2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hangi isimle yaptırdınız? ben isme karar vermedik diye daha yaptırmadım, melodiden şimdilik isimsiz bir set gibi bişey aldım. Belki ufak bir süs fln yaptırırım sonrasında.
Deniz e karar verdik . Darısı başınıza vakit iyice daraldı bizim için çünkü 1 haftamız kaldı

Deniz e karar verdik . Darısı başınıza vakit iyice daraldı bizim için çünkü 1 haftamız kaldı
Süper hayırlı uğurlu olsun. Ben de eşimi biraz daha zorlayıp artık kerem diyeceğim galiba. Benim önerdiklerimi eşim beğenmediği için ve beğenmezse ömür boyu ceremesini çekeceğimi bildiğimden onayı önemli

İyi akşamlar arkadaşlar. İki gündür ayaklarım çok ciddi şekilde sistiler. Yeni ayakkabı aldim ona rağmen bana mısın demedi. 37 lik ayaklar 40 oldu. Bu kadar şişmesi normal mi? Sizde yoktur inşallah bu kadar şişlik ama olanlar dindirme yontemi bilen uok mu acaba? Bu arada tuz çok az tüketiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-26-21-03-26-665_com.whatsapp.webp
    16 KB · Görüntüleme: 70
Kerem güzel ya iki gün süre verin ya kerem olsun ya da bi kaç öneride bulun ben seçeyim de

Ben aşırı kararsızım kordon baglatmak istiyorum ama sezeryn korkutuyor benide rüyalarıma giriyor artık Normal doğum da enfeksiyon riski olabiliyor bebekte sezeryanda öyle bir risk var mı bilmiyorum ama normal cidden çok rahat oluyor sonrası yok yani anlık sancılar yasiyosun.Hala tam karar vermiş sayılmam bende biraz akışına bıraktım hangisi bizim ve bebeklerimiz için iyi olacaksa o olsun inşallah

Bence hiç öyle şeyler okumayın, yersiz endişelere mahal vermeyin. Vajinal ya da sezaryen farketmez her doğumda çeşitli sorunlar oluşabilir, Allah göstermesin. Şimdi burada şu yöntem daha sağlıklı, bu yöntem daha güvenli tartışmasına girmeyeceğim. Sadece aklınızdaki endişeleri rahatlatma amacıyla söylemek istiyorum, Vajinal doğumda illa herkese dikiş atılıyor diye bir durum yok, dikişsiz bitirildiği de oluyor. İlk birkaç gün otururken biraz yana doğru oturmanız yeterli sadece. Hiçbir şekilde başka hareket kısıtlılığınız olmuyor, hasta gibi bir durumunuz olmuyor. İster yemeğinizi yapın, ister evinizi süpürün. Tabi yanınızda size yardımcı birileri olup bunların hiçbirini yapmasanız, sadece bebeğinizle ilgilenseniz en güzeli olur elbette, ama demek istediğim harekete engel bir durumunuzun olmaması. Düzenli pansuman ve temizliğinizi yaptığınız sürece 1 hafta 10 güne tamamen iyileşiyorsunuz. Kanamanız da 1-2 hafta yoğun oluyor ama sonra lekelenme şeklinde geliyor sadece. Sizin bebeğiniz kaç gr şu an?

3 hafta önceki kontrolumde doktor ellerimi kontrol etti. Şişlik, ödem var mi diye sordu. Yani önemli bir şey heralde diye düşünüyorum. Bir doktora gitseniz ? Cok fazla sismisler.

Katılıyorum, doktorunuza bilgi vermeniz iyi olur. Tansiyonunuzu takip ediyor musunuz?

Nasıl oldunuz? Hastanede kontroller nasıl gidiyor bir değişiklik var mı
Yok kızlar yaaaa bişey yapılmıyor ama taburcu da etmiyorlar bgn ultrasonda suyu biraz artmış görünüyor ama yine de düşük dediler hala daha hastanede kontrol altındayım

Yok kızlar yaaaa bişey yapılmıyor ama taburcu da etmiyorlar bgn ultrasonda suyu biraz artmış görünüyor ama yine de düşük dediler hala daha hastanede kontrol altındayım
Devlet hastanesinde ancak imza karşılığı salıyorlarmış de mi? Yoksa tutuyorlar. Inşallah çıkarsın canım sağlıkla.

İki
3 hafta önceki kontrolumde doktor ellerimi kontrol etti. Şişlik, ödem var mi diye sordu. Yani önemli bir şey heralde diye düşünüyorum. Bir doktora gitseniz ? Cok fazla sismisler.
İki Gündür böyle şişti çevrem hep normal dediler ama yine de sizlere de sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…