İlk bebek miiBu gidişle benden önce doğurabilirsiniz.Biliyorum bunları ancak halsizliğimde çok çoğunu yapamıyorum.
Sert değil, yumuşak sayılır çünkü süngerimsi sanki. Aslında yün yorgan serip yatak gibi onda mı yatırsam diye de düşündüm sağlıklıdır yün ama dümdüz değil o da dikişli sonuçta bilemedimYumusak degil de sert zeminde yatmalari gerekiyor. Anne yaninin yatagi ince oluyor. Sizin yataginiz nasil bilmiiyorum ama biz park yatak ve anne yanindan cikanlari kullandik.
Aynı aynıBu gidişle benden önce doğurabilirsiniz.Biliyorum bunları ancak halsizliğimde çok çoğunu yapamıyorum.
YaaaKızlar bende yarın 39. Haftamı bitirip 40 a giriş yapıyorum. Görünen o ki bizimkinin gelmeye hiç niyeti yok...
Dizimin ve belimin müsaade ettiği her şeyi deniyorumAy maşallah maşallah siz baya öndesiniz bize göre. Artık gelmesini istiyorsanız yapılacaklar varsık ilişki, yürüyüş, bazı pelvik hareketler, bazı çaylar. Detaylı da yazabilirim elinizde yoksa.
İnşaallah sağlıklı kiloda güzel, kolay bir doğum yaparsınız. Geçen hafta kaç gün önde olarak gösteriyordu bebeğin kilosu ve kafa ölçümü? 3-4 günlük önde olmalar sıkıntı bir durum olmuyor. Mesela diyelim ileriki haftalarda doktor bebeğin kilosu için çok fazla ilerde derse, ve daha bekleyip kilo almasını uygun görmezse suni sancı verip doğumu başlatabiliyorlar. Ablamda benzer bir durum olmuştu. Aslında daha dursa dururdu belki ama 39 haftada suni sancı vererek doğumu başlattılar, ultrasonda 4 kg ya yakın gösteriyordu, tam 3,5 kg doğdu. Bu şekilde bir süreç ilerleyebilir belki sizin için de riskli bir durum olursa diye düşünüyorum.Bugün tam 37+0 oldukŞeker yüklemem çok sorunsuzdu, hatta düşük bile şekerim genelde fakat genetikte var kendim 4600 doğmuşum annemde de şeker yok. 54 kg hamile kaldım ama minik bir kafam/yüzüm yok asla, 4.çocuk olmasam o kafanının çıkması baya zor olurdu gibime geliyor Bebişin de ölçümlerde kafa boyu bir tık ilerde çıkıyordu
Son zamanlarda insanın sabrı daha çok azalıyor ama dayanmaktan başka çare yokAz kalmış ama dayanın
Sağlıkla mutlulukla kullansın bebeğinizAahahah bakalım bizimki nasıl olacakChicco Next2Me Forever ürününü aldık. Gerçekten de 3,5 yaşa kadar kullanılıyor yazıyor
Evet canım ilk bebek olacak İnşallahİlk bebek mii
Yok canım doktorum çatı muayenesi yapmayı tercih etmiyor. Yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek.Yaaaaramızda 2 gün var çok iyi anlıyorum doktor bir şey dedi mi peki çatı muayeneniz yapıldı mı
Benim randevum da yarınYok canım doktorum çatı muayenesi yapmayı tercih etmiyor. Yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek.
İlk bebekler geç geliyormuş diyorlar bakalım benimkide bekleyecek miEvet canım ilk bebek olacak İnşallah
Bizim bebiş de 30.haftadan beri baş aşağı bekliyor bizimde beklediğimiz Vajinal bi aksilik çıkarmazsa tabiVajinal doğum bekliyorum ama çatı muayenesi Çarşamba olacakmış. Bir aksilik çıkmazsa her an kızlar ben de doğurdum yazabilirim buraya
Sizin de az kalmış, belli oldu mu doğum şekli
Merhaba, naptınız doktora muayene oldunuz mu?Doktorum yarın çağırdı gideceğim nst ye gireceğim
En korktuğum şeylerden bir diğeri de doğum esnasında tuvalet konusunda kazalar olması bir de sancıyla kontrolsüzce bağırmak .. O durumda bile kimseyi bezdirmek istemiyorum şeklinde şartlanmışım, umarım çok kasmam bu yüzden
Kaç haftalık doğum yaptınız bebek nasıl iyi mi kaç kilo doğdu Rabbim sağ salim büyütmeyi nasip etsin inşallahBu arada durum güncellemesi , ben dün resmen vajinal doğum ile plasentayı doğurdum. Fakat vajinada kaldı apar topar ameliyathaneye alındım . Plasentayı aldılar rahmimi kurtardıkdoğum sancısı hayatta gördüğüm en zor sancı diyebilirim , yada bu plasenta olduğu içinmi böyleydi bilmiyorum ama öldüm resmen
Annem orj.bebek pamuğu alıp kendi elleriyle beşik içine yükseltici bir yatak yaptı. Pamuk daha sağlıklı ve serin olur diye düşündük.Kızlar bir şey soracağım. Gündemimiz doğum biliyorum ama ben hazırlıkları hep son dk yaptığım için bu zamana kaldı. Ben bebişe elele park yatak almıştım. İçinden çkan hediye verdikleri yatak sizce yeterli mi? Bilenler yorumlasa. Bana biraz ince gibi geldi. Omurga sağlığı için illa ortopedik markalı bir yatak mı olmalı sizce yoksa içerisindeki sünger yeter mi veya babynest alıp koyanlar da oluyor. Bende kalın bir alt açma minderi var mesela ama içi elyaf dolgulu sağlıklı mıdır bilemiyorum.
Bu konuda araştırma yapanınız oldu mu hazır bilgiye konayım
Ben iki kızımıda o şekilde doğum yaptım. (Ama yurtdışında) galiba burdaki sistemle farklı. Anlatılanlardan yorumladığım. Yinede öyle yapmayı talep ederim diye düşünüyorum.Kızlar epiduralli normal doğum yapan var mı tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?