2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Umarım öyle olur bi anda duyunca doğum zamanını insan bi tedirgin oluyor

Kendi doktorum hastanenin diğer bi doktoruna daha ölçüm yaptırdı canım ikisi de doğumun gerçekleşmesi gerektiğini söyledi

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim. Abimiz 10 yaşında. O da yanımızda olmak istedi. Odamı süsleyip, kardeşini görmek istiyor. O yüzden okula gitmicek. Ama akşam dedesiyle kalıcak evde. İnsan üzülüyor gerçekten.

12 de neden yemeyi bırakıyoruz acaba? Sabah aç kalmak neden gerekiyor? Bir de sabah 7 de son suyumu içebilirmişim.

Kızlar bebek ne kadwr süre hareket etmezse endişe etmemiz gerekşyor. Kalbime indirecek doğurmadan yav

12 de neden yemeyi bırakıyoruz acaba? Sabah aç kalmak neden gerekiyor? Bir de sabah 7 de son suyumu içebilirmişim.
Sezeryan olcağı için her türlü önlem alınıyor spinal anestezi vesaire tutmayabilir ya da başka bir problem olabilir uyutmak zorunda kalabilirler seni tabi hiçbiri olmaz inşallah. Uyuduğunuz zamanda midenin boş olması çok önemli. Hatta ben çok denk geldim en basitinden spinal anestezi tansiyon düşürüyor tabi bu kontrol ediliyor ilaçlarla ama mide bulantısı yapabiliyor kusabiliyorsunda miden boş oldu mu bu süreç daha kolay ilerler. Su vucuttan taneli ya da farklı sıvılara göre daha çabuk atılıyor o yüzden su daha geç kesiliyor.

Kızlar bebek ne kadwr süre hareket etmezse endişe etmemiz gerekşyor. Kalbime indirecek doğurmadan yav
Benim dün ya da ondan önceki gün çok hareketsizdi şimdi baya hareketli pozisyondan da olabiliyor bende endişelendim ama şuan normal birazcık dürt ya da sevdiğin şeyler yemeyi dene bak hareketlenicek mi

İnşallah canım
Biraz baktım bende artık 50 Gr alsa yeterliymiş haftada ama öylede 3 kilodan az doğacak ben yine kilo yapacak şeylerden yiyeyim bu aralar bırakmıştım

Benim bebisim de epey hareketsiz bu ara, arada kayma hareketleri fark ediyorum. Bazen aklina esiyor vuruyor. Heralde yerleri daraldi bilemedim
Evet iştw tüm gün sessizdi ama tamamen hareketsizde değildi arada vuruyor ya da kayıyor dediğin gibi. Ama normalde epey harekerliydi. Şimdi son 1 saattir sanırım pek hareket etmedi. Şimdi yavaştan bir tekme attı gibi

Ben de aynen bugün doktor ayaklanabilirsin dedi ya, kendi kapasitemin dışında bir sürü şey yaptım. Zaten hamlamışım aşırı yorgunluk oldu. Yarın böyle yapmayacağım asla yatıp dinleneceğim bol bol.

Benimde anlattığınız gibiydi sonra düzeldi demek son haftalar olan şeyler bir şeycik yoktur sen stres yapmamaya çalış

İnşallah kolaylıkla sağlıkla hemencecik geçip gidecek çok şükür bu günlere gelebildin dualarımızdasın oğluşunla birlikte hayırlısıyla hemencecik çıkıp bizede hayırlı pozitif haberlerini verirsin

Çok şükür gelebildim canım. amin inşallah çok teşekkür ederim. Sıra ile başlıyoruz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…