuma kadar evden cikmicam sanırım birdaha küçücük bebek nasıl atlatsin.Siz nasıl atlattiniz ne kadar sürdü oğlum 10 yaşında aslında ama ben yine de çinko ve c vitamini takviyesi aldim propolis agiz sprey i sikiyorum d vitamini veriyorum paketli şeyler zaten sokmuyorum eve umarım geçmez ya

Ciğer tuketebiliyosaniz eğer ciğer keçiboynuzu pekmezi bunlarda güzel kan yapıyor

J joynss 'in de dediği gibi, ölçümde sıkıntı olabilir. Geçen Instagram'da denk geldim. Kadıncağız doğum yapmış. Ameliyathaneden çıkartılırken kardeşleri yanına gelip bebeğin kilosunu söylüyorlar, kadın şok oluyor. Ultrasonda 3500 ölçülmüş en son, meğer 4800 doğmuş çocuk Diyeceğim o ki sakın hemen üzülmeyin, bir sonraki ölçümü bekleyin

O esnada da bol proteinli, kolajenli beslenmeye çalışın. Her zaman mümkün olmayabiliyor ama imkanınız varsa haftada üç gün et, balık, tavuk tüketin mutlaka. Her sabah zeytinyağlı, limonlu avokado yiyin. Yine pekmezi ihmal etmeyin, birkaç kaşık içiyorum ben her gün. Onun dışında her gün bir adet muz yemeye çalışın. Güzel etki ediyor bunlar, aklınızda bulunsun

ah haftanız ne güzel ya darısı başımıza :) ölçüm belki doğru değildir, belki daha fazladır. her türlü 2500 gr üstü olması iyi. genelde muz, avokado, kaşar peyniri bebeğe kilo yapar derler.

Tahin muz avakado hele birde kabak çekirdeği ve tuzsuz badem ceviz fındık çok güzel kilo yapiyor direk bebişe gidiyor
Yapıyım söylediklerinizi teşekkürler aslında kiloyu sorun etmicem de bebeğin doğar doğmaz ameliyat olması lazım onun için 3 kilonun üstünde olması lazımmış. Sorun şu ki çok fazla mide ağrısı çekiyorum hiç bişey yiyemiyorum fazlaca o yüzden kendimde fazla kilo almadım bebekte almadı. İşte bi şeyi yapayım derken başka şey olmuyo Rabbim kolaylık versin hepimize

Ben kansızlıktan çok çektiğim için halinizden anlıyorum. Çocukluğumdan beri hep bununla uğraştım. Doktorunuza danışarak ciğer ve diğer sakatatlar, ıspanak, pancar, kırmızı meyveler (berry dediklerimizden özellikle), pekmez, üzüm, kuruyemiş, günkurusu kayısı tüketin. Bazen hoşaf olarak da tüketiyorum ben meyveleri, o şekilde de daha hızlı alımını sağlayabilirsiniz. Ama mutlaka doktora sorun çünkü kolesterol gibi başka değerlere de bakılması lazım özellikle hayvansal ürünlerin tüketimine ağırlık vermeden önce. Çok geçmiş olsun

Hay Allah, midede sorun olması işi zorlaştırıyor bu durumda... Bir deneyin bakalım nasıl olacak

İlikli kemik suyu içmek çok çok iyi geliyor. Benim de 1 hafta geriden geliyordu her gün öğlen kemik suyu içtim, bir haftanın sonunda bebek haftasını hemen yakalamıştı. Doktor bile şaşordı. Ne yapıyorsan aynen beslenmeye devam et dedi. Şimdi yine her gün olmasa da ara ara devam ediyorum içmeye, çok şükür önden gidiyor.

Maşallah çokta severim aslında kemik suyunu yapmaya çalışıcam bunuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…