- 20 Mayıs 2024
- 1.380
- 1.939
- 53
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler. Doğum sabahı olcaktır o zamanSelam, beni bugun dr anestezi uzmani ile gorusmeye yolladi kan aldilar hem de bir form doldurdum anestezi ile ilgiliydi o icerikte sonra kendisiyle gorustum sorular sordu, daha once dedigim gibi uyusmama hikayemiz vardi ondan bahsettim epidural onerdi bas agrisi olur dedi vs o kadar. Belki sizin dogumun olcagi gun alirlar bu bilgiler her hastanenin baskadir proseduru. Benim ilk dogumda da boyleydi surecim kan alma ve anestezi uzmani ile gorusme![]()
Mrb cnm bu bulanti ilacini aldikca kusuyorum sendede oluyor mu bu bende bi etki etmiyor sanirimYaa şimdi benim yazmam olumsuz oldu biraz ama geçmeyecek gibi düşünme sakın herkeste bu bulantı süreci farklı benimki istisnalardan 8 haftalıkken olması çok normal geçer inşallah bi kaç hafta sonra![]()
Yanlış hatırlamıyorsam haftanız 8 di ben o zamanlar aşırı kustuğum için prilam tek etki etmiyordu günde 4 prilam 1 de zofer içiyordum doktor öyle durdurabilmişti yoksa yatırcaktı beni kusma sayım günde 10 u geçiyordu çünkü. Sende doktora git belki artırır ve ekleme yapar. Şuan ben bunları iç desem doğru olmaz doktorun daha iyi kontrol ederMrb cnm bu bulanti ilacini aldikca kusuyorum sendede oluyor mu bu bende bi etki etmiyor sanirim
Ben 3 gun yattiim bana bunu verdi ama galjba geri gidip yatacam bide birsey soracam sen yda kullanan varsa katı meyve sıkacağı onerininz varmi (konudan bagimsiz)Yanlış hatırlamıyorsam haftanız 8 di ben o zamanlar aşırı kustuğum için prilam tek etki etmiyordu günde 4 prilam 1 de zofer içiyordum doktor öyle durdurabilmişti yoksa yatırcaktı beni kusma sayım günde 10 u geçiyordu çünkü. Sende doktora git belki artırır ve ekleme yapar. Şuan ben bunları iç desem doğru olmaz doktorun daha iyi kontrol eder![]()
Aynen gidebilirsin doktora belki oda farklı şeyler önerir.Ben 3 gun yattiim bana bunu verdi ama galjba geri gidip yatacam bide birsey soracam sen yda kullanan varsa katı meyve sıkacağı onerininz varmi (konudan bagimsiz)![]()
İnşallah amin çok teşekkür ederim.sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallahkardeşler kavuşacak maşallah
![]()
Amin inşallah çok tesekkur ederim.Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız kardeşler sağlıkla kavuşsun inşallah![]()
![]()
İyi bari bir sıkıntı olmuyor demekkiBabymom25 canim anestezi doktoruna sormus doktorum disimde küçük bir tel var. Sakıncası olmaz demiş.
Bana da yapılmadı canim. Bana da 9 da hastanede ol 11 de Alicaz dedi.Kızlar sezaryen öncesi ne gibi tetkikler yapılıyor ? Bazı arkadaşlar yazmıştı sezaryenden önceki günlerden birinde gidip tetkikleri yaptık yazmıştı. Ben en son ctesi kontrole gittim normal ultrason ve nst çekildi. Ptesi sabah ı da doğum olcak. 7de hastanede ol 9 da alacağız dedi doktorum. Acaba o arada mı bir şeyler yapılacak ?
Ben sana bilgi veririm canim. Bakalım o 2 saat arada mi yapacaklar.Çok teşekkürler. Doğum sabahı olcaktır o zaman![]()
Valla yatamadım tikiniyordum. Yeme dediler ya daha cok yiyorum. Neyse bıraktım şimdi.İyi bari bir sıkıntı olmuyor demekkiHeyecandan uyuyamazsın da şimdi sabah bebiş geliyor
![]()
Hep öyle olur insanın kısıtlandığı hoşuna giderValla yatamadım tikiniyordum. Yeme dediler ya daha cok yiyorum. Neyse bıraktım şimdi.uykum gelmiyor valla, dua ettim müzik dinliyorum. Valla geliyor de mi? Ben hala inanamıyorum. Sanki başkasının bebegj olcak Ben sevmeye gitçem gibi.
![]()
Sağlıkla gelsin minnoş kolay geçsin inşallahValla yatamadım tikiniyordum. Yeme dediler ya daha cok yiyorum. Neyse bıraktım şimdi.uykum gelmiyor valla, dua ettim müzik dinliyorum. Valla geliyor de mi? Ben hala inanamıyorum. Sanki başkasının bebegj olcak Ben sevmeye gitçem gibi.
![]()
Bende sabah gidicem çatı muayenesi için. Bugün deneyimli kişilerden şöyle şeyler duydum en yakını teyzem ilk bebeğinde farklı sebeplerden dolayı sezeryan oldu sonraki bebeğinde çatı muayenesi yapılmış ve ilki mecburi sezeryan olmasaydı da normal olmazmış uygun değilmişsin denilmiş. Bir arkadaşım da çatı muayenesi yaptırmamıştı sonra 2 gün suni sancı verdiler ve normal doğum gerçekleşmedi sebebi çatısı dar olmasıymış mecburi sezeryana aldılar bunlara bakınca gerekli demekki diye düşünüyorum.Kızlar siz çatı muayenesi oldunuz mu ? İnternette yine herkes birbirine ayrı fikirlerde bu konuda. Yarın çatı muayenem var ve anladığım kadarıyla vajinal muayene oluyor. Bu da doğum sürecini hızlandırıyor diyenler bile var. Tecrübeleriniz veya doktorunuzun yaklaşımı nasıl ?
Her hastanede değişiyor mu bilmem ama benim sezeryan günü almaya gittiğimde formlar doldurdum 7 tüptü yanlış hatırlamıyorsam kan alındı ve idrar aldılar sonuçları çıkınca anestezi doktoruyla görüştük ve günümü onayladı daha önceki ameliyatlarimda da hep böyle oldu önden tetkikler yapılıp birkaç gün sonra ameliyat olduKızlar sezaryen öncesi ne gibi tetkikler yapılıyor ? Bazı arkadaşlar yazmıştı sezaryenden önceki günlerden birinde gidip tetkikleri yaptık yazmıştı. Ben en son ctesi kontrole gittim normal ultrason ve nst çekildi. Ptesi sabah ı da doğum olcak. 7de hastanede ol 9 da alacağız dedi doktorum. Acaba o arada mı bir şeyler yapılacak ?
Evet bakalım 40 yaşından sonra jübile yaptım. İnşallah layıkıyla bakarım yavruya.Hep öyle olur insanın kısıtlandığı hoşuna giderBenimde günü belli olsaydı aynı senin gibi olurdum sanırım. Her türlü yine sevicen ama birazcıkta bakman gerekicek
![]()