Benimde silindi herşey :/ şaşkın ördek gibiyim herşeyi tekrardan sordum ebeye inşaalh güzel geçer doğumlarımızYaa bana da yıkansın demiştii dr çok iyiydii gerçekten rahatllatıyor. Sizde de öylemi bilmiyorum ama sanki unutmuşum ben bazı şeyleri silmiş hafızam hiç ağrı sızı hatırlamıyorum her fotoda gülüyorum hep ayaktayım falan bu da böyle olur umarı
Acemilikte silikon bebe ucu aldırıyorlar sarılık olmasın emsin die bebişte kolaya kaçınca alışıyor geneldeNacizane fikrim silikon meme ucu kullanmamak olur, meme reddi yapabiliyor.
Yaaaa rabbim sağlıkla kavuştursun sizi en kısa sürede toparlanip yanınıza gelsinler minnoslarSelam kızlar ben de doğum yaptım . Bebeklerimi küveze aldılar . Duanızı eksik etmeyin .
bacağı,dizi ya da dirseği her an sanki göbeğimi delip geçecek gibi hissediyorumYerleri dar artık gerçekten hadi bizi 38 lerde alıyor siz normal doğurcaklar beklerseniz 40-41 nasıl olcak çok merak ediyorum
Şuan hiçbirşey yapamıyorum canım biberonu tamamen kaldırmam lazım kilo alımı yavas oldugu için doktor izin vermedi. Kaşıkla ağzına vermeyi denedik agzında bekletip dısarı cıkarıyor. Kilo kaybedip tekrar kuveze alırlar diye korkumdan sagıp biberon ile veriyorum . İnşallah biraz toparlanınca düzelirSiz meme reddini asmak icin neler deniyorsunuz? Umarim alisir kolaylikla
Hem biberon hem meme devam edebilirsin aslında, kendini şartlandırmaŞuan hiçbirşey yapamıyorum canım biberonu tamamen kaldırmam lazım kilo alımı yavas oldugu için doktor izin vermedi. Kaşıkla ağzına vermeyi denedik agzında bekletip dısarı cıkarıyor. Kilo kaybedip tekrar kuveze alırlar diye korkumdan sagıp biberon ile veriyorum . İnşallah biraz toparlanınca düzelir
İki haftamız kalmış dayanırız yaYerleri dar artık gerçekten hadi bizi 38 lerde alıyor siz normal doğurcaklar beklerseniz 40-41 nasıl olcak çok merak ediyorum
Düzelir inşallah ya sen canını sıkmaŞuan hiçbirşey yapamıyorum canım biberonu tamamen kaldırmam lazım kilo alımı yavas oldugu için doktor izin vermedi. Kaşıkla ağzına vermeyi denedik agzında bekletip dısarı cıkarıyor. Kilo kaybedip tekrar kuveze alırlar diye korkumdan sagıp biberon ile veriyorum . İnşallah biraz toparlanınca düzelir
İnşallah canım evde phılıps avent aldık ama hastanede kuvezde we marka su en hızlı akan biberon varya onunla beslediler. Ben ilk gördüğümde şok olmuştum 30 cc mamayı 10 snde içiyordıu hemşireye kendi biberonunu getireyim dedim izin vermedi. Onlarda haklı her cocugu nasıl 1 saat yedirecekler ama cok kötü alışmış. Aventin ilk tek damla olanı almıştım onu bile çekmedi zor geldi. Gittik hemen 6 ay olanı aldık. Onunla içmeye başladıDüzelir inşallah ya sen canını sıkmaBiberon hangisini kullanıyorsun malum şuan biberonlar meme reddi yapmıyor anne göğsüyle uyumlu vesaire diye satılıyor ya merak ettim
Evet suan denemekten vazgecmiyorum ama kilo almazsa diye korkudan çok zorlayamıyorum. Dolapta besin değerini azda olsa kaybediyormuş şüt teze içsin diye 2 saatte bir sağıyorum yediyorum gazını cıkarıyorum 10 dk sonra tekrar acıkıyor suan benim için çok daha zor oluyor. İnşallah emer çok rahatlık olacak emerseHem biberon hem meme devam edebilirsin aslında, kendini şartlandırma
Merhaba hemen geldi mi kafası kanala girinceAynen bence de öylebol bol dua edelim birbirimize. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hiç üzülme, maşallah çok iyi bakıyorsun bebeğine. Zamanla hem sana, hem memeye, hem evde olmaya alışacak. Çok şükür yanında ya, hepsi hallolucakEvet suan denemekten vazgecmiyorum ama kilo almazsa diye korkudan çok zorlayamıyorum. Dolapta besin değerini azda olsa kaybediyormuş şüt teze içsin diye 2 saatte bir sağıyorum yediyorum gazını cıkarıyorum 10 dk sonra tekrar acıkıyor suan benim için çok daha zor oluyor. İnşallah emer çok rahatlık olacak emerse
Ben daha doğurmadım. 36. Haftadan beri kanalda duruyor. Tansiyon problemim çıktığı için haftalardır adalat kullanıyorum. Sancılarım çıkıyor nst de hoca sezeryanla alacağım dedi. Çarşamba gününü bekliyorum.Merhaba hemen geldi mi kafası kanala girince
Eds emzirme sistemini araştırmanızı önerebilirim. Meme reddi için öneriliyor. Umarım en kısa sürede rutininiz oluşur, sağmaktan kurtulursunuzŞuan hiçbirşey yapamıyorum canım biberonu tamamen kaldırmam lazım kilo alımı yavas oldugu için doktor izin vermedi. Kaşıkla ağzına vermeyi denedik agzında bekletip dısarı cıkarıyor. Kilo kaybedip tekrar kuveze alırlar diye korkumdan sagıp biberon ile veriyorum . İnşallah biraz toparlanınca düzelir
Ne yazsam bilemedim. Acınızı hissediyorum ve sabırlar diliyorum. Ahirette şefaatçiniz hazır sizi bekliyor inş.Sütüm geldi göğüslerim taş oldu dün sağıp götürdüm yavrumun mezarına döktüm içemediği sütleri ben geçer sanırken geçen hergün daha fazla canımı yakıyo
Yaa evet o akışa alışmışsa onu tercih eder tabiki , alışır inşallah sanada daha da rahat edersin vardır belki farklı yöntemler alıştırmak için tabi yine en iyi yolu sen bulursun kendi içgüdülerinleİnşallah canım evde phılıps avent aldık ama hastanede kuvezde we marka su en hızlı akan biberon varya onunla beslediler. Ben ilk gördüğümde şok olmuştum 30 cc mamayı 10 snde içiyordıu hemşireye kendi biberonunu getireyim dedim izin vermedi. Onlarda haklı her cocugu nasıl 1 saat yedirecekler ama cok kötü alışmış. Aventin ilk tek damla olanı almıştım onu bile çekmedi zor geldi. Gittik hemen 6 ay olanı aldık. Onunla içmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?