- 4 Mart 2025
- 1.062
- 1.494
- 48
melodi iyidir ben de seviyorum. bizim isim belli olsa ben de kendim yapacaktım bu sefer ama henüz hazırlayamadım. aslında benim hobi olarak sürdürdüğüm bir iş bu çikolatacılıkBu arada kızlar hastane için çikolata aldım melodi marka o geldi tadı çok güzel beğendim tavsiye ederim. baskıcılardan etiket çıkarttırıp üzerine yapıştırcaz. Paketten 77 tane çikolata çıktı
Melodi Çikolata Madlen Çikolata 500 gr Sütlü Çikolata Altın Sargılı Fiyatı - Trendyol
ya ben de böyle bir aksesuar arıyorum. cybex s eezy twist arabamız. bulabildiğim tek kaykay hepsiburada'da var. uyumlu mu daha ölçü biçemedim. siz de mi oradan aldınız? birlikte dışarı çıktığımızda yorulursa oturabilsin istiyorum abimiz de. kanguru konusunda kendime güvenmiyorum.Büyük kızımda daha bebek arabasına oturuo, küçüğü de bakalım nasıl yapcaz kaykay siparişi verdim bebek arabalarına takılançok kriz olursa küçük kanguruya büyük bebek arabasına
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim. Evet ben de açık havayı özledim. Su kenarını ve doğayı özledim. Sağlıkla kavuşalım canım inşallah.Evet previa riskli bir durum, Allah korusun. Güzelce doğuma kadar sağlıkla durun ikiniz de inşaallah. Doğumdan sonra bütüüüüün ağrılar sızılar, heeer şey bitecek, kuş gibi hafifleyeceksin inşaallah canıminsanda öyle bir psikoloji oluyor ki, yani tabi herkeste farklıdır bilmiyorum sen nasıl hissediyorsun ama ben artık yalnız kalmak istiyorum. Annemlerin de çok yorulduğunu biliyorum. Bir an evvel sağlıkla bebeğime kavuşmayı, yaz da gelecek oooh beraber sahilde çekirdek ailemle huzurla piknik yapacağım günleri iple çekiyorum.
aa ne güzel soyadınız var
İçinde kendi minderi varsa güzel. Minder koyulup çıkabilen bir şey değil mi, çünkü bebek büyüdükçe bu sefer minderi çıkarmak lazım ki içine bebek sığsın, hep dolgun kullanılınca bebeğin kollar bacaklar dışarı çok sarkıyor düştü düşecek gibi bir tuhaf duruyor.hımm o yönden bakmadım kendi minderi var pusetin çukur değil içi eve gidince inceleyim tekrardan yatırınca nasıl duruyor diye google da baktım şimdi .
hastaneden çıkarken zorlanmayım ayarlayım şimdiden silinsin kafamdan
Gerçekten durup oh dediğim tek yer kızımı yatırıp banyo oluyo başka bişeye vaktim kalmıo artıkOyyyy kıyamam gerçekten şok zamanlarimiz baya endişeli stresli geçiyor günlerimiz ama bebislerimize de yazık kıyamam yaaaa küçücük bedenlerine şimdiden stres oluyor en azından konuşabiliriz onlarla, bide öyle taş gibi olduğunda pilates topunda rahatlama hareketleri iyi geliyor bide sakinlestirici müzik açıp yaparsanız sizde bebiş de çok rahatlarsınız
Evet evet hepsiburadada ki yani ben bi göz karartıp aldım uyar diye düşünüyorum bi yerde okumuştum eğer kendi demirine uymazsa iç demire( alt sepetin demiri) takabilirsiniz diyemelodi iyidir ben de seviyorum. bizim isim belli olsa ben de kendim yapacaktım bu sefer ama henüz hazırlayamadım. aslında benim hobi olarak sürdürdüğüm bir iş bu çikolatacılık
bugün ben de hastanede ikram etmelik bebek çikolatası siparişi verdim melodiden. dekorlu, nazar boncuklu ve gaza gelip bebek setinden istedim nedense :)
Bebek Çikolatası ⭐️ Kız & Erkek İsimli Doğum Çikolataları Melodi'de
Bebek çikolatası kategorimizde erkek ve kız bebekler için isimli bebek çikolatası çeşitleri yer almaktadır. Hemen sipariş vermek için sitemize girebilirsiniz.www.melodicikolata.com
ya ben de böyle bir aksesuar arıyorum. cybex s eezy twist arabamız. bulabildiğim tek kaykay hepsiburada'da var. uyumlu mu daha ölçü biçemedim. siz de mi oradan aldınız? birlikte dışarı çıktığımızda yorulursa oturabilsin istiyorum abimiz de. kanguru konusunda kendime güvenmiyorum.
ben de alıp geçeceğim galiba başka hiç alternatif yok. orijinal aksesuarı olmaması da üzücü :/Evet evet hepsiburadada ki yani ben bi göz karartıp aldım uyar diye düşünüyorum bi yerde okumuştum eğer kendi demirine uymazsa iç demire( alt sepetin demiri) takabilirsiniz diyecybex balios benimde büyük araba, diğeri hamilton bakıcam hangisine uyarsa ve kriz çıkartmazsa tabi
Anladimmm Allah yardımcınız olsunGerçekten durup oh dediğim tek yer kızımı yatırıp banyo oluyo başka bişeye vaktim kalmıo artık3 yaş ve kardeş durumu biz de ara ara kriz dönemleri yaratıo hiç bişeye fırsatım kalmadı maalesef
Ay bu setler çok iyiymiş görmemiştim bunları tühmelodi iyidir ben de seviyorum. bizim isim belli olsa ben de kendim yapacaktım bu sefer ama henüz hazırlayamadım. aslında benim hobi olarak sürdürdüğüm bir iş bu çikolatacılık
bugün ben de hastanede ikram etmelik bebek çikolatası siparişi verdim melodiden. dekorlu, nazar boncuklu ve gaza gelip bebek setinden istedim nedense :)
Bebek çikolatası kategorimizde erkek ve kız bebekler için isimli bebek çikolatası çeşitleri yer almaktadır. Hemen sipariş vermek için sitemize girebilirsiniz.www.melodicikolata.com
ya ben de böyle bir aksesuar arıyorum. cybex s eezy twist arabamız. bulabildiğim tek kaykay hepsiburada'da var. uyumlu mu daha ölçü biçemedim. siz de mi oradan aldınız? birlikte dışarı çıktığımızda yorulursa oturabilsin istiyorum abimiz de. kanguru konusunda kendime güvenmiyorum.
Bende melodi den aldım çikolatayı kutu ve baskıyı da kendimiz tasarlayıp yaptırdıkmelodi iyidir ben de seviyorum. bizim isim belli olsa ben de kendim yapacaktım bu sefer ama henüz hazırlayamadım. aslında benim hobi olarak sürdürdüğüm bir iş bu çikolatacılık
Isim isi cok zor, ruyama girse de onu koysam diyorumAy bu setler çok iyiymiş görmemiştim bunları tüh
Bende Göksu’dan vazgeçtim bu aradaisim işi yılan hikayesi oldu iyice
birde bu yastık ve kapı süsünden yaptırıyorum 1375 dediler nasıl sizce fiyat ve görüntü olarakEki Görüntüle 3591987
Bence tatlı. Benim yastık buna benziyor kapı süsü biraz daha farklı. Ben ikisini 2 bine yaptırdım. Henüz gelmedi ama ekte yer alanı yaptırıyorum şuanAy bu setler çok iyiymiş görmemiştim bunları tüh
Bende Göksu’dan vazgeçtim bu aradaisim işi yılan hikayesi oldu iyice
birde bu yastık ve kapı süsünden yaptırıyorum 1375 dediler nasıl sizce fiyat ve görüntü olarakEki Görüntüle 3591987
Bu modelle arasında kalmıştım bende ikimizin seçimide gayet güzel duruyorBence tatlı. Benim yastık buna benziyor kapı süsü biraz daha farklı. Ben ikisini 2 bine yaptırdım. Henüz gelmedi ama ekte yer alanı yaptırıyorum şuan
Henüz karar vermeyenlerdenşz bizdeBu modelle arasında kalmıştım bende ikimizin seçimide gayet güzel duruyor
Isim ne karar verdiniz?
neyse doğuma daha var buluruz elbetHenüz karar vermeyenlerdenşz bizdesatıcı sağoksun fiyatı sabitledik 1 hafta daha zaman istedik. Karar verdiğimizde aynı fiyattan yapacakmış fiyatlar artıyotmuş çünkğ. Bu arada sizinki de çok güzel
Aa sizin de karar veremediginizi bilmiyordumHenüz karar vermeyenlerdenşz bizdesatıcı sağoksun fiyatı sabitledik 1 hafta daha zaman istedik. Karar verdiğimizde aynı fiyattan yapacakmış fiyatlar artıyotmuş çünkğ. Bu arada sizinki de çok güzel
Canim benimde 35. Haftaya kdr hic yokfu snra bir gece fena kasindi bnde tatli tatli kasidim sabah bir kalktm oouuwqw gobek deligi ve vajina arasinda 5 6 cizgi olusmus ayni yerdede devam ediyorKızlarrrr karnı çatlamayan var mı ya . Benim alt kısım full çatladı ve görünce baya moralim bozuldu. Zayıf hamile kaldım, 10 kilo aldım , çatlak kremi kullandım, esmer tenliyim normalde ne selülit ne çatlak hiçbir şey yoktu bende. Baya çatlamicağına olan inancım tamdı. Baya hayal kırıklığı oldu bende .sanırım kafama takacağom bu durumu. Sırf vücudum bozulmwsın diye yıllardır hep aynı kilodaydım yediklerime çok dikkwt ederdim. Tabi bebişler iyi olsun önemli olwn o ama sanki kafama taktım
Üstüne muslin örttüm mü olur bence deİçinde kendi minderi varsa güzel. Minder koyulup çıkabilen bir şey değil mi, çünkü bebek büyüdükçe bu sefer minderi çıkarmak lazım ki içine bebek sığsın, hep dolgun kullanılınca bebeğin kollar bacaklar dışarı çok sarkıyor düştü düşecek gibi bir tuhaf duruyor.
Erkek. Zaten kız olsa isim çokta erkek çok zorladı biziAa sizin de karar veremediginizi bilmiyordumcinsiyet erkek miydi?
KatiliyorumErkek. Zaten kız olsa isim çokta erkek çok zorladı bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?