Biz iyiyizzzz siz naasılsınız bebiş nasılllGünaydın kızlarrrr günler çok yoğun geçiyor benden sonra doğum yapan oldu mu merak ettim sizler hiç bakamadım ama kızlar ne yapıyor diye düşündüm hep :)
Aklımızda dualarımızdasınızGünaydın kızlarrrr günler çok yoğun geçiyor benden sonra doğum yapan oldu mu merak ettim sizler hiç bakamadım ama kızlar ne yapıyor diye düşündüm hep :)
İşte son zamanlarımız tepetaklak gidiyor diyebilerizGünaydın kızlarrrr günler çok yoğun geçiyor benden sonra doğum yapan oldu mu merak ettim sizler hiç bakamadım ama kızlar ne yapıyor diye düşündüm hep :)
Hepimiz heran doğuracak gibiyiz ama hala burdayız bakalım :) siz nasılsınız bebiş nasılGünaydın kızlarrrr günler çok yoğun geçiyor benden sonra doğum yapan oldu mu merak ettim sizler hiç bakamadım ama kızlar ne yapıyor diye düşündüm hep :)
Biz alışmaya çalışıyoruz :) minnoş çok minik olduğu için biraz uğraştırıyor süt gelmiyor bir yandan masaj yap şaşmaya çalış çok zormuş süt gelmemesiHepimiz heran doğuracak gibiyiz ama hala burdayız bakalım :) siz nasılsınız bebiş nasıl
İyiyiz daha iyiyiz biz :) yemesi daha iyi ilk günler yutamıyordu ememiyordu çok zordu kısmen iyiyiz artık adapte oluyo bebiş de hayataİşte son zamanlarımız tepetaklak gidiyor diyebilerizbazı aksilikler yaşanıyor maalesef ama yine de çok şükür iyiyiz bence hepimiz. Siz nasılsınız, bebiş nasıl, büyüdü mü biraz anlat bize neler oldu
Keşkeee ben hala alıyorum geçen kontrolümde 2 haftada 1 kilo almışımKızlar bişey daha soracam son zmanlarda kilo alma durumunuz nedir? Ben son bir aydır 1 kilo vermişim çok şükür bebek kilo almış tabii. Sizde durumlar nasıl bu aralar heralde kilo alma durabiliyormus hatta zayiflama da olabiliyormuş
Oyyyy kuzummmm inşallah daha iyi olsunİyiyiz daha iyiyiz biz :) yemesi daha iyi ilk günler yutamıyordu ememiyordu çok zordu kısmen iyiyiz artık adapte oluyo bebiş de hayata
Anlık bişey olabilir tatlım kendini takip et devam ederse git tabikiAn itibariyle yeni bir seviye açıldı, kalkınca gözüm kararıyor ve yatmak zorunda kalıyorum tansiyon bana göre normal 10/6. Kahvaltı da yeni yapmıştım. Benzer şeyler yaşayan var mı? Acile vs gitmeli miyim bilemedim
Aman sağlıklı olalım da gerçekten kilonun önemi yok ben suyun az dedikleri için korkuyorum mesela niye 1 kilo verdim ki diyeKeşkeee ben hala alıyorum geçen kontrolümde 2 haftada 1 kilo almışım
benim bayramdan beri kilom aynı gibi. belki yarım kilo aldım. ilk hamileliğimde de böyle olmuştu 3. trimestre kilo alımım azalmıştı.Kızlar bişey daha soracam son zmanlarda kilo alma durumunuz nedir? Ben son bir aydır 1 kilo vermişim çok şükür bebek kilo almış tabii. Sizde durumlar nasıl bu aralar heralde kilo alma durabiliyormus hatta zayiflama da olabiliyormuş
Doktora gittin mi canim?Kızlar benim kasılmalarım var onun haricinde iyiyim.
18 kilo almıştım en son. Devam benim herhalde.Kızlar bişey daha soracam son zmanlarda kilo alma durumunuz nedir? Ben son bir aydır 1 kilo vermişim çok şükür bebek kilo almış tabii. Sizde durumlar nasıl bu aralar heralde kilo alma durabiliyormus hatta zayiflama da olabiliyormuş
Sütün bol olsun inşallah canım.Biz alışmaya çalışıyoruz :) minnoş çok minik olduğu için biraz uğraştırıyor süt gelmiyor bir yandan masaj yap şaşmaya çalış çok zormuş süt gelmemesi
Himmm o zmn benimki de normaldirbenim bayramdan beri kilom aynı gibi. belki yarım kilo aldım. ilk hamileliğimde de böyle olmuştu 3. trimestre kilo alımım azalmıştı.
Oooyyy sana hiç kıyamıyorum zaten, sen al boşver sen yatiosun canım çok normal saglikli olunda,istersen verirsin doğumdan sonra.18 kilo almıştım en son. Devam benim herhalde.
bebek kilo aldıysa zaten önemli olan o. hastanede falan kaldın, o ara hem de stresle gitmiştir kesin kiloHimmm o zmn benimki de normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?