2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hepimizin bunu belirterek yazdigini ve bu farkindalikta oldugunu dusunuyorum benim icin dogum sonrasi surec adeta askerlik anisi gibi unutulmazdi. Bunu paylasmak da beni rahatlatiyor.
Paylaşmak güzel rahatlatır tabi ben sadece böyle olcak şöyle bir şey sizi karşılayacak tarzındani yazılar için söyledim. Kim neler yazdı bilmiyorum okudum ama aklımda değil cümle cümle , özellikle birileri için yazmadım bende onu belirteyim

Benimde gece uykularım kötü uyudum mu uyumadım mı anlayamıyorum bile bazen bazı günlerde oturup ağlıyorum yani utanma rahatlatıcaksa ağla

Kızlar demir serumu alan oldu mu hamileyken? Herhangi bir alerjik durum oldu mu, ne kadar sürede aldınız bir dozu sanırım dakikaları oluyormuş

Kızlar demir serumu alan oldu mu hamileyken? Herhangi bir alerjik durum oldu mu, ne kadar sürede aldınız bir dozu sanırım dakikaları oluyormuş
Bana iki kez verdiler bende aşırı ve sürekli bir kansızlık var ama sadece ferritini arttırdı hemogram mı ne diolar onu hiç arttırmadi aynı bütün gören doktorlar kanın çok az diyor gelip gidip

Evetttt yani isteyen tabiki istediğini konuşur kimseyi kısıtlama hakkımız yok ama ben şahsen okumadan geçmeye çalışıyorum o şekilde paylaşımları etkileniyorum ister istemez çok hassas bir dönemden geçiyoruz zaten hepimizin yaşadığı zorluklar var birbirimize moral destek motivasyon olsak daha iyi olur gibi geliyor şahsi fikrim

Valla hiç utanma ağla ben de dün gece çok zor bir gece geçirdim ve bgn de kendimi mutsuz, enerjisiz, keyifsiz hissediyorum sürekli bir sürü endişe ben de dokunsalar ağlama modundayım

Kızlar bu yalancı kasılma ile yalancı sancı farklı değil mi yani benim kasılma oluyor arada bir ama ağrısız. Yalancı sancı ağrılı mı ağrısı neye benziyor ?

Merhaba kızlar ben cumartesi günü doğurdum
Daha önce yazmıştım nişanım gelmişti. 1 hafta geçti . 35+5te emme sorunu var . 2 kg doğdu inşallah iyi olur
Tebrik ederim canım inşallah iyi olursunuz ikiniz de
Bana iki kez verdiler bende aşırı ve sürekli bir kansızlık var ama sadece ferritini arttırdı hemogram mı ne diolar onu hiç arttırmadi aynı bütün gören doktorlar kanın çok az diyor gelip gidip
Ben de aldım bir kere kere yaklaşık 2 saat falan sürdü 1000 mg , ancak on gün sonra etki eder dediler bir daha kan vermedim yarın belli olacak ama hiçbir yan etki olmadı

Kızlar bu yalancı kasılma ile yalancı sancı farklı değil mi yani benim kasılma oluyor arada bir ama ağrısız. Yalancı sancı ağrılı mı ağrısı neye benziyor ?
Kasılmayla sancı aynı manada söylenir. Ama sancı kelimesi insanları korkuttuğu için kasılma kelimesi tercih ediliyor. Doğum sancısı denmez mesela doğum kasılmaları başladı denir. Çünkü sancı denince insan çok büyük acı dolu bitmek bilmeyen bir şey olacak gibi gözünde canlandırıyor ve çok önyargı ve korku oluyor. Ama aslında kasılma şeklinde gelip giden ağrılı bir şeydir sancı denilen şey. Yalancı kasılmayla gerçek doğum kasılması arasında ağrı farkı değil düzen farkı vardır. Yalancı kasılma birbiriyle alakası olmayan bir şekilde olur, ama doğum kasılmaları belli bir düzen içinde sıklaşarak gelir. Kasılmaların süresi yarım dk kadardır, tekrarları ilk başta 1 saatle başlar, 45 dk, yarım saat, 20 dk, 15 dk, 10 dk ve en sonunda 5 dk da bir gelmeye başlar. Kasılma uzunluğu en fazla 1 dk sürer. Eğer yalancı mı değil mi anlamak istiyorsanız süre tutmanız işe yarayacaktır. Ağrılar genelde adet ağrısı gibi sırta, bele, kasıklara doğru yaşanır.

Canım hayırlı uğurlu olsun tez zamanda kavuşun İnşallahhh

Merhaba kızlar ben cumartesi günü doğurdum
Daha önce yazmıştım nişanım gelmişti. 1 hafta geçti . 35+5te emme sorunu var . 2 kg doğdu inşallah iyi olur
Hayırlı olsun gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…