2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
6 saatte bir nidicard alıyorum kasılmaları önlemek için ama napacağımı bilemedim inşallah devam etmez ağrım devam ederse doktora gideyim teşekkür ederim

6 saatte bir nidicard alıyorum kasılmaları önlemek için ama napacağımı bilemedim inşallah devam etmez ağrım devam ederse doktora gideyim teşekkür ederim
Anladım o zaman şu an için yapılacak şeyleri yapıyorsunuz zaten. Bir bakın bakalım bitmezse gidersiniz. İnşaallah biter bir an evvel.

Kesinlikle sizle aynı fikirdeyim. En son sağlık ocağına gittiğimde bebeğin kalp atışlarını duyamıyorum dediler. Oysaki bir gün önce doktor kontrolümüz vardı ve kalp atışları cok netti. Sonra kosarak tekrar doktora gittim ve gereksiz yere korktugumu anladım. Sağlık ocağı kontrollerini o gün bıraktım ben.

Benim de öyle ağrılarım oluyor ilk gebelik olsaydı doğum sancısı sanardım. Beklenen doğum tarihim 24 haziran ama çok ağırlaştım uykuda da ağrım oluyor perşembe nst olucam.
Evet bende uyurken bile arada agridan inledigimi farkettim ama özellikle nstde ağrı girdiği zaman baktım en fazla 12-13 u gördü gercek sancı olması için 40 tan yukarı en az 3 sanci olması lazimmis benim yapım biraz minyon doktor bu ağrıların ondan kaynaklı olabilecegini söyledi bebek agirlastikca vücudum zorlanıyomus artik

Ay ben doktora gittim kızlar. Bebek beni utandırdı. Ultrason cihazını karnıma koyduğunda oynadı. Bir sorun yok bebek iyi dedi. Oradan sağlık ocağında son kontrolüm vardı oraya gittim. Gerekli bilgileri verdi kilo kontrolü tansiyon kontrolü yapıldı bitti.

Evet dün daha bebeğe kilo aldırcak tarzda bı beslenme listesi yaptım kendime doktor hiç takılmadı geride falan da demedi de ben ultrason kağıdında öyle geride görünce üzüldüm gene de valla annelik yarı delilik diyorlardı doğruymuş galiba normalde hic takilmayacağım şeyleri dert ediniyorum kendime ister istemez

34 haftada ölçümler benimde böyle çıktı tam tamına aynı şimdi 36 olcam Perşembe kontrol var bakalım kilosu kaç olcak doktor banada normal dedi ama 1 hafta geride olabilirmis
Evet son haftalarda ölçümlerin böyle hatalı olabilcegini okudum bende arastirinca sonra rahatlattim kendimi sağlıkli olsunlarda 1 hafta geride olsa bile önemli bi gerilik değil yeter ki başka sıkıntıları olmasın

Kızlar selam bugün sabah çamaşırımda hafif pembeye yakın akıntım olduğunu gördüm peçeteye sildiğimde bişey yoktu ama. Ağrı kasılma vs de yok. Nişan gelmesi mi sizce bu. Biraz takip edip öyle doktora yazayım dedim endişelenmeli miyim acaba

Bende minyon yapılıyım belki ondandır.ağrı kesici alınca geçiyorsa telaşlanmayın. Doğum öyle filimlerde , dizilerde gördüğümüz gibi değil

35. Haftalarda olup hareket azaldığını söyleyenler olmuş toplu yazayım dedim benimde oldu tam aynı haftada yemek yedikten felan sonra hareket etmedi çok bende baya bi dürttüm eşimde aynı şekil sonra akşama doğru tekrardan hareketlendi ama eskiye göre hareket zamanları değişti yine takip etmekte fayda var vurmasa endişeleniyoruz vurunca da canımızı acıtıyor bazen çok garip bu annelik

Merhaba Akıntının kıvamıda önemli. Benim 2 doğumumda da nişan gelmişdi ilkinde doğumdan 4 gün önce gel kıvamında. İkinci de doğumdan 5 saat önce pembe su gibi miktarı çamaşırda bariz belli olacak kadardı. Ağrınızı dinleyin benim nişandan sonra düzenli sancım başlamıştı

Pembe su gibi benim de, erken doğum riskim ve 2-3 hafta önce nst de düzenli sancım olduğu için 4 saatte bir nidicard içiyorum sancıyı engeller mi acaba hisseder miyim yine de

Pembe su gibi benim de, erken doğum riskim ve 2-3 hafta önce nst de düzenli sancım olduğu için 4 saatte bir nidicard içiyorum sancıyı engeller mi acaba hisseder miyim yine de
İnşallah zamanında doğar bebeğiniz. Akıntınız idrarda ola bilir bazen içtiğimiz ilaçlar idrarın rengini değiştiriyor

Kızlar Nst nasıl yorumlanır doktor sıkınti yok dedi ama bilen var mı 34 haftadayim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…