- 21 Kasım 2022
- 693
- 781
- 33
Yarın konuşacağız bakalım. Tansiyonla ilgili problem yaşayınca bebek için endişelendim. Açıklık yok rahim boyum kısalmış. Ama normal bu haftalarda artık doğuma hazır bedenin dedi. Ama ben bebeğime bir şey olmasından korkuyorum.Canım gene de küvöze gerek kalmıyor. Ama bekler bence daha. Doktorun ne zaman dedi doğum için?
Allah korusun canım bebeğini görürsün inşallah yarın için rahat eder. Hareketleri iyi ise iyidir. Tansiyonun kaç şuan?Yarın konuşacağız bakalım. Tansiyonla ilgili problem yaşayınca bebek için endişelendim. Açıklık yok rahim boyum kısalmış. Ama normal bu haftalarda artık doğuma hazır bedenin dedi. Ama ben bebeğime bir şey olmasından korkuyorum.
Haftası da iyi aslında ciddi bir risk olsa sezaryene alırlardı. Güvende tutmak istiyorlar demek ki her ihtimale karşıYok kızlar yaaaa bişey yapılmıyor ama taburcu da etmiyorlar bgn ultrasonda suyu biraz artmış görünüyor ama yine de düşük dediler hala daha hastanede kontrol altındayım
Hareketleri iyiAllah korusun canım bebeğini görürsün inşallah yarın için rahat eder. Hareketleri iyi ise iyidir. Tansiyonun kaç şua
Pazartesi çatı muayenesi olucam bı aksilik yoksa ben de normal doğum bekliyorum kismetse beni de ağrı sancı vs kısmından ziyade uzun sürme ihtimali birazcık geriyo süreyi ayarlayamamak o an paniğimi bastiramamaktan korkuyorum böyle istiyorum ki hastaneye gittiğimde 7-8 cm açıklıkla gideyim direkt doğumhaneye alsınlarYa ben de bu zamana kadar doğum hakkında gram endişelenmedim. Fakat prematüre riskini atlatınca doğum telaşı sardı tabii. Normal doğum istiyorum ama korkutan şey asla sancı, ağrı değil. Bebek için riskli şeyler okudum Allah korusun, strese girmesi, beklenenden kilolu olması vs bu tür şeyler çok korkuttu. Bebeğim için endişeleniyorum yani o açıdan sezaryen daha güvenliymişKendim için de sonrasını düşünüyorum biraz sadece, dikişlerin iyileşme sürecini. Sandığım kadar oldu bitti bir şey değil sanırım her zaman bu normal doğum olayı..
Bir de galiba normal doğum bekleyen birkaç kişiyiz yalnızca, değil mi?
Benim de mesela doktora gideyim 13-14 oluyor. Evde 10-11 civarı. Heyecanla yükseliyor. Yarın için güzel haberler alırsiniz inşallah.Hareketleri iyigün içinde takip ediyorum. Böyle bir anda bazen oluyor. Mesela geçen cuma 14.8 oldu korktuk acile gittim. Bebekle ilgili sorun yok her şeyi normal ama benim tansiyonumun dengesiz hali korkutuyor.
Benim son 10 gün ama bundan sonraki hayatımı hamile olarak geçirecekmişim gibi hissediyorumKızlaaar ben daha 3-5 gün önceye kadar doğuracakmışım gibi hissediyordum ama şuan sanki 37 haftalık değilmişim de daha uzun zaman varmış gibi geliyor yaaa
Telaş ediyoruz sanırım. İnşallah güzel haberler alırız. Sizde sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallahBenim de mesela doktora gideyim 13-14 oluyor. Evde 10-11 civarı. Heyecanla yükseliyor. Yarın için güzel haberler alırsiniz inşallah.
Ben de aynı şekilde hamile olarak yaşamaya o kadar alıştım ki geçen esime soruyorum ben hamile olmadan önce neler yapiyodum hatırlayamıyorum artık o hallerimi diyeBenim son 10 gün ama bundan sonraki hayatımı hamile olarak geçirecekmişim gibi hissediyorum
Erken öğrenmenin etkisi de var tabii 4 haftalıktım ben de öğrendiğimdeBen de aynı şekilde hamile olarak yaşamaya o kadar alıştım ki geçen esime soruyorum ben hamile olmadan önce neler yapiyodum hatırlayamıyorum artık o hallerimi diyebir de ben çok erken öğrendim hamile olduğumu regl tarihime 6 gün falan vardı daha o yüzden bana cidden 1 yıldır hamileymisim gibi geliyo nasip olur da bi daha hamile kalırsam 6-7 haftadan önce test yapmicam salağa yaticam dedim
Aynı durumdayım. Tansiyon yükselmesi gibi bir durum yoksa maalesef gebeliğin cilvesi diyip kabul etmek zorundaymışızİyi akşamlar arkadaşlar. İki gündür ayaklarım çok ciddi şekilde sistiler. Yeni ayakkabı aldim ona rağmen bana mısın demedi. 37 lik ayaklar 40 oldu. Bu kadar şişmesi normal mi? Sizde yoktur inşallah bu kadar şişlik ama olanlar dindirme yontemi bilen uok mu acaba? Bu arada tuz çok az tüketiyorum
Ben de 20 adet kolonya, 20 adet magnet yaptırdım. Herkese ikisinden birden vermeyiz muhtemelen. Çikolata 72 tane var. Memleketimize yaz sonu mevlit yapmaya gideceğiz, o zaman artık her birinden tekrar yaptırırız diye düşünüyorum. Gerçi orada 20 tane yetmez, epey bir yaptırmak gerekecekBenim bulundığım şehirde çok fazla akrabam yok o sebeple 20 adet yaptırmıştım. Ama iş yerindeki tüm arkadaşlarım geleceğini söylerü zaten onlar 10 civarı kişişimdi 20 tame daha yaptırdım inşallah yetişir. Dediğiniz gibi kalırsa eve gelenlere veririm ya da memlelete gittiğimizde ordaki akrabalarıma veririm
Gözünüz aydın, geçmiş olsunKızlar ben doğum yaptım saat 20:20 de ben iyiyim ama bebeğim yoğun bakıma alındı siyami erseğe sevk edildi kalbinden dolayı
Rabbim şifa versin, sağlıcakla kavustursun sizi bı an önce, ömrü bahtı güzel olsun, gözünüz aydınKızlar ben doğum yaptım saat 20:20 de ben iyiyim ama bebeğim yoğun bakıma alındı siyami erseğe sevk edildi kalbinden dolayı
Ya dün ultrasonda suyu iyi göründü, bu sabah doktorlar vizitte bi kez daha bakalım taburcu edelim dediler, tekrar ultrasonda biraz az göründü göndermediler böyle böyle biraz daha kalsam burda, 37 ye girince bi özel hastanede doktor buldum kendime konustum tlfnla kabul etti beni ona gidecem. Zaten bebek hala makat geliş suyu da az olduğu için sezeryan, alsınlar artık 37 de bı artıyor bi azalıyor bu su ve çok saçma doktorlar bile anlam veremiyorlar bi sıvı gelişi yok, sıvı gelişi testi de negatif çıkıyor, nst hep iyi çıkıyor bebek harektleri de güzel bakalım bekliyoruzDevlet hastanesinde ancak imza karşılığı salıyorlarmış de mi? Yoksa tutuyorlar. Inşallah çıkarsın canım sağlıkla.
Amin canım inşallah aynen acil bir doğum durumu görmüyorlar ama suyu az olduğu için de bırakmıyorlar ki burada günde üç kez nstyle bakıyorlar bi terslik görünürse hemen müdahale edebilmek içinHaftası da iyi aslında ciddi bir risk olsa sezaryene alırlardı. Güvende tutmak istiyorlar demek ki her ihtimale karşıhayırlısı olsun umarım bundan sonrası çok daha kolay olur
İdrarda protein kaçağı olabilir. Tansiyonla beraber anlam kazanır. Özellikle el, yüz, ayak ve bacaklarda ciddi ödemle kendini belli eder. İdrarda köpük varsa o da belirtisidir.İki
İki Gündür böyle şişti çevrem hep normal dediler ama yine de sizlere de sorayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?