• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Kızlar şimdi kontrolden eve geldim. Çok şükür artık risk durumum bitti. 36 haftayı devirdik elhamdülillah. Doktor Adalatı kesiyoruz dedi, son kez yarın progestan iğneyi ol sonra onu da kes dedi. Ama ilaçları kestik diye hemen ayaklanmak yok 1 hafta daha yatış devam, bir 3 kg olduğunu görelim öyle ayaklanırsın dedi. Eşim de hemen o zaman hocam ilaçları kesmeyelim yine devam edelim olmaz mı bebek daha uzun durmuş olur diye sordu. Doktor da, yok olmaz ona da hakkımız yok, bebek artık içerde yerini sevmiyor çıkmak istiyorsa da 36 haftadan sonra onu daha fazla içerde tutmayı zorlamaya hakkımız yok artık ne zaman isterse o zaman doğacak biz karışamayız, ama sadece 3 kg olsun diye 1 hafta daha yatmasını öneriyorum haftaya 3 kg olur zaten dedi. Ondan sonra isterse 40ta bile gelebilir dedi. Çok şükür bugünleri gördük. İnşaallah tüm bebeklere vaktinde doğumlar diliyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah.
Gözünüz aydın zor dönem bitti sayılır artık 🌺3 kiloyu da görsün sağlıkla gelsin inşallah 🙏

Kızlar benim kız sabredemiyor ne acelesi varsa gelmek için çok ısrarcı. Bgn daha önce yattigim hastane perinatoloji bölümünde randevum vardı ya. Suyum yine çok az göründü yatış verdiler ben anlamıyorum sınırda bile değil suyun çok iyi deyip gönderdiler geçen hafta şimdi bu hafta doğum olabilir diyorlar neyse artık korkmuyorum doğum olacaksa da olsun artık zaten çok stresli geçiyordu günlerim belki böylesi daha hayırlı. Sağlıkla kolaylıkla kavusalim inşallah bana da dua edin lütfen 🙏
Kızlar daha aceleci olur derler hep 🤷 Hayırlısı neyse sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah 🙏 stres olmayalım pozitif düşünmek lazım dualarım sizinle 🌺

Kızlar benim kız sabredemiyor ne acelesi varsa gelmek için çok ısrarcı. Bgn daha önce yattigim hastane perinatoloji bölümünde randevum vardı ya. Suyum yine çok az göründü yatış verdiler ben anlamıyorum sınırda bile değil suyun çok iyi deyip gönderdiler geçen hafta şimdi bu hafta doğum olabilir diyorlar neyse artık korkmuyorum doğum olacaksa da olsun artık zaten çok stresli geçiyordu günlerim belki böylesi daha hayırlı. Sağlıkla kolaylıkla kavusalim inşallah bana da dua edin lütfen 🙏
En azından kafan rahat etmiş olur hayırlısı olsun. Sağ salim kucağına alırsın bebişini inşallah 🥰

Kızlar ben bugün baskı artınca ve böyle jölemsi bir kıvamda akıntı gelince doktora koştum. Açıklık var mı bakıldı yoktu. Rahim ağzı boyum ölçüldü 11 mm civarına düşmüş. Bir hafta 10 gün içinde gelir bu bebek öyle tahmin ediyorum dedi doktor. Normal doğumu deneyelim dedi denemekte istedim. Bakalım beklemedeyim artık.

Kızlar ben bugün baskı artınca ve böyle jölemsi bir kıvamda akıntı gelince doktora koştum. Açıklık var mı bakıldı yoktu. Rahim ağzı boyum ölçüldü 11 mm civarına düşmüş. Bir hafta 10 gün içinde gelir bu bebek öyle tahmin ediyorum dedi doktor. Normal doğumu deneyelim dedi denemekte istedim. Bakalım beklemedeyim artık.
Rahim ağzı bayağı azalmış ama zaten 36 haftayı doldurduğunuz için normal. Hayırla en güzel vakitte gelsin inşaallah bebeğiniz.

Haftaniz baya ilerledi artık, geleceği varsa da gelsin diyelim hayirlisiyla 🤗
10 gune daha ileri bir hafta oluyor, umarim sorunsuz gelir bebis

En azından kafan rahat etmiş olur hayırlısı olsun. Sağ salim kucağına alırsın bebişini inşallah 🥰
Aminnn inşallah canım en son ben dogururum diyordum aranızda normal doğum görünüyordu ya 10 gün öncesine kadar bekler 40 tamamlamayi diyordum ama kısmet artık bayram şekeri olmak için acele ediyor galiba 😍

Merhaba arkadaşlar hamileliğimin başından beri üye olmadan burayı takip ediyorum siz beni bilmeseniz de :) Benim desteğe çok ihtiyacım var hemen üye olup size danışmak istedim yaşayan var mı diye. Normalde haziran sonu beklenen doğum. 34+4te nstye girdim 7dkda bir düzenli sancı çıktı. Ayrıca rahim ağzım da kısalmış alttan muayene yaptı ve açılma da var dedi. Erken doğum olabilir dedi Serum verip yolladı sancı olursa gel dedi gece yine 10-12 dkda bir kasılmalar hissettim ama gündüz çok rahatsız etmiyor yarın tekrar nst gircem. Daha önce yaşamış olan var mı çok endişeliyim

Bebiş hazır hissediyorsa ve içerde kalması doktorun önermediği bir şeyse, haftanız zaten iyi Allahın izniyle sağlıkla kucağınıza alırsınız bence 🙏🏼 Sancınız henüz gelmedi ama sanırım, sezaryene mi dönecek suni sancı mı?

Merhaba güzel anneler 🫶🏻bu gün 35+2 haftalığım 2 gün önce doğumu yaptıracak doktorumla görüştüm son ultrason kağıdına baktığında (32 haftada ) bebeğin suyu az neden takipe almadığımızı sordu. Dün tekrar ultrasona girdim bebeğin suyu yine az ama aynı. Su az olunca bebek erkenmi gelir ? Benim kasılmalarım çok oluyor ama nst de sancı çıkmadı. Servikal uzunluk 35 mm.

Back
X