2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
hepimiz biseyler soruyoruz belki yeni seyler vardir ogreniyim diye ben de soruyorum inanin benim de korkum iki cocuga yetebilcekmiyim nasil yurutcem sureci su bu o yani insani duygularimiz hepimizin cok normal dogum tarihlerimiz belli oluyor guzelliklere pozitiflere odaklanalim tabi ki ama korkularimizi paylasmaktan da cekinmeyelim destek olucaksak eger birbirimize burada , iciniz rahat olsun bence o yuzden

Merhaba kızlar ben cumartesi günü doğurdum
Daha önce yazmıştım nişanım gelmişti. 1 hafta geçti . 35+5te emme sorunu var . 2 kg doğdu inşallah iyi olur
Hosgelmis kuzu inşallah emme sorununu da kolaylıkla aşarsınız sağ salim kavuşursun minigine

Yok yok sahsi bi yazdi yazmadim canim kimseye ben de ilk anne olucaklara biz tecrubeli annelerin ( 3 yillik tecrubem ) deneyimlerimizi paylasmasi biraz hassasiyet uyandirmis gibi anladim bende belki ben de yanlis anladim bilemiyorum dedigim gibi hepimiz son duzlukteyiz hassas sureclerdeyiz hormonlarimiz da tavan yanlis anlamaya da musaitiz yorulduk kimimiz erken dogumla kimimiz baska zorluklarla ugrasiyor. Saglikla alalim evlatlarimizi kucagimiza

tahin pekmez de demişti ama ben kilo alırım diye yemedim :) hatta annem dün niye yemiyorsun aynı şekilde duruyor diye sitem etti :)

hımm herkesin bünyesi bir değil alınır da verilir de ama son ay fazla kilo alınmaz olayı tamamen yalan hehehehe son ay daha çok alınır :) benim ikini hamileliğim birinciyle alakası yok o yüzden karşılaştırma yapmayalım
burası açık platform merak etiklerimizi tabi ki soracağız karşılaştırma yapmak amacıyla sormuyoruz yada sormuyorum

Diline saglik hislerime tercuman olmussun. Kimse kotu bir sey de yazmiyor, herkes kendi yasadiklarini paylasiyor. Ah ah vah vah diyen, kotu etkileyecek bir yazi da gormedim.
Yok ben de gormedim acikcasi ve kendimde yazarken otuz filtre den geciriorum korkutmadan ya da yanlis anlasilmadan yaziyim die

hormonlar ele geçiriyor
yaşadıklarımızı başımıza geleni hamilelik sorularımızı tabi ki paylaşacağız buranın amacı bu
valla tecrübeyle alakası yok her doğum her hamilelik her bebiş o kadar farklı ki bizim vücudumuz bile farklı tepkiler veriyor yaşadıkça öğreniyoruz .

Maşallah. Valla annemle sana çok dua ettik. Anneciğime dua et diyorum hepimize dua ediyor. Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.

Canım lütfen canını sıkma . Hafta olarak iyisin . İnan kiloya bakmıyor bu . Bir arkadaşım 39 da gayet iyi kilo ile yaptı doğum ama çocuk enfeksiyondan küveze girmiş . Arkadaşımın ikizleri 2300 doğdu onlar hiç küveze girmedi . Sadece sağlıkla gelsinler dua edelim .

Evet hiç düzenli yemedim

Evet doktorum da kabak çekirdepinü çip badem yumurta kırmızı et dedi

Merhaba,
Daha zaman var, toparlar elbet.
Ben hamilelik başından beri toplamda 5 tane yumurta anca yemisimdir. Balık sadece 2 kere yiyebildim daha da fazla zorlamadim kendimi. Eti de eskiye nazaran daha az yiyiyorum. İçim almıyor, yumurta yeme düşüncesi bile midemi bulandiriyor. Ama bunları yiyemedigim icin bolca yogurt yemeye özen gosterdim. Protein yogurtlardan fazlaca yedim, tatli yemek istediğimde proteinli puddinglerden yedim. Vitaminleri almaya özen gosterdim. Kaşar peyniri cok cok tukettim. Kabak çekirdeği de cok yiyorum onun haricinde diğer çiğ kuruyemisleri de
Bebeğim boy ve kg olarak büyük bir bebek.
İştah az olsa da seçimi iyi yapmaya çalış. Ben mesela beslenme önerisi icin chatgbtden de destek aliyorum az ama öz yiyorum.
Zaten son ayda asıl kiloyu aliyorlar az dikkat et toparlar doğuma kadar

Canım bende bir şey yiyemiyorum ama bebek kilolu. Kendini suçlama. Plasentanla ilgili bir şey dedi mi?

Tabiki bünye meselesi tamamen kilo alıp verilmesi ben almayınca doktora sormuştum o da öyle demişti benim ilk gebelik tecrübe olmadığı için herşeyi doktora soruyorum o da almamak vermek çok almak hepsi normal demişti bebek haftasına göre iyiyse kendi kilona hiç takılma dedi karşılaştırma yapmak yanlış olur ama olabilecek ihtimalleri paylaşarak birbirimizin kafasındaki soru işaretlerine cevap olabiliriz
Mesela dün kasılmam vardı annem oo sen bunları doğum sancısı mı saniyorsun doğum sancısı böyle olmaz bı gelir neye uğradığını şaşırırsın dedi anne zaten canım acıyor acı eşiğimin yüksek olduğunu dışa gösterdiğimin kat ve katını yaşadığımı sen benden iyi biliyorsun diye çıkıştım sonra gelmis diyo ki korkmaman için moral vermeye çalıştım
Söylenenlerden etkileniyoruz ama tecrübeler de öncülük ediyor bazen buraya yazılanları okuyorum kendimi iyi hissetirecek hak verdiklerimi kulağıma küpe ediyorum kötü etkileneceğim yada ihtiyacım olmayacak bilgileri okuyup geçiyorum onun için yargılamayalım birbirimizi herkes duygu düşüncesini özgürce yazıp birilerine nefes olsun

Son düzenleme:
Ben de resmen iki haftada bir hastayim oglum hastaydi, aslinda alerji kaynakliydi, 4 gece uykusuz gecince mi bagisikligim dustu ne oldu? Artik hastaliga sabir kalmadi bebek etkilenmiyordur insallah ya.

Ben de resmen iki haftada bir hastayim oglum hastaydi, aslinda alerji kaynakliydi, 4 gece uykusuz gecince mi bagisikligim dustu ne oldu? Artik hastaliga sabir kalmadi bebek etkilenmiyordur insallah ya.
Geçmiş olsun canım. Uykusuzluktan bağışıklığın düşmüştür dediğin gibi. Bebek etkilenmiyordur canım.

Çok geçmiş olsun uykusuzluk çok etkiliyor gerçekten her hücremde hissediyorum ben de inşallah bir an önce iyileşirsiniz

Çok yoruldum ama doğumun kolay olmuş ayyyy söyle pozitif doğum hikâyelerine ihtiyacımiz var çok sevindim senin adına da bebiş adına da peki neden birazcık erken gelmiş bişey dedi mi doktorlar

Sakın yanlış anlaşılmasın arkadaşlar bir arkadaşımız hani olumsuz etkileniyoruz gibi yazmış, bende evet bebek bakım zorlukları mesela beni şu an çok olumsuz etkiler öyle yazıları okumuyorum etkilenmemek için birbirimizi bu dönemde motive etmemiz daha anlamlı olur yazdım. Burası hepimize açık bir platform isteyen istediğini paylaşmakta özgür bunu yazmayın şunu konuşmayın demedik kimseye, dememde şahsen gerçekten hassas bir dönemdeyiz ya hepimiz insan en azından bebek bakımı hakkında zorluk duymak istemiyor. Kusura bakmayın kimseyi kırmak asla istemem hepimiz burda birbirimize çok güzel destek oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…