2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Benimde silindi herşey :/ şaşkın ördek gibiyim herşeyi tekrardan sordum ebeye inşaalh güzel geçer doğumlarımız

Kişisel bakım için ayrı canta yaptım daha önce dediğim gibi bu sefer dogumdan sonra bakımlı gözükcem kuaförü de ayarladım doğundan önce masa yaptırcam bu sezer kararlıyım fotolarda güzel çıkcam

ter kokusunda hiç rahatsız olmayın odaya gelince üstünüzü değiştiriyorsunuz yeni pijamalı giyince mis olursunuz bez ile kendinizi sildirebilirsiniz isterseniz birde sezeryan olacaksanız taburcu olmadan o bölgeyi bantlıyorlar evde gidince duşa girebilirsiniz ben 2 gün girmiştim bant zaten su geçirmez sorun yaşamadım bu hastane 48 saat tutacaklarmış belki ben çıkmadan yaparım die düşünüyorum kendimi iyi hissedersem

Nacizane fikrim silikon meme ucu kullanmamak olur, meme reddi yapabiliyor.
Acemilikte silikon bebe ucu aldırıyorlar sarılık olmasın emsin die bebişte kolaya kaçınca alışıyor genelde Oğlumda yaşamıştım beninde kolayıma gitmişti ugraşmamıştm ama bu sefer almadım bile direneceğim

Siz meme reddini asmak icin neler deniyorsunuz? Umarim alisir kolaylikla
Şuan hiçbirşey yapamıyorum canım biberonu tamamen kaldırmam lazım kilo alımı yavas oldugu için doktor izin vermedi. Kaşıkla ağzına vermeyi denedik agzında bekletip dısarı cıkarıyor. Kilo kaybedip tekrar kuveze alırlar diye korkumdan sagıp biberon ile veriyorum . İnşallah biraz toparlanınca düzelir

Hem biberon hem meme devam edebilirsin aslında, kendini şartlandırma

Yerleri dar artık gerçekten hadi bizi 38 lerde alıyor siz normal doğurcaklar beklerseniz 40-41 nasıl olcak çok merak ediyorum
İki haftamız kalmış dayanırız ya Benimki 39+4 leri felan görsün yine razıyım bunları hissetmeye gurbette tek olmak korkutucu babannesi gelene kadar beklesin

Düzelir inşallah ya sen canını sıkma Biberon hangisini kullanıyorsun malum şuan biberonlar meme reddi yapmıyor anne göğsüyle uyumlu vesaire diye satılıyor ya merak ettim

Düzelir inşallah ya sen canını sıkma Biberon hangisini kullanıyorsun malum şuan biberonlar meme reddi yapmıyor anne göğsüyle uyumlu vesaire diye satılıyor ya merak ettim
İnşallah canım evde phılıps avent aldık ama hastanede kuvezde we marka su en hızlı akan biberon varya onunla beslediler. Ben ilk gördüğümde şok olmuştum 30 cc mamayı 10 snde içiyordıu hemşireye kendi biberonunu getireyim dedim izin vermedi. Onlarda haklı her cocugu nasıl 1 saat yedirecekler ama cok kötü alışmış. Aventin ilk tek damla olanı almıştım onu bile çekmedi zor geldi. Gittik hemen 6 ay olanı aldık. Onunla içmeye başladı

Hem biberon hem meme devam edebilirsin aslında, kendini şartlandırma
Evet suan denemekten vazgecmiyorum ama kilo almazsa diye korkudan çok zorlayamıyorum. Dolapta besin değerini azda olsa kaybediyormuş şüt teze içsin diye 2 saatte bir sağıyorum yediyorum gazını cıkarıyorum 10 dk sonra tekrar acıkıyor suan benim için çok daha zor oluyor. İnşallah emer çok rahatlık olacak emerse

Hiç üzülme, maşallah çok iyi bakıyorsun bebeğine. Zamanla hem sana, hem memeye, hem evde olmaya alışacak. Çok şükür yanında ya, hepsi hallolucak

Eds emzirme sistemini araştırmanızı önerebilirim. Meme reddi için öneriliyor. Umarım en kısa sürede rutininiz oluşur, sağmaktan kurtulursunuz emzirmek çok daha konforlu kesinlikle. Doğurmakla bitmiyor sonrası da zor dimi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
Sütüm geldi göğüslerim taş oldu dün sağıp götürdüm yavrumun mezarına döktüm içemediği sütleri ben geçer sanırken geçen hergün daha fazla canımı yakıyo
Ne yazsam bilemedim. Acınızı hissediyorum ve sabırlar diliyorum. Ahirette şefaatçiniz hazır sizi bekliyor inş.

Yaa evet o akışa alışmışsa onu tercih eder tabiki , alışır inşallah sanada daha da rahat edersin vardır belki farklı yöntemler alıştırmak için tabi yine en iyi yolu sen bulursun kendi içgüdülerinle

Kızlar bebeğin hareketlerini vajinamın üstünde hissediyorum kanala yerleşmiş olabilir mi yerleşince hemen mi doğum oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…