2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191

Dolunaydandır benim de uykumu bozdu

Eşinle ayrı olmakta zordur ama ya sen yine benden iyisin düğünümüz vardı yer yok diye farklı masalara oturduk diye trip atmıştım o kadar ayrı kalmak istemiyorum yani
Olsun o kadar nazımız tribimiz Allah onlara sabır versin bize katlanabilsinler inşallah son 4 ay daha atlatırsak herşey rayına oturmuş düzeninizi kurmuş olacaz artık biz onların derdini çekiyor olacaz

Benim de bugün kontrolüm vardi, ölçümler, nst yolunda çok şükür.
Bugün 34+0 im. Doktor dedi ki "bu hafta itibari ile gelecek olan bebeği durdurmuyoruz, gelmeyi kendi seçiyor". Tabi 2- 3 hafta kadar daha beklemesi daha tercih edilir ama geleceği varsa da gelir, artık dünyaya uyum sağlayacak durumda dedi. Sadece önemli olan iyi bir yenidoğan servisi olan hastane secilmesidir diye de belirtti
Erken doğum riski olanlar için belirtmek istedim.

Evet bana da doktorum öyle dedi. Bundan sonra gelmek ister ise onu hoşgeldin deyip karsiliyicaz dedi. Bebek için riskli günleri atlattık dedi çok şükür. Benim erken doğum riskim vardı 25. Haftadan beri.

Bugğnlerde vajinal kaşıntım var krem sürğnce geçiyor ama bıraktım yine başladı bu süreçte eşimide hiç bna dokunmasın istemiyorum
Bölgeyi kuru tutun doktorum evde çamaşır giyme elbise veya bol pijama giy gerekirse tuvaletten sonra soğuk havayla kurutma makinesi kullanarak kurut demişti. Nemli kaldığı ve bağışıklığımız şu an çok zayıf olduğu için tekrarlıyor. Vajina floranız da zayıf belli ki kadınlar için probiyotikler var çok iyi geliyor düzenli kullanımda bir de kefir için mutlaka

Yaklastikca bende de nasil olcak napcam moduna girdim ister istemez cok guzel bi duzenim vardi simdi bozulcak surekli eve biri gelcek anane babane dede vs kizimin oturan duzeni bozulcak simarcak sozumu dinlemicek bla bla hepsini kuruorum kafamDa agrilar ufak ufak bende de oluyo artik hic oturmamaktan hersey herkes ustume gelio gibi gibii yani yalniz degilsin gecicek insallah su akip bulcak yolunu insallah

Hanımlar belki erken bir soru ama fikrinizi almak istediğim bir konu var. Bugün 9-10 ay sonra ilk defa saçlarımı boyattım, röfle yaptırdım. İnanılmaz iyi hissettirdi, kendime geldim Kuaförüm saçlarımın çok güçlendiğini fark etti. Gebelikten önce avuç avuç dökülen saçlarımdan birkaç tel anca döküldü işlem esnasında. Tabii doğumdan sonra dökülecek, bunu da konuştuk. Daha önceki doğumlarından bu konuda tecrübesi olan var mı? Gerçekten çok mu dökülüyor? Sonra yeniden sağlamlaşması ne kadar sürüyor? Bir de tabii ne gibi ürünler, takviyeler, serumlar vs kullanmak gerekiyor? Ben muhtemelen günü geldiğinde bir doktora görünürüm ama tecrübe bazen kitabi bilgiden çok daha yol gösterici olabiliyor

Dogum sonrasi icinde de dr multivit vericek muhtemelen elenatal 3 gibi dokulme oluyor canim maalesef insallah cok olmaz benim emzirmeyi kesince durdu oluk oluk dokuluo du ki cok gurdur saclarim sonra duzene girdi ama o da hersey gibi gecip gidiyor biotin e vit saca en iyi gelen iceriklerden ara ara kullandigim oldu zaman zaman yaglardan destek aldim yani bu da kisiden kisiye gore degisio

Aynen ben de. Insanın aklına herşey geliyor.

4. Ay gibi cok dokulmeye basladi, hakikaten cok dokuluyor. Sanirim ben ozel bir sey uapmadim kendi kendine duzeldi.

Benim icin son 10 odem yok sislik yok vajinal baski yok nstde sanci 7 cikiyor kizimin keyfi yerinde beklesek 41 i falan gorucektik diyor doktor birde su kaburga agrim olmasa 10 gun sonra dogurck gbi degilim
Merhaba hayırlı olsun :) kaçıncı haftada doğum olmuş olacak acaba ? Her şey
İyi ise daha fazla beklenmiyor öu acaba
Bekleyebiliyorlar sanirim canm ama bnm doktorum 38. Hafta icinde alirim istersen dedi 38+3 te alicak

Merhaba herkese, bugün benim kontrolüm vardı. Bebeğimin suyu azalmış, plasentası da yıpranmış dedi doktor, zaten kafası pelvisteydi çıkmamış yani yukarı. Açılmayla ilgili bir şey demedi. Onu elle mi kontrol etmesi gerekiyor yoksa ultrasonda görünüyor mu? 35+5 im. Kilosu 2500. 1-2 hafta daha tutmaya odaklanalım dedi, 3 kiloya yaklaşmasını istiyor. Havuç suyu içeceğim bol kilo alacağı şeyler yiyeceğim haftaya tekrar gideceğim bakalım inşallah kilo almış olur. Nst de 2 defa 50 inin üzerine çıktı ama bunun üstüne çok durmadı

Ultrasonda gözükür canım. Plasentasi kireclenmistir. 3 kg ya yakın olur 2 hafta sonra. Olmasa da üzülme sağlıklı olsun yeter canım. Protein ağırlıklı beslencez artık.

Trivag kullandım. Şu an mixovül kullanıyorum. İlaç kullanınca geçiyor ama 10 gün sonra tekrarlıyor, yıldım. Konforumu çok bozuyor. Sirkeli su ile yıkamak çok iyi geliyor azaltıyor ama kesin çözüm değil birde çok yakıyor.

Evet birde o var. Ev işlerini beceremiyorum açıkçası kendimi de yormak istemiyorum ve bu yetersizlik hazır hissetmeme duygusu da çok tüketiyor beni. Neyse geçicek inş.
Doğru aslında yıkansa yeter, nasılsa bir daha ütüleyemeyecem bunu içime de anlatmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…