Paylaşmak güzel rahatlatır tabi ben sadece böyle olcak şöyle bir şey sizi karşılayacak tarzındani yazılar için söyledim. Kim neler yazdı bilmiyorum okudum ama aklımda değil cümle cümle , özellikle birileri için yazmadım bende onu belirteyimHepimizin bunu belirterek yazdigini ve bu farkindalikta oldugunu dusunuyorumbenim icin dogum sonrasi surec adeta askerlik anisi gibi unutulmazdi. Bunu paylasmak da beni rahatlatiyor.
Benimde gece uykularım kötü uyudum mu uyumadım mı anlayamıyorum bile bazen bazı günlerde oturup ağlıyorum yani utanma rahatlatıcaksa ağlaKızlar aşırı zorlanıyorum. Gece sanırım toplam 4 saat falan uyudum. Gece ara ara idrar kaçırıyorum. 2 gündür kaburgalarım ağrıyor. Asla oturamıyorum bebisimin ayakları müsade etmiyor. Yatınca kalça kemiklerim sızlıyor ve midem surekli asit yapıyor. Utanmasam ağlayacağım.
Nasılsa cezai ehliyetimi kalmadığı son günlerdeyimBenimde gece uykularım kötü uyudum mu uyumadım mı anlayamıyorum bile bazen bazı günlerde oturup ağlıyorum yani utanma rahatlatıcaksa ağla
Bana iki kez verdiler bende aşırı ve sürekli bir kansızlık var ama sadece ferritini arttırdı hemogram mı ne diolar onu hiç arttırmadi aynı bütün gören doktorlar kanın çok az diyor gelip gidipKızlar demir serumu alan oldu mu hamileyken? Herhangi bir alerjik durum oldu mu, ne kadar sürede aldınız bir dozu sanırım dakikaları oluyormuş
Ağlamak rahatlatacaksa ağla rahatla sıkma canını ben mesela işten geldim ortada birşey yok ağladım ama neden bilmiyorum gayette iyiydim işte de zorlanmadım duygu çöküntüsü yaşadım geldi geçti :)Nasılsa cezai ehliyetimi kalmadığı son günlerdeyimhaklısınız
Evetttt yani isteyen tabiki istediğini konuşur kimseyi kısıtlama hakkımız yok ama ben şahsen okumadan geçmeye çalışıyorum o şekilde paylaşımları etkileniyorum ister istemez çok hassas bir dönemden geçiyoruz zaten hepimizin yaşadığı zorluklar var birbirimize moral destek motivasyon olsak daha iyi olur gibi geliyor şahsi fikrimBazen bebeğin şu dönemi daha zor bu dönemi daha zor diye yazılar görüyorum arkadaşlar tecrübe olabilir fakat hepsi ayrı bir süreç ayrı bir evre ve ayrı bir bebek. Bana da hamilelik öncesi hamilelik çok güzel bol bol uyu bebek olunca görürsün felan diyordular ama benim hamilelik çok zor geçti bir ara psikolojim bozulacak sandım ve bundan sonrası daha zor olacak diye ben hamileliğe güzelleme yapamam bundan sonra soranlara da yaşadığım şekil nasıldıysa öyle aktaracağım çünkü ben çok hayal kırıklığına uğradım tabi herkeste bu sürecin farklı olacağını söyleyerek. Bebeklik dönemi içinde o zor bu zor denilince önyargı oluşacak stres başlayacak şimdiden bence hiç gerek yok kiminin bebeği kolik olur çok zorlanır kiminin sakin olur hiç korktuğu gibi geçmez. Burda tek yapacağımız bence neyle karşılaşırsak karşılaşalım bizi ne karşılarsa karşılasın artık hayatımızın farklı olacağının farkında olup yeni bir kendimizle bu süreçlerin altından kalkacağımıza inanmamız. Bebişlerimizi sağ salim kucağımıza aldıktan sonra kendimize en güzel düzeni kurup mutlu , huzurlu günler geçirmemiz dileğiyle
Valla hiç utanma ağla ben de dün gece çok zor bir gece geçirdim ve bgn de kendimi mutsuz, enerjisiz, keyifsiz hissediyorum sürekli bir sürü endişe ben de dokunsalar ağlama modundayımKızlar aşırı zorlanıyorum. Gece sanırım toplam 4 saat falan uyudum. Gece ara ara idrar kaçırıyorum. 2 gündür kaburgalarım ağrıyor. Asla oturamıyorum bebisimin ayakları müsade etmiyor. Yatınca kalça kemiklerim sızlıyor ve midem surekli asit yapıyor. Utanmasam ağlayacağım.
Gözün aydın canm umarım ikinixde iyisinizdir sağlıkla büyütKızlar bebişim bu sabah 10.13 de doğdu çok şükür
Çok şükür gözün aydın olsun. Bebeğin ve sen ikiniz de iyisinizdir inşaallahKızlar bebişim bu sabah 10.13 de doğdu çok şükür
Gözün aydın çok şükür. Uzun ve yorucu bi süreç geçirdin belli ki. Nasılsınız? Bebiş nasıl, sen nasılsın?Kızlar bebişim bu sabah 10.13 de doğdu çok şükür
Oyyy hadi gözün aydınKızlar bebişim bu sabah 10.13 de doğdu çok şükür
Ohh çok şükür canım.Kızlar bebişim bu sabah 10.13 de doğdu çok şükür
Tebrik ederim canım inşallah iyi olursunuz ikiniz deMerhaba kızlar ben cumartesi günü doğurdum
Daha önce yazmıştım nişanım gelmişti. 1 hafta geçti . 35+5te emme sorunu var . 2 kg doğdu inşallah iyi olur
Ben de aldım bir kere kere yaklaşık 2 saat falan sürdü 1000 mg , ancak on gün sonra etki eder dediler bir daha kan vermedim yarın belli olacak ama hiçbir yan etki olmadıBana iki kez verdiler bende aşırı ve sürekli bir kansızlık var ama sadece ferritini arttırdı hemogram mı ne diolar onu hiç arttırmadi aynı bütün gören doktorlar kanın çok az diyor gelip gidip
Kasılmayla sancı aynı manada söylenir. Ama sancı kelimesi insanları korkuttuğu için kasılma kelimesi tercih ediliyor. Doğum sancısı denmez mesela doğum kasılmaları başladı denir. Çünkü sancı denince insan çok büyük acı dolu bitmek bilmeyen bir şey olacak gibi gözünde canlandırıyor ve çok önyargı ve korku oluyor. Ama aslında kasılma şeklinde gelip giden ağrılı bir şeydir sancı denilen şey. Yalancı kasılmayla gerçek doğum kasılması arasında ağrı farkı değil düzen farkı vardır. Yalancı kasılma birbiriyle alakası olmayan bir şekilde olur, ama doğum kasılmaları belli bir düzen içinde sıklaşarak gelir. Kasılmaların süresi yarım dk kadardır, tekrarları ilk başta 1 saatle başlar, 45 dk, yarım saat, 20 dk, 15 dk, 10 dk ve en sonunda 5 dk da bir gelmeye başlar. Kasılma uzunluğu en fazla 1 dk sürer. Eğer yalancı mı değil mi anlamak istiyorsanız süre tutmanız işe yarayacaktır. Ağrılar genelde adet ağrısı gibi sırta, bele, kasıklara doğru yaşanır.Kızlar bu yalancı kasılma ile yalancı sancı farklı değil mi yani benim kasılma oluyor arada bir ama ağrısız. Yalancı sancı ağrılı mı ağrısı neye benziyor ?
Canım hayırlı uğurlu olsun tez zamanda kavuşun İnşallahhhKızlar benim akşam üzeri 17:30 gibi suyum geldi ve saat 20:00 de doğum oldu. İki kızım da kuvezde şu an. Biri benim yanımdaydı emmediği için götürdüler. İnşallah ikisi de 1-2 güne yanıma gelecekler dua edin lütfen
Hayırlı olsun gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün.Merhaba kızlar ben cumartesi günü doğurdum
Daha önce yazmıştım nişanım gelmişti. 1 hafta geçti . 35+5te emme sorunu var . 2 kg doğdu inşallah iyi olur
Hayırlı uğurlu olsun canım en kısa sürede toparlayın inşallahMerhaba kızlar ben cumartesi günü doğurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?