2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ay bende tam tersi var kızlar. Tansiyon olayıyla uğraştığım için sanki her an doğacakmışta aksi bir şey olacakmış gibi hissediyorum çok korkuyorum ona bir şey olmasından. Kendimle ilgili düşüncem tamamen nötr

Allah korusun canım. Herşey yolunda gidecek inşallah. Riskli gebeliklerde o tedirginlik oluyor maalesef ama haftaları iyi artık şükür.

Hali hazırda çocuğu olan ve ikinciyi, üçüncüyü bekleyen annelere bugün kocaman bir saygıyla kucak kucak sevgi gönderiyorum Allah işinizi kolaylaştırsın, zorunuzu kolay kılsın, çok büyük bir şey başarıyorsunuz

Amin canım benim hepsinin hikayesi süreci ayrıymış gerçekten inşallah kolayca sağlıkla kavuşalım şu yavruşlarımıza erkeklerin askerlik anıları bizim doğum hamilelik ve lohusa anıları yarışır

Kızlar magnet ya da hediyelik yaptıranlar kaç adet yaptırdınız.?
Ben 40 hediyelik yaptırdım mini abajür şeklinde, fazla fazla yeter diye düşünüyorum her aileye bir tane şeklinde. Her kişiye bir tane mi vereceksiniz aile başı bir tane mi? Bunu ve çevrenizi düşünerek karar verin bence Ben kalan olursa eve gelene veririm diye düşündüm zaten ben, anneanne, babaanne bir iki tane saklarız anı olarak hep öyle olur

Ya ben de bu zamana kadar doğum hakkında gram endişelenmedim. Fakat prematüre riskini atlatınca doğum telaşı sardı tabii. Normal doğum istiyorum ama korkutan şey asla sancı, ağrı değil. Bebek için riskli şeyler okudum Allah korusun, strese girmesi, beklenenden kilolu olması vs bu tür şeyler çok korkuttu. Bebeğim için endişeleniyorum yani o açıdan sezaryen daha güvenliymiş Kendim için de sonrasını düşünüyorum biraz sadece, dikişlerin iyileşme sürecini. Sandığım kadar oldu bitti bir şey değil sanırım her zaman bu normal doğum olayı..

Bir de galiba normal doğum bekleyen birkaç kişiyiz yalnızca, değil mi?

Birebir aynı durumdayım

Endişelenmeyin, bildiğim kadarıyla en ufak bir risk varsa bile doktorlar normal olmaz sezaryen olcaksın diyor. Normal doğum esnasında bile bi risk görürse sezaryene çeviriyor doktor . Doktorlar bu konuda çok temkinli

Benim bulundığım şehirde çok fazla akrabam yok o sebeple 20 adet yaptırmıştım. Ama iş yerindeki tüm arkadaşlarım geleceğini söylerü zaten onlar 10 civarı kişi şimdi 20 tame daha yaptırdım inşallah yetişir. Dediğiniz gibi kalırsa eve gelenlere veririm ya da memlelete gittiğimizde ordaki akrabalarıma veririm

Ben almadım ama aslında bebekle alakalı her şey bir arada olur mantıklı orası. Ama sırf alt açmak için bu kadar şeyi sürekli ordan oraya taşımak gereksiz bence de. Küçük plastik sepet tarzı bir şey bana yeterli geldi. Bu çantalar gibi tutulacak askılı bir yeri yoktu benimkinde ama belki askılı küçük sepetler de bulunur. İçine çok fazla şey koymayınca hafif hop hemen istediğim odaya götürebiliyordum. Günlük en fazla 10 tane filan bez (zaten ilk başlarda bezler minnacık oluyor yer kaplamıyor, sonra ebat büyüyor ama günlük kullanılan miktar azalıyor), bir alt açma örtüsü (yarıya keserek kullanıyordum ilk zamanlar çünkü genelde gereksiz büyük oluyorlar), bir paket ıslak mendil, belki bir de pişik için krem yağ vs. bu kadar şey koymak yeterli.

Son düzenleme:
Perşembe sanki ben değil başkası doğuracak.valla değişik duygular. Sürekli yatıyım uyıyım istiyorum. Herhalde o gün ameliyathaneye girince anlıcam.
Kolaylıkla olsun bitsin inşallah, sağlıkla kavuşun bebeğinize nickinin hakkını veren arkadaşım

Hangi isimle yaptırdınız? ben isme karar vermedik diye daha yaptırmadım, melodiden şimdilik isimsiz bir set gibi bişey aldım. Belki ufak bir süs fln yaptırırım sonrasında.

Valla öyle, ömür boyu unutmam gibi geliyor özellikle lohusalığı ve sonraki süreci

Çok enteresan bişey benim lohusalık zamanı sıkılırlar çok verimli ilgilenemeyeceğiz diye şimdiden yaz okulu ayarladık. Çünkü hareketli ve sürekli aktiflik, faaliyet istiyorlar. İlkinde zaten arkamda düşünecek kimsem yoktu. İkincide büyüğü 15 aylık olunca hep yanımızdaydı. Şimdide sıkılmasınlar düşüncesiyle bişeyler organize ediyoruz. Annem gelecek ama yeni nesil çocuklarına yetmek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…