Sinirdan da olsa yakalamissinizEvet hiç çevremde de duymamıştımha bugün düşer ha yarın düşer derken yok düşmüyordu, arada dürtüklüyorum kopar belki diye yok sapasağlam duruyordu doktor rahatlatıyordu normal diye, sınırı 28 günmüş sanırım, o gün düşmeseydi doktor ilaçla alacaktı. O da çok basit bir işlemmiş aslında ama bize gerek kalmamıştı.
Aynı şey geçen hafta bana olduKızlar 36+1 deyim. bebeğin kafası aşağıya dönük onu biliyorum. Ama ilk kez akşamüstü artık bebeğin al kısmıma daha baskı yaptığımı hissettim. Sizce normal mi ? Doktordan gelince başladı. Hep böyle olur ya öncesinde olsa sorardım
Rabbim sağlıcakla kavuşmayı evinize geçmeyi nasip etsinKızlar dr lar doğum hanede nst bile çekmediler elle hissediliyordu sancılar 1 dakika içinde ameliyat kararı verdiler,uterin arterde direnç vardı demiştim ya o sebple bebeği riske atmamak için,çok çok acil ameliyata aldılar 2270 doğdu, inlediği için solunum sıkıntısında yoğun bakıma alındı şu an,dua etmeyi unutmayın olur mu.
Gelişimin önde gitmesi doğum zamanını etkilemiyormuş. Benimde bi ara önden gidiyordu o zaman araştırmıştım.Bebişin kilosu 2839 dedi bugün doktor. 36+1 haftadayım. Bir hafta önden gidiyor dedi. Ay kanala giriyor ya hemen gelir mi ? Korktum.
Anladım inşallah zamanında vakitlice gelirGelişimin önde gitmesi doğum zamanını etkilemiyormuş. Benimde bi ara önden gidiyordu o zaman araştırmıştım.
İnşallahAnladım inşallah zamanında vakitlice gelir
Teşekkür ederimCanım en son 9 Mayıs’ta bebeğin kilosu 2.700dü
Bugün 3.225. 2 haftada 400gr aldığını varsayarsak aynı hemen hemen
Canim saglikla gelsin yanina insallah. Şaşırdım gerçekten. Hayırlı uğurlu olsun. Sen nasılsın?Kızlar dr lar doğum hanede nst bile çekmediler elle hissediliyordu sancılar 1 dakika içinde ameliyat kararı verdiler,uterin arterde direnç vardı demiştim ya o sebple bebeği riske atmamak için,çok çok acil ameliyata aldılar 2270 doğdu, inlediği için solunum sıkıntısında yoğun bakıma alındı şu an,dua etmeyi unutmayın olur mu.
Hem gözün aydın hem çok geçmiş olsun canım. Sağlıkla kavuşun inşallah. Acil bir durum olmuş. Kaç haftalık doğdu, kilosu iyi, inşallah solunumu da hemen düzelir. Sen nasılsın?Kızlar dr lar doğum hanede nst bile çekmediler elle hissediliyordu sancılar 1 dakika içinde ameliyat kararı verdiler,uterin arterde direnç vardı demiştim ya o sebple bebeği riske atmamak için,çok çok acil ameliyata aldılar 2270 doğdu, inlediği için solunum sıkıntısında yoğun bakıma alındı şu an,dua etmeyi unutmayın olur mu.
Gerçekten mi yaaa? Cevapları bende merakla bekliyorum. Zaten anlamıyorum drmuz varken ve herşeyi yaptırıyorken sağlık ocağı baskısını?
Aşılar orda olur tamam da gerisine de karışmasınlar bi zahmet. Ayy onada bi değişik oldum ben şimdi
Doğum öncesi son ebe randevum vardı. Biz normalde hemen ayaklanayim her işimi kendim yapayim bebegime bakayim diye düşünüyoruz ya ebe dedi ki "ilk hafta yataktan çıkmaman gerekiyor. Yemeğini de eşin yatağına getirsin, çok dik oturmadan ye. Vücudunun üst kismi çıplak olsun bebekte sadece bezi ile olsun üstüne örtünü çek, hep koynunda dursun. Tek işin bebeği emzirmek olsun onun haricinde sadece wc ve duş için ayağa kalk. 2. Hafta eğer istersen masada oturup yemek yiyebilirsin ama acele etme. "Merak etmeyin muhtemelen hastaneden cikarken bile iyi hissedersinizbir ilk kalkis, tuvalete gidis zor olabilir, ondan sonra yurudukce aciliniyor. Tum kontrollere hep birlikte gittik biz. Zaten evde yatayin hastayim modu da olmuyor ozel Bir rahatsızlık yoksa, annelik mesaisi basliyor
Bende ilk ikisini yurtdışındayken doğurmuştum. O yüzden sistem konusunda cahilim burada.2 yildir yurtdışında yaşamaktayım. Yaban ellerde kiymetini anliyorsun sağlık ocağınınher gün cagirsinlar her gün gideyim moduna giriyorsun
Ben normal süreç içerisindeyim,ağrılar,elle sağım yapmalar vs, İzmir de 9 eylül üniversitesi nde doğum yaptım doğumhane ekibi müthiş tatlıydı,çok destek oldular,servis öyle değil ama ilgililer sağolsunlar. Elle sağım yapıyorum ama malesef,ilk başta çıkan kolestrum şimdi yok,bastırmam lazım.o da olmamalı,drum stres e gerek yok,sen uyarmaya devam et dedi. Bol su içiyorum,henüz yürütmedile,ilk sezeryanım da aynı saatteysdi,şu an yürüyordum ama bunda ne o gücüm var ne de hemşirelerin niyeti. 3 gibi dediler.bekliyorum,şükrediyorjm,dua ediyorum.Canim saglikla gelsin yanina insallah. Şaşırdım gerçekten. Hayırlı uğurlu olsun. Sen nasılsın?
Merhaba sabah 3 aksam 3 alıyorum yemeklerden sonraMerhaba bugün solgarın takviyesini aldım 250 tabletliymiş günde kaç adet nasıl alıyorsunuz acaba
Yaa ne güzel hayırlı olsun bebişinizKızlar ben 21.05.2025 saat 19.31 de vajinal doğum yaptım. Şuan hastanedeyim. 37+6 da doğum yaptım. Kilosu 3310 boyu 50 cm adını da Nehir koyduk. İnşallah sağlıkla sizde bebişlernizi kucağınıza alırsınız :)
Maşaallah çok tebrik ederim. Allah analı babalı büyütmenizi nasip eylesin. Doğumunuz nasıl geçti, bebek ve siz nasılsınız?Kızlar ben 21.05.2025 saat 19.31 de vajinal doğum yaptım. Şuan hastanedeyim. 37+6 da doğum yaptım. Kilosu 3310 boyu 50 cm adını da Nehir koyduk. İnşallah sağlıkla sizde bebişlernizi kucağınıza alırsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?