2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar hepimizin günü cooookkk güzel enerjik heyecanlı ve mutlu hissederek geçsin bebislerimiz bizi hiç korkutmasın
Şey soracam size bebisleriniz doğum pozisyonuna döndü mü herkesin.
Benim makat geliş pozisyondaymis ben normal doğum istiyordum çok ama şu son yaşadıklarımdan sonra sağlıkla zamanında gelsin de nasıl gelmek isterse öyle gelsin diyorum.
Cok hareketli bir hamiştim, spor yürüyüş yoga üstüne pilates yapıyordum benim kız dönmek istememiş tembel mi olacak acaba annesinin tersine
Sizinkiler döndü mü, kaçıncı haftada döndüler, bu haftadan sonra dönerler mi nasıl olur acaba

Valla boyle surup gidiyo dinlenme sansiniz varsa iyi firsat buldukca ayaklari kaldirip dinlenin
Var çok şükür. Artık öyle yaparız napalım diğer ikisinde böyle olmayınca biraz garip geldi. Ama çok da böyle olan varmış çevremde onu öğrenmiş oldum

28de dönük değildi. 33te gittiğimde dönmüştü. Doğum pozisyonunda benim kız bakalım. En hayırlısı olsun hepimiz için sağlıcakla gelsinler

Ah yaa, gerçekten çok üzücü, yıpratıcı. Geçmiş gitmiş olsun inşallah. Şimdi yeni doktoruna en kısa zamanda bi gidersin, hem denemiş olursun hem o da bebişe bi bakar içini rahatlatır. Maşallah maşallah 2 kiloyu geçtiyse çok şükür. Durabildikleri kadar dursunlar, dışarısı burdan daha güvenli değil

Benimkisi 25.haftadan beri baş aşağı duruyor yeri rahatsa sizinkide döner bence zamanı gelince ya bende aksine size göre tembel bir hamişim ama bebeğim aşırı hareketli

Aynen bende öyle diyorum bir gün bile içerde fazla kalmaları çok iyi onlar için şimdi iki kez yattigim devlet hastanesinde tekrar kontrollerim olması gerekiyor sonra farklı bir özel hastanede çok iyi bir doktor öneriyorlar onunla görüşecem inşallah

Benimkisi 25.haftadan beri baş aşağı duruyor yeri rahatsa sizinkide döner bence zamanı gelince ya bende aksine size göre tembel bir hamişim ama bebeğim aşırı hareketli
Benim kız da çok hareketli ama dönmemiş işte neyse kısmet artık ne yapmak istiyorsa onu yapsın iyi olsun da orada zamanında gelsin de

Benim oğluş şimdiye kadar makatti zaten zorunlu sezeryan diye takilmadik son kontrolde baş aşağı dönmüştü ama eve gelir gelmez yine makat pozisyonuna geri döndü şimdi kafasını mideme koymuş yine
Bende normal doğum çok istiyordum ama zorunlu sezeryan olunca nasıl rahatsa nasıl durmak istiyorsa öyle dursun minik kuşum
Bı soruda benden gelsin mide yanması, ağrısı yaşıyor musunuz benim olmadı hiç magnezyum kullandığım için sanıyordum ama çevremdekiler bebek saçlı olursa mide sorunları oluyor diyince oğlum keltoş mu olacak diye düşünmeye başladım

Haberler çok güzel, hadi gözünüz aydın

Dönerler, son ana kadar her şey olabilir. Benim doktorum pozisyonu sormadan söylemiyor bile. Çok önem vermiyormuş çünkü devamlı değişebilirmiş. 1 aydır filan baş aşağı duruyor ama bir sonraki muayenede ters de durabilir dedi. Onu siz hiç kafanıza takmayın. Süreç olması gerektiği gibi ilerleyecek, hepimiz alnımızda ne yazıyorsa onu yaşacağız. Ben de vajinal doğum istiyorum, doktor da vajinal planlayalım dedi ama sezaryen de çok büyük bir kurtarıcı. Gerekirse herkes gibi biz de sezaryen doğururuz, hiç takılmayın

Ya benim miğde yanma sorunum iki hafta öncesine kadar çoktu o kadar migdem yanıyordu ki kulaklarımdan alev çıkıyordu ama gaviscon şurup hemen kesiyordu Allah'tan ama birden kesildi iki hafta önce miğde yanması ve iki haftadır yanmıyor asla ve yediğim içtiğim de de bi değişiklik yapmadım yani

Bende mide yanması da var uyurken değil gece uyanınca oluyor nasıl oluyorsa ama bence saçla bir alakası yok bana da saçlı olcak diyorlar ama arkadaşım hiç yaşamamış bebeği gayet saçlı bir arkadaşım da şurubu kafaya dikiyordu yanmasından onun kel oldu

Evet evet bende öyle diyorum zaten iyiki sezeryan varki çogu durumun kurtarıcısı.
Benim vajinal doğum hevesim çok ayrı bir durum ben doğum sürecini çok büyülü buluyorum yani hamile kaldıktan sonra büyülü bulmaya başladım öncesinde yoktu hiç öyle bişey
O son zamanlarda bgn mü yarın mı gelir heyecanını yaşamak, sancı sürecini zor oldugunu bildiğim halde yaşamak istiyorum evde sancim tutsun minnoş minnoş pilates topunda rahatlamaya çalışayım eşim gelsin şefkatle benimle ilgilensin, heycanla kasilmalarimi kontrol edeyim, heycanla hastaneye gidelim hastanede o süreci yasayayim çok ilginç bir şekilde bunları yaşamak istiyorum ben ama artık nasıl gelecekse bebişim öyle gelsin

Çok iyi anlıyorum Allah gönlünüze göre versin.

perinatolog 36-37 ye kadar daha değişir pozisyonu demişti.

Lohusa filmini izlediniz mi orda bi sahne vardı doğum başladığında o aklıma geldi siz böyle yazınca acaba bizde böyle düşünüp öyle mi oluruz diye
Şöyle ekleyeyim hatta sahnenin kendisi argolu öyle atmak istemedim burda yok

Aynen hatirlafim sahneyi muhtemelen öyle olacak ama olsun belkide bir kez yaşayacağımız bişey. Ama yine de nasıl oluyorsa isteyen sezeryanla doğum yapsın isteyen vajinal doğum zorunlu olanlar sezeryan zaten iyi ki var kimse hiç üzülmesin yeterki sağlıkla zamanında kavusalim bence tüm anne adaylarının tüm temennisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…