2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Dualarım sizinle İnşallah her şey güzel olacak, su gibi akan, kuş gibi hafif bir doğum olacak Allah'ın izniyle

Aaaa çok teşekkür ederim canım. Normal doğumda yemiştim. Epidural anestezi olmuştu. O daha mı farklı oluyor?

Canım maşallah çok şükür

Sizin az kalmış benimde gündüz hicbi şeyim yok gece sabaha doğru basliyo 2 gündür bı kaç saat suruyo sonra geciyo aşağıya iniyo bebekler sanırım iyice önümüzdeki haftayı da hayırlısıyla bitirsem rahatlicam bende doğum olaylarını atlatıp anneliğe adapte olma konularını konuşalım istiyorum burda bı an önce :)

Canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun

Bende hamilelikten 2-3 ay önce başlamıştım eve cihazını almıştım hatta doğumdan sonra çıkarsa kendim yaparım tekrar diye gerçekten baya farkediyo kollarımda bacaklarimda çok seyrek çıktı ama bikini bölgesinde var baya agdayla alınca 1 ay gidiyo nerdeyse doğru dürüst çıkmadan dogursam bari diyorum

Canım benim 10 lu hastane setinin içinde çıkmıştı bı tane bı de ablam kutuda 2'li set halinde almış onları da koyduk 3 takım iç zibini oldu ben de pek bilmiyorum gerek var mı ama annemin 4.torunu olacak o baya tecrübeli ona saldım düşününce de anne karnı sıcaklığından çıkınca alışana kadar içine ekstra bı şey giydirmek mantıklı geldi bana da

Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim maşallah

Deme öyle deme, bi 2 hafta daha dursun, iyice büyüsün. Mümkün olduğunca yat sen
Ay yok ya. Çok yoruldum. Ağrılar mahvetti beni. Artık erken de sayılmaz gelebilir, hatta gelse bence Birde benim ilki de bu haftalarda gelmişti, bence bu da öyle olacak öyle hissediyorum. 1 hafta içerisinde gelecek gibi hissediyorum ama bakalım.

Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız kardeşler sağlıkla kavuşsun inşallah

Kızlar sezaryen öncesi ne gibi tetkikler yapılıyor ? Bazı arkadaşlar yazmıştı sezaryenden önceki günlerden birinde gidip tetkikleri yaptık yazmıştı. Ben en son ctesi kontrole gittim normal ultrason ve nst çekildi. Ptesi sabah ı da doğum olcak. 7de hastanede ol 9 da alacağız dedi doktorum. Acaba o arada mı bir şeyler yapılacak ?

Kızalr bnm bebek bu ara hareket ettiğinde vajinada baskı oluyır sanki açılıyor gibi ve içinden bişey çıkacakmış gibi oluyır tuhaf bişey umarım anlatabilmişimdir bnde kanala giriyor diye yorumladım oyledir demi

Benim o arada yapildi, iste kan sayımi, bulasici hastaliklar benim bildiklerim.

sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah kardeşler kavuşacak maşallah

Selam, beni bugun dr anestezi uzmani ile gorusmeye yolladi kan aldilar hem de bir form doldurdum anestezi ile ilgiliydi o icerikte sonra kendisiyle gorustum sorular sordu, daha once dedigim gibi uyusmama hikayemiz vardi ondan bahsettim epidural onerdi bas agrisi olur dedi vs o kadar. Belki sizin dogumun olcagi gun alirlar bu bilgiler her hastanenin baskadir proseduru. Benim ilk dogumda da boyleydi surecim kan alma ve anestezi uzmani ile gorusme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…