2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Saatten kontrol et canım düzenli aralıklarla geliyorsa doğum sancisidir adet sancısı gibi ayni hafif hafif başlıyor. zaman gectikce şiddetleniyor

Saatten kontrol et canım düzenli aralıklarla geliyorsa doğum sancisidir adet sancısı gibi ayni hafif hafif başlıyor. zaman gectikce şiddetleniyor
Adetlerim aşırı sancılı geçiyor canım öyle değil şimdiki ağrılar ama dediğim gibi sancı değilde kasılma hani bı yerimize kramp girer ve kasılır ya böyle çekilme kasılma hissi vajinadan gelip tüm karnımı sırtımı yoklayip geçiyor yarım saatten 15 dkya düştü gelip gitmesi ama şiddeti de azaldı ilk başladığı gibi değil hafifledi ve erken geçiyor galiba enfeksiyon da kaptım kaşıntı akıntı ve yanmam da başladı

Yalancı gibi duruyor ama velev ki gerçekten doğumla alakalı bile olsa, 5 dk da bir ve kasılma süresi de yaklaşık 40-50 saniye süren bir şekilde gelene kadar hastaneye gitmene gerek yok. Ağrılarını azaltmak için derin nefesler alabilirsin. Sanırım henüz 35. Haftanı tamamlamadın, aslında şu an prematüre değilsin ama yine de en güzeli 36 yı bitirmek. O yüzden aslında şimdi düşününce bir doktora görünsen de iyi olurdu. Ertelemek için ilaç verebilirdi doktorlar. Herhangi bir erken doğum riski teşhisin var mıydı? Kullandığın iğne, ilaç vs? En son ne zaman randevuya gittin?

Son düzenleme:
Kızlarrrr delircem miğde yanmasıyla başı dertte olan var mı? Benim miğde yanması 2-3 haftadır gecmisti hiç yanmıyordu ne güzel, bu gece bişey oldu yaklaşık iki saattir migdem felaket yanıyor daha önce hiç bu kadar yanmamıştı ve gaviscon içince geçiyordu. 3 kere gaviscon içtim asla geçmiyor yatamıyorum, yatınca daha berbat, çok da uykum var çıldırcammmm

Hayırlı mübarek olsun. İnş hemencecik yanınıza gelip taburcu olursunuz

Tam bu haftalarda ilk kızımda enfeksiyon olmuştum. Belden alttan giren ciddi sancılar çekmiştim. Doğumla bir alakası olmadı hiç. Sizde kaşıntı yanma diyince acaba mı dedim? Geçmezse zaten bunun için bile yine mecbur dra gidilir.

Doğum sancısı ise mesela benim de kasılma şeklinde olmuştu. Düzenli uzun aralıklarla başladı. Gece takip ettim. Ctesi sabah da bi güzel kahvaltımı yapıp dru aradım ki bu ara 5 dkda bire düşmüştü. ( insan hep filmlerdeki gibi bağıra çağıra gidecek sanıyor) he bu arada son muayenemde yani 40.haftayken açılmam 3 cmdi.

Neyse dr gel suyu patlatırız doğum başlar dedi. Gerçekten gittim patlattılar o kasılmalar hemen sancıya döndü. Sonrası hızlıca açılma vs oldu doğum gerçekleşti

Maşaallah Hayırlı olsun, gözün aydın. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. İnşaallah en kısa zamanda güçlenip hemen çıkarlar küvezden, ikizlerine kavuşursun. Sana da çok geçmiş olsun, ağrın sızın hepsi bitsin inşaallah

Yardımların için çok teşekkür ederim canım senin tecrübelerin ve anlatımın gerçekten rahatlatıyor beni
Erken doğum ve rahim yırtılma riskim var ondan en ufak sancida korktum ilaç kullanmıyorum sadece vitaminler riskten dolayı ağrı sızı bebeğin hareketlerinde azalma olursa hemen sezeryana alınmam gerekiyor zaten normal doğum yasak daha önce söylemiştim doktor baya korkuttu ikinizde kurtulmazsiniz diye ikinci gidişimde istersen dene dedi bide dalga geçer gibi tabi kabul etmedim riske atmak istemiyorum dedim
En son bir buçuk hafta oldu randevuya gideli bu perşembe tekrar gidecem bebek henüz küçük diye alınsın istemiyorum bugün 35 bitti acile gitmedim sancılar dayanacak gibiydi git gide azaldı uyuyakaldim şimdi sadece sırtım kasiklara doğru ağrıyor arada o da bebeğin hareketlerinden heralde

Yaa maşallah erkenci kuşlarımız inşallah sağlıkla kavuşup eve gitmekte nasip olsun ağrı sızılarınız hemen geçsin bol şifalı sütleriniz olsun kızçelerimiz bol bol emsin

Son düzenleme:
Ya çok teşekkür ederim büyük ihtimalle benimde enfeksiyon veya yalancı sancıdan oldu ağrılar ama enfeksiyon daha mantıklı geldi bana çünkü hamilelik öncesi enfeksiyon ağrılarına benzettim kasılmaları
Normal doğum çok istiyordum ama zorunlu sezeryan olmam gerekiyor tehlike durumu olduğu için her an tetikteyim korkuyorum

Aaaa hayırlı olsun, çabucak toparlasın güzeller. Sen nasılsın peki? Bir an önce kavuşun inşallah

Haklısınız ya bence asıl zor olan emekleme ve yürüme dönemleri. Herkes en kolayı bebeklik dönemleri diyor. Yaşayıp göreceğiz
Bana gore en zoru yenidogandi, yine bebegin huyuna suyuna gore degisiyordur bu tecrube de. Buyudukce tamam baska zorluklar cikiyor ama dahs iyi oldu bence:) kendisi dusmeden yurudukten sonra ozellikle elinden tut disari cik :)
Gümüş kapak ve krem ile inşallah hafifletiriz
Gumus kapak krem ile birlikte kullanılmıyor bilginiz ilsun

Hayirli olsun, hosgelmisler. Bir an once kucağınıza almaniz dilegiyle

Gözünüz aydın sağlıkla kavuşun

Maşallah allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütsün, en kısa zamanda sağlıkla kavuşun bebelerinize.

Oyyyy hosgelmisler dünyaya minik kuzular, bir an önce iyi olup yanınıza gelsinler inşallah sen nasılsın peki canım ?

Hayırlı uğurlu olsun inşallah hemencecik gelsinler yanlarınıza

İyi olmana çok sevindim inşaallah durabildiği kadar durdun bebeğin, ikiniz de en sağlıklı şekilde kavuşun birbirinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…