2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Yer gayet güzel poz olarak ünternetten bakabilşrsiniz çok güzel pozlar var

Düşük olsa bile sezeryan olduğu için kesin kan hazır bulunur zaten hiç endişe etme takılıyor hemen

Harika haber Gözünüz aydın! Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Yer gayet güzel poz olarak ünternetten bakabilşrsiniz çok güzel pozlar var
Tamam onlara bakayım biraz. Sahile gidelim dedim ama çok kalabalık olunca hiç canım istemedi. Arka tarafımız orman çıkabilecek durumda olursam oraya mı gitsem

Bazı günler benimde öyle oluyor. Özellikle gece böyle oldu mu baya rahat uyuyorum ama aynı şekilde bende bu bebek nereye gitti diyorum. Birazdan çıkar ortaya merak etme
Aynen aynenn bende rahat yatıyorum öyle olunca az önce hatta bi an yüzüstü yatmış gibi hissettim hemen toparlandım

37 çok yakın hissediyorum

Gayet güzelsiniz, arkaplan da güzel Biz birkaç gün önce stüdyo çekimine gittik. Yüzlerce poz çekildi. Gerçekten ne pozlar varmış diyor insan Fotoğrafçılar herkeste hepsini deniyor ama tabii her poz herkese uymuyor bence. Yani bazı pozlar bizde biraz ergen durdu

İyilerden örnek vereyim. Siz bir bloğun üstüne oturuyorsunuz. Sevdiğiniz açıya göre hafif yan dönüp ayağınızın birini öne alıyorsunuz. Bir eliniz arkaya doğru bloğun üstünde, diğer eliniz göğüs altında hemen karnınızda. Eşiniz de arkadan size sarılıyor, o da bebeği tutuyor sizinle birlikte. Bunu açılandırabiliyorsunuz işte ufak oynamalarla. Mesela siz oturuyorsunuz, eşiniz arkadan omzunuzu öpebiliyor ki bu hiç bizlik değildi Ya da birinde hep beraber kameraya bakıyorsunuz, bir diğerinde ikiniz birden kafayı çok öne eğmeden karnınıza doğru bakıyorsunuz. Elinizde ultrason görüntüsü, emzik, patik olabilir. Aksesuara odaklanarak da çekiliyor. Bunları hep denedik ama dediğim gibi biz biraz duruş biraz yaş icabı daha sade pozları seviyoruz. Ben Kore tarzı düğün fotolarını çok seviyorum. Onlara benzer çekimler yapmasını önerdim. Sağ olsun kırmadı. Bize en uygun onlar oldu bence. Fikir olsun diye linkliyorum: Kore tarzı düğün fotoğrafları

Bunlara bayılıyorum gerçekten. Bizim nikah öncesi küçük bir çekimimiz olmuştu böyle birkaç poz denedik ama fotoğrafçı benden daha acemiydi heralde becerememiştik
Deneyelim bakalım teşekkür ederim

Benim doktor da istemedi, değerim benzerdi

Yaa ne tatlısınız ben de sabahın 4ünde yastığı eşimin kafasına geçirip niye doğumda yanımda değildin darlamıştım rüya olduğunu anlayana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…