Canım paxos teşekkür ederiz hep destektin sen de rahatlattın hoş sohbetinleİkiniz kader birliği yapacaksınızAllah en kolayından versin de Pazartesi günü buraya gelip ikiniz de en pozitif doğum hikayelerini anlatın inşallah B brcubrcu0101
Maşallah onaEvet evet, bizim abi de 4 yasi dolduracak:) Bu sene park bahce nasil gezecegiz bilmiyorum ama 3-4 ay sonrasindab umutluyum, yeni duzenimizi kuracagiz
Yerleri dar artık gerçekten hadi bizi 38 lerde alıyor siz normal doğurcaklar beklerseniz 40-41 nasıl olcak çok merak ediyorumAl benden de o kadar... Nasıl uzanıyor bilmiyorum ama mememin altından sıkıştırıyor, neredeyse bağrıma kadar uzandı
Gercekten öylee bebeğe odaklanınca hiç bişey görmüyo göz ağrı sızı çok şükürBen bi ilk gozumu actigimdaki agriyi hatirliyorum, bir de ilk tuvalete gidisimi. Ama sonra ertesi gun falan cok cok daha iyiydim. Her seye ragmen o gun guzel hatirlaniyor
Ben dürtüyorum öyle yerlerde olunca çekiyorKarnim yirtilacakmis gibi oluyor o bı yana yemekten sonra misal şuan ayağını mideme koymuş elini kasigima hareket edemiyorum ayaklarımı uzattım geçmesini bekliyorum
Benim mide yanmam genel olarak gün içinde var o yüzden vakit olarak dikkat etmedim ya ama çok kötü bazen ilaç alıyorum o bile geçirmiyor.Evet geriniyor sanki bide yemeği çok kaçırırsam patlıcak gibi hissediyorum
Midemde yanıyor böyle zamanlarda sende oluyor mu
Evet özlenir bazı anlarAynen artık yerleri dar diye mi? Daha bi ağrılı acılı
Ee bide güçlendiler iyiceama şöyle elimizi koyunca hissetmek muhteşem. Bi yandan hemen doğsun derken bi yandan bu hisleri bidaha yaşayamamak var tabi
Hepimiz benzer şeyler yaşıyormuşuz tek olmadığıma sevindimBu ben valla çıkarın beni artık burdan diyor resmen kemikleri sürtünüo kaburgama gibi
Bir kere guven iliskisi kurduysaniz en guzeli. Benim de ayni doktor olacak. Ilk sezaryende spinali yapamadikkarinda nasilsa doktorum gelir mudahale eder diye rahattim mesela. Ameliyathanede gormek bile rahatlatiyor. Insallah her seye en az ilk dogumumuz kadar sorunsuz ve guzel olurGercekten öylee bebeğe odaklanınca hiç bişey görmüyo göz ağrı sızı çok şüküryine aynı kolaylıkla geçsin inşallah dr değişmememin en büyük nedeni kolay ameliyattı benim , aynı dikiş yerinden açıp yapılcakmış bi de onu takmıştım kafaya başka iz olcak mı diye ama olmuyomuş çok şükür
Sağlıkla gelsin inşallahh dr unuza güvenin o en iyisini bilirHanımlar ben de bir güncelleme geçeyim. Bugün 37. hafta kontrolümüz vardı. Büyümesiyle ilgili sorun yokmuş. Nstye yine sokmadı, herhalde girmeyen bir ben kaldım buradaÇatı muayenesini bile haftaya ya da ondan sonraki haftaya bıraktı. Doktorun işine karışılmaz diyip okeyliyoruz tabii ama süreç nasıl ilerleyecek hiç bilmiyorum Doğum için de 40 haftayı görmeyebiliriz dedi. Kanala epey yerleşmiş. Büyük ihtimalle bayram sonu doğacak Durumlar böyle
Benim ilk zamanlar öyleydi. Son zamanlarda güncelleme geldi bebeğimeYa benimki tam tersi yemekten sonra kuduruyorşuan hala devam hareketler.
Bizim hep aynı gittiBenim ilk zamanlar öyleydi. Son zamanlarda güncelleme geldi bebeğime
Sın haftalarda değişti vallaBizim hep aynı gittideğişirse belki bizimkide
Olur mu öyle şey. Rabbimin en zor imtihanlarından biri ve sen lohusasın. İnşallah bu acını dindirecek güzel günleriniz olur ve haberler alırsın. Allah sabır ve dayanma gücü versin dualarımız seninleRabbim sizin bebeklerinize ömür sağlık versin sizide üzmek istemiyorum doğum sevinçlerinizi yaşayın doya doya
Yaaa çok sevindimSağol canım ben çok iyiyim şükür. Meme reddi yaşıyoruz biraz onunla ugrasıyorum kuvezde biberona alışmış hala sağıp vermek zorumda kalıyorum doymuyor emerse . Bebek 2500 oldu yarın kontrol var bakalım inşallah sorunsu geçer. Sen nasılsın?
Nasıl bi sabunla yıkamamiz lazım acabaBu arada kızlar ablam bu sabah söyledi goguslerinizi hergun sıcak su ve sabunla yikarsaniz süt doğumda daha çabuk gelirmis ona da ebeler söylemiş çocuklarında denemiş sezeryana gittigi gün bile yıkayıp gitmiş sezeryan sırasında sütü gelmeye başlamış size de söyleyeyim sizede fayda sağlar belki
Beyaz sabun kalıp olanlardan duş sabunları da olurNasıl bi sabunla yıkamamiz lazım acaba
Nacizane fikrim silikon meme ucu kullanmamak olur, meme reddi yapabiliyor.Ben silikon koruyucu aldım şimdilik, hem meme ucu için gerekir belki diye hem de o da meme ucu koruyucu diye geçiyor. Karbonatlı suyla silmeyi düşünüyorum
He bir de sayılanlara ek olarak roll on koydum ben, kimse henüz söylemediyse
Amin inşallah çok teşekkür ederizİkiniz kader birliği yapacaksınızAllah en kolayından versin de Pazartesi günü buraya gelip ikiniz de en pozitif doğum hikayelerini anlatın inşallah B brcubrcu0101
Olsun canım sıkıntılı zamanı gectin hiç korkma sağlıkla gelsin minik kuşunYaaa çok sevindimben iyiyim, iyi olmaya çalışıyorum yani baya ekşınlıyız biz hastane de yattım bir hafta baya korkuttu beni benim kız ama hala dogurmadim bgn yarın her an tetikteyiz suyu çok az benimkinin de ne olacağı hiç belli değil zamanını bekleyemeyecek maalesef bir erkenci kusta benim ki olacak
Katılıyorum kuvezde biberona alışmış memem agzına deyince içi kalkıyor gibi oluyor imkanımız varsa uç biberon vb kullanmayın derim bendeNacizane fikrim silikon meme ucu kullanmamak olur, meme reddi yapabiliyor.
Siz meme reddini asmak icin neler deniyorsunuz? Umarim alisir kolayliklaKatılıyorum kuvezde biberona alışmış memem agzına deyince içi kalkıyor gibi oluyor imkanımız varsa uç biberon vb kullanmayın derim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?