2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Benim de annem sagolsun ana mesaim bebegi emzirmekti. Mesajimda kastettigim hizli bir iyileşme sureci olacagi. Hasta gibi yatmamizi gerektirecek bir durum olmayacağı. Yardim eden biri varsa is guc yapmayalım zaten, onlari uzun sure ben de yapmadim, ama evde yurumek, gobegimin gitmesi bunlar iyi geldi bana.

Gözünüz aydın boğa burcu bir bebiş en sevdiğim burç gözünüz aydın analı babalı uzun ömür versin Allah bebeginze

Gözünüz aydın hayırlı uğurlu sağlıklı olsun bebiş
Ne kadar sürdü ilk bebiş mi çok ağrılı mı müsait olduğunuzda bahsedebilir misiniz

Hoşgelmiş minik Nehir Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah siz nasılsınız

Masallah adiyla yasasin Nehir kuzusu saglikla buyusun

bizim grup bilgileri güncellenmesi gerekli ilk yapılan ile kaldı doğum yapanlar eklenmedi yeni gelenler yok sahipsiz kaldık bilen devralsın editörden etiket yapalım kimi yapacaksak

Kızlar bebeğim dünden beri çok hareketli ve hareketleri çok net hareket ettikçe de karnımdan su sesi geliyor çalkalanıyor gibi sizde de oluyor mu ? Suyunada dün doktor yeterli dedi az veya çok demedi

Kızlar bebeğim dünden beri çok hareketli ve hareketleri çok net hareket ettikçe de karnımdan su sesi geliyor çalkalanıyor gibi sizde de oluyor mu ? Suyunada dün doktor yeterli dedi az veya çok demedi
Benim de cok hareketli bir kac gundur agri yapiyor ozellikle kaburgalarimda surtunme gibi boyle cat cut ses geliyo sanki korkulcak bir sey oldugunu sanmiyorum belki sizin de ic organlarinizdan geliyordur artik yerleri cok dar gercekten

Benim de cok hareketli bir kac gundur agri yapiyor ozellikle kaburgalarimda surtunme gibi boyle cat cut ses geliyo sanki korkulcak bir sey oldugunu sanmiyorum belki sizin de ic organlarinizdan geliyordur artik yerleri cok dar gercekten
Kaburga zaten fenaa Hiperaktif olcaklar bunlar diye düşünmüyor değilim folik asit bebekleri gerçek mi acaba

Gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Boyu kilosu gayet güzel. Adıyla yaşasın.

Ne güzel bir haber, sağlıkla büyütün inşallah ismi de çok güzelmiş

Kızlar şimdi kontrolden eve geldim. Çok şükür artık risk durumum bitti. 36 haftayı devirdik elhamdülillah. Doktor Adalatı kesiyoruz dedi, son kez yarın progestan iğneyi ol sonra onu da kes dedi. Ama ilaçları kestik diye hemen ayaklanmak yok 1 hafta daha yatış devam, bir 3 kg olduğunu görelim öyle ayaklanırsın dedi. Eşim de hemen o zaman hocam ilaçları kesmeyelim yine devam edelim olmaz mı bebek daha uzun durmuş olur diye sordu. Doktor da, yok olmaz ona da hakkımız yok, bebek artık içerde yerini sevmiyor çıkmak istiyorsa da 36 haftadan sonra onu daha fazla içerde tutmayı zorlamaya hakkımız yok artık ne zaman isterse o zaman doğacak biz karışamayız, ama sadece 3 kg olsun diye 1 hafta daha yatmasını öneriyorum haftaya 3 kg olur zaten dedi. Ondan sonra isterse 40ta bile gelebilir dedi. Çok şükür bugünleri gördük. İnşaallah tüm bebeklere vaktinde doğumlar diliyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah.

Canım çok şükür Adalat demek işe yaradı sende ben de içiyorum 1 haftadır . İnşallah biz de buluruz o haftaları doktor da mantıklı demiş zaten maşallah 36 iyi bir hafta artık geleceği zamanı kendi belirleyecek

Kızlar benim kız sabredemiyor ne acelesi varsa gelmek için çok ısrarcı. Bgn daha önce yattigim hastane perinatoloji bölümünde randevum vardı ya. Suyum yine çok az göründü yatış verdiler ben anlamıyorum sınırda bile değil suyun çok iyi deyip gönderdiler geçen hafta şimdi bu hafta doğum olabilir diyorlar neyse artık korkmuyorum doğum olacaksa da olsun artık zaten çok stresli geçiyordu günlerim belki böylesi daha hayırlı. Sağlıkla kolaylıkla kavusalim inşallah bana da dua edin lütfen

Zor süreci atlattınız hayırlısıyla. Gözünüz aydın. Bundan sonrası artık zamanlama açısından ne yazıyorsa o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…