aa cok sasirdim gercekten, engellemek sacma olmus.Yazdım sonradan doktoruma engelli beni, gayet saygılı bir şekilde yazdım hiç kötü bişey söylemedim ama engelledi bende sinir oldum sağlık bakanlığına şikayet etiim benim bir buçuk haftadır psikolojim bozuldu oda biraz uğraşsın şimdi sağlık bakanlığıyla
durumum nasıl uygun mu bilmiyorum ama normal denemek istiyorum doktor olmaz derse sezaryende olurum sıkıntı yokHiç stres yapma şimdi söyleyince hatırladım ben emzirme atleti almadım hemen isteyeyimkiyafetelrin hepsini yıkadım ilk ve son kez ütüleyip tık tık yerlestirecem
Sende yavaştan eksikleri al yıka yerleştirmek en kolayı zaten birkaç gün içinde bitiverir sezeryan değilse gidebildigi yere kadar gitsin diyo doktorlar ama biz yinede hazırlıklı olalım
Ayyy keşkeÇevremde en iyi fotoğraf çeken benim hatta öğrenciyken fotoğrafçıda çalışmışlığım varkeşke yakın olsaydık ben çekerdim kesin
Benim arkadasimda ikinci cocuktan sonra baglatti 29 yasinda valla cok netlerdiKordon baglatmayi düşünen arkadaşimiz var mi? Bizim bu bebegimiz surpriz oldu, son donemlerde dikkatsiz davrandigimiz oluyordu ama malum ay hicbir korunmasiz iliski olmamisti. Esim istemiyor, doktorum da cok gencsin dedi ama baska bir surpriz bebek Allah isteyenlere versin derim bundan sonra-hayirlisiyla doğumum olduktan sonra-.
İşte kadın dayanışması!ben de 19 kg aldım canım. Birinciliği paylaşıyoruz.
Yani engelledi sanırım, tekrar yazmadım ama fotoğrafı gitti bana cvp yazdıktan sonraUn
aa cok sasirdim gercekten, engellemek sacma olmus.
Ay kiyamam arkdsm o zaman sen kesinliklr vajinal dogurmalisinYa ben sezaryen korkumdan hastaneye gidemeden bile doğurabilirim benceçocukluktan kalma bir şey çok fazla doktor hemşire vardı etrafımda iğne görünce bayılanlardanımm
Ben de Uzak Şehir'i izliyorum. Aralarda kopup geliyorumBen de cocugu yikadim uyuttum yetisip okuyayim die acele ediyorum cok komigiz
HahshBenim arkadasimda ikinci cocuktan sonra baglatti 29 yasinda valla cok netlerdi
Umarim dahs iyi kapilar acilir, guvenecegin daha iyi bir doktor cikar dogum icinYani engelledi sanırım, tekrar yazmadım ama fotoğrafı gitti bana cvp yazdıktan sonragerçekten çok kızgın olmama rağmen o kadar saygılı ve kırmadan yazdım ki her kelimeme dikkat ederek ama karşılığını maalesef öyle alamadım.
Yok hastane korkunç bir yer demek istemedim yanlış anlaşılmak istemem sadece bikac video izledim tecrübe edenlerin anlatımı olan hani evde daha az stres olur diye hastaneye sancılar düzene girince gidin demistiler onu söylemek istedim stres heyecan hastanede artar anlamında söylemiştim tabi ki bilen anlayan ebelerle çevrili hastane evden bazen daha iyi olur ama kişiye bağlı bu durumda kimi hastanede çok stres olur heyecanlanır kimi evde korkar yanlış bişey mi oluyor diye düşünür o an nasıl hissediliyorsa ona göre davranılmalı hastane tabi ki kötü korkunç bir yer asla asla değilŞimdi genelde doktorlar hastaneye kasılmalar 5 dkda bir gelene kadar gelmeyin diyorlar evet haklılık payı büyük çünkü bazen stresle kasılmalar tamamen geri çekilebiliyor. Ama bünye ve hastaneden hastaneye de fark var. Aman, hastane çok rahatsız bir yer, çok korku dolu bir yer filan değil her zaman. Bazen durum öyle bir şekilde ilerliyor ki, bütün ağrılarınızı en baştan itibaren hastanede başlayıp geçirmek zorunda kalabiliyorsunuz. Ama böyle oldu diye çok kötü olacak diye bir şey yok. Etrafınızda sizi moral olarak düşürecek kişiler olmadığı sürece, mesela sadece eşiniz olabilir yanınızda, o zaman ev ortamıyla hastane ortamı arasında hiç fark olmaz ki. Yine sizi önemli durumlar haricinde sürekli Nst ye bağlı tutmayacaklarsa, rahatça hareket edebilme imkanınız olacaksa evle hastane arasında çok da fark olmaz. Hatta bazen hastaneler evden daha konforlu bile olabiliyor, çünkü evde ne yapacağınızı bilemez bir halde ağrılarınızla mücadele etmek zorunda kalırken, hastanede tecrübeli ebeler sizi öyle güzel yönlendiriyorlar ki, nefes yöntemleri gösteriyorlar, pilates topuyla hareket yaptırıyorlar, masajlar yapıyorlar, sizi motive ediyorlar. Duş alma imkanınız bile olabiliyor. Hastaneniz böyle bir hastaneyse erken gitmekten de korkmayın.
Yok ben yanlış anlamadım, dedim zaten doktorlar hep öyle diyor ve çok da haklılık payları var, çünkü stresle geri gidebiliyor bütün ilerlemeler. Ki ben de bunu bizzat yaşayan biriyim. İlk gebeliğimde 10 dk da bir kasılmalarım varken hastaneye gittim, ama bir anda her şey durduYok hastane korkunç bir yer demek istemedim yanlış anlaşılmak istemem sadece bikac video izledim tecrübe edenlerin anlatımı olan hani evde daha az stres olur diye hastaneye sancılar düzene girince gidin demistiler onu söylemek istedim stres heyecan hastanede artar anlamında söylemiştim tabi ki bilen anlayan ebelerle çevrili hastane evden bazen daha iyi olur ama kişiye bağlı bu durumda kimi hastanede çok stres olur heyecanlanır kimi evde korkar yanlış bişey mi oluyor diye düşünür o an nasıl hissediliyorsa ona göre davranılmalı hastane tabi ki kötü korkunç bir yer asla asla değil
Evet bende onu gözlemledim kaburgami hiç acitmadi bgn mesela ve az önce baya döndü hareketlerini görüyorum ama hissetmiyorum sadece karnımın hareketlerinde anlıyorum içerde yılan gibi kıvrılıyor ah bi zamanları gelse de sağ salim kavussak şu bebelere topuklarindan ısırcam diyorum benBugün benim bebişinde hareketleri diğer günlere göre az ama telaş etmedim sebebi de şu dün kaburgama doğru hıçkırıyordu ve hareketleri çok acıtıyordu net olarak hissediyordum bugün alt tarafta hıçkırıyor hareketleri ağır ağır pozisyondan diye düşündüm sizlerin de öyle olabilir mi
M melekinsan J joynss
Ben de oyle dusundum aslinda, suyum mu azaldi diye vesvese ettim sadece. Umarim pozisyondandirBugün benim bebişinde hareketleri diğer günlere göre az ama telaş etmedim sebebi de şu dün kaburgama doğru hıçkırıyordu ve hareketleri çok acıtıyordu net olarak hissediyordum bugün alt tarafta hıçkırıyor hareketleri ağır ağır pozisyondan diye düşündüm sizlerin de öyle olabilir mi
M melekinsan J joynss
Dün benimkide içeride parmaklarıyla bir şeyi çekiyor gibi acıtıyordu bende doğaun ellerini ısırcam diyodumEvet bende onu gözlemledim kaburgami hiç acitmadi bgn mesela ve az önce baya döndü gareketlerini görüyorum ama hissetmiyorum sadece karnımın hareketlerinde anlıyorum içerde yılan gibi kıvrılıyor ah bi zamanları gelse de sağ salim kavussak şu bebelere topuklarindan ısırcam diyorum bençok korkutuyorlar bizi
Ben düşünüyorum. Hastane kaydında sormayı, bilgi almayı unuttum ama ne yazik ki. Mecburi sezeryan olacağım zaten, doğumda onu da aradan çıkarmak istiyorum. Bugün ebe ile terminim vardı ona da sormayı unuttumKordon baglatmayi düşünen arkadaşimiz var mi? Bizim bu bebegimiz surpriz oldu, son donemlerde dikkatsiz davrandigimiz oluyordu ama malum ay hicbir korunmasiz iliski olmamisti. Esim istemiyor, doktorum da cok gencsin dedi ama baska bir surpriz bebek Allah isteyenlere versin derim bundan sonra-hayirlisiyla doğumum olduktan sonra-.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?