Deniz e karar verdik . Darısı başınızaHangi isimle yaptırdınız?ben isme karar vermedik diye daha yaptırmadım, melodiden şimdilik isimsiz bir set gibi bişey aldım. Belki ufak bir süs fln yaptırırım sonrasında.
Süper hayırlı uğurlu olsun. Ben de eşimi biraz daha zorlayıp artık kerem diyeceğim galiba. Benim önerdiklerimi eşim beğenmediği için ve beğenmezse ömür boyu ceremesini çekeceğimi bildiğimden onayı önemliDeniz e karar verdik . Darısı başınızavakit iyice daraldı bizim için çünkü 1 haftamız kaldı
Kerem güzel ya iki gün süre verin ya kerem olsun ya da bi kaç öneride bulun ben seçeyim deSüper hayırlı uğurlu olsun. Ben de eşimi biraz daha zorlayıp artık kerem diyeceğim galiba. Benim önerdiklerimi eşim beğenmediği için ve beğenmezse ömür boyu ceremesini çekeceğimi bildiğimden onayı önemli
Ben aşırı kararsızım kordon baglatmak istiyorum ama sezeryn korkutuyor benide rüyalarıma giriyor artık Normal doğum da enfeksiyon riski olabiliyor bebekte sezeryanda öyle bir risk var mı bilmiyorum ama normal cidden çok rahat oluyor sonrası yok yani anlık sancılar yasiyosun.Hala tam karar vermiş sayılmam bende biraz akışına bıraktım hangisi bizim ve bebeklerimiz için iyi olacaksa o olsun inşallahYa ben de bu zamana kadar doğum hakkında gram endişelenmedim. Fakat prematüre riskini atlatınca doğum telaşı sardı tabii. Normal doğum istiyorum ama korkutan şey asla sancı, ağrı değil. Bebek için riskli şeyler okudum Allah korusun, strese girmesi, beklenenden kilolu olması vs bu tür şeyler çok korkuttu. Bebeğim için endişeleniyorum yani o açıdan sezaryen daha güvenliymişKendim için de sonrasını düşünüyorum biraz sadece, dikişlerin iyileşme sürecini. Sandığım kadar oldu bitti bir şey değil sanırım her zaman bu normal doğum olayı..
Bir de galiba normal doğum bekleyen birkaç kişiyiz yalnızca, değil mi?
Bence hiç öyle şeyler okumayın, yersiz endişelere mahal vermeyin. Vajinal ya da sezaryen farketmez her doğumda çeşitli sorunlar oluşabilir, Allah göstermesin. Şimdi burada şu yöntem daha sağlıklı, bu yöntem daha güvenli tartışmasına girmeyeceğim. Sadece aklınızdaki endişeleri rahatlatma amacıyla söylemek istiyorum, Vajinal doğumda illa herkese dikiş atılıyor diye bir durum yok, dikişsiz bitirildiği de oluyor. İlk birkaç gün otururken biraz yana doğru oturmanız yeterli sadece. Hiçbir şekilde başka hareket kısıtlılığınız olmuyor, hasta gibi bir durumunuz olmuyor. İster yemeğinizi yapın, ister evinizi süpürün. Tabi yanınızda size yardımcı birileri olup bunların hiçbirini yapmasanız, sadece bebeğinizle ilgilenseniz en güzeli olur elbette, ama demek istediğim harekete engel bir durumunuzun olmaması. Düzenli pansuman ve temizliğinizi yaptığınız sürece 1 hafta 10 güne tamamen iyileşiyorsunuz. Kanamanız da 1-2 hafta yoğun oluyor ama sonra lekelenme şeklinde geliyor sadece. Sizin bebeğiniz kaç gr şu an?Ya ben de bu zamana kadar doğum hakkında gram endişelenmedim. Fakat prematüre riskini atlatınca doğum telaşı sardı tabii. Normal doğum istiyorum ama korkutan şey asla sancı, ağrı değil. Bebek için riskli şeyler okudum Allah korusun, strese girmesi, beklenenden kilolu olması vs bu tür şeyler çok korkuttu. Bebeğim için endişeleniyorum yani o açıdan sezaryen daha güvenliymişKendim için de sonrasını düşünüyorum biraz sadece, dikişlerin iyileşme sürecini. Sandığım kadar oldu bitti bir şey değil sanırım her zaman bu normal doğum olayı..
Bir de galiba normal doğum bekleyen birkaç kişiyiz yalnızca, değil mi?
İyi akşamlar arkadaşlar. İki gündür ayaklarım çok ciddi şekilde sistiler. Yeni ayakkabı aldim ona rağmen bana mısın demedi. 37 lik ayaklar 40 oldu. Bu kadar şişmesi normal mi? Sizde yoktur inşallah bu kadar şişlik ama olanlar dindirme yontemi bilen uok mu acaba? Bu arada tuz çok az tüketiyorum
Katılıyorum, doktorunuza bilgi vermeniz iyi olur. Tansiyonunuzu takip ediyor musunuz?İyi akşamlar arkadaşlar. İki gündür ayaklarım çok ciddi şekilde sistiler. Yeni ayakkabı aldim ona rağmen bana mısın demedi. 37 lik ayaklar 40 oldu. Bu kadar şişmesi normal mi? Sizde yoktur inşallah bu kadar şişlik ama olanlar dindirme yontemi bilen uok mu acaba? Bu arada tuz çok az tüketiyorum
Bence de canım. Artık burdan yazışırız motive ederiz birbirimizi. Deliririz de beraber.Hatırlatmayın onuAcaba o aşamada işi deliliğe mi vursak? Çok ciddiye alırsak altından kalkamayabiliriz
ismiyle yaşasın canım. BDeniz e karar verdik . Darısı başınızavakit iyice daraldı bizim için çünkü 1 haftamız kaldı
Yok kızlar yaaaa bişey yapılmıyor ama taburcu da etmiyorlar bgn ultrasonda suyu biraz artmış görünüyor ama yine de düşük dediler hala daha hastanede kontrol altındayımNasıl oldunuz? Hastanede kontroller nasıl gidiyor bir değişiklik var mı
Tabiki canım. Bak ben de 37. Hafta bitiyor öyle doğuruyorum. Artık prematüre olmuyor bebekler. Normal doğan bebek oluyor.Evet tüm doktorlar 37. Hafta geçtiyse tamam diyor. İnşallah Allah’ın izniyle bir şey olmaz
Devlet hastanesinde ancak imza karşılığı salıyorlarmış de mi? Yoksa tutuyorlar. Inşallah çıkarsın canım sağlıkla.Yok kızlar yaaaa bişey yapılmıyor ama taburcu da etmiyorlar bgn ultrasonda suyu biraz artmış görünüyor ama yine de düşük dediler hala daha hastanede kontrol altındayım
İki Gündür böyle şişti çevrem hep normal dediler ama yine de sizlere de sorayım dedim.3 hafta önceki kontrolumde doktor ellerimi kontrol etti. Şişlik, ödem var mi diye sordu. Yani önemli bir şey heralde diye düşünüyorum. Bir doktora gitseniz ? Cok fazla sismisler.
Ben 37. Haftaya yarın gireceğim. Daha tedirginlik devam benim için.. Allah’ın izniyle inşallah bir şey olmaz hiçbirineTabiki canım. Bak ben de 37. Hafta bitiyor öyle doğuruyorum. Artık prematüre olmuyor bebekler. Normal doğan bebek oluyor.
Hayır takip etmiyorum. Çevrem hep normal diyor. Bende çok rahatsız oldum. Ve bu şekilde şişmeye devam ederse nolcak diye korktum açıkçasıKatılıyorum, doktorunuza bilgi vermeniz iyi olur. Tansiyonunuzu takip ediyor musunuz?
Canım gene de küvöze gerek kalmıyor. Ama bekler bence daha. Doktorun ne zaman dedi doğum için?Ben 37. Haftaya yarın gireceğim. Daha tedirginlik devam benim için.. Allah’ın izniyle inşallah bir şey olmaz hiçbirine
Bi ölçün bence, doktorunuzu bilgilendirin derimHayır takip etmiyorum. Çevrem hep normal diyor. Bende çok rahatsız oldum. Ve bu şekilde şişmeye devam ederse nolcak diye korktum açıkçası
Yarın doktoruma bı uğrayacağım. Tansiyona dair bir etki görmedim ama dediğiniz gibi baktirayim.Bi ölçün bence, doktorunuzu bilgilendirin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?