Telaslandiriyorlar bizi anliyorum benzer durumdayizEvet iştw tüm gün sessizdi ama tamamen hareketsizde değildi arada vuruyor ya da kayıyor dediğin gibi. Ama normalde epey harekerliydi. Şimdi son 1 saattir sanırım pek hareket etmedi. Şimdi yavaştan bir tekme attı gibi
Dualarım sizinleYarın 11 de doğuma giricem kızlar., Bana da dualarınızda yer verirseniz çok sevinirim.oğlum agladi korkuyor benim için. Beni duygulandirdi.
Karışık duygular içindeyim. İnşallah size pozitif bir doğum hikayesi ile dönmeyi umuyorum.
Amin inşallah canım öyle olsun inşallahDualarım sizinleİnşallah her şey güzel olacak, su gibi akan, kuş gibi hafif bir doğum olacak Allah'ın izniyle
Aaaa çok teşekkür ederim canım. Normal doğumda yemiştim. Epidural anestezi olmuştu. O daha mı farklı oluyor?Sezeryan olcağı için her türlü önlem alınıyor spinal anestezi vesaire tutmayabilir ya da başka bir problem olabilir uyutmak zorunda kalabilirler seni tabi hiçbiri olmaz inşallah. Uyuduğunuz zamanda midenin boş olması çok önemli. Hatta ben çok denk geldim en basitinden spinal anestezi tansiyon düşürüyor tabi bu kontrol ediliyor ilaçlarla ama mide bulantısı yapabiliyor kusabiliyorsunda miden boş oldu mu bu süreç daha kolay ilerler. Su vucuttan taneli ya da farklı sıvılara göre daha çabuk atılıyor o yüzden su daha geç kesiliyor.
Evett spinal ile epiduralin yapıldığı yer farklı bide normal doğumda bazıları izin veriyor bazıları vermiyor yemek için. Oda her türlü önlem içinAaaa çok teşekkür ederim canım. Normal doğumda yemiştim. Epidural anestezi olmuştu. O daha mı farklı oluyor?
Canım maşallah çok şükürMuayeneden geldim eve. Bebek 3 kg olmuş tam, doktor ayaklanabilirsin artık dedi. Yaşasın özgürlüüüükNst temiz çıktı. Tansiyonum da iyi. Bebeğin suyu da iyi. Doğumla ilgili bir belirti yok şu an. Sadece biraz açıklık var yine o kadar. Burada magnezyumu bırakma konusu konuşulmuştu. Onu sordum, hayır bırakma, bebek aşağı inmeye başlarken ağrı yapar magnezyum içersen onları hissetmezsin, iyi olur senin için dedi. Salı günü çağırdı randevuya.
Sizin az kalmış benimde gündüz hicbi şeyim yok gece sabaha doğru basliyo 2 gündür bı kaç saat suruyo sonra geciyo aşağıya iniyo bebekler sanırım iyice önümüzdeki haftayı da hayırlısıyla bitirsem rahatlicam bende doğum olaylarını atlatıp anneliğe adapte olma konularını konuşalım istiyorum burda bı an önce :)Ben de bu sabah regl olmuşum gibi uyandım öyle bi halsizlik karnımda hassasiyet mide bulantısı hissi ara ara üşüme soğuk terleme hiç özlememişimturuncu sürüntü şeklinde bir iki damla bir şey gelmiş akıntı denecek miktarda değil hadi hayırlısı
Canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsunKızlar ben 10:03te doğurdum saat 9a kadar sadece açılmayı hızlandırsın diye sadece 1 kez görünümü vazeline benzeyen bir krem uyguladılar. 9dan sonra da suni sancı verdiler ama benim doğumum çoktan başlamıştı sancı sıklığı artsın diye verdiler sanırımşu an için bebiş de iyi ben de çok şükür hepinize kolay doğumlar dilerim
Bende hamilelikten 2-3 ay önce başlamıştım eve cihazını almıştım hatta doğumdan sonra çıkarsa kendim yaparım tekrar diye gerçekten baya farkediyo kollarımda bacaklarimda çok seyrek çıktı ama bikini bölgesinde var baya agdayla alınca 1 ay gidiyo nerdeyse doğru dürüst çıkmadan dogursam bari diyorumLazer çok büyük kolaylıkmış diyorum bende gebelikten çoook önceleri gitmiştim halletmişti o işi. Tabi %100 bitmiyor ama kalanlar için ağda yaptığın zaman neredeyse 4-5 ay çıkmıyor. Bende çıkablar için ağırlaşmadan önce 3 ay önce almıştım şükür ki çıkmadı bu vakite kadar.
Canım benim 10 lu hastane setinin içinde çıkmıştı bı tane bı de ablam kutuda 2'li set halinde almış onları da koyduk 3 takım iç zibini oldu ben de pek bilmiyorum gerek var mı ama annemin 4.torunu olacak o baya tecrübeli ona saldımKızlar iç zıbın aldınız mı? Hemşireye verileceklere arkadaşım koymayı unutmuş hemşirede göbek bağı zarar görmesin diye keşke koysaydın demiş. Ben hava sıcak diye almamıştım. Fotolarda çok incecik bir şey gibi görünüyor. Sonrasında da göbek düşüne kadar kullanılır galiba alanlar kaç tane aldınız?
Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim maşallahKızlar ben 10:03te doğurdum saat 9a kadar sadece açılmayı hızlandırsın diye sadece 1 kez görünümü vazeline benzeyen bir krem uyguladılar. 9dan sonra da suni sancı verdiler ama benim doğumum çoktan başlamıştı sancı sıklığı artsın diye verdiler sanırımşu an için bebiş de iyi ben de çok şükür hepinize kolay doğumlar dilerim
1 günde 10 nun altındaysa hareketi diye anlatıldı eğitimde. Ama şu var hissedememiş olabilirsin ayakta iş yaparken.Kızlar bebek ne kadwr süre hareket etmezse endişe etmemiz gerekşyor. Kalbime indirecek doğurmadan yav
Ay yok ya. Çok yoruldum. Ağrılar mahvetti beni. Artık erken de sayılmaz gelebilir, hatta gelse benceDeme öyle deme, bi 2 hafta daha dursun, iyice büyüsün. Mümkün olduğunca yat sen
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız kardeşler sağlıkla kavuşsun inşallahYarın 11 de doğuma giricem kızlar., Bana da dualarınızda yer verirseniz çok sevinirim.oğlum agladi korkuyor benim için. Beni duygulandirdi.
Karışık duygular içindeyim. İnşallah size pozitif bir doğum hikayesi ile dönmeyi umuyorum.
Çok teşekkür ederimCanım maşallah çok şükür
Benim o arada yapildi, iste kan sayımi, bulasici hastaliklar benim bildiklerim.Kızlar sezaryen öncesi ne gibi tetkikler yapılıyor ? Bazı arkadaşlar yazmıştı sezaryenden önceki günlerden birinde gidip tetkikleri yaptık yazmıştı. Ben en son ctesi kontrole gittim normal ultrason ve nst çekildi. Ptesi sabah ı da doğum olcak. 7de hastanede ol 9 da alacağız dedi doktorum. Acaba o arada mı bir şeyler yapılacak ?
sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallahYarın 11 de doğuma giricem kızlar., Bana da dualarınızda yer verirseniz çok sevinirim.oğlum agladi korkuyor benim için. Beni duygulandirdi.
Selam, beni bugun dr anestezi uzmani ile gorusmeye yolladi kan aldilar hem de bir form doldurdum anestezi ile ilgiliydi o icerikte sonra kendisiyle gorustum sorular sordu, daha once dedigim gibi uyusmama hikayemiz vardi ondan bahsettim epidural onerdi bas agrisi olur dedi vs o kadar. Belki sizin dogumun olcagi gun alirlar bu bilgiler her hastanenin baskadir proseduru. Benim ilk dogumda da boyleydi surecim kan alma ve anestezi uzmani ile gorusmeKızlar sezaryen öncesi ne gibi tetkikler yapılıyor ? Bazı arkadaşlar yazmıştı sezaryenden önceki günlerden birinde gidip tetkikleri yaptık yazmıştı. Ben en son ctesi kontrole gittim normal ultrason ve nst çekildi. Ptesi sabah ı da doğum olcak. 7de hastanede ol 9 da alacağız dedi doktorum. Acaba o arada mı bir şeyler yapılacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?