Ya benim miğde yanma sorunum iki hafta öncesine kadar çoktu o kadar migdem yanıyordu ki kulaklarımdan alev çıkıyordu ama gaviscon şurup hemen kesiyordu Allah'tan ama birden kesildi iki hafta önce miğde yanması ve iki haftadır yanmıyor asla ve yediğim içtiğim de de bi değişiklik yapmadım yani
Eşim sarışın ve saçları pek gür değilmiş bebekken benimde doğduğum zaman saçlar simsiyah ve bağlanabilecek sekildeymis sonradan sapsarı ve seyrek olmuşlar hatta anneme bazen takılıyorum yeni doğan ben ile 2 yaşında ben arasında dünya kadar fark var biri siyah biri sarı doğru söyleyin çocuğunuza bişey oldu beni evlatlık aldınız dimi diyeBende mide yanması da var uyurken değil gece uyanınca oluyor nasıl oluyorsa ama bence saçla bir alakası yok bana da saçlı olcak diyorlar ama arkadaşım hiç yaşamamış bebeği gayet saçlı bir arkadaşım da şurubu kafaya dikiyordu yanmasından onun kel oldu
Ben öğretmenim bizde yıllık izin yok maalesefBen kamuda çalışıyorum. Normal yıllık iznimden aldım rapor alma dediler.
Bana da hamileliği zor geçenin doğumu kolay olur dedilerEşim sarışın ve saçları pek gür değilmiş bebekken benimde doğduğum zaman saçlar simsiyah ve bağlanabilecek sekildeymis sonradan sapsarı ve seyrek olmuşlar hatta anneme bazen takılıyorum yeni doğan ben ile 2 yaşında ben arasında dünya kadar fark var biri siyah biri sarı doğru söyleyin çocuğunuza bişey oldu beni evlatlık aldınız dimi diyebebeklere saç yakıştırıyorum inşallah saçı olur bebişimin
Bı hurafeyi daha çürütürüz diğerleri hepsi çıktı ama bakalım
Birde hamileliği güzel geçen çocuklar büyütürken de zorluk çıkarmaz anneyi yormaz diyorlar o ne kadar doğru çok şükür hamileliğim çok güzel geçti fiziksel olarak çatladım çok fazla kilo aldım ama bulantı kusma aserme rahatsızlanma gibi şeyler yaşamadım inşallah bu söylenti doğru çıkar da büyütürken de zorlanmam
İnşallah kolaylıkla olur yengemin hamileliği de güzel geçti doğumu da 20 dkda doğurdum hiç bişi anlamadım diyo hatta fiziksel yapıya ve acı eşiğine bağlı galiba birde doğumu kontrol edebilmekle alakalı oluyor doğru nefes tekniğiyle boşa nefes al ver değilde diyafram nefesi alıp iterseniz kabizmis gibi vücudu yormak yerine itici güç kullanırsanız kolay olur doğum demişti gebe okulundaki ebelerBana da hamileliği zor geçenin doğumu kolay olur dedilerBenim zor geçti hamileliğim çatlağım olmadı kilo almadım ama bunlar kusmalarımdan başta kilo verdiğim için bakalım doğum nasıl olur
Olsun uzun bir süre yaz tatili var bebeğinizle ne güzel zaman geçirirsinizBen öğretmenim bizde yıllık izin yok maalesef
Hepsiyle baş ederiz inşallahİnşallah kolaylıkla olur yengemin hamileliği de güzel geçti doğumu da 20 dkda doğurdum hiç bişi anlamadım diyo hatta fiziksel yapıya ve acı eşiğine bağlı galiba birde doğumu kontrol edebilmekle alakalı oluyor doğru nefes tekniğiyle boşa nefes al ver değilde diyafram nefesi alıp iterseniz kabizmis gibi vücudu yormak yerine itici güç kullanırsanız kolay olur doğum demişti gebe okulundaki ebeler
Her halükarda çıkacaklar ama ben doğumdan sonraki süreçten korkuyorum gazlı mı olur ağlama krizlerini yönetebilir miyim çok yorar mı atakları olur mu diye endişeleniyorum şimdiden
Evet iznimin büyük kısmı yaz tatiline gidiyor eylül ayında kullanmak için dayanmaya çalışıyorumOlsun uzun bir süre yaz tatili var bebeğinizle ne güzel zaman geçirirsinizsağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil
35 haftaya kadar sürekli değişebilir dönmesi, o sorun değil. 36. Haftadan itibaren yapılabilecek hareketler var bebeğin dönmesi için. Doktorunuza da sorun isterseniz denemeden önce. Videoyu ekliyorum:Kızlar hepimizin günü cooookkk güzel enerjik heyecanlı ve mutlu hissederek geçsin bebislerimiz bizi hiç korkutmasın
Şey soracam size bebisleriniz doğum pozisyonuna döndü mü herkesin.
Benim makat geliş pozisyondaymis ben normal doğum istiyordum çok ama şu son yaşadıklarımdan sonra sağlıkla zamanında gelsin de nasıl gelmek isterse öyle gelsin diyorum.
Cok hareketli bir hamiştim, spor yürüyüş yoga üstüne pilates yapıyordum benim kız dönmek istememiş tembel mi olacak acaba annesinin tersine
Sizinkiler döndü mü, kaçıncı haftada döndüler, bu haftadan sonra dönerler mi nasıl olur acaba
Canım hap olarak hiç kullanmadın mı? Kullandığın halde mi düşük çıktı merak ettim.Kızlar slm ben bugün hastaneye geldim demir takviyesi için demirim düşükmüş damardan demir veriyorlar umarım hemen toparlarım on gün sonra doğum olacak sizin tarihler belli oldu mu ?
36ya kadar döner diyorlar detayını bilmiyorum. İnşallah kolaylıkla olur doğumunuzBenim kız da çok hareketli ama dönmemiş işte neyse kısmet artık ne yapmak istiyorsa onu yapsın iyi olsun da orada zamanında gelsin de
Yorumunuz gerçekten şaşırtıcı, ve saygısızca. Memnun olmayan forumda takılmaz, bence siz bu platformun stres atmaya kullanıyorsunuz. Ama bizler sizin bu saygısız yorumlarınızı çekmek için yazışmıyoruz birbirimize destek olmak için yazışıyoruz. Sizi tutan yok güle güleOfff burası iyice cahil doldu. Yazdığınızı tekrar okuyun isterseniz. Doktorum bir sorun yok dedi. Yorumlayacak var mı?
Ben bu foruma daha fazla devam edemeyeceğim
Kayınvalide, görümce, elti dedikodularınızla devam edebilirsiniz
Herkese hayırlı doğumlar
Canım hap olarak kullandım 11,3 tü hgb , bir ay sonrasında 10,3 oldu doktor ikiye çıkardı, tekrar bir ay sonra kan verdim 10.4 oldu. Fransa’ya geldim doğum için onları da aşırı düşük olduğunu söylediler ondan damardan verdiler . Şuan alıyorum ama hafif kaşınıyor sankiCanım hap olarak hiç kullanmadın mı? Kullandığın halde mi düşük çıktı merak ettim.
Demir eksik olunca halsizlik yapıyor toparlarsın inşallah
Hiç belli olmaz ya bizimki genetik olarak saçsız gelecek diyoruz ama benim de hep midem yanıyorBenim oğluş şimdiye kadar makatti zaten zorunlu sezeryan diye takilmadik son kontrolde baş aşağı dönmüştü ama eve gelir gelmez yine makat pozisyonuna geri döndü şimdi kafasını mideme koymuş yine
Bende normal doğum çok istiyordum ama zorunlu sezeryan olunca nasıl rahatsa nasıl durmak istiyorsa öyle dursun minik kuşum
Bı soruda benden gelsin mide yanması, ağrısı yaşıyor musunuz benim olmadı hiç magnezyum kullandığım için sanıyordum ama çevremdekiler bebek saçlı olursa mide sorunları oluyor diyince oğlum keltoş mu olacak diye düşünmeye başladım
Gecmis olsun canım daha önce damardan demir almadiysan alerji iğnesi de iste ablam ilk aldığında akşam çok kötü alerji yapmıştı tekrar acile gitmesi gerekti sonradan yaptıgında alerji iğnesini de serumdan sonra yaptı alerji olmadıKızlar slm ben bugün hastaneye geldim demir takviyesi için demirim düşükmüş damardan demir veriyorlar umarım hemen toparlarım on gün sonra doğum olacak sizin tarihler belli oldu mu ?
Ne olacağı hiç belli olmaz. Bana da doktor öyle demişti, ertesi gün doğum belirtileri başladı. Hayırlısı olsunKızlar kontrolden çıktım. Suyum bolmuş, bebek içeride çok güzel hareket edebiliyormuş. Doktorum keyfi yerinde, 41. Haftayı bulur dedi. O kadar bulmasını istemiyordum. Biraz üzgünüm. Hamilelikten yoruldum gerçekten.
Tabi ki öncelik sağlıkları ama ben çok merak ediyorum yüzünü saçını kilosunu boyunu ayy Allah'ım söylerken daha bı heyecanlandım daha hamile kalmadan eşimi darlıyordum kime benzeyecek nasıl olacak diye günler yaklaştıkça merağım kat kat arttıHiç belli olmaz ya bizimki genetik olarak saçsız gelecek diyoruz ama benim de hep midem yanıyorsağlıkla gelsinler de gerisi hallolur bir şekilde
Tamam canım ben söylerim o zaman çünkü sanki kaşınmaya başladım bnde tam emin olamıyorum uyuşukluktan mı dedimGecmis olsun canım daha önce damardan demir almadiysan alerji iğnesi de iste ablam ilk aldığında akşam çok kötü alerji yapmıştı tekrar acile gitmesi gerekti sonradan yaptıgında alerji iğnesini de serumdan sonra yaptı alerji olmadı
Büyürken her gün birine benzeyecek. Ben ilk doğar doğmaz karnıma koyduklarında dedim ki aaaa aynı babası bu kadar olur. Ama büyüdükçe bana benzediler. Her gören tıpkı sen diyor.Tabi ki öncelik sağlıkları ama ben çok merak ediyorum yüzünü saçını kilosunu boyunu ayy Allah'ım söylerken daha bı heyecanlandım daha hamile kalmadan eşimi darlıyordum kime benzeyecek nasıl olacak diye günler yaklaştıkça merağım kat kat arttı
Yurt dışında uygulamalar farklı olabiliyorYorumunuz gerçekten şaşırtıcı, ve saygısızca. Memnun olmayan forumda takılmaz, bence siz bu platformun stres atmaya kullanıyorsunuz. Ama bizler sizin bu saygısız yorumlarınızı çekmek için yazışmıyoruz birbirimize destek olmak için yazışıyoruz. Sizi tutan yok güle güle
Canım hap olarak kullandım 11,3 tü hgb , bir ay sonrasında 10,3 oldu doktor ikiye çıkardı, tekrar bir ay sonra kan verdim 10.4 oldu. Fransa’ya geldim doğum için onları da aşırı düşük olduğunu söylediler ondan damardan verdiler . Şuan alıyorum ama hafif kaşınıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?