Benim de annem sagolsun ana mesaim bebegi emzirmekti. Mesajimda kastettigim hizli bir iyileşme sureci olacagi. Hasta gibi yatmamizi gerektirecek bir durum olmayacağı. Yardim eden biri varsa is guc yapmayalım zaten, onlari uzun sure ben de yapmadim, ama evde yurumek, gobegimin gitmesi bunlar iyi geldi bana.Doğum öncesi son ebe randevum vardı. Biz normalde hemen ayaklanayim her işimi kendim yapayim bebegime bakayim diye düşünüyoruz ya ebe dedi ki "ilk hafta yataktan çıkmaman gerekiyor. Yemeğini de eşin yatağına getirsin, çok dik oturmadan ye. Vücudunun üst kismi çıplak olsun bebekte sadece bezi ile olsun üstüne örtünü çek, hep koynunda dursun. Tek işin bebeği emzirmek olsun onun haricinde sadece wc ve duş için ayağa kalk. 2. Hafta eğer istersen masada oturup yemek yiyebilirsin ama acele etme. "
Ben bunları denemeye çalışacağım bu sefer. İlk doğumda yapamadim, hemen ayaklanmam gerektiği dusuncesinde idim hep ve ev çok kalabalıktı. Ama bu sefer daha ağırdan alacağım
Allah analı babalı büyütsün. Maşallah Nehir kuzusunaKızlar ben 21.05.2025 saat 19.31 de vajinal doğum yaptım. Şuan hastanedeyim. 37+6 da doğum yaptım. Kilosu 3310 boyu 50 cm adını da Nehir koyduk. İnşallah sağlıkla sizde bebişlernizi kucağınıza alırsınız :)
Gözünüz aydın boğa burcu bir bebiş en sevdiğim burçKızlar ben 21.05.2025 saat 19.31 de vajinal doğum yaptım. Şuan hastanedeyim. 37+6 da doğum yaptım. Kilosu 3310 boyu 50 cm adını da Nehir koyduk. İnşallah sağlıkla sizde bebişlernizi kucağınıza alırsınız :)
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu sağlıklı olsun bebişKızlar ben 21.05.2025 saat 19.31 de vajinal doğum yaptım. Şuan hastanedeyim. 37+6 da doğum yaptım. Kilosu 3310 boyu 50 cm adını da Nehir koyduk. İnşallah sağlıkla sizde bebişlernizi kucağınıza alırsınız :)
Hoşgelmiş minik NehirKızlar ben 21.05.2025 saat 19.31 de vajinal doğum yaptım. Şuan hastanedeyim. 37+6 da doğum yaptım. Kilosu 3310 boyu 50 cm adını da Nehir koyduk. İnşallah sağlıkla sizde bebişlernizi kucağınıza alırsınız :)
Masallah adiyla yasasin Nehir kuzusu saglikla buyusunKızlar ben 21.05.2025 saat 19.31 de vajinal doğum yaptım. Şuan hastanedeyim. 37+6 da doğum yaptım. Kilosu 3310 boyu 50 cm adını da Nehir koyduk. İnşallah sağlıkla sizde bebişlernizi kucağınıza alırsınız :)
Gözünüz aydın. Hoş gelmiş bebişinizKızlar ben 21.05.2025 saat 19.31 de vajinal doğum yaptım. Şuan hastanedeyim. 37+6 da doğum yaptım. Kilosu 3310 boyu 50 cm adını da Nehir koyduk. İnşallah sağlıkla sizde bebişlernizi kucağınıza alırsınız :)
Maşallah sağlıkla büyüsün minik Nehir hoşgeldinKızlar ben 21.05.2025 saat 19.31 de vajinal doğum yaptım. Şuan hastanedeyim. 37+6 da doğum yaptım. Kilosu 3310 boyu 50 cm adını da Nehir koyduk. İnşallah sağlıkla sizde bebişlernizi kucağınıza alırsınız :)
Benim de cok hareketli bir kac gundur agri yapiyor ozellikle kaburgalarimda surtunme gibi boyle cat cut ses geliyo sankiKızlar bebeğim dünden beri çok hareketli ve hareketleri çok net hareket ettikçe de karnımdan su sesi geliyor çalkalanıyor gibi sizde de oluyor mu ? Suyunada dün doktor yeterli dedi az veya çok demedi
Kaburga zaten fenaaBenim de cok hareketli bir kac gundur agri yapiyor ozellikle kaburgalarimda surtunme gibi boyle cat cut ses geliyo sankikorkulcak bir sey oldugunu sanmiyorum belki sizin de ic organlarinizdan geliyordur artik yerleri cok dar gercekten
Gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar ben 21.05.2025 saat 19.31 de vajinal doğum yaptım. Şuan hastanedeyim. 37+6 da doğum yaptım. Kilosu 3310 boyu 50 cm adını da Nehir koyduk. İnşallah sağlıkla sizde bebişlernizi kucağınıza alırsınız :)
Ne güzel bir haber, sağlıkla büyütün inşallahKızlar ben 21.05.2025 saat 19.31 de vajinal doğum yaptım. Şuan hastanedeyim. 37+6 da doğum yaptım. Kilosu 3310 boyu 50 cm adını da Nehir koyduk. İnşallah sağlıkla sizde bebişlernizi kucağınıza alırsınız :)
Yaaa evet öyle diolar ama ilk kızım bu kadar hareketli değildi içerde, dışarda maşallah anamı ağlattı ağlatıyor halaKaburga zaten fenaaHiperaktif olcaklar bunlar diye düşünmüyor değilim folik asit bebekleri gerçek mi acaba
Canım hayırlı uğurlu olsunKızlar ben 21.05.2025 saat 19.31 de vajinal doğum yaptım. Şuan hastanedeyim. 37+6 da doğum yaptım. Kilosu 3310 boyu 50 cm adını da Nehir koyduk. İnşallah sağlıkla sizde bebişlernizi kucağınıza alırsınız :)
Canım çok şükürKızlar şimdi kontrolden eve geldim. Çok şükür artık risk durumum bitti. 36 haftayı devirdik elhamdülillah. Doktor Adalatı kesiyoruz dedi, son kez yarın progestan iğneyi ol sonra onu da kes dedi. Ama ilaçları kestik diye hemen ayaklanmak yok 1 hafta daha yatış devam, bir 3 kg olduğunu görelim öyle ayaklanırsın dedi. Eşim de hemen o zaman hocam ilaçları kesmeyelim yine devam edelim olmaz mı bebek daha uzun durmuş olur diye sordu. Doktor da, yok olmaz ona da hakkımız yok, bebek artık içerde yerini sevmiyor çıkmak istiyorsa da 36 haftadan sonra onu daha fazla içerde tutmayı zorlamaya hakkımız yok artık ne zaman isterse o zaman doğacak biz karışamayız, ama sadece 3 kg olsun diye 1 hafta daha yatmasını öneriyorum haftaya 3 kg olur zaten dedi. Ondan sonra isterse 40ta bile gelebilir.
Zor süreci atlattınız hayırlısıyla. Gözünüz aydın. Bundan sonrası artık zamanlama açısından ne yazıyorsa oKızlar şimdi kontrolden eve geldim. Çok şükür artık risk durumum bitti. 36 haftayı devirdik elhamdülillah. Doktor Adalatı kesiyoruz dedi, son kez yarın progestan iğneyi ol sonra onu da kes dedi. Ama ilaçları kestik diye hemen ayaklanmak yok 1 hafta daha yatış devam, bir 3 kg olduğunu görelim öyle ayaklanırsın dedi. Eşim de hemen o zaman hocam ilaçları kesmeyelim yine devam edelim olmaz mı bebek daha uzun durmuş olur diye sordu. Doktor da, yok olmaz ona da hakkımız yok, bebek artık içerde yerini sevmiyor çıkmak istiyorsa da 36 haftadan sonra onu daha fazla içerde tutmayı zorlamaya hakkımız yok artık ne zaman isterse o zaman doğacak biz karışamayız, ama sadece 3 kg olsun diye 1 hafta daha yatmasını öneriyorum haftaya 3 kg olur zaten dedi. Ondan sonra isterse 40ta bile gelebilir dedi. Çok şükür bugünleri gördük. İnşaallah tüm bebeklere vaktinde doğumlar diliyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?