6 saatte bir nidicard alıyorum kasılmaları önlemek için ama napacağımı bilemedim inşallah devam etmez ağrım devam ederse doktora gideyim teşekkür ederim34. haftayı doldurmadan bende de benzer ağrılar oldu, 2 gün süreyle geçmedi, sırf adet ağrısı gibi değil aynı zamanda sertleşme toparlanma da oluyordu çok sık. Serklajım yok ama 30 haftalıktan beri rahim ağzı kısalığı sebebiyle yatış vermişti doktor progestan kullanıyordum. İlk başta normaldir diye düşündüm ama artık 3. gün hala geçmeyince dayanamadım doktora gittim, 2 cm açılma olmuş ani doğum atağı başlamış dedi. Hemen hastaneye yatış ve Nidicart yüklemesi yaptılar, 20 dk da bir 3 doz, sonra 4 saatte bir, sonra 8 saatte bir, anca öyle sakinledi. Eve ertesi gün akşam geçtim, şimdi sabah akşam Adalat kullanıyorum, ağrılarım kasılmalarım geçti çok şükür.
Anladım o zaman şu an için yapılacak şeyleri yapıyorsunuz zaten. Bir bakın bakalım bitmezse gidersiniz. İnşaallah biter bir an evvel.6 saatte bir nidicard alıyorum kasılmaları önlemek için ama napacağımı bilemedim inşallah devam etmez ağrım devam ederse doktora gideyim teşekkür ederim
Kesinlikle sizle aynı fikirdeyim. En son sağlık ocağına gittiğimde bebeğin kalp atışlarını duyamıyorum dediler. Oysaki bir gün önce doktor kontrolümüz vardı ve kalp atışları cok netti. Sonra kosarak tekrar doktora gittim ve gereksiz yere korktugumu anladım. Sağlık ocağı kontrollerini o gün bıraktım ben.Günaydın. Geçen haftadan beri benim de öyle yeri azaldığı için hareketleri durgunlaşabiliyormuş. Tabii yine de takip etmekte fayda var ben biraz evhamlıyım. Böyle olunca bir şeyler yiyip uzanıyorum güzel bir müzik açıp yağ falan sürüyorum karnıma o zaman hareketleniyor. Siz de bir deneyin isterseniz.
Bu arada konudan bağımsız sağlık ocağına da gitmek istemiyorum gerçekten. Beni çok geriyorlar bütün gün stres oluyorum. Doktora gidiyorum sağlık ocağı böyle böyle dedi diye doktor sakinleştiriyor resmen.
Evet bende uyurken bile arada agridan inledigimi farkettimBenim de öyle ağrılarım oluyor ilk gebelik olsaydı doğum sancısı sanardım. Beklenen doğum tarihim 24 haziran ama çok ağırlaştım uykuda da ağrım oluyor perşembe nst olucam.
Evet dün daha bebeğe kilo aldırcak tarzda bı beslenme listesi yaptım kendime doktor hiç takılmadı geride falan da demedi de ben ultrason kağıdında öyle geride görünce üzüldüm gene de valla annelik yarı delilik diyorlardı doğruymuş galiba normalde hic takilmayacağım şeyleri dert ediniyorum kendime ister istemezSelam . 2 hafta önce 1 hafta ilerde ilen , 2 hafta içinde 2 hafta geriye düşmesi biraz imkansız geldi bana . Yani 2 hafta önce 32. Haftada 33 çıktı ise şimdi 34. Haftada nasıl 32 çıksın ki. Bebek hiç gelişmese bile 1 hafta geride çıkardı.
O sebeple bence hiç takmayın . Kilosu doğru ölçülmüşse bile 2.200 çok az değil bence . Biraz daha kilo aldırcak tarzda beslenirsiniz , ama öyle aman aman az bi kilo değil bence
Evet son haftalarda ölçümlerin böyle hatalı olabilcegini okudum bende arastirinca sonra rahatlattim kendimi sağlıkli olsunlarda 1 hafta geride olsa bile önemli bi gerilik değil yeter ki başka sıkıntıları olmasın34 haftada ölçümler benimde böyle çıktı tam tamına aynı şimdi 36 olcam Perşembe kontrol var bakalım kilosu kaç olcak doktor banada normal dedi ama 1 hafta geride olabilirmis
Bende minyon yapılıyım belki ondandır.ağrı kesici alınca geçiyorsa telaşlanmayın. Doğum öyle filimlerde , dizilerde gördüğümüz gibi değilEvet bende uyurken bile arada agridan inledigimi farkettimama özellikle nstde ağrı girdiği zaman baktım en fazla 12-13 u gördü gercek sancı olması için 40 tan yukarı en az 3 sanci olması lazimmis benim yapım biraz minyon doktor bu ağrıların ondan kaynaklı olabilecegini söyledi bebek agirlastikca vücudum zorlanıyomus artik
Kızlar selam bugün sabah çamaşırımda hafif pembeye yakın akıntım olduğunu gördüm peçeteye sildiğimde bişey yoktu ama. Ağrı kasılma vs de yok. Nişan gelmesi mi sizce bu. Biraz takip edip öyle doktora yazayım dedim endişelenmeli miyim acaba
[/Merhaba Akıntının kıvamıda önemli. Benim 2 doğumumda da nişan gelmişdi ilkinde doğumdan 4 gün önce gel kıvamında. İkinci de doğumdan 5 saat önce pembe su gibi miktarı çamaşırda bariz belli olacak kadardı. Ağrınızı dinleyin benim nişandan sonra düzenli sancım başlamıştı
Merhaba Akıntının kıvamıda önemli. Benim 2 doğumumda da nişan gelmişdi ilkinde doğumdan 4 gün önce gel kıvamında. İkinci de doğumdan 5 saat önce pembe su gibi miktarı çamaşırda bariz belli olacak kadardı. Ağrınızı dinleyin benim nişandan sonra düzenli sancım başlamıştıKızlar selam bugün sabah çamaşırımda hafif pembeye yakın akıntım olduğunu gördüm peçeteye sildiğimde bişey yoktu ama. Ağrı kasılma vs de yok. Nişan gelmesi mi sizce bu. Biraz takip edip öyle doktora yazayım dedim endişelenmeli miyim acaba
Pembe su gibi benim de, erken doğum riskim ve 2-3 hafta önce nst de düzenli sancım olduğu için 4 saatte bir nidicard içiyorum sancıyı engeller mi acaba hisseder miyim yine deMerhaba Akıntının kıvamıda önemli. Benim 2 doğumumda da nişan gelmişdi ilkinde doğumdan 4 gün önce gel kıvamında. İkinci de doğumdan 5 saat önce pembe su gibi miktarı çamaşırda bariz belli olacak kadardı. Ağrınızı dinleyin benim nişandan sonra düzenli sancım başlamıştı
İnşallah zamanında doğar bebeğiniz. Akıntınız idrarda ola bilir bazen içtiğimiz ilaçlar idrarın rengini değiştiriyorPembe su gibi benim de, erken doğum riskim ve 2-3 hafta önce nst de düzenli sancım olduğu için 4 saatte bir nidicard içiyorum sancıyı engeller mi acaba hisseder miyim yine de
İnşallahİnşallah zamanında doğar bebeğiniz. Akıntınız idrarda ola bilir bazen içtiğimiz ilaçlar idrarın rengini değiştiriyor
Alt taraftaki grafik kasılmalar, üst taraftaki grafik bebeğin kalp atışı. Kasılma sancı filan yok. Bir sıkıntı yok.Kızlar Nst nasıl yorumlanır doktor sıkınti yok dedi ama bilen var mı 34 haftadayim
Çok şiddetli değil ise ve belden gelmiyor ise yalancı doğum sancıları olabilir canım. Benim de oluyor bazen sonra geçiyor.Kızlar 33. Haftadayım serklajlıyım bugün adet ağrısı gibi ağrım var doğum belirtisi değildir umarım normal mi?
Kızlar Nst nasıl yorumlanır doktor sıkınti yok dedi ama bilen var mı 34 haftadayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?