2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Canım aldığın kilo anormal değil . Zaten çoğu doğumdan sonra gidiyor . Ben ikiz gebeyim totalde 15 kilo aldım ama diyet yaptım mecburi şekerim ve başka problemlerim vardı . Kızımda da 12 kilo almıştım toplam . Doğumdan sonra gitmişti . Hiç dert etme kendine kiloyu sağlıkla bir gelsinler .

Kızlar hala ve hala doğum olmadı acilmam sadece 1 cm ilerledi şuan 4 cm gerçekten bu kadar zorlancagimi bilmiyordum ağlıyorum acıdan artık yalvardım resmen sezeryana alın diye ama yokkk
Canım benim yaa
Sezeryan yapmak istemiyorlar bari epidural yapsınlar acıya değil ikinmaya odaklanirsin o zaman imkanın varsa duş al suyun acilmaya ve sanciya iyi geldiğini duymuştum
Allah yardımcın olsun inşallah kolaylık nasip etsin

1 haftada 3 kg fazla olmuş ama totelde aldığınız kilo bence gayet iyi . 10 kiloya yakını doğum ve sonraki bi kaç günde gidiyormuş zaten. Bence boşuna takıyoesunuz. Bende 36. Haftadayım 10 kg aldım doktor çok iyi dedi

Ben bi taraftan bi tarafa dönerken işkence çekiyorum. Sıcak basması da çok fena sıkıntı basıyor .
Gece çişim geldi. Biraz sağa biraz sola dönmeye çalıştım, yok olmuyor, her yanım acıyor. Şaka gibi, kalkamadığım için tuvalete gidemedim. Eşimi de uyandırmak istemedim, yazık güzel güzel uyuyordu adamcağız. Öyle gerisingeri yattım uyudum Halbuki ne kadar yanlış sabaha kadar idrar tutmak... Ah gebelik bir bit de biz de insan gibi hayatımıza dönelim...
Sıcak basmalarına hiç girmiyorum. Yelpazeyle geziyorum artık dışarıda bile...

Bende 32.haftamda hastanede yattım sancılardan dolayı ve o zaman 60-80 arası düzenli sancım çıkıyordu. Karnımın alt kısmında ağrı şeklinde hissediyordum. Bende serklajlıyım bu arada. O haftadan beri günde 6 nidicard kullanıyorum şu an max 20-30 çıkıyor sancı ama hissetmiyorum. Hissetmediğim için de doktorum çok takılmıyor bu sancılara.

Aynen canım sürekli istirahat ettim. Evet toplanma bende de oluyor. Özellikle sırtüstü yatınca ve oturunca. Yan yattığım zaman sorun olmuyor.

Bir hafta da 3 kilo almamışsindir canım ödemdir o, zaten hepimiz biliyorduk son ayda daha çok kilo alacağımızı hiç takma. Kilo gerçekten en son takılacak şey şu aşamada. Yürüyüş yapmaya çalış şu an baya ilerlediği için haftalarimiz yaktığımız kalori de daha çok oluyor,biraz yürüyüş, biraz hareket dengeleyebilirsin, hem ödeminde azalır

Aynı şeyi bende bazı geceler yapıyorum ya çünkğ dönmek kalkmaj vs çok acı veriyor gebelik bitse de hayatımıza dönelim dediğimde çevremdeki herkes bunlar daha ne ki keyfini çıkar bebek doğunca on katı olcak vs diyor da sinir krizi geçiyiroum tamam bebek zor olabilir, tamam uykusuz kalabiliriz, ama en azından fiziksel olarak iyi olacağız bi nebze ya şuanki halimizi ne sankyorlar acaba. Bunları söyleyenlerde çocuk doğurmuş insanlar. Cidden çocuk ne kadar zor olursa olsun şu son 1 ay kadar zor değildir ya. 90 yaşında hissediyorum

İyi tutabilmişsin ben asla tutamıyorum hemen gitmem lazım

Kızlar hala ve hala doğum olmadı acilmam sadece 1 cm ilerledi şuan 4 cm gerçekten bu kadar zorlancagimi bilmiyordum ağlıyorum acıdan artık yalvardım resmen sezeryana alın diye ama yokkk
En kısa sürede doğar inşallah Dualarımız sizinle sağlıkla hemen alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınıza

Ay kiyamam ya ben sana sk disini bak cok uzuldum suan sen oyle yazinca gelsin artik

Ben sizi anlıyorum. 'Bunlar daha iyi günlerin' lafı kadar empatiden yoksun bir laf daha yok. 2 haftada 3 kg almışım, 2,5 kilosu ödem değilse ben de bir şey bilmiyorum. Canavara döndüm, ayakkabılarım dar geliyor şişlikten (Allah'tan tansiyon 10/6, doktor sıkıntı yok dedi). Çişe kalkamıyorum. Kucağımda laptop, karnım taş kesilmiş, iş yetiştirmeye çalışıyorum. Oğlan alttan üstten boks yapıyor. Şimdi ben bu dönem bir an önce bitsin diye beklerken biri çıkıp bunlar iyi günlerin derse zehir gibi konuşurum, hiç alttan almam. Çocuk doğduğunda da başka zorluklar olacaktır, büyüdüğünde de olacaktır, zorluklar bitmeyecektir. Biz şu an bu halden kurtulmak istiyorsak buna anlayış gösterilecek. Valla tersime gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…