Saatten kontrol et canım düzenli aralıklarla geliyorsa doğum sancisidir adet sancısı gibi ayni hafif hafif başlıyor. zaman gectikce şiddetleniyorBen sancı olarak bekliyordum ondan mı ayırt edemiyorum acaba daha çok ağrı kasılma gibi oluyor gaz ağrılarının karnın alt kısmına vurmuş halı gibi bı ağrı kasılma
Bu arada hem burda hem uygulamada böyle bı yazı çıktı
Bugünlerde bebeğinizin cildi pembe ve pürüzsüz gözüküyor. Çünkü cildinin altında biriken yağlar kılcal damarların kırmızılıklarının görünmesini maskeliyor. Son zamanlarda daha şiddetli ve daha sık Braxton-Hicks Kasılmaları yaşayabilirsiniz. Hatta bu kasılmalar ağrılı olabilir ama normaldir
Adetlerim aşırı sancılı geçiyor canım öyle değil şimdiki ağrılar ama dediğim gibi sancı değilde kasılma hani bı yerimize kramp girer ve kasılır ya böyle çekilme kasılma hissi vajinadan gelip tüm karnımı sırtımı yoklayip geçiyor yarım saatten 15 dkya düştü gelip gitmesi ama şiddeti de azaldı ilk başladığı gibi değil hafifledi ve erken geçiyor galiba enfeksiyon da kaptım kaşıntı akıntı ve yanmam da başladıSaatten kontrol et canım düzenli aralıklarla geliyorsa doğum sancisidir adet sancısı gibi ayni hafif hafif başlıyor. zaman gectikce şiddetleniyor
Yalancı gibi duruyor ama velev ki gerçekten doğumla alakalı bile olsa, 5 dk da bir ve kasılma süresi de yaklaşık 40-50 saniye süren bir şekilde gelene kadar hastaneye gitmene gerek yok. Ağrılarını azaltmak için derin nefesler alabilirsin. Sanırım henüz 35. Haftanı tamamlamadın, aslında şu an prematüre değilsin ama yine de en güzeli 36 yı bitirmek. O yüzden aslında şimdi düşününce bir doktora görünsen de iyi olurdu. Ertelemek için ilaç verebilirdi doktorlar. Herhangi bir erken doğum riski teşhisin var mıydı? Kullandığın iğne, ilaç vs? En son ne zaman randevuya gittin?Adetlerim aşırı sancılı geçiyor canım öyle değil şimdiki ağrılar ama dediğim gibi sancı değilde kasılma hani bı yerimize kramp girer ve kasılır ya böyle çekilme kasılma hissi vajinadan gelip tüm karnımı sırtımı yoklayip geçiyor yarım saatten 15 dkya düştü gelip gitmesi ama şiddeti de azaldı ilk başladığı gibi değil hafifledi ve erken geçiyor galiba enfeksiyon da kaptım kaşıntı akıntı ve yanmam da başladı
Hayırlı mübarek olsun. İnş hemencecik yanınıza gelip taburcu olursunuzKızlar benim akşam üzeri 17:30 gibi suyum geldi ve saat 20:00 de doğum oldu. İki kızım da kuvezde şu an. Biri benim yanımdaydı emmediği için götürdüler. İnşallah ikisi de 1-2 güne yanıma gelecekler dua edin lütfen
Adetlerim aşırı sancılı geçiyor canım öyle değil şimdiki ağrılar ama dediğim gibi sancı değilde kasılma hani bı yerimize kramp girer ve kasılır ya böyle çekilme kasılma hissi vajinadan gelip tüm karnımı sırtımı yoklayip geçiyor yarım saatten 15 dkya düştü gelip gitmesi ama şiddeti de azaldı ilk başladığı gibi değil hafifledi ve erken geçiyor galiba enfeksiyon da kaptım kaşıntı akıntı ve yanmam da başladı
MaşaallahKızlar benim akşam üzeri 17:30 gibi suyum geldi ve saat 20:00 de doğum oldu. İki kızım da kuvezde şu an. Biri benim yanımdaydı emmediği için götürdüler. İnşallah ikisi de 1-2 güne yanıma gelecekler dua edin lütfen
Yardımların için çok teşekkür ederim canım senin tecrübelerin ve anlatımın gerçekten rahatlatıyor beniYalancı gibi duruyor ama velev ki gerçekten doğumla alakalı bile olsa, 5 dk da bir ve kasılma süresi de yaklaşık 40-50 saniye süren bir şekilde gelene kadar hastaneye gitmene gerek yok. Ağrılarını azaltmak için derin nefesler alabilirsin. Sanırım henüz 35. Haftanı tamamlamadın, aslında şu an prematüre değilsin ama yine de en güzeli 36 yı bitirmek. O yüzden aslında şimdi düşününce bir doktora görünsen de iyi olurdu. Ertelemek için ilaç verebilirdi doktorlar. Herhangi bir erken doğum riski teşhisin var mıydı? Kullandığın iğne, ilaç vs? En son ne zaman randevuya gittin?
Yaa maşallah erkenci kuşlarımızKızlar benim akşam üzeri 17:30 gibi suyum geldi ve saat 20:00 de doğum oldu. İki kızım da kuvezde şu an. Biri benim yanımdaydı emmediği için götürdüler. İnşallah ikisi de 1-2 güne yanıma gelecekler dua edin lütfen
Ya çok teşekkür ederimTam bu haftalarda ilk kızımda enfeksiyon olmuştum. Belden alttan giren ciddi sancılar çekmiştim. Doğumla bir alakası olmadı hiç. Sizde kaşıntı yanma diyince acaba mı dedim? Geçmezse zaten bunun için bile yine mecbur dra gidilir.
Doğum sancısı ise mesela benim de kasılma şeklinde olmuştu. Düzenli uzun aralıklarla başladı. Gece takip ettim. Ctesi sabah da bi güzel kahvaltımı yapıp dru aradım ki bu ara 5 dkda bire düşmüştü. ( insan hep filmlerdeki gibi bağıra çağıra gidecek sanıyor) he bu arada son muayenemde yani 40.haftayken açılmam 3 cmdi.
Neyse dr gel suyu patlatırız doğum başlar dedi. Gerçekten gittim patlattılar o kasılmalar hemen sancıya döndü. Sonrası hızlıca açılma vs oldu doğum gerçekleşti
Aaaa hayırlı olsun, çabucak toparlasın güzeller. Sen nasılsın peki? Bir an önce kavuşun inşallahKızlar benim akşam üzeri 17:30 gibi suyum geldi ve saat 20:00 de doğum oldu. İki kızım da kuvezde şu an. Biri benim yanımdaydı emmediği için götürdüler. İnşallah ikisi de 1-2 güne yanıma gelecekler dua edin lütfen
Bana gore en zoru yenidogandi, yine bebegin huyuna suyuna gore degisiyordur bu tecrube de. Buyudukce tamam baska zorluklar cikiyor ama dahs iyi oldu bence:) kendisi dusmeden yurudukten sonra ozellikle elinden tut disari cik :)Haklısınız ya bence asıl zor olan emekleme ve yürüme dönemleri. Herkes en kolayı bebeklik dönemleri diyor. Yaşayıp göreceğiz
Gumus kapak krem ile birlikte kullanılmıyor bilginiz ilsunGümüş kapak ve krem ile inşallah hafifletiriz
Hayirli olsun, hosgelmisler. Bir an once kucağınıza almaniz dilegiyleKızlar benim akşam üzeri 17:30 gibi suyum geldi ve saat 20:00 de doğum oldu. İki kızım da kuvezde şu an. Biri benim yanımdaydı emmediği için götürdüler. İnşallah ikisi de 1-2 güne yanıma gelecekler dua edin lütfen
Gözünüz aydınKızlar benim akşam üzeri 17:30 gibi suyum geldi ve saat 20:00 de doğum oldu. İki kızım da kuvezde şu an. Biri benim yanımdaydı emmediği için götürdüler. İnşallah ikisi de 1-2 güne yanıma gelecekler dua edin lütfen
Maşallah allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütsün, en kısa zamanda sağlıkla kavuşun bebelerinize.Kızlar benim akşam üzeri 17:30 gibi suyum geldi ve saat 20:00 de doğum oldu. İki kızım da kuvezde şu an. Biri benim yanımdaydı emmediği için götürdüler. İnşallah ikisi de 1-2 güne yanıma gelecekler dua edin lütfen
Oyyyy hosgelmisler dünyaya minik kuzular, bir an önce iyi olup yanınıza gelsinler inşallahKızlar benim akşam üzeri 17:30 gibi suyum geldi ve saat 20:00 de doğum oldu. İki kızım da kuvezde şu an. Biri benim yanımdaydı emmediği için götürdüler. İnşallah ikisi de 1-2 güne yanıma gelecekler dua edin lütfen
Hayırlı uğurlu olsun inşallah hemencecik gelsinler yanlarınızaKızlar benim akşam üzeri 17:30 gibi suyum geldi ve saat 20:00 de doğum oldu. İki kızım da kuvezde şu an. Biri benim yanımdaydı emmediği için götürdüler. İnşallah ikisi de 1-2 güne yanıma gelecekler dua edin lütfen
İyi olmana çok sevindimYardımların için çok teşekkür ederim canım senin tecrübelerin ve anlatımın gerçekten rahatlatıyor beni
Erken doğum ve rahim yırtılma riskim var ondan en ufak sancida korktum ilaç kullanmıyorum sadece vitaminler riskten dolayı ağrı sızı bebeğin hareketlerinde azalma olursa hemen sezeryana alınmam gerekiyor zaten normal doğum yasak daha önce söylemiştim doktor baya korkuttu ikinizde kurtulmazsiniz diyeikinci gidişimde istersen dene dedi bide dalga geçer gibi tabi kabul etmedim riske atmak istemiyorum dedim
En son bir buçuk hafta oldu randevuya gideli bu perşembe tekrar gidecem bebek henüz küçük diye alınsın istemiyorum bugün 35 bitti acile gitmedim sancılar dayanacak gibiydi git gide azaldı uyuyakaldim şimdi sadece sırtım kasiklara doğru ağrıyor arada o da bebeğin hareketlerinden heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?