Gittiğiniz de doktor 37 haftada çalışabilir raporunu çalışamaza çevirecek mesela 38'de doğum yaptınız doğum yaptığınızda hastane de otomatik rapor devam ediyor sgk sistemde dogum yapmış gözüküyorsun sistemde doğum yaptığınız Siz bir daha rapor almanıza gerek kalmıyor otomatikman raporlu sayılıyorsunuz rapor bitinceye kadar toplam 112 gün raporlu olacaksınız. Rapor sistemden zaten gidiyor işyerineArkadaşlar 37. Haftaya gelip çalışamaz raporu alan var mı? Onu alıp daha sonra doğum gerçekleşince de bu kez doğum sonrası raporu mu alacağız? Yoksa 37. Haftada aldığımız rapor artık yeterli midir
Estagfurullah benim icin onemli degilYaa kusura bakmayın kaldıramıyormuşum artık
Canım en son 9 Mayıs’ta bebeğin kilosu 2.700düGözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bebeğimizi siz de hızlıca toparlarsınız inşallahultrasonda ölçülenle doğduğunda kilo farkı oldu mu acaba
Bebişin kilosu 2839 dedi bugün doktor. 36+1 haftadayım. Bir hafta önden gidiyor dedi. Ay kanala giriyor ya hemen gelir mi ? Korktum.Benimde öyle canım özellikle bu hafta çok ciddi hissetmeye başladım bi ara doğuruyorum sandım ama kanala girmeye başladığı içinmiş nasıl bebişin kilosu
Şikayet et kısmı var mesajınızı şikayet et kısmından duzenletebiliyirsunuz bende geçen kimlik bilgileri kısmını duzenletmistim:)Yaa kusura bakmayın kaldıramıyormuşum artık
Teşekkür ederim hemen deniyimŞikayet et kısmı var mesajınızı şikayet et kısmından duzenletebiliyirsunuz bende geçen kimlik bilgileri kısmını duzenletmistim:)
Aynen yıkanmıyorİşitme testine de gidiliyor hastaneye. Saglik ocagindanss bu testler hastanede daha guvenilir olur bana gore. Belki saglik ocagu yapmiyordue işitme testi. Bie de test yapilmadan ve zaten gobek bagi dusmeden hemen yikamayin derim bebegi, sonra sorun olabiliyor.
Canım hayırlı olsun öncelikle . Haftası iyi şükür inşallah çabucak toparlar . Sağlıkla kavuşunKızlar dr lar doğum hanede nst bile çekmediler elle hissediliyordu sancılar 1 dakika içinde ameliyat kararı verdiler,uterin arterde direnç vardı demiştim ya o sebple bebeği riske atmamak için,çok çok acil ameliyata aldılar 2270 doğdu, inlediği için solunum sıkıntısında yoğun bakıma alındı şu an,dua etmeyi unutmayın olur mu.
Geçmiş olsun, gözünüz aydın. Korkmayın, haftanız ve kilonuz iyi görünüyor. İster istemez birkaç hafta erken olduğu için normal prosedür budur belki. İçinizi ferah tutun. Dualarımız sizinleKızlar dr lar doğum hanede nst bile çekmediler elle hissediliyordu sancılar 1 dakika içinde ameliyat kararı verdiler,uterin arterde direnç vardı demiştim ya o sebple bebeği riske atmamak için,çok çok acil ameliyata aldılar 2270 doğdu, inlediği için solunum sıkıntısında yoğun bakıma alındı şu an,dua etmeyi unutmayın olur mu.
Oyyyy hoş gelmiş, bir erkenci kuşumuz daha acele etmişKızlar dr lar doğum hanede nst bile çekmediler elle hissediliyordu sancılar 1 dakika içinde ameliyat kararı verdiler,uterin arterde direnç vardı demiştim ya o sebple bebeği riske atmamak için,çok çok acil ameliyata aldılar 2270 doğdu, inlediği için solunum sıkıntısında yoğun bakıma alındı şu an,dua etmeyi unutmayın olur mu.
Sağlıkla gelsin yanınıza inşallah hayırlı uğurlu olsunKızlar dr lar doğum hanede nst bile çekmediler elle hissediliyordu sancılar 1 dakika içinde ameliyat kararı verdiler,uterin arterde direnç vardı demiştim ya o sebple bebeği riske atmamak için,çok çok acil ameliyata aldılar 2270 doğdu, inlediği için solunum sıkıntısında yoğun bakıma alındı şu an,dua etmeyi unutmayın olur mu.
Aa tamam ben bilmiyordum 3. OldugunuAynen yıkanmıyor3. Ya benimki
Bende hastaneye güveniyorum. Sağlık ocaklarına oldum olası güvenmem de neyse…
Hamileyken bile şekerimi tiroidimi yüksek çıkardı nasıl becerdilerse. Bide üç gün önce aynı testleri şehirde vermiştim tertemizdi.
Zorlamasınlar yeter. Arayarak çok taciz ediyorlar gibi geliyor bana.
Ay göbek bağı diyince benim 2. bebeğimin göbek bağı 28 gün sonra düşmüştü. Biz de ilk başta hadi yıkamayalım etmeyelim derken haftalar geçti haliyle, çok tuhaf bir duruma döndü, göbeğe doğru değdirmiyorduk ama yine yıkıyorduk diye hatırlıyorum. Çok tuhaf bir hatıradır bizim için. Normalde hep 1-2 hafta içinde düşüyor. Bu çok değişik bir durum olmuştu, doktor eğer bugün de düşmezse yarın getirin ben alayım dedi, çok şükür o gün eve gittiğimizde 1-2 saat sonra düşmüştü. Aramızda öyle geç düşecek olanlar olabilir, korkmayın hiçbir şey olmuyor.İşitme testine de gidiliyor hastaneye. Saglik ocagindanss bu testler hastanede daha guvenilir olur bana gore. Belki saglik ocagu yapmiyordue işitme testi. Bie de test yapilmadan ve zaten gobek bagi dusmeden hemen yikamayin derim bebegi, sonra sorun olabiliyor.
Cabucak toparlayip yaniniza gelir insallah, hosgelmis bebisKızlar dr lar doğum hanede nst bile çekmediler elle hissediliyordu sancılar 1 dakika içinde ameliyat kararı verdiler,uterin arterde direnç vardı demiştim ya o sebple bebeği riske atmamak için,çok çok acil ameliyata aldılar 2270 doğdu, inlediği için solunum sıkıntısında yoğun bakıma alındı şu an,dua etmeyi unutmayın olur mu.
Çok çok geçmiş olsun, stresli bir süreç olmuş ama bebeğinize kavuştunuz çok şükür, yoğun bakımdan da en kısa sürede sağlıkla çıksın inşaallah beraber evinize mutlulukla dönün. Allah analı babalı büyütsün. Tebrik ederim.Kızlar dr lar doğum hanede nst bile çekmediler elle hissediliyordu sancılar 1 dakika içinde ameliyat kararı verdiler,uterin arterde direnç vardı demiştim ya o sebple bebeği riske atmamak için,çok çok acil ameliyata aldılar 2270 doğdu, inlediği için solunum sıkıntısında yoğun bakıma alındı şu an,dua etmeyi unutmayın olur mu.
Epey gec dusmus sizin gercekten. Iyice kurularsaniz sorun olmaz diyor doktorlar ama o kadar guvenmedigimiz icin biz yıkamamistik. Sorunsuz dussun gobus baglariAy göbek bağı diyince benim 2. bebeğimin göbek bağı 28 gün sonra düşmüştü. Biz de ilk başta hadi yıkamayalım etmeyelim derken haftalar geçti haliyle, çok tuhaf bir duruma döndü, göbeğe doğru değdirmiyorduk ama yine yıkıyorduk diye hatırlıyorum. Çok tuhaf bir hatıradır bizim için. Normalde hep 1-2 hafta içinde düşüyor. Bu çok değişik bir durum olmuştu, doktor eğer bugün de düşmezse yarın getirin ben alayım dedi, çok şükür o gün eve gittiğimizde 1-2 saat sonra düşmüştü. Aramızda öyle geç düşecek olanlar olabilir, korkmayın hiçbir şey olmuyor.
Muhtemelen kişiden kişiye de değişiyordur.Aa tamam ben bilmiyordum 3. Oldugunu
Onlar da ceza almamak icin yapiyorlar muhtemelen. Bizim saglik ocagi pek aramiyor, arada whatsapptan takip etti birkaç sey. Sürekli aranmak ben de istemezdim.
Evet hiç çevremde de duymamıştımEpey gec dusmus sizin gercekten. Iyice kurularsaniz sorun olmaz diyor doktorlar ama o kadar guvenmedigimiz icin biz yıkamamistik. Sorunsuz dussun gobus baglari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?