2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Sinirdan da olsa yakalamissiniz

Aynı şey geçen hafta bana oldu kafası aşağı dönmüş baskı yapıyor dedi o güne kadar bişey yokken çıktıktan sonra hep pelvik bölgede hissetmeye başladım. Hatta o ara yazmıştım. Sonradan da duydum ki çok normalmiş. Baya böyle olan arkadaşlar varmış.
Tabi benim moral bunu kabullenene kadar 2-3 gün geçmişti. Şimdi daha sık dinleniyorum sadece

Rabbim sağlıcakla kavuşmayı evinize geçmeyi nasip etsin

Canim saglikla gelsin yanina insallah. Şaşırdım gerçekten. Hayırlı uğurlu olsun. Sen nasılsın?

Hem gözün aydın hem çok geçmiş olsun canım. Sağlıkla kavuşun inşallah. Acil bir durum olmuş. Kaç haftalık doğdu, kilosu iyi, inşallah solunumu da hemen düzelir. Sen nasılsın?

2 yildir yurtdışında yaşamaktayım. Yaban ellerde kiymetini anliyorsun sağlık ocağının her gün cagirsinlar her gün gideyim moduna giriyorsun

Doğum öncesi son ebe randevum vardı. Biz normalde hemen ayaklanayim her işimi kendim yapayim bebegime bakayim diye düşünüyoruz ya ebe dedi ki "ilk hafta yataktan çıkmaman gerekiyor. Yemeğini de eşin yatağına getirsin, çok dik oturmadan ye. Vücudunun üst kismi çıplak olsun bebekte sadece bezi ile olsun üstüne örtünü çek, hep koynunda dursun. Tek işin bebeği emzirmek olsun onun haricinde sadece wc ve duş için ayağa kalk. 2. Hafta eğer istersen masada oturup yemek yiyebilirsin ama acele etme. "
Ben bunları denemeye çalışacağım bu sefer. İlk doğumda yapamadim, hemen ayaklanmam gerektiği dusuncesinde idim hep ve ev çok kalabalıktı. Ama bu sefer daha ağırdan alacağım

2 yildir yurtdışında yaşamaktayım. Yaban ellerde kiymetini anliyorsun sağlık ocağının her gün cagirsinlar her gün gideyim moduna giriyorsun
Bende ilk ikisini yurtdışındayken doğurmuştum. O yüzden sistem konusunda cahilim burada.

Ben o modda değilim yani herkesin beklentisi arzusu farklı işte

Canim saglikla gelsin yanina insallah. Şaşırdım gerçekten. Hayırlı uğurlu olsun. Sen nasılsın?
Ben normal süreç içerisindeyim,ağrılar,elle sağım yapmalar vs, İzmir de 9 eylül üniversitesi nde doğum yaptım doğumhane ekibi müthiş tatlıydı,çok destek oldular,servis öyle değil ama ilgililer sağolsunlar. Elle sağım yapıyorum ama malesef,ilk başta çıkan kolestrum şimdi yok,bastırmam lazım.o da olmamalı,drum stres e gerek yok,sen uyarmaya devam et dedi. Bol su içiyorum,henüz yürütmedile,ilk sezeryanım da aynı saatteysdi,şu an yürüyordum ama bunda ne o gücüm var ne de hemşirelerin niyeti. 3 gibi dediler.bekliyorum,şükrediyorjm,dua ediyorum.

Bugün o kadar iş yaptım yoruldum gece uyurum güzelce dedim 11 buçuktan beri uyumayı deniyorum ama yok Çok can sıkıyor bu durum ya

Kizlar minik birsey soracagim 37+4 teyim ve 3 gundur vajinada agri hissediyorum bugun beyaz sumuksu bir akinti geldi, yuruyus yapamiyorumm bu agridan dolayi ayakta bir 10 dk dursam vajinadaki agri artiyor, 39+3 e sezaryan gunu verdiler ama acaba erken dogma belirtisi mi bunlar diye merak ediyorum. Ya da bir sorun olabilir mi, boyle agri ceken oldu mu hic?

Kizlar minik birsey soracagim 37+4 teyim ve 3 gundur vajinada agri hissediyorum bugun beyaz sumuksu bir akinti geldi, yuruyus yapamiyourm bu agridan dolayi ayakta bir 10 dk dursam vajinadaki agri artiyor, 39+3 e sezaryan gunu verdiler ama acaba erken dogma belirtisi mi bunlar diye merak ediyorum. Ya da bir sorun olabilir mi, boyle agri ceken oldu mu hic?

Maşaallah çok tebrik ederim. Allah analı babalı büyütmenizi nasip eylesin. Doğumunuz nasıl geçti, bebek ve siz nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…