2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Süreciniz nasıl devam ediyor bende serklajlıyım rahim ağzı 11mm olunca dikiş attılar serklaj dan hemen önce 25 cm hunileşme görülmüş kalkmadan yatıyorum 18+4 haftadayım

Benimde bugün kontrolum vardı 37+0 dayım 2600 gr bebeğim. Biraz kilo aldırmam lazım ne yapsam
merhaba. ben geçen ay her öğünüme mutlaka kaliteli protein koymaya çok dikkat ettim. peynir, süt, ayran, kefir, baklagiller, et, balık vs. ve meyve çok tükettim (şekerim yok). bu ayki kontrolümde ilk kez bebek kendi haftasından 1 hafta ileri çıktı. 31+5 iken 33 civarı çıktı. şimdiye dek hep kendi haftasında kendi kilosunda oluyordu. fikir olarak bırakmak istedim

Bende birqz fazla tahin hrlvasi ve kefir tukrtmistim tosbik olmus lakin tahin hrlvasi cok masum bir urun degil biliosnz seker orani cok yuksek doktorunuza danisarak tuketebilirsinz

Benim icin son 10 odem yok sislik yok vajinal baski yok nstde sanci 7 cikiyor kizimin keyfi yerinde beklesek 41 i falan gorucektik diyor doktor birde su kaburga agrim olmasa 10 gun sonra dogurck gbi degilim

Süreciniz nasıl devam ediyor bende serklajlıyım rahim ağzı 11mm olunca dikiş attılar serklaj dan hemen önce 25 cm hunileşme görülmüş kalkmadan yatıyorum 18+4 haftadayım
Geçmiş olsun öncelikle inşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. Sürecim sadece yatarak geçiyor. Asla eğilmeyin sık sık iç çamaşırınızı değiştirin enfeksiyon kapmamaya dikkat edin enfeksiyon dikişleri açar demişti doktorum. Yemeğimi bile uzanarak yiyorum her hafta doktora gidiyorum en fazla iki haftada bir crp bakıyoruz. Hastanede tekerlekli sandalye kullanıyorum. Duşu sık sık almıyorum sadece 5 dakika ayakta saçımı şampuanlayıp çıkıyorum. Mutlaka size destek olacak yardımcı olan birileri yanınızda olsun.

Evet şükürler olsun ki iyiyiz o kadar stresli bir seyki rabbim herkesi evladına zamanında sağlıkla kavuştursun.

Evet şükürler olsun ki iyiyiz o kadar stresli bir seyki rabbim herkesi evladına zamanında sağlıkla kavuştursun.
Çok geçmiş olsun canım. Herşeyin normal olmasına çok sevindim. Bundan sonra herşey çok güzel olsun inşallah.
Amin inşallah canım hepimiz ucin herşey çok güzel olsun inşallah

Belden değil de kasıklarımda olan bı sancı regl olucakmisim gibi oluyo arada geliyo arada gidiyo takip edebilecegim bı duzenlilikte değil gibi
Benim de öyle ağrılarım oluyor ilk gebelik olsaydı doğum sancısı sanardım. Beklenen doğum tarihim 24 haziran ama çok ağırlaştım uykuda da ağrım oluyor perşembe nst olucam.

Çok çok geçmiş olsun. Neden nasıl bu kadar kontrolsüz, dikkatsiz yönettiler bu süreci, gerçekten anlamak zor. İnşallah bir sorun çıkmaz bugün ve evinize dönersiniz. Sonrasında bir süre bu konuyu unutun, kendinize odaklanın en iyisi. Bunlara üzülüp sinirlenip iyice değerleriniz oynamasın. Ama çok çok haklısınız üzülmekte, yıpranmakta

Benim icin son 10 odem yok sislik yok vajinal baski yok nstde sanci 7 cikiyor kizimin keyfi yerinde beklesek 41 i falan gorucektik diyor doktor birde su kaburga agrim olmasa 10 gun sonra dogurck gbi degilim
Merhaba hayırlı olsun :) kaçıncı haftada doğum olmuş olacak acaba ? Her şey
İyi ise daha fazla beklenmiyor öu acaba

Merhaba .Sorum biberonla ilgili.Philips
Avent in cam +0 (2 damla akış hızı olan) 120 ml lik biberonunu aldım.
İnternet te çekiş gücü zor oluyor yazıyor. Antikolik değil sanırım bunlar.
Ilk Kızımda sadece ilk gün mama vermiştim.ikinci gün sütüm gelmişti. Birdaha da biberon kullanmamiştim.O sebepten biberon tecrübem yok.
Değiştirsem mi ?
Kullanan var mı?

Sizede çok geçmiş olsun siz kaçıncı haftadasınız süreç aynı ilerliyor bende yatıyorum lavabo harici kalkmıyorum. Antibiyotik serum tedavisi bitti sadece yatacaktım evde yatmayı istedim haftalık kontrole çağırdı ilkkez bu hafta gideceğim 3 gün sonra.progestan fitil kullandığımda akıntı oluyor ama ağızdan aldırdılar hastanede o süreçte akıntı olmamıştı.hastaneden çıkınca tekrar fitil şeklinde yazılmış enfeksiyon olmaktan korkuyorum ilacın enfeksiyon yapma etkisi yüksek oldugunu söylediler akıntı fazlalığından

Kontrolden çıktık şimdi kızlar nstde herhangi bi sancı veya bi aksilik çıkmadı doktora söyledim hep yaşadığım ağrı sancıları normal olduğunu söyledi bi de benim boyum biraz kısa minyonum o yüzden bebeğin daha baskı yapiyo olabilcegini söyledi suyu vs her şey yolunda çıktı bugün 34+2 yüz ama bebeğin degerlerinin nerdeyse hepsi ultrason kağıdında 32+4 - 33+0 uyumlu çıkmış canım vok sıkıldı doktor bı sıkıntı yok normal dedi ama kilosu 2100 çıktı az geldi haftasına göre bebek yan duruyodu doktor ameliyata girmek için acele ediyodu acaba yanlış mı ölçtü diye düşünüyorum 2 hafta önce 1 hafta ilerde gösteriyodu moralim bozuldu böyle olunca

V vervain bende 34+2 yim. Şimdi kontrolden çıktım kilosun 2.600 civarı bişey dedi doktor. Bence seninkini yanlış ölmüştür ama sen yinede beslenme ne biraz dikkat et. Bende bundan sonra baya dikkat etmeye çalışıcam.

Merhaba, Progestanı iğne olarak verdi bana doktorum böyle yan etkileri olmasın diye. Haftada 2 iğne oluyorum. Belki onu sorsanız size de uygun olursa iğneye geçiş yapar. Ama evde iğne yapmayı bilen birisi olması iyi olur ki, sağlık ocağına gitmekle uğraşmayın. Bu vesileyle internetten bakarak eşim öğrendi benim o bana yapıyor.

22. Haftamda acil serklaj oldum kesemi iterek çift dikiş yapıldı. Şimdi 33 oldum. Ben progestanı fitil olarak almıyorum hergün 2 doz tek seferde progestan iğne vurduruyorum. Kasılmaları engellemek için nidicard alıyorum 6 saatte bir. İnşallah haftalarını doldurunca sağ salim kucağımıza alırız

Canim normal kilosu dusuk degil. Benim de 34+5 te 2.200-2.400 arası dedi. Kesin rakam olmuyor zaten. Doğumda da farkediyor. O yüzden sıkma canını.

yanlış ölçülmüş olabilir. canınızı sıkmayın, ilerdeyken birden geriye düşmez diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…