2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kafa karıştırıcı şeyler hep bakalım doğunca artık nasıl bebişlerimiz olucak

Seni anlıyorum canım. O duygular bende de basladi. Korku, endışe, kaygı...Hayatımız tamamen değişmek üzere ve bu bilinçaltında bizi huzursuz ediyor. Çünkü bir bilinmezlik var. Dünyanın en güzel şeyi mutluyuz ama korkular da var. Onlar herhalde bebek doğduktan sonra azalacak insallah canim.

Geçen günler bende depresif ruh haline bürünmüştüm eşime sardım bı güzel ağzımın payını verdi kavga edip sonrasında sen hormonluysan bende hormonluyum diye üste çıktı
Özrümü dileyip oturdum köşeme ağlayıp zirlayip sustum sabaha bişey olmamış gibi yüzsüz yüzsüz aradım aşkım naber dedim
Yani anlayacagin arada fiziksel değişimimiz ruhsal çöküntüye neden oluyor korkularımız bilinmezlikler strese koyuyor bizi seni iyi hissetirecek bı müzik aç tek başına çekil odaya atıştırmalık biseyler al yanına elini karnına koyup bebisle konuş o da hareketleriyle cevap verip mutlu edecektir seni kötüyü düşünme sen gelince şunu yaparız böyle giyinir şurda gezeriz sana bunları yapar bunu yapmam gibisinden hayaller kur inşallah geçer içinin sıkıntısı inşirah suresini dinlemek de rahatlatıyor beni sanada belki iyi gelir onu da söyleyeyim

Sanırım az çok başıma gelecekleri de biliyorum onun korkusu da olabilir. İnş bu daha kolay olur etrafımdaki bütün arkadaşlarım ikincinin daha kolay geçtiğini söylüyor umarım öyledir bu fikre sığınıyorum

Eşime söyledim peşin peşin. Bak ben iyi değilim iyi davran, bana bulaşma gerginim dedim. Umarım alttan alır belli olmuyor bazen de ona geliyorlar.
Bebekle hiç konuşmadım ve içimden de gelmiyor. İlkinde asla böyle değildim tam tersiydi. Aslında çok isteyerek uğraşarak hamile kaldım. Ama neden böyleyim bilmiyorum. Bu durum da beni korkutuyor ama doğunca geçeceğini düşünüyorum yani inşallah.
İnşirah bakara açayım teşekkürler hatırlatma için. Ben bu defa çok uzak kaldım ya maneviyatımı ihmal ettim, hiç dua falan okumadım

Evet bu hormonlar normalde hiç kavganız sürmesini istemem ama gecenlerde bu sefer boyle olsun hiç uğraşmadım aman kızarsan kız dedim eşimde tripliydi bna bnmde hiç umrum değil 2 3 gün oyle geçti çokta tın dedim ama sonra farkettim ki hamileyim diye bnde boyle davrandım yoksa çabalarım yani yapım boyle hiç sevmediğim huyum

Benim de ikinci oldugu icin biliyorum evet. İnşallah kolaylikla olur canim. Benim de dileğim bu.

Bugğnlerde vajinal kaşıntım var krem sürğnce geçiyor ama bıraktım yine başladı bu süreçte eşimide hiç bna dokunmasın istemiyorum

Bugğnlerde vajinal kaşıntım var krem sürğnce geçiyor ama bıraktım yine başladı bu süreçte eşimide hiç bna dokunmasın istemiyorum
Krem ne kullanıyorsun bana da doktor akıntın var mı demişti var dedim ama kaşıntı yanma vesaire yok dedim fitille krem verdi fitili kullandım azalma olmadı diye kremi kullanmadım daha kremin üzerinde kaşıntı akıntı vesaire yazıyor o yüzden soruyorum aynı mı diye merak ettim

Bende aynı durumdayım. Ama benimki tamamen korkudan gibi ilk bebeğim olacak. Tedavi görmedim ama olmasını çok istiyordum 9. Ayda nasip oldu . Çok istememe rağmen şimdi korkuyor oluşum ayrı enteresan bir ara bebeğe bakabilir miyim kprkusu sarmıştı. Sonra gencecik kızlar 20 yaşında anne olanlar var 2-3 çocuk bakanlar var herkes yapıyorsa sende yaparsın diyip atlattım bi nebze. Şimdi ise doğum korkusu başladı. Nasıl olacak, nasıl gireceğim ameliyathaneye, ne yaşayacağım, bebeğim ve ben sağlıkla çıkabilecek miyiz vs vs

Merhaba, ben de enfeksiyondan çok çektim. Fitil olarak gyno max kullandıysanız hiçbir işe yaramıyor. En sonunda doktorum bana gyno lomexin yazmıştı, şikayetlerim azalmıştı, en azından normal gebelik akıntısına dönüşmüştü. Doktorunuza bunu yazdırabilirsiniz

Dualar çok rahatlatıyor etkisine kalben inanıyorum eşler bazen bizden daha gelgitli oluyor peşin söylemen güzel olmuş benim eşimde nerden okuduysa artık erkekler ve kadınlar hamilelik döneminde aynı hormonları salgiliyor diyo inanmış garibim
İnşallah doğunca geçecek bilinmezlik boşluğundayız herşey çok güzel olacak gönlünü ferah tutmaya çalış inşallah biran önce atlatırsın kötü hislerini

bence oturup ağlamak iyi gelecekse ağla, benim de öyle modlarım var bu ara. ben de korkuyorum ne yalan söyleyim, hem tekrar sezaryenden, hem evde bir çocuk bırakıp doğuma gitmekten. havalar da etkiliyor modumuzu. sizin hazırlıklar da geriyor olabilir, ev temizliğini boşverin gitsin gerçekten. bebek kıyafetleri yıkansa yeter.

aslında bu sefer bilinmezliğin yanında biraz da başımıza gelecekleri bilmek var

ilk zamanları atlattıktan sonra düzenimizi kuracağımıza inanıyorum yine de. hayırlısıyla bir doğsunlar da bakalım tanıyalım yeni minişlerimizi :)

Ya biraz ilgi istiyoruz eşim 1 buçuk ay oldu şehir dışında ayrıyız daha bı ilgiye muhtaç oluyor insan en son herşeye kendim kosuyorum hiç yanımızda olmuyorsun tek başıma hastanelere koşmaktan yoruldum diye kavga çıkardım ve ilk kez kendim özür diledim normalde hiç umursamam haksizda olsam eşim uzatmaz barışır bu defaki kavgamız gereksiz yere oldu ve saçma şekilde bitti hatırladıkça gülüyorum kendi kendime
Ah şu hormonlar hele bakalım lohusalık neler açacak başımıza

Travazol

Eşinle ayrı olmakta zordur ama ya sen yine benden iyisin düğünümüz vardı yer yok diye farklı masalara oturduk diye trip atmıştım o kadar ayrı kalmak istemiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…