- 29 Haziran 2022
- 3.764
- 2.131
- 83
- 32
Kaşıntısı da çok fena ama cidden bende kaşırken fark ettimCanim benimde 35. Haftaya kdr hic yokfu snra bir gece fena kasindi bnde tatli tatli kasidim sabah bir kalktm oouuwqw gobek deligi ve vajina arasinda 5 6 cizgi olusmus ayni yerdede devam ediyor
Bulduğumuz her isimden vazgeçtik elde sıfır var şuanKatiliyorumhic fikirler var mi aklinizda? Nasil bulunacak bu isim?
Bakiyorum bakıyorum hicbirine yukselemiyorum. Cocukluktan beri anisi hikayesi anlami olan isimlerimiz olsaydi keskeBulduğumuz her isimden vazgeçtik elde sıfır var şuanbi gün oturup saatlerce isim araştırcaz galiba ahahaj
Bazı insanlar tak diye çocuğu öğrenir öğrenmez takıyor ismi ya bende çol özeniyorum onlaraBakiyorum bakıyorum hicbirine yukselemiyorum. Cocukluktan beri anisi hikayesi anlami olan isimlerimiz olsaydi keske
Uras ya da Uraz koyacaktim ben erkek olsaydı nasıl ?Katiliyorumhic fikirler var mi aklinizda? Nasil bulunacak bu isim?
Benim aklımda Lidya ya da güneş vardı kız olursa eşim bı gün Miray görmüş internette Miray nasıl dedi miraya karar verdik cinsiyetini öğrendik hemen Miray olsun dedikBazı insanlar tak diye çocuğu öğrenir öğrenmez takıyor ismi ya bende çol özeniyorum onlara
Evet tamam güzelmiş güle güle kullanın.Üstüne muslin örttüm mü olur bence de
Onlar bizBazı insanlar tak diye çocuğu öğrenir öğrenmez takıyor ismi ya bende çol özeniyorum onlara
Ben nbl optima kullanıyorum çok memnunumİyi akşamlar hamilelikte probiyotik kullanan var mı dünden beri karnimda şişlik var geçmiyor sol alt tarafa vuruyor agrisi denflor probiyotik hakkında bilgisi olan var mı
Al benden de o kadarBazı insanlar tak diye çocuğu öğrenir öğrenmez takıyor ismi ya bende çol özeniyorum onlara
Anlami cok guzel isim, ilk oglum icin de dusunmustum. Esim istememisti ve soyadimizla tam uymuyor. Oglumun adi da cok yeni isimlerden degil, ayni stil devam etsin istiyorumUras ya da Uraz koyacaktim ben erkek olsaydı nasıl ?
Gayet hoş ve uyumlu olmuş bencekızlar selam kızımın ismini en baştan Alya olacak demiştim hala aynı fikirdeyim ama son günlerde eski türk isimlerin den Asral aklıma takılmıyor değil :)
sizce nasıl isim Alya Asral çok mu kötü duruyor iki isme hiç sıcak bakmadım ama sanki uydu gibi
Direk minderli takım aldım. Bizim pusetin iç minderi kayıptı Biraz mecburiyetten.Puset örtüsü set olarak mı aldınız minderli şeklinde sıcak olacağı için terler minder de al diyorlar ince muslin örtüsü iş görmez mi sizce ?
Selçuk , alihan , sarp , efe , ege , yaman , ayaz , erman , yağız , yiğit , rüzgar , doruk , mert , selim aklıma gelen isimlerAl benden de o kadar
Anlami cok guzel isim, ilk oglum icin de dusunmustum. Esim istememisti ve soyadimizla tam uymuyor. Oglumun adi da cok yeni isimlerden degil, ayni stil devam etsin istiyorumiste boyle nazlaninca isim bulunamiyor
Teşekkürler sec begen alSelçuk , alihan , sarp , efe , ege , yaman , ayaz , erman , yağız , yiğit , rüzgar , doruk , mert , selim aklıma gelen isimlererkek olsaydı han koycaktık biz de tek olarak
Reglime göre 36+5 oluyor. Ama bebeğin oluşum tarihini baz alıyorlar Fransada oda 38+0 a denk geliyor cnm.Geçmiş olsu canım. Allah şifa versin. Benim de 14 gün sonra doğumum kısmet ise. Sen benden 4 gün öndesin. Sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah. Senin kaçınci hafta oluyor?
Benim de halsizlik dğl de daha çok kas ağrılarım ağrım oluyor. Bugün damardan aldım bişey olmadı bakalım inşallah haftaya da böyle güzel geçer ikinci takviye yapacaklar.Benim demir hep düşük damardan verdiler ilaç kullanıyorum sürekli ama hala çok düşük bi türlü olmadı ama bende halsizlik falan da yapmıyor anlamadım
Bu bizizBazı insanlar tak diye çocuğu öğrenir öğrenmez takıyor ismi ya bende çol özeniyorum onlara
GünaydınGünaydın kızlarrrr günler çok yoğun geçiyor benden sonra doğum yapan oldu mu merak ettim sizler hiç bakamadım ama kızlar ne yapıyor diye düşündüm hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?