- 26 Mart 2024
- 333
- 701
- 23
Tesekkür ederim deneyeceğim inşallah kısa sürede düzelirCiğer tuketebiliyosaniz eğer ciğer keçiboynuzu pekmezi bunlarda güzel kan yapıyor
Yarın soracagım canım inşallah verirKan iğnesi verirler belki canım. Doğal pekmez bulursan faydası olur
Takviyelere devam ediyorum ama hiç yükselmemiş hala kanamam yoğun belkide ondandır yarın dahiliyeye görüneceğim birde.cok tesekkür ederimTakviye ilaçlarınıza doğumdan sonra da devam ettiniz mi? Geçmiş olsun. Kan için et vs de işe yarıyor
İnşallah canım biz extra birşey yapmadık agız yaraları için sprey vermişti doktor kızım hafif atlattı agız el ve syaklarda yaralar vardı krem ve spreyle geçti. Ateş yapmadı . Benim kızımda 10 yasındaBende ondan çok korkuyorumdoğuma kadar evden cikmicam sanırım birdaha küçücük bebek nasıl atlatsin.Siz nasıl atlattiniz ne kadar sürdü oğlum 10 yaşında aslında ama ben yine de çinko ve c vitamini takviyesi aldim propolis agiz sprey i sikiyorum d vitamini veriyorum paketli şeyler zaten sokmuyorum eve umarım geçmez ya
Ay inşallah beklerler biraz dahaInsallah sorunsuz gecer yarin kontrol. Her seferinde yaziyorum gunlerimiz ayni3-4 hafta daha tutabildigimiz kadar tutalim ters donduyse artik o da etkiliyor gibi, baski artiyor.
Çok teşekkür ederim yarin kontrolde doktoruma soylicem bendeMerhaba, benim de sizin haftanızda bir gün boyunca aşırı yalancı kasılmam olmuştu. Karnım sürekli sağ tarafımda toplanıyordu, kocaman tepe oluyordu. Bu düzenli olursa ve regl-kasık-bacak ağrıları eşlik ederse ilk kontrolünüzde mutlaka rahim ağzını ölçtürün. Geçmiş olsun
Kan sulandırıcı bende kullanıyorum. İğne olanı hiç kesmeden mi kullandınız? Yani doğumun old gün de yaptınız mı? Ecopirin kullandıysanız ne zaman bıraktınız.Kızlar kan değerlerim cok düşmüş . Doğum yapalı 20 günü geçti kanamam hala var. Doğumdan sonrada odada cok kanamam olmuştu sanırım kan sulandırıcı iğneden kaynaklı . Kan yapacak siyah üzüm hariç etkili bitkisel birşeyler var mı bildiğinizz. Baş dönmesi göz kararması yaşadıgım için tahlil yaptırdım . Değerim 7 çıkmış .
Herhalde ilk hamileligim hicbi şey bilmiyorum böyle durumlarda hemen evhamlaniyorum ama doğum başlarsa anlasilmicak bı şey değil sanırım daha net kendini belli eder gibi geliyo :)Benim de bi akşam olmuştu hafif hafif gelip gidiyordu sonra ertesi gün geçti şükür. Normal herhalde böyle arada olması.
Ben gerçek anlamda da hazır değilimBana da öyle telaş geldi bir anda doktor tarih verince. Hicbir zaman hazır olamicaz galiba.
Evet dün zeynep Kamile yönlendirdiler beni riskli gebelik diye buraya geldik burdada durumumun o kadar da acil olmadığı bi sıvı kaçağı var mı takip edelim diye yatiracaklarini söylediler. Dün yatış yaptım hastaneye bgn ayrıntılı ultrasona soktular ve suyunda herhangi bi problem yok dediler 3 tane uzman baktı ultrasona ve sabah da kaç tane perinatoloji uzmanı görmüştü ve sıkıntı görünmüyor demişlerdi biz ne olduğunu nasıl olduğunu anlamadık. 3 gündür bir özel hastane bir şehir hastanesi 3 doktor bunu nasıl göremez ve riskli gebelik alarmiyla hareket ederler şaşkınim,özeldeki kendi doktorumla dün tlfnda konuştum eğer kabul etsem beni Çarşamba günü sezeryana alacak 3 gündür yaşadığım stres göz yaşı evinden ayrı hastanede yatışım ki hala hastane de yatıyorum çünkü yarın çıkacak olan bi sonuç var protein kaçağı var mı diye bakacaklar onu beklemem lazımmiş bu yaşadıklarımin sorumlusu kim ben kendi yaşadıklarıma mi üzüleyim bir suçlu arayışı derdine mu düşeyim sairdim kaldım. Ama şükürler olsun ki şu an bir risk görünmüyor ve Allah'ın izniyle yarın taburcu olacamM melekinsan nasılsınız hastaneye geçtiniz mi?
Çoook çok çok sevindimEvet dün zeynep Kamile yönlendirdiler beni riskli gebelik diye buraya geldik burdada durumumun o kadar da acil olmadığı bi sıvı kaçağı var mı takip edelim diye yatiracaklarini söylediler. Dün yatış yaptım hastaneye bgn ayrıntılı ultrasona soktular ve suyunda herhangi bi problem yok dediler 3 tane uzman baktı ultrasona ve sabah da kaç tane perinatoloji uzmanı görmüştü ve sıkıntı görünmüyor demişlerdi biz ne olduğunu nasıl olduğunu anlamadık. 3 gündür bir özel hastane bir şehir hastanesi 3 doktor bunu nasıl göremez ve riskli gebelik alarmiyla hareket ederler şaşkınim,özeldeki kendi doktorumla dün tlfnda konuştum eğer kabul etsem beni Çarşamba günü sezeryana alacak 3 gündür yaşadığım stres göz yaşı evinden ayrı hastanede yatışım ki hala hastane de yatıyorum çünkü yarın çıkacak olan bi sonuç var protein kaçağı var mı diye bakacaklar onu beklemem lazımmiş bu yaşadıklarımin sorumlusu kim ben kendi yaşadıklarıma mi üzüleyim bir suçlu arayışı derdine mu düşeyim sairdim kaldım. Ama şükürler olsun ki şu an bir risk görünmüyor ve Allah'ın izniyle yarın taburcu olacam
Ecopirini 16. Haftada filan kestik canım hafif kanamam olunca kestirdi doktor. Oksapar 6000 iğneyi hastanede yattıgım için her an doğum olur diye doktorum vurul derse vuruluyordum . 24 saat önce vurulmamak yeterli oluyormuş anastezi uzmanı ameliyeta başlamadan gelip teyit etti. Ben 32 saat filan olmuştu son iğnemi vurulalı. Korkma ama doktoruma ani birsey olursa diye sormuştum sorun olmuyor demişti. Benim gebeliktede demirim düşüktü ondan olmuşturKan sulandırıcı bende kullanıyorum. İğne olanı hiç kesmeden mi kullandınız? Yani doğumun old gün de yaptınız mı? Ecopirin kullandıysanız ne zaman bıraktınız.
Sorunuza cevaben aklıma keçiboynuzu pekmezi geldi. Birde kaplamasız döküm tava veya demir balık. Dökümcübaba blackbear diye bir marka var instada. Ben denemedim ama görmüştüm demir seviyelerini artırıyormuş. Bi araştırın aklınıza yatarsa. Demir ilacı ben kullanamadım hiç yan etkileri yüzünden. Siz şimdi böyle yazınca bende kendimden korktum bi.
İnşallah iyi gelir. Yine de dediğim gibi doktora bir danışın, yağlı olduğu için kolesterolü zorlamasın. İnşallah daha iyi hissettiğinizi de duyarızÇok tesekkür ederim . Süt yapması için yiyiyorum bir çoğunu ama sakatat aklıma gelmemişti mutlaka deneyeceğim
Valla benim ikinci hamileliğim ama ben er aynıyım valla.Herhalde ilk hamileligim hicbi şey bilmiyorum böyle durumlarda hemen evhamlaniyorum ama doğum başlarsa anlasilmicak bı şey değil sanırım daha net kendini belli eder gibi geliyo :)
Evet dün zeynep Kamile yönlendirdiler beni riskli gebelik diye buraya geldik burdada durumumun o kadar da acil olmadığı bi sıvı kaçağı var mı takip edelim diye yatiracaklarini söylediler. Dün yatış yaptım hastaneye bgn ayrıntılı ultrasona soktular ve suyunda herhangi bi problem yok dediler 3 tane uzman baktı ultrasona ve sabah da kaç tane perinatoloji uzmanı görmüştü ve sıkıntı görünmüyor demişlerdi biz ne olduğunu nasıl olduğunu anlamadık. 3 gündür bir özel hastane bir şehir hastanesi 3 doktor bunu nasıl göremez ve riskli gebelik alarmiyla hareket ederler şaşkınim,özeldeki kendi doktorumla dün tlfnda konuştum eğer kabul etsem beni Çarşamba günü sezeryana alacak 3 gündür yaşadığım stres göz yaşı evinden ayrı hastanede yatışım ki hala hastane de yatıyorum çünkü yarın çıkacak olan bi sonuç var protein kaçağı var mı diye bakacaklar onu beklemem lazımmiş bu yaşadıklarımin sorumlusu kim ben kendi yaşadıklarıma mi üzüleyim bir suçlu arayışı derdine mu düşeyim sairdim kaldım. Ama şükürler olsun ki şu an bir risk görünmüyor ve Allah'ın izniyle yarın taburcu olacam
Ediyor ediyor, düzenli ritmik artan sancılar geliyor, dinlenmeyle uykuyla falan bastirilmiyor, su gelişi olursa zaten kesin anlıyorsunHerhalde ilk hamileligim hicbi şey bilmiyorum böyle durumlarda hemen evhamlaniyorum ama doğum başlarsa anlasilmicak bı şey değil sanırım daha net kendini belli eder gibi geliyo :)
İnşallah çok teşekkür ediyorumİnşallah canım biz extra birşey yapmadık agız yaraları için sprey vermişti doktor kızım hafif atlattı agız el ve syaklarda yaralar vardı krem ve spreyle geçti. Ateş yapmadı . Benim kızımda 10 yasındabüyük çocuklarda hafif geçiyor korkmayın
Ne diyecegimi bilemedim, sonunun iyi olmasina ise cok sevindim. Umarim bugun de sonuclar iyi cukar sorunsuz eve donersinizEvet dün zeynep Kamile yönlendirdiler beni riskli gebelik diye buraya geldik burdada durumumun o kadar da acil olmadığı bi sıvı kaçağı var mı takip edelim diye yatiracaklarini söylediler. Dün yatış yaptım hastaneye bgn ayrıntılı ultrasona soktular ve suyunda herhangi bi problem yok dediler 3 tane uzman baktı ultrasona ve sabah da kaç tane perinatoloji uzmanı görmüştü ve sıkıntı görünmüyor demişlerdi biz ne olduğunu nasıl olduğunu anlamadık. 3 gündür bir özel hastane bir şehir hastanesi 3 doktor bunu nasıl göremez ve riskli gebelik alarmiyla hareket ederler şaşkınim,özeldeki kendi doktorumla dün tlfnda konuştum eğer kabul etsem beni Çarşamba günü sezeryana alacak 3 gündür yaşadığım stres göz yaşı evinden ayrı hastanede yatışım ki hala hastane de yatıyorum çünkü yarın çıkacak olan bi sonuç var protein kaçağı var mı diye bakacaklar onu beklemem lazımmiş bu yaşadıklarımin sorumlusu kim ben kendi yaşadıklarıma mi üzüleyim bir suçlu arayışı derdine mu düşeyim sairdim kaldım. Ama şükürler olsun ki şu an bir risk görünmüyor ve Allah'ın izniyle yarın taburcu olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?