2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Puset örtüsü soran arkadaşlar, bir ara çok araştırdım ben de. Çok abartılı fiyatlar var. Yorumları okuya okuya en mantıklısının emzirme örtüsü + puset örtüsü olabilenler olduğuna karar verdim. Çok uygun bir fiyata ince müslin bir örtü aldım. Linkliyorum: Emzirme+Puset Örtüsü

Minder zaten pusetin kendi içinde var. Ekstra almak istemedim sırf takım olsun diye.

melodi iyidir ben de seviyorum. bizim isim belli olsa ben de kendim yapacaktım bu sefer ama henüz hazırlayamadım. aslında benim hobi olarak sürdürdüğüm bir iş bu çikolatacılık

bugün ben de hastanede ikram etmelik bebek çikolatası siparişi verdim melodiden. dekorlu, nazar boncuklu ve gaza gelip bebek setinden istedim nedense :)

Büyük kızımda daha bebek arabasına oturuo, küçüğü de bakalım nasıl yapcaz kaykay siparişi verdim bebek arabalarına takılan çok kriz olursa küçük kanguruya büyük bebek arabasına
ya ben de böyle bir aksesuar arıyorum. cybex s eezy twist arabamız. bulabildiğim tek kaykay hepsiburada'da var. uyumlu mu daha ölçü biçemedim. siz de mi oradan aldınız? birlikte dışarı çıktığımızda yorulursa oturabilsin istiyorum abimiz de. kanguru konusunda kendime güvenmiyorum.

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim. Evet ben de açık havayı özledim. Su kenarını ve doğayı özledim. Sağlıkla kavuşalım canım inşallah.

İçinde kendi minderi varsa güzel. Minder koyulup çıkabilen bir şey değil mi, çünkü bebek büyüdükçe bu sefer minderi çıkarmak lazım ki içine bebek sığsın, hep dolgun kullanılınca bebeğin kollar bacaklar dışarı çok sarkıyor düştü düşecek gibi bir tuhaf duruyor.

Gerçekten durup oh dediğim tek yer kızımı yatırıp banyo oluyo başka bişeye vaktim kalmıo artık 3 yaş ve kardeş durumu biz de ara ara kriz dönemleri yaratıo hiç bişeye fırsatım kalmadı maalesef

Evet evet hepsiburadada ki yani ben bi göz karartıp aldım uyar diye düşünüyorum bi yerde okumuştum eğer kendi demirine uymazsa iç demire( alt sepetin demiri) takabilirsiniz diye cybex balios benimde büyük araba, diğeri hamilton bakıcam hangisine uyarsa ve kriz çıkartmazsa tabi

ben de alıp geçeceğim galiba başka hiç alternatif yok. orijinal aksesuarı olmaması da üzücü :/

Anladimmm Allah yardımcınız olsun

Ay bu setler çok iyiymiş görmemiştim bunları tüh
Bende Göksu’dan vazgeçtim bu arada isim işi yılan hikayesi oldu iyice

birde bu yastık ve kapı süsünden yaptırıyorum 1375 dediler nasıl sizce fiyat ve görüntü olarak

Bende melodi den aldım çikolatayı kutu ve baskıyı da kendimiz tasarlayıp yaptırdık

Eklentiler

• IMG_3275.webp
    34 KB · Görüntüleme: 62
Isim isi cok zor, ruyama girse de onu koysam diyorum
Kapi susu guzel duruyor, ama ben almadim kapi susu hic fiyat konusunda bilgim yok o yuzden:/

Bence tatlı. Benim yastık buna benziyor kapı süsü biraz daha farklı. Ben ikisini 2 bine yaptırdım. Henüz gelmedi ama ekte yer alanı yaptırıyorum şuan

Eklentiler

• A8D978DF-69E8-469B-9806-1D181D0B6E5D.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 63
Bence tatlı. Benim yastık buna benziyor kapı süsü biraz daha farklı. Ben ikisini 2 bine yaptırdım. Henüz gelmedi ama ekte yer alanı yaptırıyorum şuan
Bu modelle arasında kalmıştım bende ikimizin seçimide gayet güzel duruyor
Isim ne karar verdiniz?

Bu modelle arasında kalmıştım bende ikimizin seçimide gayet güzel duruyor
Isim ne karar verdiniz?
Henüz karar vermeyenlerdenşz bizde satıcı sağoksun fiyatı sabitledik 1 hafta daha zaman istedik. Karar verdiğimizde aynı fiyattan yapacakmış fiyatlar artıyotmuş çünkğ. Bu arada sizinki de çok güzel

Henüz karar vermeyenlerdenşz bizde satıcı sağoksun fiyatı sabitledik 1 hafta daha zaman istedik. Karar verdiğimizde aynı fiyattan yapacakmış fiyatlar artıyotmuş çünkğ. Bu arada sizinki de çok güzel
Aa sizin de karar veremediginizi bilmiyordum cinsiyet erkek miydi?

Canim benimde 35. Haftaya kdr hic yokfu snra bir gece fena kasindi bnde tatli tatli kasidim sabah bir kalktm oouuwqw gobek deligi ve vajina arasinda 5 6 cizgi olusmus ayni yerdede devam ediyor

Üstüne muslin örttüm mü olur bence de

Eklentiler

• 17473324005878341321825715635237.webp
    56 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…