2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hayirli olsun, hosgelmis Yunus Emre umarim bundan sonraki surecler de kolaylikla atlatilir gecer gider

Çok şükür senin içinde her şey yolunda gider umarım. Bebeğinle çocuklarınla güzel günleriniz olsunn

Kızlar bugün nst çok yoğun diye benimkini doğum odasında çektiler o sıra yan odada da doğum oldu bebeğin ölçümü ve kıyafetleri için benim olduğum odaya getirdiler. 3 kiloydu bebek ama o kadar küçük ki inanamadım benim gözümde 3 kg bebiş daha büyük olurmuş gibiydi. Biz bunları nasıl tutcaz nasıl giydircez merakla bekliyorum

Benim oglum kucuk dogmustu, 2600 du, gercekten cok cok küçüktu ama hemen alistik tutmaya. Hemsireleri gorseniz zaten nasil tutuyorlar. İlk sabahımızda cok kucuk diye aglamistim bi zaten hemen toparlaniyorlar :)

Maşaallah Maşaallah gözünüz aydın. İsmiyle yaşasın güzel bebek. Boyu kilosu her şeyi çok güzel. Çok geçmiş olsun diliyorum, inşaallah en temiz şekilde plasenta da kendisini güzelce atar. Güzelce evinize dönersiniz.

Gözünüz aydın sizde hemen toparlar iyileşirsiniz inşallah geçmiş olsun

Gümüş kapak ya da göğüs ucu kremine başlayan oldu mu? Bir videoda 36. Hafta itibariyle başlanırsa iyi olur deniyordu
Yazını görünce aklıma geldi dün sağlık ocağın da kontrol vardı ebe dedi ki göğsünü kendi sütün ile sil sadece yara çatlama olmaz dedi bende tmm dedim :)

Evet doğum ebesi öyle anlatıyordu hemen üzerine sürüp bırakın diyordu

Benim oglum kucuk dogmustu, 2600 du, gercekten cok cok küçüktu ama hemen alistik tutmaya. Hemsireleri gorseniz zaten nasil tutuyorlar. İlk sabahımızda cok kucuk diye aglamistim bi zaten hemen toparlaniyorlar :)
Bizde alışırız hemencecik inşallah

Çok iyi bilirim o hissi sakatlık atlatmıştım hamilelik öncesi tek istediğim 15 dk da olsa yürüyüş yapabilmekti Doktor sakınca görmediyse bir iki tur atın evin içinde de olsa çok iyi gelir

Maşallah canim cok sevindim. Saglikla buyut insallah oğlunu. Sana da acil şifalar diliyorum canim.

başkasının bebişi size minik ve korku veriyor aman bir şey olacak canı yanacak gibi geliyor ama kendi bebeğiniz doğunca tamamen annelik yükleniyor otomatik doğunca ilk temas ilk odada kucagına aldınızda bile sanki hep vardı gibi oluyor benim öyle olmuştu . dün kontrol vardı doktor diğer oğlumun doğum kilosunu sordu buda onun gibi olacak kilolu degil dedi yani miniicik bir tane daha geliyor :) ben ilk üst değiştirmede anneme sen yap demiştim aklıma geldi ahh ahh analık duygusu

Allah analı babalı büyütsün. Sizde hemen sağlıkla iyileşin inşallah

Kızlar sizede oluyormu bazen doğumum çok yakınmış gibi hissediyorum telaş yapıyorum daha çantamı hazırlamafım
dün kontrol vardı doktor haftaya gel doğum tarihi belirleyelim dedi nts az sancı çıkınca eve gelince direk odaya gittim kendi eşyalarımı bebişin eşyalarını pusetini filan hazırladım koydum ehehehe bir an korku geldi dedim acil birşey olsa kalacak eşime birini al desem birini bıkarır şansa olmasın diye hazır ettim içim garip bir şekilde rahatladı :)

SAğlıkla mutlulukla büyüsün inşallah buradan sonrası çok daha kolay olur umarım bir an önce bu süreci de atlatır rahat bir ohh çekersiniz

Saglikla buyusun insallah siz de bir an evvel iyilesin insallah kolayca gecip bitsin bu surec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…