• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Önemli olan yaysız ve pamuk olması zaten canım, inceliğine bakma. Babynestler de içi elyaf dolu, elyaf zaten hiç sağlıklı bi şey değil. Belki reflü yatağı alabilirsin. Ya da beşiğin ölçülerine göre daha uzun ömürlü bir yatak bakabilirsin. Anladığım kadarıyla uzun süreli kullanmayı planladığın bi beşik
Evet uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Babynest hiç mantıklı değil bu durumda bi aydınlanma yaşadım 👍 Neyse şu günleri bi atlatayım da düşünürüm.

Yarın kontrolüm var tam 37 bitiyor. Sanki doğum yapacakmışım gibi geliyor. Çünkü ilki 39+3 de doğmuştu, ikinci 38+1 de doğdu, üçüncü de 37+0 da olur gibi geliyor istatistiksel olarak 😂😂 benim mantık 🤣
Konuyla alakalı değil belki ama merak ettim. Mesela bugün ben tam 37+0 ım. 37. Haftaya yeni girmiş oluyorum değil mi ?

Hepinize çok teşekkür ederim 🤗 hissettiğim bir sancı vs hiç yok ama regl ağrısı gibi bir his yokluyor arada. nstde sancı çok çıkıyormuş ama onu da hissetmiyorum. Açıklığım artsın diye birazdan suni sancı da vereceklermiş ebe böyle söyledi ama anlamadım ne alaka 😅
Hadi sağlıkla gelsin inş. Bu gece ya da sabaha geliyor bebiş bu durumda. Bi avazda çıksın 😁
Bu süreçte sümmes sebile yesserahu duasını okuyun sık sık doğumu kolaylaştırır

Yok canım bekler daha 😃 yarın haberlerini beklitoruZ. 🥰
İçime heyecan geldi bir an, bakalım ne diyecek doktor. Bu son günlerde biraz kasılmalarım arttı hissediyorum, zaten şu an açılmam var ama hala yattığım için tolere edebiliyorum. Ayaklanmaya başlarsam açılmalarım artacak, doğum başlayacak gibi geliyor. Bakalım vakti saati ne zaman…

Hepinize çok teşekkür ederim 🤗 hissettiğim bir sancı vs hiç yok ama regl ağrısı gibi bir his yokluyor arada. nstde sancı çok çıkıyormuş ama onu da hissetmiyorum. Açıklığım artsın diye birazdan suni sancı da vereceklermiş ebe böyle söyledi ama anlamadım ne alaka 😅
Muhtemelen daha hızlı ilerlesin süreç diye yaptıkları bir şey suni sancı. Çünkü siz hissetmediğinizi söylüyorsunuz, suni verildiğinde kısa sürede hissetmeye başlayacaksınız. O zaman açılmalar da ilerleyecek. C Corpuss arkadaşımızın hatırlattığı gibi sümmessebile yesserah okuyun hem siz hem etrafınızdakiler.

İçime heyecan geldi bir an, bakalım ne diyecek doktor. Bu son günlerde biraz kasılmalarım arttı hissediyorum, zaten şu an açılmam var ama hala yattığım için tolere edebiliyorum. Ayaklanmaya başlarsam açılmalarım artacak, doğum başlayacak gibi geliyor. Bakalım vakti saati ne zaman…
Benim de açılmam vardı ama ayaklanmadım canım.

En hayırlı zamanda olsun inşallah canım. 🤲🥰

Ama evin içinde ne kirlenip tozşanacak evi hergğn temizliyoruz zaten bnce bu kadr takılmayın bnmkiler hala dikilmedi dikildipi gibi serecem hazır olsun ne olır ne olmaz yada üzerine bişey örterim
Valla hergün silsek hergün toz🤣🤣🤣🤣 mecbur takılmicak gibi değil. Ama aynen yapıp üstüne örtü örteceğim bende. Yapacak bişey yok.

Saglıkla gelsin inşallah tatlışım 🌸💕🤲

Tecrübeli anneler, tırnak törpüsü mü yoksa tırnak makası mı? Tırnak törpüsü ile elli saatte tamamlanmıyormuş tırnak kesme içi. Ama tecrübesiz biri de tırnak makası ile kbelki kesemeyebilir. Siz me düşünüyorsunuz?
Tırnak makası kullanmıştım ben. Bebeklerini bizimkinden daha hassas oluyor zaten. Törpüyü hiç denemedim canım☺️

Ben hiç kuaförde ağda yaptırmadım özel bölgeme ama elim yetmiyor artık . Ağdadan gözüm korkuyor biraz jiletle vs almazlar mı acaba
Tüy dökücü krem zararlı değişse onu kullan eğer yapmadıysan ağda ama ağda iyileşme sürenvinde bari hep temiz kalır diye düşündüm pamsuöan galn iyi olur

Yarın kontrolüm var tam 37 bitiyor. Sanki doğum yapacakmışım gibi geliyor. Çünkü ilki 39+3 de doğmuştu, ikinci 38+1 de doğdu, üçüncü de 37+0 da olur gibi geliyor istatistiksel olarak 😂😂 benim mantık 🤣
Bende ilklere göre hesap yapıyorum resmen
İlki 40+3 ikinci 39+3 ama nedense bu da 38+4 39+2 arası gibi hissediyorum🤣🤣 39u bulur yaaa yinee

yani doğumu başlatıyorlar öyle mi☺️ hadi kolaylıkla sağlıkla kavuşun inş

Bende ilklere göre hesap yapıyorum resmen
İlki 40+3 ikinci 39+3 ama nedense bu da 38+4 39+2 arası gibi hissediyorum🤣🤣 39u bulur yaaa yinee
Şaka bir yana bir arkadaşımın hep öncekiler 37-38 aralığında olmasına rağmen 4. bebeği 41 hafta bittikten sonra su gelerek olmuştu. Bizim hesaplara da uymuyor 😂😂 Allah ne gösterecek bakalım.

Back
X