2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Asral duymadım hiç, manasına baktım iyi yürekli kadın demekmiş ama sanki erkek isim tınısı veriyor kulağa, sanırım duymadığım için. Ya da belki Deniz gibi hem kızda hem erkekte kullanılıyordur. Manası güzelmiş, siz de madem sevdiniz konulur niye olmasın ama aynı anda Alya’yla pek uyum yakalayamadım ben sanki, tek başına Asral yeterli gibi, çünkü zaten güçlü bir isim. Alya çift isim olarak Asral’dan başka isimlerle yakışır ama.

Ayyy inşallah güzel olsun gerçekten hepimizin güzel şeyler görmeye duymaya yaşamaya çok ihtiyacımiz var. Rabbim yollarimiza çiçekler sersin

Himmm daha var o zmn zaten dediğim gibi illede vajinal doğum olsun diye düşünmüyorum hakkımızda ne hayırlıysa hangisi sağlıklıysa o olsun sezeryan da iyi ki var bir çok durumun kurtarıcısı

O endişe bende var. Ilk oğlum gazliydi. Ikıncı gece hep ağlamıştı korkmuştum. Şimdi daha tecrübeliyim ama yine de insan carsız hissediyor fakat hepsi halloluyor bir şekilde. Sakın olmak lazım sadece. Inşallah kolayliklarla buyuturuz.

son haftalar kararsızlık hehehe aklıma nerden geldi takıldı yawwff Asral Pınar birde alya ile de yakın aynı ton of of mayıs sonuna kadar bakalım hangisi elenecek hangisi kalacak :)

Maşallah canım. Ama daha iyi gelişir. Benim de ilkmoglum 41. Haftada gelmişti. Hamileliğinin tadını cikar. Insan özlüyor yıllar geçince. Ben çok özlemiştim. Çocuk ta düşünmüyorduk, yaş ta 40 ı geçince artık bitti ermiştim. Ama Allah çok şükür ben bitti demeden bitmez demek istedi bize çok şükür. Çok zor geçti bu sefer ama gene de çok güzeldi.

Kızlar slm ben bugün hastaneye geldim demir takviyesi için demirim düşükmüş damardan demir veriyorlar umarım hemen toparlarım on gün sonra doğum olacak sizin tarihler belli oldu mu ?
Geçmiş olsu canım. Allah şifa versin. Benim de 14 gün sonra doğumum kısmet ise. Sen benden 4 gün öndesin. Sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah. Senin kaçınci hafta oluyor?

Ohhh ne güzel deme öyle canım ne zmn gelmek isterse gelsin bebişin evet yorucu son zamanlar ama sağlıkla zamanında gelsinler hepimizin bebisleri

Kızlar slm ben bugün hastaneye geldim demir takviyesi için demirim düşükmüş damardan demir veriyorlar umarım hemen toparlarım on gün sonra doğum olacak sizin tarihler belli oldu mu ?
Benim demir hep düşük damardan verdiler ilaç kullanıyorum sürekli ama hala çok düşük bi türlü olmadı ama bende halsizlik falan da yapmıyor anlamadım

Yok yatmaya devam ediyorum canım. Çünkü sanci başlar ise kanama riskim varmış previadan dolayı. Bi de sinirlere baskı var yürüyemiyorum. Bacağım kasiliyor çok zor yürüyorum.
Inşallah gönlüne göre olsun canım. Tabi ki risk yok ise normal doğum güzel olur.

son haftalar kararsızlık hehehe aklıma nerden geldi takıldı yawwff Asral Pınar birde alya ile de yakın aynı ton of of mayıs sonuna kadar bakalım hangisi elenecek hangisi kalacak :)
Asral tek güzel demiştim ama Pınar’la da yakıştı evet. İsmiyle doğar derler ya bakalım bebiş ne seçecek.

Puset örtüsü set olarak mı aldınız minderli şeklinde sıcak olacağı için terler minder de al diyorlar ince muslin örtüsü iş görmez mi sizce ?

Puset örtüsü set olarak mı aldınız minderli şeklinde sıcak olacağı için terler minder de al diyorlar ince muslin örtüsü iş görmez mi sizce ?
Ben de onu sipariş edecektim. Yaz için hava geçirebilir müslin örtü uygun olur diye düşündüm canım. Içine minder almicam. Terletebilir sıcakta. Gerekir ise pamuklu bir çarşaf sererim içine diye düşündüm.

Henüz almadım bende az önce bakındım minder olarak bebek arabasına da uysun pusetten sonra arabada kullanırım diye düşündüm üstüne örtülen örtüyü de emzirme örtüsü ve puset örtüsü olan modelden baktım birkaç ay kullanıp kenara koymalik değil de daha sonra da kullanılacak bişey olsun istiyorum beğendiğiniz model olursa bize de atın

dimi zaten pusetin kendi minderi var üstüne muslin örtü ideal gibi bana kalırsa da her yerde set olarak satılınca gerçekten lazım olur mu acaba dedim
onu unutmuşum alayım kalmasın aklımda

Emzirme örtüsünü almıştım civil den puşet örtüsü de oradan bakarım diyee düşündüm araba için olabilir kirlenmemesi için hadi puset küçükken kullanacak ama bebek arabası mantıklı birde ben krem aldım rengini bebek arabasının cesarete bak :)

Ben herşeyi gri aldım gerçekten iyi cesaret krem almak griyi bile dualarla kullanırım diye düşünüyordum maalesef çok çabuk toz kir kapıyor arabalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…