2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ama bir şey dicem ben doğum kontrol hapı kullanıyordum son 3 senedir. Sakatlık sonrası çok fazla ilaç kullanıyorum diye sadece 1 ay ara vermek istemiştim bıraktığım ay hamile kaldım saf saf da regl dönemi bekliyordum tekrar başlamak için evladım gelmek istemiş diye yorumluyoruz bu durumu
istemediğinizden eminseniz en doğru karar

Ben de oyle dusundum aslinda, suyum mu azaldi diye vesvese ettim sadece. Umarim pozisyondandir
Bu su durumu hepimizde fobi oldu sanırım hastanede yattığımda bir sürü hamile vardı suyu az olduğu için yatan bi tanesi şey demişti hatta güldük son zaman gebelerinde su kıtlığı var

Kızlar gece sağdan sol a ya da soldan sağ a dönerken daha az zorlanmak için önerebileceğiniz keşfettiğiniz bir yöntem var mı?
Direk dönerken kusma hissi geliyor kalkıp oturuyorum öyle dönüyorum çözüm mü tabiki de hayır ama o huzursuzluk bulantı hissi gelmiyor

Kızlar ben normal doğum düşünüyordum normalde ama buara aklımda özelde olsam ve kordonlarimi baglatsam fikri cikmiyor aklımda ama çok kararsız kaldım.acaba bir zararı olur mu ?yüzde yüz koruma sağlamazmis ? Çok küçük bir ihtimal hamile kalan oluyormuş.yasim artık 36 bı oğlum bı kızım olacak inşallah rabbim bunlara sağlık versin o yüzden daha çocuk düşünmüyorum.benim gibi kordon bağlatma düşüncesi olan var mı? Bu konuda çok bir fikrim yok.En büyük 2 sorunum var 1 sezeryan doğumdan korkuyorum 2 acaba bağlatma sonrası vücudun tepkisinden ?

Kızlar gece sağdan sol a ya da soldan sağ a dönerken daha az zorlanmak için önerebileceğiniz keşfettiğiniz bir yöntem var mı?
Maalesef yok yatakta şekilden şekile giriyorum bide benim yatağım gereksiz yüksek zorlanıyorum karnım çok büyük olmamasina rağmen zorlanıyorum bide sizde de oluyor mu vajina da baskı mesela dönerken ya da oturur durumdan kalkarken falan baya vajinamda baskı hissediyorum ben

B

Ben çok küçük hareketlerle dönüyorum yani o kadar küçük ki minnacık:) o zaman çok zorlamiyor beni

Bı soru da benden gelsin
Mayıs annelerinde görmüştüm doğumu yakın olanlarda göbek aşağıya inmişti bu da hurafe mı yoksa herkeste olan bişey mi fotoğraflı paylaşmıştı birisi elini midenin altına yumruk yapıp bastırınca orası boştu ben sancı gelince deniyorum dolu oluyor buna güvenmeli miyim doğum yakın degil diye birde ayak ayak üstüne atabilme olayı var atarsan doğum yakın degil aramazsan 3 gün içerisinde doğum olacak bunlari tecrübe eden var mı

Ay ilk kizim almadi hastanede ilk gun bile almadi alti ay cesit cesit yontemle tutturmaya calistim yok asla almadi bunda tek duam emzik almasi inanin sutumun gelmesini bile gectim yalan soyleyemicem o yuzden uc bes cesit koycam direk
Yok almayan almıyor. İkinci kızıma ne yaptıysak aldıramadık. Şiddetli bi şekilde kusunca da korktuk bıraktık artık.
Şimdide aldığım emzikleri emmeye niyetleniyor
Amaaan alanda da almayanda da ciddi fark görmedim ben. Çünkü büyük kızmda da uyuturken kullanıyordum sadece. Bıraktırması da kolay olmuştu çok şükür

Normal doğum olunca bağlanmıyor mu ? Bu çok önemli bir karar iyice araştırıp eşinle ortak bir karar vermelisiniz bence.

Aaaa konuyu acmissiniz ben düşünuyorum 2 gündür aklımdan çıkmıyor şimdi gördüm yazdığınız ama ben korkuyorum biraZ

Doktorunuza kontrole gittiğinizde söyleseniz olmaz mi? Ama yurtdisinda miydiniz? Haftaya soyleseniz olur gibi geldi.
Bende de bir suru belirti vardi kendimden o kadar emindim ki, ikinci gun reglim gecikince bi noluyiruz dedim dikkat etmek lazim bir surpriz daha beni zorlar
bugun aynısını sordum kapali cerrahi yöntemleriyle de baglatiliyor diye biliyorum, illa sezaryen sart degil. En doğrusunu doktorunuz söyler. Benim ailemde (annem yengem halam vs) baglattigi icin bana cok normal, problemsiz bir durum gibi geliyor

Bazı şartları varmış sanırım.Bende gidince sorucam ama benim doktorum 4 hafta sonra çağırdı :/ duyduğum kadarıyla 35 yaş üzeri olmak en az 1 kız 1 erkek çocuk sahibi olmak gibi ne kadar doğru bilmiyorum ama kulaktan duyma bilgiler bunlar

Benim çevremde kimse bu konuda tecrübeli değil o yüzden kafam çok karışıkti.Evet doktorumla görüşmem lazım.kapali olarak yapıldığını bilmiyordum ama doğum sonrası bı daha gidermiyim bilmiyorum

Güven konusunu bilemem ama ikisinin sebebi de bebeğin doğum kanalına girmiş olması genelde doğum kanalına giren bebeklerde doğuma hazır olduğu için yakın olabilir her türlü

Bebek tamamen aşağıya inip kanala iyice yerleştiği için göğüs altı boşalıyor, hurafe değil aslında olağan süreç, hatta nefeste midede falan bı rahatlama oluyor o evrede, hissediyorsun

Doktorunuza kontrole gittiğinizde söyleseniz olmaz mi? Ama yurtdisinda miydiniz? Haftaya soyleseniz olur gibi geldi.
Evet, kontrol için kliniğe kadin doktoruna gidiyoruz o rutin kontrolleri yapiyor. Doğum için ise civardaki hastanelerden seçip kayit yaptiriyoruz. Doğumu farklı doktor yapmış oluyor. Kayıt esnasinda soylemek lazimdi. Ama unuttum. Ama hazir ameliyat olurken cikarmam lazim aradan.
Bir de mesela Türkiye'de de öyle midir bilmiyorum ama sezeryan dogum esnasinda tüpleri bağladıklarinda para almiyorlar ama sonradan ekstra gidip yaptirirsam 400 eur kadar ücreti varmış

Güven konusunu bilemem ama ikisinin sebebi de bebeğin doğum kanalına girmiş olması genelde doğum kanalına giren bebeklerde doğuma hazır olduğu için yakın olabilir her türlü
Bebek tamamen aşağıya inip kanala iyice yerleştiği için göğüs altı boşalıyor, hurafe değil aslında olağan süreç, hatta nefeste midede falan bı rahatlama oluyor o evrede, hissediyorsun
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar merak ediyordum o zaman bu yöntemlere güvenip denemeye devam ederim ben ilk hamilelik olunca vücudumu çok dinliyorum süreci çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…