2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Evet evet, bizim abi de 4 yasi dolduracak:) Bu sene park bahce nasil gezecegiz bilmiyorum ama 3-4 ay sonrasindab umutluyum, yeni duzenimizi kuracagiz
Maşallah ona yaparız ya gideriz ben güveniyorum bize ama eylül den ben de çok umutluyum okul dönemi uzun dönem başlicak zaten miniklerde ortaya çıkmış olucak mis gibi rahatlicaz inşallah

Hanımlar ben de bir güncelleme geçeyim. Bugün 37. hafta kontrolümüz vardı. Büyümesiyle ilgili sorun yokmuş. Nstye yine sokmadı, herhalde girmeyen bir ben kaldım burada Çatı muayenesini bile haftaya ya da ondan sonraki haftaya bıraktı. Doktorun işine karışılmaz diyip okeyliyoruz tabii ama süreç nasıl ilerleyecek hiç bilmiyorum Doğum için de 40 haftayı görmeyebiliriz dedi. Kanala epey yerleşmiş. Büyük ihtimalle bayram sonu doğacak Durumlar böyle

Ben bi ilk gozumu actigimdaki agriyi hatirliyorum, bir de ilk tuvalete gidisimi. Ama sonra ertesi gun falan cok cok daha iyiydim. Her seye ragmen o gun guzel hatirlaniyor
Gercekten öylee bebeğe odaklanınca hiç bişey görmüyo göz ağrı sızı çok şükür yine aynı kolaylıkla geçsin inşallah dr değişmememin en büyük nedeni kolay ameliyattı benim , aynı dikiş yerinden açıp yapılcakmış bi de onu takmıştım kafaya başka iz olcak mı diye ama olmuyomuş çok şükür

Karnim yirtilacakmis gibi oluyor o bı yana yemekten sonra misal şuan ayağını mideme koymuş elini kasigima hareket edemiyorum ayaklarımı uzattım geçmesini bekliyorum
Ben dürtüyorum öyle yerlerde olunca çekiyor
Evet geriniyor sanki bide yemeği çok kaçırırsam patlıcak gibi hissediyorum
Midemde yanıyor böyle zamanlarda sende oluyor mu
Benim mide yanmam genel olarak gün içinde var o yüzden vakit olarak dikkat etmedim ya ama çok kötü bazen ilaç alıyorum o bile geçirmiyor.
Aynen artık yerleri dar diye mi? Daha bi ağrılı acılı
Ee bide güçlendiler iyice ama şöyle elimizi koyunca hissetmek muhteşem. Bi yandan hemen doğsun derken bi yandan bu hisleri bidaha yaşayamamak var tabi
Evet özlenir bazı anlar
Bu ben valla çıkarın beni artık burdan diyor resmen kemikleri sürtünüo kaburgama gibi
Hepimiz benzer şeyler yaşıyormuşuz tek olmadığıma sevindim

Bir kere guven iliskisi kurduysaniz en guzeli. Benim de ayni doktor olacak. Ilk sezaryende spinali yapamadikkarinda nasilsa doktorum gelir mudahale eder diye rahattim mesela. Ameliyathanede gormek bile rahatlatiyor. Insallah her seye en az ilk dogumumuz kadar sorunsuz ve guzel olur

Sağlıkla gelsin inşallahh dr unuza güvenin o en iyisini bilir

Rabbim sizin bebeklerinize ömür sağlık versin sizide üzmek istemiyorum doğum sevinçlerinizi yaşayın doya doya
Olur mu öyle şey. Rabbimin en zor imtihanlarından biri ve sen lohusasın. İnşallah bu acını dindirecek güzel günleriniz olur ve haberler alırsın. Allah sabır ve dayanma gücü versin dualarımız seninle

Yaaa çok sevindim ben iyiyim, iyi olmaya çalışıyorum yani baya ekşınlıyız biz hastane de yattım bir hafta baya korkuttu beni benim kız ama hala dogurmadim bgn yarın her an tetikteyiz suyu çok az benimkinin de ne olacağı hiç belli değil zamanını bekleyemeyecek maalesef bir erkenci kusta benim ki olacak

Nasıl bi sabunla yıkamamiz lazım acaba

Nacizane fikrim silikon meme ucu kullanmamak olur, meme reddi yapabiliyor.

Olsun canım sıkıntılı zamanı gectin hiç korkma sağlıkla gelsin minik kuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…