- 26 Mart 2024
- 332
- 698
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim bebeğinizi sağlıkla huzurla büyütün inşallah.Geldi canım uyudu şimdi ama gece gazı kapsülü odu
Allah yar ve yardımcınız olsun. Bende ilk doğumumda aynı seyleri yasadım . Ramazan zamanıydı kv ve kp oruç tutar butun gün kanepede uyur aksam yemek bekler. Bu sebeple stres sıkıntı yaptım kafamda cok kurdum. Bebeğime sevinemedim. Sütüm kesildi. Hiç takmayın yoklarmış gibi yapın . Bu sefer öyle yaptım . Bebek kuvezden cıkınca gelmeye basladılar. Bende yatak odasından cıkmıyorum sürekli emiyor diyorum hiç takmıyorum gelmişler gitmişler . Kafam cok rahatKızlar pazartesi doğumum var. Haftasonu itibariyle hengameye gireceğim bana dua ve şans dileyin lütfenkayınvalidem(hasta suyunu zor alıyor), kayınbabam, annem, ben ve kocambey 70m2 evde doğum sürecini geçireceğiz. Ekstradan eş dost ziyaretleri olur mu gelirler mi onları saymıyorum.
Sonuç olarak naptıysak bir şeyi çözemedik ve böyle bi hengameye düşeceğiz . Stresle çözülmiceğini sadece kendimş yıprattığımla kalacağımı anladım (inşallah anlamışımdır) . Şans diliyorum kendime , kontrolümden çıktı artık o sebeple kendi kendine hi şeylerin bu hafta benim için düzgün ilerlemesini ümit ediyorum ve bol şans dileklerinizi istiyorun![]()
Bol şansKızlar pazartesi doğumum var. Haftasonu itibariyle hengameye gireceğim bana dua ve şans dileyin lütfenkayınvalidem(hasta suyunu zor alıyor), kayınbabam, annem, ben ve kocambey 70m2 evde doğum sürecini geçireceğiz. Ekstradan eş dost ziyaretleri olur mu gelirler mi onları saymıyorum.
Sonuç olarak naptıysak bir şeyi çözemedik ve böyle bi hengameye düşeceğiz . Stresle çözülmiceğini sadece kendimş yıprattığımla kalacağımı anladım (inşallah anlamışımdır) . Şans diliyorum kendime , kontrolümden çıktı artık o sebeple kendi kendine hi şeylerin bu hafta benim için düzgün ilerlemesini ümit ediyorum ve bol şans dileklerinizi istiyorun![]()
Diş fırçası macunu (ben şu seyahat boyundan olandan aldım) deodorant. Ben bi de gül suyu alıcam, dolaba koyarım, böyle soğuk soğuk fısfısB brcubrcu0101 senin yerini ben aldım bugünlük
Bir soru daha geliyor kızlar
Kendiniz için çantaya neler koydunuz bebişi hallettim kendime başörtü depend 2 pijama takımı 1 emzirme sütyeni çorap ıslak mendil peçete tuvalet kağıdı kettle kahve çay bardak koydum iç çamaşırı ve atlet alacam terlik giyip gidecem başka ne koymalıyım
Geçen bende yazdım buraya. Bana doğumdan 48 saat sonra gelin topuk kan ı için dediKızlar sağlık ocağından aradılar beni doğumdan 1 hafta sonra buraya gelmeniz lazım topuk kanı burdan da alınacak dedi sizi aradilar mi
Kızlar ne kadar
Ya acaba ben mi yanlis almadim sanki 1 hafta diye kalmış aklımda ben unuturum ya doğumdan sonraGeçen bende yazdım buraya. Bana doğumdan 48 saat sonra gelin topuk kan ı için dedi![]()
Bana sadece doğum olduğu zaman haber ver dedilerKızlar sağlık ocağından aradılar beni doğumdan 1 hafta sonra buraya gelmeniz lazım topuk kanı burdan da alınacak dedi sizi aradilar mi
Çok şükür çok çok geçmiş olsun birlikte sağlıkla huzurlu ömürleriniz olsun inşallahKızlar ne kadar çok kişi doğum yapmış. Allah hepinizin yavrusunu analı babalı büyütsün. Bizde 1 hafta oldu çıktık kuvezden . Rabbim bekleyen herkesi sağ salim kavuştursun
Bazı mesajları kaçırmışım bildirim gelmeyinceÇok teşekkür ederim hepimşz sağöıklı kavuşalım. Ben zaten kimseye hizmet edemem biliyorlar da anneme güvenip gelşyorlartüm yük annemin boynuna kalqcak ve annemde de bir sürü rahatsızlık var ona üzüldüm ben
Göğüs kremini de haftasonu alırım şimdiden başlayayım kullanmaya 15 gün kaldı erken başlayayım göbekteki çatlakları önemsemedim şuan görüntüsü ve kaşıntısı berbat durumda bari göğüs yarasiyla uğraşmayayimAhahah iyi ettin yabence yeterli ya her şeyi düşünmüşsün :) göğüs kremi, gümüş kapak vs var ise onları koyarsın işte. Depend dışında ben gece boy ped de bıraktım çünkğ bazı doktorlar depend önermiyormuş yaranın hava almasını istiyormuş vs.
Göğüs için kalkan ya da gümüş kapak, fotoğraf çekimi olacaksa taç vs, diş fırçası macunu, şarj aleti geldi aklıma.B brcubrcu0101 senin yerini ben aldım bugünlük
Bir soru daha geliyor kızlar
Kendiniz için çantaya neler koydunuz bebişi hallettim kendime başörtü depend 2 pijama takımı 1 emzirme sütyeni çorap ıslak mendil peçete tuvalet kağıdı kettle kahve çay bardak koydum iç çamaşırı ve atlet alacam terlik giyip gidecem başka ne koymalıyım
Çekimi kendimiz telefondan yaparız lohusa takımım çekime uygun ekstradan koymayacam annemlere geçecem hastaneden fazlalık olmasın kalkan ve gümüş kapak almadım gerekli mi yoksa ihtiyaç halinde mı alsamGöğüs için kalkan ya da gümüş kapak, fotoğraf çekimi olacaksa taç vs, diş fırçası macunu, şarj aleti geldi aklıma.
Hastaneye zaten işitme testi için ya da kontrol için gidiliyor. Hastanede aldırmak bence daha iyi.Kızlar sağlık ocağından aradılar beni doğumdan 1 hafta sonra buraya gelmeniz lazım topuk kanı burdan da alınacak dedi sizi aradilar mi
Bence gerekli, bebek memeyi bırakmazsa hemen hassasiyet başlayabilir. Benim ikinci gün kızarmaya başlamıştı, hemen gümüş kapak taktım. Zaten yer kaplayan bir şey değil. Hastanede vermiyorlarsa duş alırsanız diye havlu da koyabilirsiniz.Çekimi kendimiz telefondan yaparız lohusa takımım çekime uygun ekstradan koymayacam annemlere geçecem hastaneden fazlalık olmasın kalkan ve gümüş kapak almadım gerekli mi yoksa ihtiyaç halinde mı alsam