• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Üzülmeyin, kilo artışı aslında çok fazla beklenmiyormuş son dönemde. Belki Cumartesi gittiğinizde biraz daha artış görür, fikri değişir. 2700 de zaten gayet iyi bir ağırlık. Burada 3000 ölçülüp 3600 doğan biri olmuştu diye hatırlıyorum. Cihazlar da yanıltabiliyor. Siz üzülmeyin 🙏🏻
Umarım öyle olur bi anda duyunca doğum zamanını insan bi tedirgin oluyor

Hemen üzülme. Bazen yanlış ölçüm de yapabiliyorlar. Cumartesiye kadar başka bi doktora da görünebilirsen görünsene
Haftası güzel ama biraz daha içerde büyüse iyi olur. Tabii plasentanın işlevini yerine getirmesi gerekir
Kendi doktorum hastanenin diğer bi doktoruna daha ölçüm yaptırdı canım ikisi de doğumun gerçekleşmesi gerektiğini söyledi

Yaa kiyamam kaç yaşında abi ?
İnsanin çocuğu varken doğuma gitmesi çok zormuş gerçekten ben de onu anladim.
Güvendiği insanların yaninda kalsin, okuluna da normal gitsin, rutini bozulmasin. Benim ebem öyle önerdi 8 yaşındaki oğlum icin. Biz öyle yapacağız ilave olarak öğretmenine ekstra bilgi verecegiz o gün duygu durumu karışık olursa idare etsin bi de o gün müsait bir yakinimizin numarasını vereceğiz öğretmene bir şey olursa ona ulaşsın diye
Hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza alin 🙏🏻
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim. 🥰 Abimiz 10 yaşında. O da yanımızda olmak istedi. Odamı süsleyip, kardeşini görmek istiyor. O yüzden okula gitmicek. Ama akşam dedesiyle kalıcak evde. İnsan üzülüyor gerçekten.

12 de neden yemeyi bırakıyoruz acaba? Sabah aç kalmak neden gerekiyor? Bir de sabah 7 de son suyumu içebilirmişim.

Kızlar bebek ne kadwr süre hareket etmezse endişe etmemiz gerekşyor. Kalbime indirecek doğurmadan yav😭

12 de neden yemeyi bırakıyoruz acaba? Sabah aç kalmak neden gerekiyor? Bir de sabah 7 de son suyumu içebilirmişim.
Sezeryan olcağı için her türlü önlem alınıyor spinal anestezi vesaire tutmayabilir ya da başka bir problem olabilir uyutmak zorunda kalabilirler seni tabi hiçbiri olmaz inşallah. Uyuduğunuz zamanda midenin boş olması çok önemli. Hatta ben çok denk geldim en basitinden spinal anestezi tansiyon düşürüyor tabi bu kontrol ediliyor ilaçlarla ama mide bulantısı yapabiliyor kusabiliyorsunda miden boş oldu mu bu süreç daha kolay ilerler. Su vucuttan taneli ya da farklı sıvılara göre daha çabuk atılıyor o yüzden su daha geç kesiliyor.

Kızlar bebek ne kadwr süre hareket etmezse endişe etmemiz gerekşyor. Kalbime indirecek doğurmadan yav😭
Benim dün ya da ondan önceki gün çok hareketsizdi şimdi baya hareketli pozisyondan da olabiliyor bende endişelendim ama şuan normal birazcık dürt ya da sevdiğin şeyler yemeyi dene bak hareketlenicek mi

Taşikardi Allah'ın izniyle doğumdan sonra devam etmez diye düşünüyorum. Canınızı sıkmayın. Kilo artışının durması da gayet doğal. Artık eskisi gibi yarım kilo şeklinde büyük artışlar beklememeliymişiz, ben de daha bugün okudum 🙏🏻
İnşallah canım 🤲🏻
Biraz baktım bende artık 50 Gr alsa yeterliymiş haftada ama öylede 3 kilodan az doğacak ben yine kilo yapacak şeylerden yiyeyim bu aralar bırakmıştım 🤗

Benim bebisim de epey hareketsiz bu ara, arada kayma hareketleri fark ediyorum. Bazen aklina esiyor vuruyor. Heralde yerleri daraldi bilemedim🤷🏻‍♀️
Evet iştw tüm gün sessizdi ama tamamen hareketsizde değildi arada vuruyor ya da kayıyor dediğin gibi. Ama normalde epey harekerliydi. Şimdi son 1 saattir sanırım pek hareket etmedi. Şimdi yavaştan bir tekme attı gibi 🤷🏻‍♀️

Kızlar evde olunca her şey insana kirli dağınık geliyormuş . Yapmicam yapmicam kendimi yormicam diyorum ama durmadan hi şeyler yıkayıp düzenlemek istiyorum. Yaptıktan sonra da yoruluyorum pişman oluyorum bebeğe rahat vermedim diye :( bugün yine saçma sapan bir sürü iş yaptım uzanmalı eğilip kalkmalı. Şimdi oturdum pişman oldum niye yaptım ya bebeğe bir şey olursa diye 🤷🏻‍♀️
Ben de aynen bugün doktor ayaklanabilirsin dedi ya, kendi kapasitemin dışında bir sürü şey yaptım. Zaten hamlamışım aşırı yorgunluk oldu. Yarın böyle yapmayacağım asla yatıp dinleneceğim bol bol.

Evet iştw tüm gün sessizdi ama tamamen hareketsizde değildi arada vuruyor ya da kayıyor dediğin gibi. Ama normalde epey harekerliydi. Şimdi son 1 saattir sanırım pek hareket etmedi. Şimdi yavaştan bir tekme attı gibi 🤷🏻‍♀️
Benimde anlattığınız gibiydi sonra düzeldi demek son haftalar olan şeyler bir şeycik yoktur sen stres yapmamaya çalış 🌸

Yarın 11 de doğuma giricem kızlar., Bana da dualarınızda yer verirseniz çok sevinirim. 🥰🤗 oğlum agladi korkuyor benim için. Beni duygulandirdi.
Karışık duygular içindeyim. İnşallah size pozitif bir doğum hikayesi ile dönmeyi umuyorum. 🥰
İnşallah kolaylıkla sağlıkla hemencecik geçip gidecek çok şükür bu günlere gelebildin dualarımızdasın oğluşunla birlikte hayırlısıyla hemencecik çıkıp bizede hayırlı pozitif haberlerini verirsin🤲🏻❤️❤️❤️

İnşallah kolaylıkla sağlıkla hemencecik geçip gidecek çok şükür bu günlere gelebildin dualarımızdasın oğluşunla birlikte hayırlısıyla hemencecik çıkıp bizede hayırlı pozitif haberlerini verirsin🤲🏻❤️❤️❤️
Çok şükür gelebildim canım. 🤲🥰 amin inşallah çok teşekkür ederim. Sıra ile başlıyoruz artık. 🥰

Back
X