2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Eşim sarışın ve saçları pek gür değilmiş bebekken benimde doğduğum zaman saçlar simsiyah ve bağlanabilecek sekildeymis sonradan sapsarı ve seyrek olmuşlar hatta anneme bazen takılıyorum yeni doğan ben ile 2 yaşında ben arasında dünya kadar fark var biri siyah biri sarı doğru söyleyin çocuğunuza bişey oldu beni evlatlık aldınız dimi diye bebeklere saç yakıştırıyorum inşallah saçı olur bebişimin
Bı hurafeyi daha çürütürüz diğerleri hepsi çıktı ama bakalım
Birde hamileliği güzel geçen çocuklar büyütürken de zorluk çıkarmaz anneyi yormaz diyorlar o ne kadar doğru çok şükür hamileliğim çok güzel geçti fiziksel olarak çatladım çok fazla kilo aldım ama bulantı kusma aserme rahatsızlanma gibi şeyler yaşamadım inşallah bu söylenti doğru çıkar da büyütürken de zorlanmam

Bana da hamileliği zor geçenin doğumu kolay olur dediler Benim zor geçti hamileliğim çatlağım olmadı kilo almadım ama bunlar kusmalarımdan başta kilo verdiğim için bakalım doğum nasıl olur

Bana da hamileliği zor geçenin doğumu kolay olur dediler Benim zor geçti hamileliğim çatlağım olmadı kilo almadım ama bunlar kusmalarımdan başta kilo verdiğim için bakalım doğum nasıl olur
İnşallah kolaylıkla olur yengemin hamileliği de güzel geçti doğumu da 20 dkda doğurdum hiç bişi anlamadım diyo hatta fiziksel yapıya ve acı eşiğine bağlı galiba birde doğumu kontrol edebilmekle alakalı oluyor doğru nefes tekniğiyle boşa nefes al ver değilde diyafram nefesi alıp iterseniz kabizmis gibi vücudu yormak yerine itici güç kullanırsanız kolay olur doğum demişti gebe okulundaki ebeler
Her halükarda çıkacaklar ama ben doğumdan sonraki süreçten korkuyorum gazlı mı olur ağlama krizlerini yönetebilir miyim çok yorar mı atakları olur mu diye endişeleniyorum şimdiden

Hepsiyle baş ederiz inşallah

Olsun uzun bir süre yaz tatili var bebeğinizle ne güzel zaman geçirirsiniz sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil
Evet iznimin büyük kısmı yaz tatiline gidiyor eylül ayında kullanmak için dayanmaya çalışıyorum
Sağlıklı olalım önemli değil birkaç ay ücretsiz izin alırım en kötü ihtimal

35 haftaya kadar sürekli değişebilir dönmesi, o sorun değil. 36. Haftadan itibaren yapılabilecek hareketler var bebeğin dönmesi için. Doktorunuza da sorun isterseniz denemeden önce. Videoyu ekliyorum:

Kızlar slm ben bugün hastaneye geldim demir takviyesi için demirim düşükmüş damardan demir veriyorlar umarım hemen toparlarım on gün sonra doğum olacak sizin tarihler belli oldu mu ?
Canım hap olarak hiç kullanmadın mı? Kullandığın halde mi düşük çıktı merak ettim.
Demir eksik olunca halsizlik yapıyor toparlarsın inşallah

Yorumunuz gerçekten şaşırtıcı, ve saygısızca. Memnun olmayan forumda takılmaz, bence siz bu platformun stres atmaya kullanıyorsunuz. Ama bizler sizin bu saygısız yorumlarınızı çekmek için yazışmıyoruz birbirimize destek olmak için yazışıyoruz. Sizi tutan yok güle güle
Canım hap olarak hiç kullanmadın mı? Kullandığın halde mi düşük çıktı merak ettim.
Demir eksik olunca halsizlik yapıyor toparlarsın inşallah
Canım hap olarak kullandım 11,3 tü hgb , bir ay sonrasında 10,3 oldu doktor ikiye çıkardı, tekrar bir ay sonra kan verdim 10.4 oldu. Fransa’ya geldim doğum için onları da aşırı düşük olduğunu söylediler ondan damardan verdiler . Şuan alıyorum ama hafif kaşınıyor sanki

Hiç belli olmaz ya bizimki genetik olarak saçsız gelecek diyoruz ama benim de hep midem yanıyor sağlıkla gelsinler de gerisi hallolur bir şekilde

Kızlar slm ben bugün hastaneye geldim demir takviyesi için demirim düşükmüş damardan demir veriyorlar umarım hemen toparlarım on gün sonra doğum olacak sizin tarihler belli oldu mu ?
Gecmis olsun canım daha önce damardan demir almadiysan alerji iğnesi de iste ablam ilk aldığında akşam çok kötü alerji yapmıştı tekrar acile gitmesi gerekti sonradan yaptıgında alerji iğnesini de serumdan sonra yaptı alerji olmadı

Ne olacağı hiç belli olmaz. Bana da doktor öyle demişti, ertesi gün doğum belirtileri başladı. Hayırlısı olsun

Hiç belli olmaz ya bizimki genetik olarak saçsız gelecek diyoruz ama benim de hep midem yanıyor sağlıkla gelsinler de gerisi hallolur bir şekilde
Tabi ki öncelik sağlıkları ama ben çok merak ediyorum yüzünü saçını kilosunu boyunu ayy Allah'ım söylerken daha bı heyecanlandım daha hamile kalmadan eşimi darlıyordum kime benzeyecek nasıl olacak diye günler yaklaştıkça merağım kat kat arttı

Tamam canım ben söylerim o zaman çünkü sanki kaşınmaya başladım bnde tam emin olamıyorum uyuşukluktan mı dedim

Büyürken her gün birine benzeyecek. Ben ilk doğar doğmaz karnıma koyduklarında dedim ki aaaa aynı babası bu kadar olur. Ama büyüdükçe bana benzediler. Her gören tıpkı sen diyor. Sağlıkla gelsinler inşaallah.

Yurt dışında uygulamalar farklı olabiliyor
Mesela folik asitte tr doktorlarının önerdiğinden daha fazlasını almanız gerek diyorlarmış
Ben günde bir tane hap içmeye çalışıyorum ama doktor iki iç diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…