2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Benim çalıştığım hastanede dozu kendimiz yapıyorduk isteğe göre hastaya bırakmıyorduk ama özelde çalışıyordum devlette ya da diğer özellerde nasıl bilmiyorum.

Maşallah benzer gidiyoruz ben pek bir duygusal oldum bu ara gelsin bir an önce doğsun diyorum ama sonra da suçlu hissediyorum işte böyle istediğim için
Hepimiz için en güzeli en kolayı olsun o yüzden

Teşekkür ederim pozitif hikayeler duymak inanılmaz iyi hissettiriyor Doğum esnasında his kaybından dolayı ıkınmada problem yaşadınız mı? Doğum sonrası da bel ağrısının aşırı olduğunu söylüyorlar doğru mu?

Hayırlı olsun canım

Maşallah benzer gidiyoruz ben pek bir duygusal oldum bu ara gelsin bir an önce doğsun diyorum ama sonra da suçlu hissediyorum işte böyle istediğim için
Hepimiz için en güzeli en kolayı olsun o yüzden
Gerçekten bende öyleyim bakalım sağlıklı doğumlar olsun

Çok haklısınız, bu işlere girerken onlar da biliyordur sanırım az çok olacakları :/ Bir ebenin postunu okumuştum çoğunda oluyor, anormal bi durum değil demişti. Yine de Allah vicdanlı ve anlayışlı, işini severek yapan insanlarla karşılaştırsın bizi

Çok çok teşekkür ederim aydınlattığınız ve destek olduğunuz için

Sebebini söyledi mi acaba? Benim cumartesi günü kontrolüm var, çatıya bakarız dedi :/
Benimki de perşembe bakıcak , bende internette bir doktorun videosunu gördüm diyor işte yapılması gereken bir muayene değil senin fiziksel bir rahatsızlığın yoksa işte ya da çok zayıf çok kısa değilsen genelde herkesin aynıdır felan. Ama mesela devlette normal doğum tercih olduğu halde normal mi olur sezeryan mı olur diye bunu yapıyorlarsa demekki gerekte var yani. Ben akışına bırakacağım

Benim çalıştığım hastanede dozu kendimiz yapıyorduk isteğe göre hastaya bırakmıyorduk ama özelde çalışıyordum devlette ya da diğer özellerde nasıl bilmiyorum.
Devamlılığı sağlanabiliyor mu peki? Yani tek doz mu oluyor gerçekten yoksa devamı var mı?

Ikınmada hiçbir problem yaşamadım. Aksine konuşa konuşa doğurdum. Ama hep ebeye bağlıyorum. O kadar güzel yönlendiriyorduki. Zaten nstde de sancıları bende görüyordum Heh geliyor diyip başlıyordum ıkınmaya bi bacağımdan eşim birinden ebem tutup destek oluyorlardı.

Bende yan etkisi olmadı çok şükür. Ama bende sizin gibi duyuyorum. Bazılarında bel bazılarında baş ağrısı vs kalıyor diyorlar. Bende elhamdülillah negatif hiçbir durum olmadı

Kızlar aşırı sıcak yaa klimasız durulmuyor biz nasıl bebek emzircez o sıcak biz sıcak
Evdeki soğuk odayı kovalıyorum resmen. Bide üşütmemiz soğuk almamız da sıkıntı. İyice zorlaşıyor. Kayserideyim o yüzden klima vantilatör yok yani. Artık nasıl yaparım bilmiyorum. Bide 1 aylıkken Marmaris’e ailemin yanına gidicem orada klimayla yaşıyoruz zaten. Gidene kadar idare edicem artık

Allah yardımcımız olsun

Dogum sirasinda bebegin kemikleri de esneyebildigi icin cati muayenesi yapmayan doktorlar olabiliyor. Benimki yapmisti ilk dogumda. Hatta sezaryene donunce tuh normale de uygundun demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…