Yok uyuşukluktan değil canım maalesef alerji koldan başlayan kasintiyla oluyor dikkat et tekrardan çok geçmiş olsunTamam canım ben söylerim o zaman çünkü sanki kaşınmaya başladım bnde tam emin olamıyorum uyuşukluktan mı dedim
Amin sağlıklı olsunlar da kime benzerse benzesin diye durdurmaya çalışıyorum kendimi ama çok merak ediyorum birine benziyormu diye değil de tipi huyu nasıl olcak diye merak ediyorumBüyürken her gün birine benzeyecek. Ben ilk doğar doğmaz karnıma koyduklarında dedim ki aaaa aynı babası bu kadar olur. Ama büyüdükçe bana benzediler. Her gören tıpkı sen diyor.Sağlıkla gelsinler inşaallah.
Heee evet anladım, genelde kötü huylar halaya amcaya çeker iyi huylar bizeAmin sağlıklı olsunlar da kime benzerse benzesin diye durdurmaya çalışıyorum kendimi ama çok merak ediyorum birine benziyormu diye değil de tipi huyu nasıl olcak diye merak ediyorum
Aynen ama bizde hem dayılar hem amcalar küçükken çok yaramazmış her şekilde yandık o kesinHeee evet anladım, genelde kötü huylar halaya amcaya çeker iyi huylar bizeuslu olsunlar inşaallah, annelerinin babalarının sözlerini dinlesinler
Icime su serptiniz, teşekkür ederimNe olacağı hiç belli olmaz. Bana da doktor öyle demişti, ertesi gün doğum belirtileri başladı. Hayırlısı olsun
okuyunca aklıma geldi oğlumun huyları aynı dayısı sinir olunca dayısı kılıklı diyorum heheehehe ama dedikçe sanki daha çok benziyorAynen ama bizde hem dayılar hem amcalar küçükken çok yaramazmış her şekilde yandık o kesin
Tek duamız uslu olup söz dinlemeleri bazen amcası kılıklı bazen dayısı kılıklı deriz o da tuzu biberi olur
Sürekli tekrarlanan söz gerçek olur derler o da etkilemiş olabilirokuyunca aklıma geldi oğlumun huyları aynı dayısı sinir olunca dayısı kılıklı diyorum heheehehe ama dedikçe sanki daha çok benziyor
Aynen canım. Biz beraber güçlüyüz.Bütün tatlışlar toplanmış, iltifatlar ediliyor
Hepiniz benim için çok kıymetlisinizKız kardeşlik edebildiğimiz için şanslıyız. Bundan sonra da inşallah önce doğumu, sonra da şu lohusalığı atlatalım beraber. Daha gidecek çok yolumuz var
Gözü aydın canım çok sevindim.Kızlar muayeneden çıktım şimdi, çok şükür güzel moral verici konuştu doktor. Nst de hiç sancı çıkmadı. Açılmam aynı, rahim ağzı biraz daha kısalmış, çünkü aşağıya daha çok yerleştirmiş başını ama keyfi yerinde görünüyor dedi doktor. Suyum da güzelmiş, hatta bir tık fazla bile suyun dedi, akıntı oluyor dedim, normal dedi başını aşağı indirdiği için dümdüz su gibi de akıntı olabilir, pelte şeklinde de gelebilir normal hepsi suyun iyi dedi. Dün 35 hafta bitmişti, bir problem olmazsa haftaya bugün çağırdı. 1 hafta daha Adalat ve Progestan devam, 36dan sonra bütün ilaçları keseceğiz, artık ne zaman gelirse gelsin kabulümüz diyeceğiz dedi.
ne zamandı senin doğum tarihin canım? Benim de 2 haftam kaldı kısmet ise. O korku bende de başladı maalesef. Gerçekten iyi ki burası var.Ama süreç çok zoorrsiz izne ayrılana kadar ben doğurmuş olacağım ufaktan bir korku giriyor nasıl olacak bilmediğimden iki konuşup rahatlıyoruz güzel güzel gerçekten burası iyi ki varmış doğum yaklaştıkça daha iyi anlıyorum
bana kalırsa tek isim Alya daha güzel, ama sizin bebeğiniz, sizin içinize sinmesi önemli.kızlar selam kızımın ismini en baştan Alya olacak demiştim hala aynı fikirdeyim ama son günlerde eski türk isimlerin den Asral aklıma takılmıyor değil :)
sizce nasıl isim Alya Asral çok mu kötü duruyor iki isme hiç sıcak bakmadım ama sanki uydu gibi
Aaa iyi hatırlattın canım ben de not edeyim de yarın doktoruma bir sorayim.Ben doğurana kadar hepiniz büyütürsünüz tecrübelerinizden faydalanmış olurum
Geçen yağmur beren erken doğum yaptığı için süt tecrübesi var solgar vitamin önermiş mesela hemen sipariş verdim
Senin ilaçları bırakmana çok sevindim. Peki yataktan kalktın mı artık, yoksa yine yatmaya devam mı? İlaçları kesince sanki biraz ayaklanmıştım ben önceki hamileliğimde ama çok değil, yine annem yemeği temizliği filan yapıyordu. Ben içeri oturma odasına filan gidiyordum, masada yiyordum filan o kadar. Şimdi bakalım ne olacak. Doğumla ilgili başı aşağıda olduğu için zaten normal doğuma müsait dedi doktor. Ben de öyle istiyorum zaten. İnşaallah bir değişiklik olmazsa normal bekleyeceğiz.Gözü aydın canım çok sevindim.Rahim ağzı kısalması normal çünkü doğum yaklaşıyor. O herkeste kısalmaya başladı zaten. Bu arada ben de geçen hafta progestani bıraktım artık. Ilaclari bırakıyoruz dedi doktor. Benim de yarın kontrolüm var. Nst 'ye giricem ben de ilk kez. Kaç dakika sürüyor? Bu araca senin doğum şekline karar verdiniz mi canım?
Çok haklısın canım. Hastane süreçlerini biliyorum. Çok şükür ki geçti gitti. Herşey yolunda.Gitmedim kendi doktoruma dün eşimin uğraması gerekti eski faturalardan almak için ben arabadan bile inmedim görmek istemedim kendisini, ama doktoruma da bi şey diyemiyorum evet o benim çok psikolojimi bozdu hemen bu hafta sezeryanla almamız lazım dedi ama ondan sonra gittiğimiz şehir hastanesinin acilinde asistan doktor da aynısını söyledi hatta hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok diye bizi tam teşekküllü bir hastane var Zeynep Kamil oraya yönlendirdiler ordada hiç bişey çıkmadı 3 gün yattım orada bir sürü perinatoloji uzmanı gördü, kafam da karıştı hangisine inanacam diye inanın o kadar panik,endişe, korku , yaşadım ki sürekli ağladım 3 gün boyunca gözümün yaşı dinmedi 2100 Gr di bebek acil sezeryana alırlar diye kaşar, çiğ badem ceviz tahin yedim iki günde bebeğim 300 Gr almış 2400 Gr olmuş bilmiyorum çok enteresan bişey yaşadık ama ömrümden ömür gitti. Sonuçta geçti Allah'tan sürekli hareketlerini hissediyorum ki bide o endişeye düşmüyorum ama psikolojik olarak çöktüm çok enerjiktim spor yürüyüş yoga plates evimin işleri yemek hepsine yetişiyordum şimdi kolumu kaldırmak istemiyorum
teşekkürlerbana kalırsa tek isim Alya daha güzel, ama sizin bebeğiniz, sizin içinize sinmesi önemli.
alya evet biraz popüler oldu, hani o kadar yaygın olmasa da. asral hiç duymadım ama.teşekkürlerkulağa hoş geliyor seviyorum
sanki çevremde çok duymaya başladım bu ismi herhalde etkisi oldu mehmet ayşe fatma gibi oldu sanki :)
Benim ki dönmedi canım. Yeri de yokmuş doktor dönemez dedi. Normal doğum istiyordum. Ilk oğlumda normal doğum maceram güzel geçmişti çünkü. 41. Haftada doğum yapmıştım. Fakat bu oğlumda planlı sezeryan olucam kısmet ise. Plasenta previa da olduğu için ve makat gelışten dolayı öyle olucak. En hayırlısı en kolayından olsun inşallah diye dua ediyorum.Kızlar hepimizin günü cooookkk güzel enerjik heyecanlı ve mutlu hissederek geçsin bebislerimiz bizi hiç korkutmasın
Şey soracam size bebisleriniz doğum pozisyonuna döndü mü herkesin.
Benim makat geliş pozisyondaymis ben normal doğum istiyordum çok ama şu son yaşadıklarımdan sonra sağlıkla zamanında gelsin de nasıl gelmek isterse öyle gelsin diyorum.
Cok hareketli bir hamiştim, spor yürüyüş yoga üstüne pilates yapıyordum benim kız dönmek istememiş tembel mi olacak acaba annesinin tersine
Sizinkiler döndü mü, kaçıncı haftada döndüler, bu haftadan sonra dönerler mi nasıl olur acaba
insgramda eski türk isimleri diye bakıyordum karşıma daha önce çıkıyordu isim buldum diye oralı olmamıştım ama en son denk gelince dedim uyuyor sanki :) Alya Asral Pınar :)alya evet biraz popüler oldu, hani o kadar yaygın olmasa da. asral hiç duymadım ama.
anne kız isimler uyuyor evet :) darısı bizim oğlana diyeliminsgramda eski türk isimleri diye bakıyordum karşıma daha önce çıkıyordu isim buldum diye oralı olmamıştım ama en son denk gelince dedim uyuyor sanki :) Alya Asral Pınar :)
evet Türkiyede koyan yok baktığım kadarı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?