2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bazı insanlar tak diye çocuğu öğrenir öğrenmez takıyor ismi ya bende çol özeniyorum onlara
Benim aklımda Lidya ya da güneş vardı kız olursa eşim bı gün Miray görmüş internette Miray nasıl dedi miraya karar verdik cinsiyetini öğrendik hemen Miray olsun dedik

Bazı insanlar tak diye çocuğu öğrenir öğrenmez takıyor ismi ya bende çol özeniyorum onlara
Onlar biz direkt Ömer olsun dedik bitti. Diğer çocuklarıma da çok hızlı koyduk. Oğluma dedesinin ismini verdik. Kızıma da en çok konulan isim zaten Zeynep. klasik isimler biz

İyi akşamlar hamilelikte probiyotik kullanan var mı dünden beri karnimda şişlik var geçmiyor sol alt tarafa vuruyor agrisi denflor probiyotik hakkında bilgisi olan var mı

İyi akşamlar hamilelikte probiyotik kullanan var mı dünden beri karnimda şişlik var geçmiyor sol alt tarafa vuruyor agrisi denflor probiyotik hakkında bilgisi olan var mı
Ben nbl optima kullanıyorum çok memnunum
Lavaboya çıkma konusunda çok fayda gördüm

Al benden de o kadar
Uras ya da Uraz koyacaktim ben erkek olsaydı nasıl ?
Anlami cok guzel isim, ilk oglum icin de dusunmustum. Esim istememisti ve soyadimizla tam uymuyor. Oglumun adi da cok yeni isimlerden degil, ayni stil devam etsin istiyorum iste boyle nazlaninca isim bulunamiyor

Gayet hoş ve uyumlu olmuş bence

Puset örtüsü set olarak mı aldınız minderli şeklinde sıcak olacağı için terler minder de al diyorlar ince muslin örtüsü iş görmez mi sizce ?
Direk minderli takım aldım. Bizim pusetin iç minderi kayıptı Biraz mecburiyetten.
Yoksa ince müslinde yeterli olabilir

Eklentiler

• IMG_2294.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 58
Al benden de o kadar

Anlami cok guzel isim, ilk oglum icin de dusunmustum. Esim istememisti ve soyadimizla tam uymuyor. Oglumun adi da cok yeni isimlerden degil, ayni stil devam etsin istiyorum iste boyle nazlaninca isim bulunamiyor
Selçuk , alihan , sarp , efe , ege , yaman , ayaz , erman , yağız , yiğit , rüzgar , doruk , mert , selim aklıma gelen isimler erkek olsaydı han koycaktık biz de tek olarak

Selçuk , alihan , sarp , efe , ege , yaman , ayaz , erman , yağız , yiğit , rüzgar , doruk , mert , selim aklıma gelen isimler erkek olsaydı han koycaktık biz de tek olarak
Teşekkürler sec begen al aklimdan gelen isimleri de ssymissiniz, esim iyice kararsiz son dakikaci. Umarim kisa zamanda netleştiriruz artik :)

Geçmiş olsu canım. Allah şifa versin. Benim de 14 gün sonra doğumum kısmet ise. Sen benden 4 gün öndesin. Sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah. Senin kaçınci hafta oluyor?
Reglime göre 36+5 oluyor. Ama bebeğin oluşum tarihini baz alıyorlar Fransada oda 38+0 a denk geliyor cnm.
Benim demir hep düşük damardan verdiler ilaç kullanıyorum sürekli ama hala çok düşük bi türlü olmadı ama bende halsizlik falan da yapmıyor anlamadım
Benim de halsizlik dğl de daha çok kas ağrılarım ağrım oluyor. Bugün damardan aldım bişey olmadı bakalım inşallah haftaya da böyle güzel geçer ikinci takviye yapacaklar.

Günaydın kızlarrrr günler çok yoğun geçiyor benden sonra doğum yapan oldu mu merak ettim sizler hiç bakamadım ama kızlar ne yapıyor diye düşündüm hep :)
Günaydın Hayır siz 2.siniz sonra gelen bebiş olmadı henüz. Biraz tehlikeler atlattık bazı arkadaşlar ama eve çıktık çok şükür. Sizin nasıl geçiyor bebiş ve sizin sağlığınız nasıl? Her şey yolundadır inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…