- 4 Mart 2025
- 1.062
- 1.494
- 48
Ayyy nasıl mutlu oldum, çok teşekkür ederim güzel görüşünüzeOlamaz mı, olabiliryine de herkesten aynı enerjiyi alamıyoruz sonuçta hoş kendi işini kendisi halleden insanlar hep daha bir pozitif gelir bana belki de ondan bilemedim yine de iyi ki varsınız
Merhaba bende sizinle aynı duurmdayım.Eve gel yemek ye yat hareket yok masa başı çalışıyorumYürüyüş bayadır yapmıyorum inan hiç halim kalmıyorişten gelip yemek yiyip yatıyorum kalkıp tekrar işe git yemek ye yat full böyleyim bir süredir
Sabah erkenden kalkma ile başlayan iş serüveni,bebeyle çalışıp eve dönünce biten enerji :)) gün bitti ve uyku moduna geçildi diye devam ediyor :))Yani siz çalışan hamileler daha çok yoruluyorsunuz ben son 4 gündür mental olarak yorgunum mesela fiziksel bir yorgunluk değil hiç hareket etmek bile istemedim bgn tüm gün yattımgeçecek geçecek her şey geçecek Allah'ın izniyle az kaldı
Benim çalışabilir raporum 6 hazirana kadarMerhaba bende sizinle aynı duurmdayım.Eve gel yemek ye yat hareket yok masa başı çalışıyorum
Hatta geçen akşam eşime diyorum bir ayağım evin dışanda gezmek istiyorum,bir ayağım içerde yat uzan dinlen diyor:))
Şafak sayıyorum,son 7 gün (işgünü) sonra iş son 37. haftamız dolmuş oluyor,Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Çok iyi yapmışsınız inşallah çok güzel gelir hepsiKızlar kızlar, evvelsi gün annem bazamın altındaki hurçları düzenlemişti, çok rahatladığımı söylemiştim. Dün de hastane çantamı hazırladık. Pijamalarım, bebeğin kıyafetleri, bezler vs… ama ortaya döküldükçe her şey sıra sıra eksik olarak görmediğim şeyler de eksikmiş onu anladım. Mesela bebeğe patikli pantolon çok az varmış sadece 4lü 5li takımların içinde olanlardan, halbuki bazen altın fazla olması icap ediyor, bebek bezi taşabiliyor vs… onların siparişini dün verdim internetten. Bebeğe yıkanma havlusu da eksikmiş, yani daha doğrusu abiden vardı ama çok eskimiş, lekeleri filan çıkmadı bir türlü. Onu da sipariş verdim. Bir de kendime hastanede giymelik terlik sipariş verdim. Sanırım hepsini lcwaikikiden aldım. Bir de kapısüsü aldımbir gelsin bakalım hepsi çok merak ediyorum. Lcwaikiki den kapısüsü ne alaka en çok onu merak ediyorum. Ya aslında normal apartman kapı süsü, çelenk şeklinde, etrafında çiçekler var, içine iplerle filan ismini yazarız gibi düşündüm. Bakalım istediğim gibi olacak mı… Umarım sağlam gelir. Kuponla bayağı uygun bir fiyata aldım. Kızlara uygun olabilecek mor, pembe çiçekli filan da vardı ama erkeğe bunu yakıştırdım.
36+1 de bırakacağım. 1-2 hafta yatalım, dinlenelim yahu. Hamileyken çalışan olmak çok zorBenim çalışabilir raporum 6 hazirana kadardayanabilecek miyim acaba
Aynı durumdayım hem gezmek istiyorum işten sonra 1-2 saat dolaşınca 2-3 gün kendime gelemiyorum gerçekten ağrıdan uyuyamıyorum dinlenemiyorum
Gururdan kimseyede zorlandığımı söylemiyorum nazlanan birisi değilimiyiki burası var günlük burda size ağlayıp rahatlıyorum
Ama süreç çok zoorrBenim çalışabilir raporum 6 hazirana kadardayanabilecek miyim acaba
Aynı durumdayım hem gezmek istiyorum işten sonra 1-2 saat dolaşınca 2-3 gün kendime gelemiyorum gerçekten ağrıdan uyuyamıyorum dinlenemiyorum
Gururdan kimseyede zorlandığımı söylemiyorum nazlanan birisi değilimiyiki burası var günlük burda size ağlayıp rahatlıyorum
Sonrasında desteğim olmayacağı için bütün iznimi sonraya aktarmaya çalışıyorum risk erken doğum vs olmazsa dayanıcam bakalım36+1 de bırakacağım. 1-2 hafta yatalım, dinlenelim yahu. Hamileyken çalışan olmak çok zor
Ben bu cumartesi günü kontrolümde kendi doktorum suyun azalmış diye acil bu hafta içinde sezeryana alacaktı ben kabul etmeyince İstanbul'da Zeynep Kamil kadın doğuma gittik hemen 3 gün yattım sonra bir sorun olmadığı çıktı ortaya da taburcu oldum dün çok şükür. Şunu diyecektim aslında benim de ara ara öyle akıntı desem akıntı değil idrar kaçırma desem idrar kaçırma değil öyle iç çamaşırını ıslatan renksiz kokusuz sıvı geliyordu acaba sıvı kaçağı oldu da bebeğin suyu o yüzdenmi azaldı diye endişe ettim ama kaç tane perinatoloji uzmani gördü sıvı kaçağı testi yapıldı hiç bişey çıkmadı
Bende siz gibiydim bebeğin yorulduğunu hissettim. Evde kaldım 2 gün nasıl iyi geldi. Bir hafta erken bırakma kararı aldım. Yine iyi dayandımSonrasında desteğim olmayacağı için bütün iznimi sonraya aktarmaya çalışıyorum risk erken doğum vs olmazsa dayanıcam bakalım
İş çok yoğun değil ama işte uzanma imkanı vs olmadığı için yoruluyor insan
Ben doğurana kadar hepiniz büyütürsünüz tecrübelerinizden faydalanmış olurumAma süreç çok zoorrsiz izne ayrılana kadar ben doğurmuş olacağım ufaktan bir korku giriyor nasıl olacak bilmediğimden iki konuşup rahatlıyoruz güzel güzel gerçekten burası iyi ki varmış doğum yaklaştıkça daha iyi anlıyorum
Çok şükür güzel haber almışsınız çok sevindim sizin içinKızlar muayeneden çıktım şimdi, çok şükür güzel moral verici konuştu doktor. Nst de hiç sancı çıkmadı. Açılmam aynı, rahim ağzı biraz daha kısalmış, çünkü aşağıya daha çok yerleştirmiş başını ama keyfi yerinde görünüyor dedi doktor. Suyum da güzelmiş, hatta bir tık fazla bile suyun dedi, akıntı oluyor dedim, normal dedi başını aşağı indirdiği için dümdüz su gibi de akıntı olabilir, pelte şeklinde de gelebilir normal hepsi suyun iyi dedi. Dün 35 hafta bitmişti, bir problem olmazsa haftaya bugün çağırdı. 1 hafta daha Adalat ve Progestan devam, 36dan sonra bütün ilaçları keseceğiz, artık ne zaman gelirse gelsin kabulümüz diyeceğiz dedi.
Tam bayram tatiline denk geliyor sizinki 5 haziran arife zaten Perşembe günü :)Benim çalışabilir raporum 6 hazirana kadardayanabilecek miyim acaba
Bende ara ara 2 günlük raporlar alıcam gibi duruyorBende siz gibiydim bebeğin yorulduğunu hissettim. Evde kaldım 2 gün nasıl iyi geldi. Bir hafta erken bırakma kararı aldım. Yine iyi dayandım
Gitmedim kendi doktoruma dün eşimin uğraması gerekti eski faturalardan almak için ben arabadan bile inmedim görmek istemedim kendisini, ama doktoruma da bi şey diyemiyorum evet o benim çok psikolojimi bozdu hemen bu hafta sezeryanla almamız lazım dedi ama ondan sonra gittiğimiz şehir hastanesinin acilinde asistan doktor da aynısını söyledi hatta hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok diye bizi tam teşekküllü bir hastane var Zeynep Kamil oraya yönlendirdiler ordada hiç bişey çıkmadı 3 gün yattım orada bir sürü perinatoloji uzmanı gördü, kafam da karıştı hangisine inanacam diye inanın o kadar panik,endişe, korku , yaşadım ki sürekli ağladım 3 gün boyunca gözümün yaşı dinmedi 2100 Gr di bebek acil sezeryana alırlar diye kaşar, çiğ badem ceviz tahin yedim iki günde bebeğim 300 Gr almış 2400 Gr olmuş bilmiyorum çok enteresan bişey yaşadık ama ömrümden ömür gitti. Sonuçta geçti Allah'tan sürekli hareketlerini hissediyorum ki bide o endişeye düşmüyorum ama psikolojik olarak çöktüm çok enerjiktim spor yürüyüş yoga plates evimin işleri yemek hepsine yetişiyordum şimdi kolumu kaldırmak istemiyorumÖncelikle geçmiş olsun, hastanede kalmak bile zor bi süreç. Şeyi merak ediyorum şimdi kendi doktorunuza gittiniz mi, ne tepki verdi? Ve en önemlisi onunla devam edecek misiniz? Yani su azalmış alalım bebeği diyor ama başka doktorlar ve uzmanlar bi bakıyo her şey normal. Çok sinir bi durum
Ay ne güzel az kalmış bütün izni aktarıyorsunuz darısı başımaTam bayram tatiline denk geliyor sizinki 5 haziran arife zaten Perşembe günü :)
Yazdıklarınıza katılıyorum bende aynıyım Allahtan eşim hep yanımda destekçi ev işlerinde sağolsun.Kızımda sağolsun çok üzüp yormuyor beni sadece akşamları yorgun bitkin halsizlik var.Bu arada 19 Mayıs Pazartesi kontrolümüz var nst de temiz çıkarsa kalan günümü tamamlayabilirim elbette,aksi durum olursa da yarın son olmuş olacak çalışma günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?